2015 Temmuz Anneleri

Kizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr
Canım benimde idrarda enfeksiyon vardı doktor her hamilede olur dedi eğer dakikada 1 idrara çıkmıyorsan birde çok fazla yanman yoksa önemli değil o dedi sende de öyle durumlar yoksa bu kadar takma bence

Günaydın canım o sıkışma ben de var eğilmek ayakkabı giymek çok zor benim için ben bir de 4 kilo aldım ona rağmen:))Oğluşunla özlem giderekceksin her şey yolundadır sen kötü düşünme

slm kızlar
güneş kremi ne kullanıyorsunuz
benim cildim hamilelikte baya sivilceli oldu solante'nin akne ve sivilceli ciltler için olanı var kullanan varmı hiç solente markasını
Ben sebamet kullanıyorum.Solente duydum ama ablamın kızı kullanıyordu memnundu.

severken öyle sevıyorum eşim diyo çocuk korkcak snden :)
popişinin ısırıcısı bir annesi olacak korkması normal:))
maşallah canm sana ve oğlşuna :)
Teşekkür ederim canım

ayyy maşallahhhh canım yaaaaaa. benım göbek almış başını gidiyo yaaaaaaaaa senın maşallahın varrr canım
Teşekkür ederim canım göbüşümü en çok gösteren bu tişört diğerlerinde küçük gözüküyor bununla daha bir hamile havasına giriyorum:))Herkesin yapısı farklı işte belki senin iç karnın geniş değil ondan büyük olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…