2015 Temmuz Anneleri

evett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım

Eklentiler

• IMG_1943.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 158
  • IMG_1942.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_1941.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 140
slm kızlar
güneş kremi ne kullanıyorsunuz
benim cildim hamilelikte baya sivilceli oldu solante'nin akne ve sivilceli ciltler için olanı var kullanan varmı hiç solente markasını

Ben solante pregna kullanıyorum canım. Şimdilik memnunum. Açık tenliyim ,güneşe çıkınca kızarmaya başlamıştım . Sürmeye başladıktan sonra kızarmalar geçti en azından.

Ben solante pregna kullanıyorum canım. Şimdilik memnunum. Açık tenliyim ,güneşe çıkınca kızarmaya başlamıştım . Sürmeye başladıktan sonra kızarmalar geçti en azından.

bende kendımı bildim bileli coppertone 50 faktör baby güneş kremi kullanıyorum,kokusunada bayılıyorum,çok beyazım baska ürün iyi gelmedi bana,biodermide kullandım ama bundan çok memnunum

:) teşekkür ederim canımmm kıyafetler çıkınca daha da buyuk duruyo sankı :)

teşekkür ederim canımm :)
evet kıyafetsiz daha bir büyük gözükür göbiş:)

evett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
maşallah sana güzel bir hamilesin

evet kıyafetsiz daha bir büyük gözükür göbiş:)

maşallah sana güzel bir hamilesin

evet cnm aslında göbek varda kıyafetler saklıyor,pantolon hariç hala normal kıyafetlerımı giyiyorum,zaten dar gıyınmeyı seven bı ınsan degıldim,o yuzden oluyor ama son ay olmaz artık:)

maşallahhh canım yaaa çok ciciiii :) evdesın sanırım ohh vallahi biz çalışıyozzz

olsun sümeyyecım yaa,bak evde olsan daha cok takarsın,iştykene yıne ınsanın kafası dagılıyor bi şekılde,evın ıcınde ınsan kendini daha çok dınlıyor,bu arada benımkını hıçkırık tuttu,yerim ben onun hıckırık tutan agzını gözünü poposunu heryerınııı

Benimde hep sagda, gobek deligimden asagida. Yukarilara cikmiyo sipa
Yer edindi kendine demek orayi.
Dr da usg de bakinca bir sey demiyor, demek ki iyi konumu.
Bir sey olsa kesin derler canim
Cnm benmde karnm asagida cikmadi yukari ben doktrda bisey demyrdu yeri icin ama dun dedi iste birtek
Canim biraz daha rahatladin demi?
Endiselenme dr lar en ufak bisey gorseler ihtimalleri soylemek zorundalar. Suan yaptigin stres daha cok etkiler.
Bende bugun seker yuklemesi yaptirdim, sonucu bekliyorum. Idrar tahlilimde de enf. bulundu sanirim. Gelen degerlere gore oyle anladim.
Bakalim bana ne diycek

Benim en ufak biseydr nasil tedirgin etmisti. Harmony test yaptrmstm.

Supersin canim iyi taktik valla, masallah gobisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…