- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.401
Sizi gidi çıtırlar çok tatlısınız maşallah sizeeeeeeeMaşallahh güzel annelerr göbüşler harikabuda benden gelsin ozmn kızımla geçen haftadan Eki Görüntüle 1496691
Canım attım resim hemde 3 hafta önceki o düşün artık:) bana öyle gelmiyor Bayağı büyük. Hele buradaki göbekleri görünce iyice anladım:) ben 6 kilo aldım ama bir kilo vermişim gecen 1 haftada . Kilo alımı durdu bende herhalde 10 -11'e tamamlarım . Kızımda da 11 kilo almıştım doğumdan 1 ay sonra eskisinden zayıftım. Inşallah bu seferde öyle olur hafifleyiveririz hemen. Az önce Kızımın okulunda bir anne doğum yapmıştı ikinciye kadın ipince kalmiş, aaa hiçbirşey kalmamış dedim iki çocukla böyle oluyormuş dedi güldük:) bizde Kafayı yiyeceğiz herhalde gerçi senin kız benimkinden büyük galiba değil mi?maşallah ya bütün güzel hamileler bu topikte toplanmış.
canım benim şöyle söylim 15 temmuzda doğdu kızım.hastane çıkışını giydirdim biraz sonra çok aşırı sıcak vardı zaten sadece çıtçıtlı atlet bir de çorap giydirmeye başladım çünkü isilik olmaya başladı.dışarı çıkmaya erken başladık 2 haftalıkken o zamanda yine kısa kollu dizde biten şort tarzında şeyler ,kısa kollu tulum giydirdim.Akşam yatarken ayaklı tulum kısa kollu badi ince penye battaniye üzerine örttüm.Millet çok konuşur bebeğinin dilinden en iyi sen anlarsın canım.
Ah canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Resim atsana belki de sana öyle geliyordur.Benim de kızımda yedi aya kadar çıkmadı karnım.Bunda da aynı oldu karnım büyük değil galiba iç karnım geniş 4 kilo aldım bakalım son iki ay da 5 kilo alsam 9 kilo tamamlarım iyi olur.Ben dr um tam bir kilo delisi az kilo alacan çok kızıyor.Sen kaç kilo aldın canımbu hamileliğinde
Geçmiş olsun canım ateşin mi çıktı Allah şifa versin sana ve kızına
Bir güzel hamile daha hep de burda toplanmış maşallah
evet göbek şov yapıldı Tugbiş ben de katıldım:)Senin de göbüşü merak ettim.Hamileliğinde de mi 25 kilo verdin doğumdan sonradır dimi :)kaç kilo aldın bu hamileliğinde?
Ben bu habere oynarımKızlar az önce haber geldi, Mısır'a taşınmıyoruz kesin:)
Kız sen göbüşü koydun mu? Ben görmedim geçmişte iki dakkada birikiyoCanım attım resim hemde 3 hafta önceki o düşün artık:) bana öyle gelmiyor Bayağı büyük. Hele buradaki göbekleri görünce iyice anladım:) ben 6 kilo aldım ama bir kilo vermişim gecen 1 haftada . Kilo alımı durdu bende herhalde 10 -11'e tamamlarım . Kızımda da 11 kilo almıştım doğumdan 1 ay sonra eskisinden zayıftım. Inşallah bu seferde öyle olur hafifleyiveririz hemen. Az önce Kızımın okulunda bir anne doğum yapmıştı ikinciye kadın ipince kalmiş, aaa hiçbirşey kalmamış dedim iki çocukla böyle oluyormuş dedi güldük:) bizde Kafayı yiyeceğiz herhalde gerçi senin kız benimkinden büyük galiba değil mi?
Sagol canım:) benim karnım Bayağı erken çıktı yukarı herhalde ikincilerde hersey daha önceden oluyor. Benim hamilelikler böyle hep meme göbek gerisi hep ayni kalıyor iyi oluyor. Birde yanaklarım şişiyor biraz ama daha sağlıklı görünüyor yanaklar al al :):):)sen moralini bozma sakin millet ağzı var konuşuyor bilip bilmeden. Karnı her gebenin farklı olur. Doktor tamam diyorsa hiçbir sorun yok. Millet profesör kesilmeye meraklı zaten bizim ülkede herhangi bir konuda:):)Anam ne kadar yukarda karnin bana millet asagida diyo moralim bozuluyomasallah sana da bi karnin cikmis popo yok masallah :)
Benim hep böyle oluyo valla ama halen 75 -80 beden destekli sütyen takıyorum alt çamaşırlarda oluyo o göbek öyle ayrı bişeymiş gibi büyüyo önde toplam 7 kilo aldım doktorum çok iyi dedi. Bide ben hafta olarak öndeyim senden bana yakınsan boyut olarak 30 haftada bukadar olursunHah sonunda bana yakin bir gobek oh bee:) arkadaslari gorunce boyle minik minik gobekler vallahi depresyona girdim:) yok ya saka ben daha buyusun istiyorum kocaman olsun ki kizim donsun icerde bol yeri olsun. Ilk hamilelikte benimde cok daha kucuktu bunda follosssss:):)
Ben çok net çekemedim ama tip olarak göbeğimiz benziyoEki Görüntüle 1496507 Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)
