2015 Temmuz Anneleri

Ainen canım ben artık dinlene dinlene merdiven cıkıyorum evi elektriklerken 10 kere dinleniyorum zor yani hamilelik bebişlerimiz için katlanıyoruz hertürlü zorluğa dedğin gibi onlar iyi olsun yeter :)
Canm bende kucuk bir elktrkli suourgem var hafta ici onunla supryrdm hafta sonu su filtreli olanla annem supryrdu sagolsn ama artk onu bile yapmycm cok yorma canm kendini yapabldgn kadr yap temzlk herzmn olr olmadi yardmci alrsn olur biter

vitaminler benim iştahımı hiç açmadı hala kullanıyorum çünkü hala çok acıkınca yemek yiyorum canım hiç bişey istemio zorla işte annemde arkadaşlarla ii yiyorum..kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum

Bitmeezz canmm omur biternis bitmez :) yorma kendini cnm ya yavas yavas yaparsn

geçmiş olsun canım ...bende kızımda şuanki göbekle doğuma gitmiştim ikincilerde daha da büyüyo demişlerdi doğruymuş..yine de benim karnıma küçük diyenler var ama maşallah güzel hamişlerimizin azıcık çıkmış kibar hamileler

Canm sende nerene aldin o 11 kiloyu :)) bana denileni dedm sana :))

60 kilo ile hamile kaldım canım şimdi 71 oldum. Bacaklarım inceydi benim biraz kalınlaştılar okadar. Geneli bel bölgesinde , kıvrım denen bişey kalmadı dümdüzüm

60 kilo ile hamile kaldım canım şimdi 71 oldum. Bacaklarım inceydi benim biraz kalınlaştılar okadar. Geneli bel bölgesinde , kıvrım denen bişey kalmadı dümdüzüm
Canm benide gordn hic almams gbyim ama oncesni bilenler anlyr ozellikle yUzumden belli olyr benm kilo aldgm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…