- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.161
Evet bencede her birinin içinde farklı farklı güzellikler var minik elli minik ayaklı:))kızımda 2009 temmus annesiydim o zaman da buluşanlar çok olmuştu aynen hepsini yan yana yatırıp çekiyorlardı.Ben samsundan sadece bir kişiyle buluşabildim.Şimdi okula başlayacak o bebişler kocaman oldular.oyy göbişlere bak yaa. her birinin içinde kim bilir ne tatlı bebişler vardır. ablamlar doğum yapınca buluşmuşlardı. bebişleri yatırmışlar yan yana 6-7 tane bebek yatarken resim çekmişler. ball hepsi ball.Poker5512 canım göbiş tatlı ama yanındaki yakışıklı mı desem güzellik mi desem oda ayrı bi tatlı. onuda yerim. köpeklere baylıyorum. benim köpeğimde 11 yıl yaşadı bizimle 2014 yılında öldü. çook seviyorum onlarıda
Teşekkür ederim canımmaşallah canım süper görünüyorsunz
EVET CANM YA DOKTORLR OLABLCKLRI SÖYLEMŞ EN KÖTÜSÜNÜ AMA EŞİMDE BİR PANİK ARADI BENİ BENDE ÖDÜM KOPTU DOKTORLA KNŞTGMDA BÖYLE KORKMAMŞTM ASLNDABenimde hep sagda, gobek deligimden asagida. Yukarilara cikmiyo sipa
Yer edindi kendine demek orayi.
Dr da usg de bakinca bir sey demiyor, demek ki iyi konumu.
Bir sey olsa kesin derler canim
Canim biraz daha rahatladin demi?
Endiselenme dr lar en ufak bisey gorseler ihtimalleri soylemek zorundalar. Suan yaptigin stres daha cok etkiler.
Bende bugun seker yuklemesi yaptirdim, sonucu bekliyorum. Idrar tahlilimde de enf. bulundu sanirim. Gelen degerlere gore oyle anladim.
Bakalim bana ne diycek
Benim en ufak biseydr nasil tedirgin etmisti. Harmony test yaptrmstm.
Supersin canimiyi taktik valla, masallah gobisine
HADİ SENDE :)Gobis fotolari gelmeye baslamis
Cok begendimmmmm hepiniziii
canım maşallah size hiç hamiş gibi değilsinevett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
CNM SINIR 140 SANRM YANLŞ BİLMYRSAMSeker yuklme sonucum cikmis. Seker oncesi 80, 1 saat sonrasi 160
Sizce nasil?
maşallah üçünüze köpeğin de çok sevimli masum masum bakmış.Oğlunun arkadaşı olur doğunca.You tube de sacconejoly adı bir aile var günlük hayatını çekip koyuyorlar onların 6 köpeği var çocukları var iki tane biri 1 yaşında biri 2 köpekler nasıl oynuyorlar onlarla düşse biri hemen yanına koşuyor yardım etmek için ne sadık akıllı hayvanlar.O zaman bir gobek fotosuda 2 oğlumla bendenHerkes ne kadar sevimli :))) Masallah bize...
MAŞALLAH CANM :)Eki Görüntüle 1496073 Bu da bizden gelsin dün geceden hamile yastığı rahat oluyor :)
Gizemcim iç suyu bol bol, tuvalete git ona yapacak bisi yok, ben gunde 3.5-4 litre icmeye calisiyorum, masamla tuvalet arasinda mekik dokuyorumCNM ŞİMDİ SUYU ARTTRDGM İÇİN ÇOK SIK ÇIKYRM AMA TEMZLENSN DİE BİRAN ÖNCE
MAŞŞALAH CANM :) GOLDEN NAYLRM BUNLARA ÇOK SEVMLİ OLYRLR :)O zaman bir gobek fotosuda 2 oğlumla bendenHerkes ne kadar sevimli :))) Masallah bize...
Aaaa bilmiyordum, hemen bakiim you tube'a merak ettim simdiiiimaşallah üçünüze köpeğin de çok sevimli masum masum bakmış.Oğlunun arkadaşı olur doğunca.You tube de sacconejoly adı bir aile var günlük hayatını çekip koyuyorlar onların 6 köpeği var çocukları var iki tane biri 1 yaşında biri 2 köpekler nasıl oynuyorlar onlarla düşse biri hemen yanına koşuyor yardım etmek için ne sadık akıllı hayvanlar.
oh maşallah göbüşüne ne rahat görünüyor öyle:)Eki Görüntüle 1496073 Bu da bizden gelsin dün geceden hamile yastığı rahat oluyor :)
AYNEN CNM BENDE ŞİMDİ OKADR LİTRE İÇMEYE ÇALŞYRM OLSN CNM NE YAPALM YETERKİ GEÇSN BEN TUVALATE GİTMEYE RAZYM VALLA HATTA MASAMI DAHA YAKIN MI TUTSAAM DİORM :))Gizemcim iç suyu bol bol, tuvalete git ona yapacak bisi yok, ben gunde 3.5-4 litre icmeye calisiyorum, masamla tuvalet arasinda mekik dokuyorum
2 saat sonrada bakılcakmı cnmm,birazcık yuksek,pılav makarna tatlıdan uzak durursan bişi olmaz,benımde 200 cıktı:)doktor dıyete baslattı
MAŞALLAH CANM :)O kadar foto eklenmiş koymasam olmazdı.
Bu benim göbüş
bak bak ben takip ediyorum onları evin annesi anna baba jonathan kızları emilia oğulları eduardo 6 tane de süslü fino köpekleri var kurdele takıyorlar başlarına çok şekerler.Ben de senin dediğine bakayım ilgimi çekiyor :))Aaaa bilmiyordum, hemen bakiim you tube'a merak ettim simdiiii)) Ben instagramda mommasgonecity diye bir kadını takip ediyorum, onunda 4 çocuğu ve 1 köpeği var Harika fotograflar yüklüyor
bugün göbüş ekleme rekoru var maşallah göbüşüne :))O kadar foto eklenmiş koymasam olmazdı.
Bu benim göbüş
bencede eklenmeyen göbüş kalmasın bugün:)maşallah sana ve bebişineMerhaba kızlar. Ooo bütün göbüşlere maşallah. Bizde eksik kalmayalım
MAŞALLAH CANM :)
Sağolun kızlar eskiden bende ilk göğüs büyümüş önden gidiyordu şimdi göbek artık saklayamıyorum.bugün göbüş ekleme rekoru var maşallah göbüşüne :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?