2015 Temmuz Anneleri

Evet bencede her birinin içinde farklı farklı güzellikler var minik elli minik ayaklı:))kızımda 2009 temmus annesiydim o zaman da buluşanlar çok olmuştu aynen hepsini yan yana yatırıp çekiyorlardı.Ben samsundan sadece bir kişiyle buluşabildim.Şimdi okula başlayacak o bebişler kocaman oldular.

maşallah canım süper görünüyorsunz
Teşekkür ederim canım

EVET CANM YA DOKTORLR OLABLCKLRI SÖYLEMŞ EN KÖTÜSÜNÜ AMA EŞİMDE BİR PANİK ARADI BENİ BENDE ÖDÜM KOPTU DOKTORLA KNŞTGMDA BÖYLE KORKMAMŞTM ASLNDA

O zaman bir gobek fotosuda 2 oğlumla benden Herkes ne kadar sevimli :))) Masallah bize...
maşallah üçünüze köpeğin de çok sevimli masum masum bakmış.Oğlunun arkadaşı olur doğunca.You tube de sacconejoly adı bir aile var günlük hayatını çekip koyuyorlar onların 6 köpeği var çocukları var iki tane biri 1 yaşında biri 2 köpekler nasıl oynuyorlar onlarla düşse biri hemen yanına koşuyor yardım etmek için ne sadık akıllı hayvanlar.

Aaaa bilmiyordum, hemen bakiim you tube'a merak ettim simdiiii )) Ben instagramda mommasgonecity diye bir kadını takip ediyorum, onunda 4 çocuğu ve 1 köpeği var Harika fotograflar yüklüyor

Gizemcim iç suyu bol bol, tuvalete git ona yapacak bisi yok, ben gunde 3.5-4 litre icmeye calisiyorum, masamla tuvalet arasinda mekik dokuyorum
AYNEN CNM BENDE ŞİMDİ OKADR LİTRE İÇMEYE ÇALŞYRM OLSN CNM NE YAPALM YETERKİ GEÇSN BEN TUVALATE GİTMEYE RAZYM VALLA HATTA MASAMI DAHA YAKIN MI TUTSAAM DİORM :))

2 saat sonrada bakılcakmı cnmm,birazcık yuksek,pılav makarna tatlıdan uzak durursan bişi olmaz,benımde 200 cıktı:)doktor dıyete baslattı

benim 85 1 saat sonra 91 çıktıı tatlı sevmem beklediğim sonuçtu

Aaaa bilmiyordum, hemen bakiim you tube'a merak ettim simdiiii )) Ben instagramda mommasgonecity diye bir kadını takip ediyorum, onunda 4 çocuğu ve 1 köpeği var Harika fotograflar yüklüyor
bak bak ben takip ediyorum onları evin annesi anna baba jonathan kızları emilia oğulları eduardo 6 tane de süslü fino köpekleri var kurdele takıyorlar başlarına çok şekerler.Ben de senin dediğine bakayım ilgimi çekiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…