- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.141
Seker yuklme sonucum cikmis. Seker oncesi 80, 1 saat sonrasi 160
Sizce nasil?
160 yüksek değil mi? Yanlış yönlendirmeyim üst sınır 140 diye biliyorum. 2 bi yükleme yapabilirlerSeker yuklme sonucum cikmis. Seker oncesi 80, 1 saat sonrasi 160
Sizce nasil?
Yok bu 50 mg icin oldugundan 1 saat sonrasina bakildi sadece. 100 mg ister belki dr2 saat sonrada bakılcakmı cnmm,birazcık yuksek,pılav makarna tatlıdan uzak durursan bişi olmaz,benımde 200 cıktı:)doktor dıyete baslattı
100 mg yukleme yaptirdin mi peki canim? Yaptirdiysan sonucu nasil?2 saat sonrada bakılcakmı cnmm,birazcık yuksek,pılav makarna tatlıdan uzak durursan bişi olmaz,benımde 200 cıktı:)doktor dıyete baslattı
Maşallah cnm,aklıma ne geldi yani gözümde canlandı resmen :) oğluşun tekme atınca köpeğin ne şaşırıyodur garip garip göbeğine bakıyodurO zaman bir gobek fotosuda 2 oğlumla bendenHerkes ne kadar sevimli :))) Masallah bize...
O zaman bir gobek fotosuda 2 oğlumla bendenHerkes ne kadar sevimli :))) Masallah bize...
CNM ŞİMDİ SUYU ARTTRDGM İÇİN ÇOK SIK ÇIKYRM AMA TEMZLENSN DİE BİRAN ÖNCECanım benimde idrarda enfeksiyon vardı doktor her hamilede olur dedi eğer dakikada 1 idrara çıkmıyorsan birde çok fazla yanman yoksa önemli değil o dedi sende de öyle durumlar yoksa bu kadar takma bence
MAŞALLAH CANM SENİN GÖBÜŞ BÜYÜMŞ :) BENM YOK OKADR AMA GECELERİ ÖZELLKLE BİEYLER ATŞLTRRSAM ÇOK FAZLA ÇIKYR BİRDE GİYDGM SEYE GÖRE DEĞİŞYR :)
Anladım cnm inşallah geçer biran önceCNM ŞİMDİ SUYU ARTTRDGM İÇİN ÇOK SIK ÇIKYRM AMA TEMZLENSN DİE BİRAN ÖNCE
maşallah canım süper görünüyorsunzBu oğlum ve ben gölgeli yapamadim ben :))
çok güzel canım güle güle kullanınkızlar bugün aldıklarımı atıyorum sizee bide yerdeki halısı var nasıl
MAŞALLAH CANM :)) BENDE ÖZENDM BAK AMA :))evett bi göbişde bendennnnnnnn,ofisdee selfi yaptım kendi kendime millette diyor napıyosunn,boy aynası yok:))))))))))wc dekı ufak aynayada sıgamadım
MAŞALLAH CANM :)) BENDE ÖZENDM BAK AMA :))
MAŞALLAH CANMM :))Merabaaaa :)
oyy göbişlere bak yaa. her birinin içinde kim bilir ne tatlı bebişler vardır. ablamlar doğum yapınca buluşmuşlardı. bebişleri yatırmışlar yan yana 6-7 tane bebek yatarken resim çekmişler. ball hepsi ball.Poker5512 canım göbiş tatlı ama yanındaki yakışıklı mı desem güzellik mi desem oda ayrı bi tatlı. onuda yerim. köpeklere baylıyorum. benim köpeğimde 11 yıl yaşadı bizimle 2014 yılında öldü. çook seviyorum onlarıda
Maşallah cnm,aklıma ne geldi yani gözümde canlandı resmen :) oğluşun tekme atınca köpeğin ne şaşırıyodur garip garip göbeğine bakıyodur
msşsllshh ikisinedeeeeeeeeeeo ne güzel bakış,bayılırım goldenlereeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?