- 19 Eylül 2014
- 1.109
- 738
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.121
:) teşekkür ederim canımmm kıyafetler çıkınca daha da buyuk duruyo sankı :)maşallah göbüşüne dediğin gibi de o kadar önden gitmiyor şirin duruyor
teşekkür ederim canımm :)MAŞALLAH:)
HAHHAHAA NERDEN AKLINA GELDİ KIZ BUNU YAPMAK
slm kızlar
güneş kremi ne kullanıyorsunuz
benim cildim hamilelikte baya sivilceli oldu solante'nin akne ve sivilceli ciltler için olanı var kullanan varmı hiç solente markasını
HİÇ KG ALMADINMI KUZUM SEN :)MAŞALLAHevett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
HİÇ KG ALMADINMI KUZUM SEN :)MAŞALLAH
Ben solante pregna kullanıyorum canım. Şimdilik memnunum. Açık tenliyim ,güneşe çıkınca kızarmaya başlamıştım . Sürmeye başladıktan sonra kızarmalar geçti en azından.
evet kıyafetsiz daha bir büyük gözükür göbiş:):) teşekkür ederim canımmm kıyafetler çıkınca daha da buyuk duruyo sankı :)
teşekkür ederim canımm :)
maşallah sana güzel bir hamilesinevett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
evett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
evet kıyafetsiz daha bir büyük gözükür göbiş:)
maşallah sana güzel bir hamilesin
Merabaaaa :)
ayy maşallahhh canım yaaaevett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
aminnn canım inşallahhhh41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhgrubun butun annlerımımı guzel yav boyle..tütütütütü..bebişlerimizinde fotosunu paylaşmak nasip olsun inşşşşşşşşşşşşş
maşallahhh canım yaaa çok ciciiii :) evdesın sanırım ohh vallahi biz çalışıyozzzMerabaaaa :)
maşallahhh canım yaaa çok ciciiii :) evdesın sanırım ohh vallahi biz çalışıyozzz
maşallah sen de güzel bir hamilesin ...Merabaaaa :)
Ben de katılıyorum bu yorumuna hepsi güzel hamile41 kere maşallahhhhhhhhhhhhhgrubun butun annlerımımı guzel yav boyle..tütütütütü..bebişlerimizinde fotosunu paylaşmak nasip olsun inşşşşşşşşşşşşş
Ya benim karnim hala yukari cikmadi doktora da soruyorum herzaman bebegin durusu iyi mi konumu iyi mi diye.. sorun yok diyor doktorcum! Ben hep solumda ve asagida hissediyorum tekmelerini daha bi kere midemde kaburgalarimda hissetmedim ayaklarini sanki hic yer degistirmiyo bu oglan
Canim biraz daha rahatladin demi?Cnm benmde karnm asagida cikmadi yukari ben doktrda bisey demyrdu yeri icin ama dun dedi iste birtek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?