2015 Temmuz Anneleri

Yuksek evet ama cok mu asiri onun icin sordum :)
Dr a henuz gostermedim. 140 in uzeri yuksek deniyor ama referans araligi yok.

2 saat sonrada bakılcakmı cnmm,birazcık yuksek,pılav makarna tatlıdan uzak durursan bişi olmaz,benımde 200 cıktı:)doktor dıyete baslattı
100 mg yukleme yaptirdin mi peki canim? Yaptirdiysan sonucu nasil?

Benim dr um haftaya kadar yokmus.
100 mg i yaptirmam icin belli bi gebelik haftasinda olmam gerekiyor mu acaba? Anca o zamana yaptirir cunku

oyy göbişlere bak yaa. her birinin içinde kim bilir ne tatlı bebişler vardır. ablamlar doğum yapınca buluşmuşlardı. bebişleri yatırmışlar yan yana 6-7 tane bebek yatarken resim çekmişler. ball hepsi ball. Poker5512 canım göbiş tatlı ama yanındaki yakışıklı mı desem güzellik mi desem oda ayrı bi tatlı. onuda yerim. köpeklere baylıyorum. benim köpeğimde 11 yıl yaşadı bizimle 2014 yılında öldü. çook seviyorum onlarıda

Canım benimde idrarda enfeksiyon vardı doktor her hamilede olur dedi eğer dakikada 1 idrara çıkmıyorsan birde çok fazla yanman yoksa önemli değil o dedi sende de öyle durumlar yoksa bu kadar takma bence
CNM ŞİMDİ SUYU ARTTRDGM İÇİN ÇOK SIK ÇIKYRM AMA TEMZLENSN DİE BİRAN ÖNCE

Yakışıklı cnm teşekkür ederiz, bizimki erkek yoğunluklu bir ev oldu :) Senin köpeğinde melek olmuş, bekliyordur seni...

Maşallah cnm,aklıma ne geldi yani gözümde canlandı resmen :) oğluşun tekme atınca köpeğin ne şaşırıyodur garip garip göbeğine bakıyodur

Heheee evet evet böyle bir kokluyo ne olduğunu anlamıyo, sonra yine koyuyo kafasını :)) Ben doğduğu zamanı çok merak ediyorummm...

msşsllshh ikisinedeeeeeeeeeeo ne güzel bakış,bayılırım goldenlereeeeeeeeeee

Teşekkür ederizzzz :) o öyle bakar işte... 3 yıldır bakışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…