- 23 Kasım 2008
- 999
- 752
- 208
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.381
Siyah giymenin faydaları :)dilasa0faydaları: 40537454 .!.:12 kilo nerde yaa maşallah poz da harika
Canm pinpiriklym ben bak esim dio bisey yapmycksn artk diorm zatn yapmyrm hic otrmyrsn evde ne yapyrsk bu eve die kizyr azonce bile cektrdm birkere kucuk supurgmle icim rahatladi yoksa otrasm gelmyr hic iyi bisey degl aslnda ama elimde deglBenim elektrik süpürgesi cok ağır ya zorlanıyorum eskiden 2 günde bi elektriklerdim evi şimdi haftada 2 falan yapıyorum bikachafta sonra onuda yapamicam galiba yaz da geldi bide yaz temizliği var nolcak bkalım olmadı bi yardmcı tutucam dedğin gibi
Al bndende okadar eşim çok kızıyor iş yapmama napim ben yapmasam kim yapcak diyorum icim rahat etmiyo mecbur kalkıp yavaş yavaş yapıyorum bundan sonra brazdaha dikkat etmemiz gerek sanırım canm sende yorma kendini okadar ayy bi doğursak da rahatlasak :)Canm pinpiriklym ben bak esim dio bisey yapmycksn artk diorm zatn yapmyrm hic otrmyrsn evde ne yapyrsk bu eve die kizyr azonce bile cektrdm birkere kucuk supurgmle icim rahatladi yoksa otrasm gelmyr hic iyi bisey degl aslnda ama elimde degl
Bende almamstm canm gorumcemncok rahat olyr biryeri acilmyr dedi alcak bana birkactane bende alcm ama cok abartili degl soncta sicakta nekadr giyer bilemyrmBen kızıma hiç tulum almadım hanımlar. Alsm mı ki?
Aynen canm rahatlasak bencede benm artk yapmam lazm cnm oglsm basi asagida ya cok yormam lazmms aslnda bakalm kisitlycm biraz kendimi yapmamk icin :)) biri beni durdrsn :)Al bndende okadar eşim çok kızıyor iş yapmama napim ben yapmasam kim yapcak diyorum icim rahat etmiyo mecbur kalkıp yavaş yavaş yapıyorum bundan sonra brazdaha dikkat etmemiz gerek sanırım canm sende yorma kendini okadar ayy bi doğursak da rahatlasak :)
Beni de düşündüren bu cnm. Sıcakta nasıl giydirilir acaba? Kullanışlı olur mu ki?Bende almamstm canm gorumcemncok rahat olyr biryeri acilmyr dedi alcak bana birkactane bende alcm ama cok abartili degl soncta sicakta nekadr giyer bilemyrm
Görmeden inanmam:))
Hah sonunda bana yakin bir gobek oh bee:) arkadaslari gorunce boyle minik minik gobekler vallahi depresyona girdim:) yok ya saka ben daha buyusun istiyorum kocaman olsun ki kizim donsun icerde bol yeri olsun. Ilk hamilelikte benimde cok daha kucuktu bunda follosssss:):)
Cok gecmis olsun canimselam kızlar... dün bi kaza atlattım... oğlumu okuldan almaya giderken... arabamda biraz hasar var ama şükür bende yok... korkuyla bebeğe bişey olur mu diye aklıma takıldı aile hekimliğine gittim. hemşireye kalp atışlarını dinlettim...iyiyiz şükür... tansiyonum düşmüş biraz sadece
Burada Arabasız yasamak imkansız maalesefgeçmiş olsun cnmmm(herkes bana da arac kullanma dıyor,bende son aya gırınce bırakırım artık kullanmayı..
Gecmiş olsun canımteşekkür ederim canım ateş olduğu için dahiliyeye gidin dedi bilseydim önceden yazardım buraya buraya yazdıktan sonra doktorun asıstanına ulaştım.. zaten akşam kızı iğneye götürücem bende dahiliye giderim
Bende doğuma kendim gidicem herhalde acil bir durum olursa :) burada arabasız Açlıktan Ölür insan vallahi. En yakın markete bile arabayla gidiliyor! Bende sonuna kadar şöför Nebahat olarak takılacağım:):)sagol canım... neden kullanmıycan da? toplu taşımadan daha guvenli bence :) ilk oğlumda doğuma kadar kullandım... hatta doğuma bile kendm gittim
Aynen bende Öyleyim:):) follos olmuş içerisi:):)anaaa maşallah göbüşüne :) benimki daha mı çok sizlerden bilmemilkinde bu kadar yoktu şimdi kocamanım
yapma cnm bosver yaaaa, son 2.5-3 ayımız keyfini cikarCanm pinpiriklym ben bak esim dio bisey yapmycksn artk diorm zatn yapmyrm hic otrmyrsn evde ne yapyrsk bu eve die kizyr azonce bile cektrdm birkere kucuk supurgmle icim rahatladi yoksa otrasm gelmyr hic iyi bisey degl aslnda ama elimde degl
Esin üzülmüştür belki amaaaa ben sen ve kızlar icin sevindimmmmKızlar az önce haber geldi, Mısır'a taşınmıyoruz kesin:)
Masallah cnm yaaaa annesine benzerse eger fistik gibi bir kız yoldaMaşallahh güzel annelerr göbüşler harikabuda benden gelsin ozmn kızımla geçen haftadan Eki Görüntüle 1496691
Benim şuan ki tahmini doğum tarihimle aynı zamanda doğum yapan arkadaş bana dediki 40 gün zaten kısa kollu giydirilmiyo bi kat Sıfır kol badi bi kat takım yada tulum giydirdim Penye battaniyeye sardım dedi. Sonrada Eylül girdi sonbahar da zaten havaya güven olmuyo gene ince ama uzun kol giydirdim dedi. Bu arkadaş istanbulda oturuyor daha sıcak memleketler için bişey diyemem. Sizinlede paylaşayım dedimBeni de düşündüren bu cnm. Sıcakta nasıl giydirilir acaba? Kullanışlı olur mu ki?
Kızlar az önce haber geldi, Mısır'a taşınmıyoruz kesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?