- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.101
benm şimdi 1 ay varayakkabımın bağcıklarını bile bağlayamıyorum :) sabredıcez bu koca göbişlere :) ayy benımde paşamı görmeme 5 gun var yaaaaa. inşallah her şey yolundadır canımm
bende bağlayanmyrm bağlı dryr koltk var otryrm kereta ile giyiyrm yoksa imkansz :)ayakkabımın bağcıklarını bile bağlayamıyorum :) sabredıcez bu koca göbişlere :) ayy benımde paşamı görmeme 5 gun var yaaaaa. inşallah her şey yolundadır canımm
afiyet olsun ama minik olur popişi kıyamazsın:))ben poposunu yicemmmmmmm onun
Allah kolaylık versin canım çalışırken daha bir zor geçeraynen cnm bide çalşyrm :) mesaimn çoğu orda geçyr zaten :)) bide benm oğlan aşağıda daha çok gelyr sanki tvltm :)
amin cnm aynen öyle ya şişe önmde 1.5 ltre yoksa içemyrm içtkcede wc :)afiyet olsun ama minik olur popişi kıyamazsın:))
Allah kolaylık versin canım çalışırken daha bir zor geçer
kız ben başladım bile :)Merhaba güzel anneler bebekleri kucağımıza almaya az kaldı yakında şafak saymaya başlayacağız.
severken öyle sevıyorum eşim diyo çocuk korkcak snden :)afiyet olsun ama minik olur popişi kıyamazsın:))
Allah kolaylık versin canım çalışırken daha bir zor geçer
Canım benimde idrarda enfeksiyon vardı doktor her hamilede olur dedi eğer dakikada 1 idrara çıkmıyorsan birde çok fazla yanman yoksa önemli değil o dedi sende de öyle durumlar yoksa bu kadar takma benceKizlar bu idrar testi sonucu cok mu ya enfksyn sekerde 101 cikms onuda cektmde cok bulank gozkmyr
maşallah canm sana ve oğlşuna :)Bu oğlum ve ben gölgeli yapamadim ben :))
ayyy maşallahhhh canım yaaaaaa. benım göbek almış başını gidiyo yaaaaaaaaa senın maşallahın varrr canımBu oğlum ve ben gölgeli yapamadim ben :))
Günaydın canım o sıkışma ben de var eğilmek ayakkabı giymek çok zor benim için ben bir de 4 kilo aldım ona rağmen:))Oğluşunla özlem giderekceksin her şey yolundadır sen kötü düşünmeKızlar günyadınnn.. dün gece resmen ayak tırnaklarımı zor kestim, böyle bir sıkışma yok yanii10 kilo almış biri olarak eğilemiyorum, kalkamıyorum vallahii..
öğleden sonra oğluşumuzu görmeye gidicez, oradan da alışverişe kalan eksikleri tamamlamayı düşünüyoruz.. çok mutluyum oğlumuzu çok özledik, umarım herşey yolunda çıkar..
Ben sebamet kullanıyorum.Solente duydum ama ablamın kızı kullanıyordu memnundu.slm kızlar
güneş kremi ne kullanıyorsunuz
benim cildim hamilelikte baya sivilceli oldu solante'nin akne ve sivilceli ciltler için olanı var kullanan varmı hiç solente markasını
popişinin ısırıcısı bir annesi olacak korkması normal:))severken öyle sevıyorum eşim diyo çocuk korkcak snden :)
Teşekkür ederim canımmaşallah canm sana ve oğlşuna :)
Teşekkür ederim canım göbüşümü en çok gösteren bu tişört diğerlerinde küçük gözüküyor bununla daha bir hamile havasına giriyorum:))Herkesin yapısı farklı işte belki senin iç karnın geniş değil ondan büyük olabilir.ayyy maşallahhhh canım yaaaaaa. benım göbek almış başını gidiyo yaaaaaaaaa senın maşallahın varrr canım
Plakalar anlamında :))kız ben başladım bile :)
içmeye çalış canım enfeksiyon bol su içerek geçeramin cnm aynen öyle ya şişe önmde 1.5 ltre yoksa içemyrm içtkcede wc :)
heee :)Plakalar anlamında :))
maşallah göbüşüne dediğin gibi de o kadar önden gitmiyor şirin duruyor
MAŞALLAH:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?