- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.321
Ewt cnm ben ördüm kızımaGüle güle giysin çok güzel olmuşlar sen mi dokudun annesi
Aa olur mu canm hepmz hamilyz burda neden urmtancksn bebisin saglkli gerisi bosFoto çekmeye utandım cnm yakocaman geldi gözüme birden göbişim
Ayni bende oyle goren nerden bu 12 kilo dio :))Aslında 12 kilo aldım ama 45 le hamile kaldığım için kilom çok durmuyo :)bütün hamişlere maşallahh :)
Teşekkür ederimm canımm :)maşallah sen de güzel bakımlı bir hamilesin
Teşekkürler canım hepsini relax mode dan aldım çok güzel lohusa takımları var terlikleri falan kendimi kaybettim bir an iki takım alıyordum sonra vazgeçtim.Bir takım daha alacağım bir daha ki ay alırım onu da.Cok guzellerma canm gecelgni nerden aldn
Banada öyle diyolar hani bebek göbek bu göbek diyolar bnde memnunum halimden yetiyo bana göbüşüm diyorum :)Ayni bende oyle goren nerden bu 12 kilo dio :))
Cnm gule gule giysn oglusun :) bahriyeli mi olck kuzun :)Oğluma ciciler aldım bugün teyzeleri :)
Bende alcm ins. Canm :) al tabii guzel gornce dayanmyr insan :))Teşekkürler canım hepsini relax mode dan aldım çok güzel lohusa takımları var terlikleri falan kendimi kaybettim bir an iki takım alıyordum sonra vazgeçtim.Bir takım daha alacağım bir daha ki ay alırım onu da.
Canm az gobek rahatlk. Bu halle bile nefes nefese kalyrm bebislermz iyi olsnlr yeter bize :)Banada öyle diyolar hani bebek göbek bu göbek diyolar bnde memnunum halimden yetiyo bana göbüşüm diyorum :)
Alalım dimi hayatta iki minimum 2 defa olacak o yüzden gönlümüzden geçeni almalıyız.Bende alcm ins. Canm :) al tabii guzel gornce dayanmyr insan :))
Maşallah kızına ve sanaBu da benim göbişim, kızımla birlikte poz verdik
Canm masallah cok degl.ki gobusun :) cok tatli duryr senin kizda mi hareketlendi ceklrken benm oglanda poz verdi ben cektm :))Bu da benim göbişim, kızımla birlikte poz verdik
çok güzeller güle güle giysin minik adam cicileriniOğluma ciciler aldım bugün teyzeleri :)
Ainen canım ben artık dinlene dinlene merdiven cıkıyorum evi elektriklerken 10 kere dinleniyorum zor yani hamilelik bebişlerimiz için katlanıyoruz hertürlü zorluğa dedğin gibi onlar iyi olsun yeter :)Canm az gobek rahatlk. Bu halle bile nefes nefese kalyrm bebislermz iyi olsnlr yeter bize :)
şuan benim göbeğimde öle canm cok değilki normal benceBu da benim göbişim, kızımla birlikte poz verdik
Çok teşekkür ederizAlalım dimi hayatta iki minimum 2 defa olacak o yüzden gönlümüzden geçeni almalıyız.
Maşallah kızına ve sanaçok şekersiniz
Kıpır kıpır oldu kızım benimde cnm. Maşallah ya bebişlerimizeCanm masallah cok degl.ki gobusun :) cok tatli duryr senin kizda mi hareketlendi ceklrken benm oglanda poz verdi ben cektm :))
Kaç Kilo aldın peki cnm?şuan benim göbeğimde öle canm cok değilki normal bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?