2015 Temmuz Anneleri

evet canım hayırlısıyla bi doğursaydık

selam kızlarr maşallah göbüşleriniz çok tatlı , eminim içindekiler dahada tatlıdır ,, ayrıca minicik minicik göbüşleriniz var bebeklerde nerede :)))) ben 5 dk sonra doğurcak gibiyim bugün kızım rahatsızdı doktora gittik dönüştede parka uğradık hava güzel diye kadının biri az kaldı sanırım dedi , yok dedim daha çok becerebilirsem bende resim atarım belki

canım geçmiş olsun kızına inşallah önemli bişeyi yoktur. aynı tepkileri ben de oğluma hamileyken alıyordum. 6 aylıkken herkes doğum yakın herhalde diyordu. ben de keşkeee nerdeee diyodum :)

canım geçmiş olsun kızına inşallah önemli bişeyi yoktur. aynı tepkileri ben de oğluma hamileyken alıyordum. 6 aylıkken herkes doğum yakın herhalde diyordu. ben de keşkeee nerdeee diyodum :)
sağol canım grip olmuş geçer inş. boşver bebişlerimizin canı sağolsun bizim anne tarafında genetik kuzenlerim ablamda kocaman kocaman göbüşlüydü :))

Kızlar hastane için oğluma ve kendime aldiklarim takim oolacağız miniğimle:))emzirme atleti çok rahat oluyor ilk zamanlar için.Bir de yüksek bel külot rahat olanlar arasında:)

Eklentiler

• IMG_20150416_183718.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_20150416_183558.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 136
  • IMG_20150416_183458.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 133
  • IMG_20150416_183404.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 118
Kizlar 28+0 haftaligim. Sizde de lekelenme şeklinde kanama oluyo muu..uff yaaa bugun bende böyle bisry oldu cok üzülüyorum ...

Kizlar 28+0 haftaligim. Sizde de lekelenme şeklinde kanama oluyo muu..uff yaaa bugun bende böyle bisry oldu cok üzülüyorum ...
Druna sordun mu canım benim mesela plasentam aşağıda 18 haftalıkken oldu lekelenme daha olmadı.Senin de öyle mi acaba plansenta aşağıdaysa lekelenme yapıyor.Canını sıkma dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…