- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.081
Canim bi mobilyaciya yaptirsan.ben sakaryadayim 450 tl ya yapiyolar mobilyacilarMerhaba arkadaşlar,
Bende hamileliğimin 26. haftasındayım.Bebek odası için emzirme koltuğu almak istiyorum.Ama fiyatlar 900-1200 tl arası.Uygun fiyatta alabileceğim bir yer var mıdır.Alan arkadaş var mı?
evet aslinda en iyisi rahat zamani almak galibabiz de bu hafta beşik yatak ve taşıma koltuğunu sipariş ettik.çok acele etmemek istememe rağmen 7. ayda alınması gerektiğini düşünüyorum.Allah korusun ama hazırlıklı olmak lazım belki.düşününce gider 5 dakikada alırsın herşeyi ama rahat rahat hazırlamak için alalım dedik şimdiden.
Teşekkür ederim canım evet az kaldı bebeklerimizin gelmesine.Kocaman göbüşle de çıkarmak zor oluyor oğlum da kıpır kıpır oluyor o da sıkıntı çekiyor.günaydın canımmm. benımde ara ara yıne oluyo bulantılarım. geçmiş olsun umarım düzelirsin canım az kaldı hayırlısıyla bebişin gelmesine.
ahh kıyamam canım yaaa doğunca tümm sıkıntılar mutluluğa dönüşecek inşallahhh bu sıkıntılı gunler huzura dönecekTeşekkür ederim canım evet az kaldı bebeklerimizin gelmesine.Kocaman göbüşle de çıkarmak zor oluyor oğlum da kıpır kıpır oluyor o da sıkıntı çekiyor.
Gölgelerin hamilesi seni ilginç sanatsal bir çalışma olmuş:)
gnydn cnmgünaydınnnn kızlarrrrrrrr
üçkağtçı bizim hastane ya bişey söylynce birsürü bahane söyledler lanet olsn tamm diosn ama insanı nasl kandryrlr
az kaldı Allahın izniyle , bende 5 aydır hergün yapıyorum (eşime yaptırıyorum) göbüş delik deşik :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim bulantılarım geri geldi bu hafta sabahları çıkarmaya başladım yine nerdeyse doğum geldi ilk zamanlara geri döndüm.Dün sağlık ocağından izleme için çağırdılar.İdrarda enfeksiyon çıktı,kanım da düşmüş ilaç kullanmama rağmen,bir de tansiyonum çok düşük 8 büyük küçük 5 o yüzden çok halsizim herhalde.Eksiklerimi yavaş yavaş tamamlıyorum hastane için sabahlık,pijama,terlik,emzirme sütyeni falan aldım.Günler hızlı geçiyor hazırlıkları tamamlamak gerek.Bizden haberler böyle
cnm enfkyon bendede çıktı yaw ilaç veridler mi sana peki. ben hiç bişey alamadm kendım için daha doğrsm çıplak kalcm :)günaydın arkadaşlar nasılsınız?Benim bulantılarım geri geldi bu hafta sabahları çıkarmaya başladım yine nerdeyse doğum geldi ilk zamanlara geri döndüm.Dün sağlık ocağından izleme için çağırdılar.İdrarda enfeksiyon çıktı,kanım da düşmüş ilaç kullanmama rağmen,bir de tansiyonum çok düşük 8 büyük küçük 5 o yüzden çok halsizim herhalde.Eksiklerimi yavaş yavaş tamamlıyorum hastane için sabahlık,pijama,terlik,emzirme sütyeni falan aldım.Günler hızlı geçiyor hazırlıkları tamamlamak gerek.Bizden haberler böyle
aminn canım benim geçecek hatırlamayacağız bile belki bebeklerimizi sevmekten mis kokuyu çekeğiz içimize minik elleri,minik ayakları öpesim çok var:)ahh kıyamam canım yaaa doğunca tümm sıkıntılar mutluluğa dönüşecek inşallahhh bu sıkıntılı gunler huzura dönecek
aynen cnm itiraz edyrsn kılıfı hazr zaten birsürü şey söylyrlr sanacanım devlete bi pay ödeniyor ya onu azaltmak için öyle gösteriyor olabilirler yada bazen devlet sınır kouyuor bu işe ne fazla bu kadar para alabilirsin diye. onlarda böyle bir kılıf bulmuş. hoş bizde kadın doğuma sgk lı kısmımızda gitsen dahi uzman muayene 150tl zaten adam alacağını alıyor.
