2015 Temmuz Anneleri

Canm pinpiriklym ben bak esim dio bisey yapmycksn artk diorm zatn yapmyrm hic otrmyrsn evde ne yapyrsk bu eve die kizyr azonce bile cektrdm birkere kucuk supurgmle icim rahatladi yoksa otrasm gelmyr hic iyi bisey degl aslnda ama elimde degl

Canm pinpiriklym ben bak esim dio bisey yapmycksn artk diorm zatn yapmyrm hic otrmyrsn evde ne yapyrsk bu eve die kizyr azonce bile cektrdm birkere kucuk supurgmle icim rahatladi yoksa otrasm gelmyr hic iyi bisey degl aslnda ama elimde degl
Al bndende okadar eşim çok kızıyor iş yapmama napim ben yapmasam kim yapcak diyorum icim rahat etmiyo mecbur kalkıp yavaş yavaş yapıyorum bundan sonra brazdaha dikkat etmemiz gerek sanırım canm sende yorma kendini okadar ayy bi doğursak da rahatlasak :)

Aynen canm rahatlasak bencede benm artk yapmam lazm cnm oglsm basi asagida ya cok yormam lazmms aslnda bakalm kisitlycm biraz kendimi yapmamk icin :)) biri beni durdrsn :)

Cok gecmis olsun canim iyi oldugunuza cok sevindim.

Gecmiş olsun canım kızdan dana geçti galiba! Inşallah hemen iyileşirsiniz

sagol canım... neden kullanmıycan da? toplu taşımadan daha guvenli bence :) ilk oğlumda doğuma kadar kullandım... hatta doğuma bile kendm gittim
Bende doğuma kendim gidicem herhalde acil bir durum olursa :) burada arabasız Açlıktan Ölür insan vallahi. En yakın markete bile arabayla gidiliyor! Bende sonuna kadar şöför Nebahat olarak takılacağım:):)

yapma cnm bosver yaaaa, son 2.5-3 ayımız keyfini cikar sonra zaten ayaklarımız popomuza vura vura kosturucaaaaz

Beni de düşündüren bu cnm. Sıcakta nasıl giydirilir acaba? Kullanışlı olur mu ki?
Benim şuan ki tahmini doğum tarihimle aynı zamanda doğum yapan arkadaş bana dediki 40 gün zaten kısa kollu giydirilmiyo bi kat Sıfır kol badi bi kat takım yada tulum giydirdim Penye battaniyeye sardım dedi. Sonrada Eylül girdi sonbahar da zaten havaya güven olmuyo gene ince ama uzun kol giydirdim dedi. Bu arkadaş istanbulda oturuyor daha sıcak memleketler için bişey diyemem. Sizinlede paylaşayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…