2015 Temmuz Anneleri

Cok guzellerma canm gecelgni nerden aldn
Teşekkürler canım hepsini relax mode dan aldım çok güzel lohusa takımları var terlikleri falan kendimi kaybettim bir an iki takım alıyordum sonra vazgeçtim.Bir takım daha alacağım bir daha ki ay alırım onu da.

Bende alcm ins. Canm :) al tabii guzel gornce dayanmyr insan :))

Canm az gobek rahatlk. Bu halle bile nefes nefese kalyrm bebislermz iyi olsnlr yeter bize :)
Ainen canım ben artık dinlene dinlene merdiven cıkıyorum evi elektriklerken 10 kere dinleniyorum zor yani hamilelik bebişlerimiz için katlanıyoruz hertürlü zorluğa dedğin gibi onlar iyi olsun yeter :)

Kızlar bugün buraya fena müptela oldum:) evde işler kaldı çamaşırlar yığılı katlanmak ve ütülenmek için beni bekliyor.Kızımı okuldan aldım banyo yaptırdım yemeğini verdim mutfağı toplamadım.Evde hiç iş bitmez mi yahu

Alalım dimi hayatta iki minimum 2 defa olacak o yüzden gönlümüzden geçeni almalıyız.
Maşallah kızına ve sana çok şekersiniz
Çok teşekkür ederiz

Canm masallah cok degl.ki gobusun :) cok tatli duryr senin kizda mi hareketlendi ceklrken benm oglanda poz verdi ben cektm :))
Kıpır kıpır oldu kızım benimde cnm. Maşallah ya bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…