ne güzel yapıyormuş. dün yapamadı eşim. işe gidince orda vurdur diyor. dedim d.iznine çıkınca nolcak ya da haftasonu yine hastaneyemi gidicem her gün. yok yapmadı. kendim vurdum göbişten
canım bulantın enfeksiyondandır. benimde enfeksiyon olunca bulantım oluyor. çok geçmiş olsun
teşekkür ederim canım son bir haftadır var idrara sıkışıyorum gidiyorum azıcık geliyor enfeksiyondan.canım bulantın enfeksiyondandır. benimde enfeksiyon olunca bulantım oluyor. çok geçmiş olsun
Sana da geçmiş olsun canım.Bana ilaç vermediler bol bol su iç dedi içiyorum zaten.Sık wc ye gitmekten bıktın dimi:))cnm enfkyon bendede çıktı yaw ilaç veridler mi sana peki. ben hiç bişey alamadm kendım için daha doğrsm çıplak kalcm :)
ben poposunu yicemmmmmmm onunaminn canım benim geçecek hatırlamayacağız bile belki bebeklerimizi sevmekten mis kokuyu çekeğiz içimize minik elleri,minik ayakları öpesim çok var:)
gölgelerin gücü adınaaaaaa :)Gölgelerin hamilesi seni ilginç sanatsal bir çalışma olmuş:)
aynen cnm bide çalşyrm :) mesaimn çoğu orda geçyr zaten :)) bide benm oğlan aşağıda daha çok gelyr sanki tvltm :)teşekkür ederim canım son bir haftadır var idrara sıkışıyorum gidiyorum azıcık geliyor enfeksiyondan.
Sana da geçmiş olsun canım.Bana ilaç vermediler bol bol su iç dedi içiyorum zaten.Sık wc ye gitmekten bıktın dimi:))
Bencede gelsin artık bahar sıkıldık gerçekten ilaçta kullanamıyoruz kış hamileliği zormuşGünaydın kızlar. Tama havalar ısınıyor derken benim yine bogazım kötü halsizim yaakışı çok seven biri olarak artık bitsşn istiyorum üşütmekten bogaz agrısınından yoruldum
Bravo valla güzel bi davranış genelde çarpmaya çalışıyolar adamı cin gibiÇok şükür benim gittiğim yer öyle değilya. Bizim sağlık güvencemiz yok gittik muayene olduk normal ücretli hasta olarak ödeme yapıp çıkıcaktık ordaki ilgili devletin başlattığı Analık sigortasını Anlattı başka yerlerdede Ücret ödemeyeceksiniz gebelik süresince dedi. Şimdi 12 liraya muayene oluyorum demeseydi bilmiycektik
cnm o bende de var işkence gibiydi benmde keserken :) hadi cnm gözn aydn insn çok özlyr ya bende gdp gryrm nasl sevyrm anlatamam sonra 1 ay daha nasl beklycm die düşnyrm :)Kızlar günyadınnn.. dün gece resmen ayak tırnaklarımı zor kestim, böyle bir sıkışma yok yanii10 kilo almış biri olarak eğilemiyorum, kalkamıyorum vallahii..
öğleden sonra oğluşumuzu görmeye gidicez, oradan da alışverişe kalan eksikleri tamamlamayı düşünüyoruz.. çok mutluyum oğlumuzu çok özledik, umarım herşey yolunda çıkar..
ayakkabımın bağcıklarını bile bağlayamıyorum :) sabredıcez bu koca göbişlere :) ayy benımde paşamı görmeme 5 gun var yaaaaa. inşallah her şey yolundadır canımmKızlar günyadınnn.. dün gece resmen ayak tırnaklarımı zor kestim, böyle bir sıkışma yok yanii10 kilo almış biri olarak eğilemiyorum, kalkamıyorum vallahii..
öğleden sonra oğluşumuzu görmeye gidicez, oradan da alışverişe kalan eksikleri tamamlamayı düşünüyoruz.. çok mutluyum oğlumuzu çok özledik, umarım herşey yolunda çıkar..
bende çekeyim bari :)Bencede gelsin artık bahar sıkıldık gerçekten ilaçta kullanamıyoruz kış hamileliği zormuş
Bravo valla güzel bi davranış genelde çarpmaya çalışıyolar adamı cin gibi
Bu arada gölge çekmek iyi fikir sumeyye6134 dur öğleden sonrada ben atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?