2015 Temmuz Anneleri

Merhaba arkadaşlar,
Bende hamileliğimin 26. haftasındayım.Bebek odası için emzirme koltuğu almak istiyorum.Ama fiyatlar 900-1200 tl arası.Uygun fiyatta alabileceğim bir yer var mıdır.Alan arkadaş var mı?

gnydn canmcm ilacımı kullanym yaptrcm canm ozmn eğer gecmş olrsa kültüre gerek kalmaz belkide

Günaydın kızlar. Tama havalar ısınıyor derken benim yine bogazım kötü halsizim yaa kışı çok seven biri olarak artık bitsşn istiyorum üşütmekten bogaz agrısınından yoruldum

Günaydın kızlar. Tama havalar ısınıyor derken benim yine bogazım kötü halsizim yaa kışı çok seven biri olarak artık bitsşn istiyorum üşütmekten bogaz agrısınından yoruldum
gnydn cnm geçmş olsnn bende bıktm artk ve kışı sevmem ilkbahar en güzel mevsım :)

Teşekkürler hepinize :) kardeşim hemşire aslında devlette çalışıyor şimdi de onun yanına gidiyorum ama hamileliğimin başından beri şeker yüklemesi yaptırma diyor kendisi canan karataycı şimdi bişey der moralim bozulur diye orda yaptırmak istemiyorum

günaydın , geçmiş olsun . bencede bitsin kış yeter artık . bol gıda ve istirahat ile atlatışın inşallah.

38 tl hastanenin,12 tl si devletin..
Bana göre 50 tl lik fiş kesmesi lazım..ödesin devlete vergisini de bize ne
bencede ödesn cnm zaten benm gittiğim hastane ticarethane gibi cnm nasl yolarız bunları die beklyrlr bazen gereksız birsürü şey yaptryrlrmş para için. benm doktorm iyi allah'tan ona güvenyrmda gdyrm yoksa o hastaneye hiç gitmem

Canim kizlarin dna'sinda islenmis bu kokosluk ben onu anladim:) yapacak bisey yok. Bizimki tutu'yle geziyor evde her daim:) gecenlerde de benim
Dantelli bir sutyeni bulmus onu takmaya calisiyordu:):)
ay benim büyük kızda kayınvalidemin yanına alıp gelmişti sonra o çekmecelerimi değiştirdim başkalarının yanınada alır gelir diye

Çok şükür benim gittiğim yer öyle değilya. Bizim sağlık güvencemiz yok gittik muayene olduk normal ücretli hasta olarak ödeme yapıp çıkıcaktık ordaki ilgili devletin başlattığı Analık sigortasını Anlattı başka yerlerdede Ücret ödemeyeceksiniz gebelik süresince dedi. Şimdi 12 liraya muayene oluyorum demeseydi bilmiycektik

negüzelmş bizimki fena ya herşeyi paraya çevrmşler öyle gdyr işte

günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim bulantılarım geri geldi bu hafta sabahları çıkarmaya başladım yine nerdeyse doğum geldi ilk zamanlara geri döndüm.Dün sağlık ocağından izleme için çağırdılar.İdrarda enfeksiyon çıktı,kanım da düşmüş ilaç kullanmama rağmen,bir de tansiyonum çok düşük 8 büyük küçük 5 o yüzden çok halsizim herhalde.Eksiklerimi yavaş yavaş tamamlıyorum hastane için sabahlık,pijama,terlik,emzirme sütyeni falan aldım.Günler hızlı geçiyor hazırlıkları tamamlamak gerek.Bizden haberler böyle

günaydın canımmm. benımde ara ara yıne oluyo bulantılarım. geçmiş olsun umarım düzelirsin canım az kaldı hayırlısıyla bebişin gelmesine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…