- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.361
Buda kizimla benden . 12 kilodan sonraki gobus :)
Senle ayniyiz bende 59 kiloyla hamile kaldim suan 69 um :)11 kilo fazlamızla oğlum ve ben :)
Bu sefer tam gobek fotosu ;o kocamanim diyenlere gelsiiiiiin
maşallah yaa fitiz güzeliz
Maşallahh güzel annelerr göbüşler harikabuda benden gelsin ozmn kızımla geçen haftadan Eki Görüntüle 1496691
Senle ayniyiz bende 59 kiloyla hamile kaldim suan 69 um :)
Oğluma ciciler aldım bugün teyzeleri :)
ayy çok güzeller bende kızıma değişik renkli güzel tulumlar arıyorum bulmadım yaw ..bayıldım paşanın tulumlarına
Masallah canm sana :) ben daha kocamanini gordm seninkide cook kocamnndegl ki normal olani bu benmki ufak birazBu sefer tam gobek fotosu ;o kocamanim diyenlere gelsiiiiiin
Canm benide gordn hic almams gbyim ama oncesni bilenler anlyr ozellikle yUzumden belli olyr benm kilo aldgm :)
Benim elektrik süpürgesi cok ağır ya zorlanıyorum eskiden 2 günde bi elektriklerdim evi şimdi haftada 2 falan yapıyorum bikachafta sonra onuda yapamicam galiba yaz da geldi bide yaz temizliği var nolcak bkalım olmadı bi yardmcı tutucam dedğin gibiCanm bende kucuk bir elktrkli suourgem var hafta ici onunla supryrdm hafta sonu su filtreli olanla annem supryrdu sagolsn ama artk onu bile yapmycm cok yorma canm kendini yapabldgn kadr yap temzlk herzmn olr olmadi yardmci alrsn olur biter
Nerde sanki bi 10daha alacakmisim gibi hissediyorum ama insallah kaliriz canim :)İnşallah bununla kalırız ayşecim
maşallah yaa fitiz güzeliz
Masallah canm sana ve kizina :) tatlincikmssnz guzellkler :)Maşallahh güzel annelerr göbüşler harikabuda benden gelsin ozmn kızımla geçen haftadan Eki Görüntüle 1496691
Çok güzeller güle güle giysin nerden aldın
Teşekkür ederim canımm hepimize maşallahhgüzel hamişmaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?