- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.341
Canm bende kucuk bir elktrkli suourgem var hafta ici onunla supryrdm hafta sonu su filtreli olanla annem supryrdu sagolsn ama artk onu bile yapmycm cok yorma canm kendini yapabldgn kadr yap temzlk herzmn olr olmadi yardmci alrsn olur biterAinen canım ben artık dinlene dinlene merdiven cıkıyorum evi elektriklerken 10 kere dinleniyorum zor yani hamilelik bebişlerimiz için katlanıyoruz hertürlü zorluğa dedğin gibi onlar iyi olsun yeter :)
Ev işi hiç biter miKızlar bugün buraya fena müptela oldum:)evde işler kaldı çamaşırlar yığılı katlanmak ve ütülenmek için beni bekliyor.Kızımı okuldan aldım banyo yaptırdım yemeğini verdim mutfağı toplamadım.Evde hiç iş bitmez mi yahu
Cnm gule gule giysn oglusun :) bahriyeli mi olck kuzun :)
çok güzeller güle güle giysin minik adam cicilerini
Bana vitamin vermedi dr um.Vitamin hapları iştah açıyor gerçekten.yiyememek kötü canım hele ilk zamanlar aç dolaşıyordum resmen hayattan soğudum her şey boş geldi yemek yiyenler nasıl tat alıyor diye düşünür olmuştum.Her şey geçiyor canım 7. ayı dolduruyoruz ne kaldı ki doğuma
Bitmeezz canmm omur biternis bitmez :) yorma kendini cnm ya yavas yavas yaparsnKızlar bugün buraya fena müptela oldum:)evde işler kaldı çamaşırlar yığılı katlanmak ve ütülenmek için beni bekliyor.Kızımı okuldan aldım banyo yaptırdım yemeğini verdim mutfağı toplamadım.Evde hiç iş bitmez mi yahu
Cok tatlilar canm renklide lazm evet bende ya beyaz yada krem aldm hep :)ayayycan537237 .!.:Evet canımmm :)) hep mavi aldım bugüne kadar dedim biraz renkli olsun en renklileri bunlardı
Olms iste bak:)) masallah canm sana ve kizina pozunuzu yesinler :))Buda kizimla benden . 12 kilodan sonraki gobus :)
selam kızlarr maşallah göbüşleriniz çok tatlı , eminim içindekiler dahada tatlıdır ,, ayrıca minicik minicik göbüşleriniz var bebeklerde nerede :)))) ben 5 dk sonra doğurcak gibiyimbugün kızım rahatsızdı doktora gittik dönüştede parka uğradık hava güzel diye kadının biri az kaldı sanırım dedi , yok dedim daha çok becerebilirsem bende resim atarım belki
Canm sende nerene aldin o 11 kiloyu :)) bana denileni dedm sana :))11 kilo fazlamızla oğlum ve ben :)
Kızlar buda benden gecen haftaki halim bebişim ve göbüşüm
Telaslandirmak istemem ama doktora git mutlaka canim, muhtemelen onemli birsey değildir ama yinede takipte olmus ol...Kizlar 28+0 haftaligim. Sizde de lekelenme şeklinde kanama oluyo muu..uff yaaabugun bende böyle bisry oldu cok üzülüyorum ...
Kızlar hastane için oğluma ve kendime aldiklarim takim oolacağız miniğimle:))emzirme atleti çok rahat oluyor ilk zamanlar için.Bir de yüksek bel külot rahat olanlar arasında:)
Canm sende nerene aldin o 11 kiloyu :)) bana denileni dedm sana :))
sağol canım :) azmeden derviş misali :))) uğraştım vallaOlms iste bak:)) masallah canm sana ve kizina pozunuzu yesinler :))
Oğluma ciciler aldım bugün teyzeleri :)
Canm benide gordn hic almams gbyim ama oncesni bilenler anlyr ozellikle yUzumden belli olyr benm kilo aldgm :)60 kilo ile hamile kaldım canım şimdi 71 oldum. Bacaklarım inceydi benim biraz kalınlaştılar okadar. Geneli bel bölgesinde , kıvrım denen bişey kalmadı dümdüzüm
Bu da benim göbişim, kızımla birlikte poz verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?