- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.301
Bana vitamin vermedi dr um.Vitamin hapları iştah açıyor gerçekten.yiyememek kötü canım hele ilk zamanlar aç dolaşıyordum resmen hayattan soğudum her şey boş geldi yemek yiyenler nasıl tat alıyor diye düşünür olmuştum.Her şey geçiyor canım 7. ayı dolduruyoruz ne kaldı ki doğuma
Canım ya güldürdün beni bağımsız totiş:))sana öyle geliyordur bence.
selam kızlarr maşallah göbüşleriniz çok tatlı , eminim içindekiler dahada tatlıdır ,, ayrıca minicik minicik göbüşleriniz var bebeklerde nerede :)))) ben 5 dk sonra doğurcak gibiyimbugün kızım rahatsızdı doktora gittik dönüştede parka uğradık hava güzel diye kadının biri az kaldı sanırım dedi , yok dedim daha çok becerebilirsem bende resim atarım belki
sağol canım grip olmuş geçer inş. boşver bebişlerimizin canı sağolsun bizim anne tarafında genetik kuzenlerim ablamda kocaman kocaman göbüşlüydü :))canım geçmiş olsun kızına inşallah önemli bişeyi yoktur. aynı tepkileri ben de oğluma hamileyken alıyordum. 6 aylıkken herkes doğum yakın herhalde diyordu. ben de keşkeee nerdeee diyodum :)
Görmeden inanmam:))yok yok öyle
Masallah canm sanada cok kilolu deglz hicbrmz ne guzel yaw :)Kızlar buda benden gecen haftaki halim bebişim ve göbüşüm
maşallah sen de güzel bakımlı bir hamilesinKızlar buda benden gecen haftaki halim bebişim ve göbüşüm
Canm hani senin göbüş :))Maşallah kızlar, göbişler süperhepinize çok yakışmış :-D
Güle güle giysin çok güzel olmuşlar sen mi dokudun annesiKızımın yelekleri bunlarda teyzeleri
Canm cok tatli olmslr :) gule gule giysn kuzunKızımın yelekleri bunlarda teyzeleri
Druna sordun mu canım benim mesela plasentam aşağıda 18 haftalıkken oldu lekelenme daha olmadı.Senin de öyle mi acaba plansenta aşağıdaysa lekelenme yapıyor.Canını sıkma dikkat et kendineKizlar 28+0 haftaligim. Sizde de lekelenme şeklinde kanama oluyo muu..uff yaaabugun bende böyle bisry oldu cok üzülüyorum ...
Cok guzellerma canm gecelgni nerden aldnKızlar hastane için oğluma ve kendime aldiklarim takim oolacağız miniğimle:))emzirme atleti çok rahat oluyor ilk zamanlar için.Bir de yüksek bel külot rahat olanlar arasında:)
Foto çekmeye utandım cnm yaCanm hani senin göbüş :))
Aslında 12 kilo aldım ama 45 le hamile kaldığım için kilom çok durmuyo :)bütün hamişlere maşallahh :)Masallah canm sanada cok kilolu deglz hicbrmz ne guzel yaw :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?