Ben sütyen 85-90 a geçtim göğüslerimdeki damarlar yeşil yeşil fırlayacak gibi:) inşallah iyiye işarettir emzirme açısından. Alt iç giyim bende aynı giyiyorum ama üst Aldı başını gitti:) ben şimdi 26'yı bitirdim yeni 27. Nin içindeyim. Bu HIZLA gidersem 30'da Göbek nolacak merak ediyorum. Eşimde diyor bu sefer çok daha hızlı büyüdün diye:)Benim hep böyle oluyo valla ama halen 75 -80 beden destekli sütyen takıyorum alt çamaşırlarda oluyo o göbek öyle ayrı bişeymiş gibi büyüyo önde toplam 7 kilo aldım doktorum çok iyi dedi. Bide ben hafta olarak öndeyim senden bana yakınsan boyut olarak 30 haftada bukadar olursun
Yaşasın Göbek kardeşliği:):):)Ben çok net çekemedim ama tip olarak göbeğimiz benziyo
Hahahh ☺ benim oğluşta dönmüş başını vermiş aşağıya ama doktor tekrar geri dönebilir dedi bu haftalarda hareketli olur dedi sen kac haftalk oldun canmAynen canm rahatlasak bencede benm artk yapmam lazm cnm oglsm basi asagida ya cok yormam lazmms aslnda bakalm kisitlycm biraz kendimi yapmamk icin :)) biri beni durdrsn :)
cnm ben düğünlk bişy aryrdm bide düşün ki ne zor buldum :)
Canim ben o ev islerinin bittigini hic gormedim hele bide cocuk varsaecetuba member: 128418 .!.:Kızlar bugün buraya fena müptela oldum:)evde işler kaldı çamaşırlar yığılı katlanmak ve ütülenmek için beni bekliyor.Kızımı okuldan aldım banyo yaptırdım yemeğini verdim mutfağı toplamadım.Evde hiç iş bitmez mi yahu
Bu uc hafta onceden resim yalniz:):) sizin kopeginize bayildiiiiiiim canim:):):)sende ayakta cek canim gorunmuyor gobis:).)Yok canim benimkide seninki gibi hatta daha buyuk bile olabilirFotoda yatiyorum yayık durumda... Masallah ama senin gobuste harikaaaa
Gecmis olsun kizina canim. Hadi sende at bir foto ya:)selam kızlarr maşallah göbüşleriniz çok tatlı , eminim içindekiler dahada tatlıdır ,, ayrıca minicik minicik göbüşleriniz var bebeklerde nerede :)))) ben 5 dk sonra doğurcak gibiyimbugün kızım rahatsızdı doktora gittik dönüştede parka uğradık hava güzel diye kadının biri az kaldı sanırım dedi , yok dedim daha çok becerebilirsem bende resim atarım belki
Aaaaa daha neler. Bizimde kocaman ama koyduk yahu:) hadi hadi seni de isteriz, gobisler foraaaaaaa:):)Foto çekmeye utandım cnm yakocaman geldi gözüme birden göbişim
Ayakta fotoda ekledim canimBu uc hafta onceden resim yalniz:):) sizin kopeginize bayildiiiiiiim canim:):):)sende ayakta cek canim gorunmuyor gobis:).)
maşallah ya bütün güzel hamileler bu topikte toplanmış.
canım benim şöyle söylim 15 temmuzda doğdu kızım.hastane çıkışını giydirdim biraz sonra çok aşırı sıcak vardı zaten sadece çıtçıtlı atlet bir de çorap giydirmeye başladım çünkü isilik olmaya başladı.dışarı çıkmaya erken başladık 2 haftalıkken o zamanda yine kısa kollu dizde biten şort tarzında şeyler ,kısa kollu tulum giydirdim.Akşam yatarken ayaklı tulum kısa kollu badi ince penye battaniye üzerine örttüm.Millet çok konuşur bebeğinin dilinden en iyi sen anlarsın canım.
Ah canım geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
Resim atsana belki de sana öyle geliyordur.Benim de kızımda yedi aya kadar çıkmadı karnım.Bunda da aynı oldu karnım büyük değil galiba iç karnım geniş 4 kilo aldım bakalım son iki ay da 5 kilo alsam 9 kilo tamamlarım iyi olur.Ben dr um tam bir kilo delisi az kilo alacan çok kızıyor.Sen kaç kilo aldın canımbu hamileliğinde
Geçmiş olsun canım ateşin mi çıktı Allah şifa versin sana ve kızına
Bir güzel hamile daha hep de burda toplanmış maşallah
evet göbek şov yapıldı Tugbiş ben de katıldım:)Senin de göbüşü merak ettim.Hamileliğinde de mi 25 kilo verdin doğumdan sonradır dimi :)kaç kilo aldın bu hamileliğinde?
çok sağolun kızlar evet kızdan kaptım doktorda dedi aslında maske taksa iyi olurdu ama geçmiş bi kere dedi allah razı olsunGecmiş olsun canımkızdan dana geçti galiba! Inşallah hemen iyileşirsiniz
Aynen oöyle nonker is :))Ev işi hiç biter mien nönker iş.
yemek yiyemek kadar kötü bişey yok Allah kolaylık versinvitaminler benim iştahımı hiç açmadı hala kullanıyorum çünkü hala çok acıkınca yemek yiyorum canım hiç bişey istemio zorla işte annemde arkadaşlarla ii yiyorum..kendi yaptığım yemeği yiyemiyorum
Cok sagol canimEsin üzülmüştür belki amaaaa ben sen ve kızlar icin sevindimmmmInsallah yakin zamanda daha iyi bir kariyer Fırsatı cikar kocan iciiiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?