- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.061
anladm cnm demek ki okadrda kötü değil yaniidrar kültürü ayrı birşey canım. bendende istemedi doktor.
gnydn canmcmgünaydınnnnnnnnnnnnnn güzel annelerrrgölgede göbek şovmu yapcaz sırayla öyle bişi okudum eskılerden:))))))))))))gizemcim tahlıl sonucunu gördüm benımde daha yenı ıdrar tahlılınde 15-20 lökosit çıktı..senden bırazcık daha fazla hatta,tam o ara boğazım şişince 1 hafta antibiyotık kullandım..dün bitti,doktor ilacın etkısı geçsin biraz, 1 hafta sonra idrar kültürü antibiyogram istedi,sende yaptırabilirsin,idrarında mikrop ürüyormu ona bakıyorlar,yoksa zaten problem yok..varsa yıne ilaç verıyor geçiyor..
üçkağtçı bizim hastane ya bişey söylynce birsürü bahane söyledler lanet olsn tamm diosn ama insanı nasl kandryrlryok tatlım ya bizde faturada ne yazıyorsa o alınıyor
az kaldı Allahın izniyle , bende 5 aydır hergün yapıyorum (eşime yaptırıyorum) göbüş delik deşik :)günaydın canım. teşekkür ederim. dün yaptım ilk dozunu bakalım
gnydn cnm geçmş olsnn bende bıktm artk ve kışı sevmem ilkbahar en güzel mevsım :)Günaydın kızlar. Tama havalar ısınıyor derken benim yine bogazım kötü halsizim yaakışı çok seven biri olarak artık bitsşn istiyorum üşütmekten bogaz agrısınından yoruldum
günaydın , geçmiş olsun . bencede bitsin kış yeter artık . bol gıda ve istirahat ile atlatışın inşallah.Günaydın kızlar. Tama havalar ısınıyor derken benim yine bogazım kötü halsizim yaakışı çok seven biri olarak artık bitsşn istiyorum üşütmekten bogaz agrısınından yoruldum
Cansucum sizin hastanedede boyle bisey yaplyr mu ya 38 liralk fiş keslyr ama 50 lira alnyr bizden muayenr ucreti.
bencede ödesn cnm zaten benm gittiğim hastane ticarethane gibi cnm nasl yolarız bunları die beklyrlr bazen gereksız birsürü şey yaptryrlrmş para için. benm doktorm iyi allah'tan ona güvenyrmda gdyrm yoksa o hastaneye hiç gitmem38 tl hastanenin,12 tl si devletin..
Bana göre 50 tl lik fiş kesmesi lazım..ödesin devlete vergisini de bize ne
Gizemli takılıyomkendını nie çekmyrsn :)) gölgelerin efendisi gibi :))
Herkesden bi Gölge bekliyoruzmaşallah canım. süper görünüyorsun
Canim kizlarin dna'sinda islenmis bu kokosluk ben onu anladim:) yapacak bisey yok. Bizimki tutu'yle geziyor evde her daim:) gecenlerde de benim
Dantelli bir sutyeni bulmus onu takmaya calisiyordu:):)
Çok şükür benim gittiğim yer öyle değilya. Bizim sağlık güvencemiz yok gittik muayene olduk normal ücretli hasta olarak ödeme yapıp çıkıcaktık ordaki ilgili devletin başlattığı Analık sigortasını Anlattı başka yerlerdede Ücret ödemeyeceksiniz gebelik süresince dedi. Şimdi 12 liraya muayene oluyorum demeseydi bilmiycektikbencede ödesn cnm zaten benm gittiğim hastane ticarethane gibi cnm nasl yolarız bunları die beklyrlr bazen gereksız birsürü şey yaptryrlrmş para için. benm doktorm iyi allah'tan ona güvenyrmda gdyrm yoksa o hastaneye hiç gitmem
:))) gizemli bayann :) canm benm gölgemde çıkmaz yahu göbüşümGizemli takılıyomdün çamaşır asarken dikkatimi çekti kendi kendime güle güle yıkıldım
negüzelmş bizimki fena ya herşeyi paraya çevrmşler öyle gdyr işteÇok şükür benim gittiğim yer öyle değilya. Bizim sağlık güvencemiz yok gittik muayene olduk normal ücretli hasta olarak ödeme yapıp çıkıcaktık ordaki ilgili devletin başlattığı Analık sigortasını Anlattı başka yerlerdede Ücret ödemeyeceksiniz gebelik süresince dedi. Şimdi 12 liraya muayene oluyorum demeseydi bilmiycektik
günaydın canımmm. benımde ara ara yıne oluyo bulantılarım. geçmiş olsun umarım düzelirsin canım az kaldı hayırlısıyla bebişin gelmesine.günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim bulantılarım geri geldi bu hafta sabahları çıkarmaya başladım yine nerdeyse doğum geldi ilk zamanlara geri döndüm.Dün sağlık ocağından izleme için çağırdılar.İdrarda enfeksiyon çıktı,kanım da düşmüş ilaç kullanmama rağmen,bir de tansiyonum çok düşük 8 büyük küçük 5 o yüzden çok halsizim herhalde.Eksiklerimi yavaş yavaş tamamlıyorum hastane için sabahlık,pijama,terlik,emzirme sütyeni falan aldım.Günler hızlı geçiyor hazırlıkları tamamlamak gerek.Bizden haberler böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?