2015 Temmuz Anneleri

Canım attım resim hemde 3 hafta önceki o düşün artık:) bana öyle gelmiyor Bayağı büyük. Hele buradaki göbekleri görünce iyice anladım:) ben 6 kilo aldım ama bir kilo vermişim gecen 1 haftada . Kilo alımı durdu bende herhalde 10 -11'e tamamlarım . Kızımda da 11 kilo almıştım doğumdan 1 ay sonra eskisinden zayıftım. Inşallah bu seferde öyle olur hafifleyiveririz hemen. Az önce Kızımın okulunda bir anne doğum yapmıştı ikinciye kadın ipince kalmiş, aaa hiçbirşey kalmamış dedim iki çocukla böyle oluyormuş dedi güldük:) bizde Kafayı yiyeceğiz herhalde gerçi senin kız benimkinden büyük galiba değil mi?

Kız sen göbüşü koydun mu? Ben görmedim geçmişte iki dakkada birikiyo

Anam ne kadar yukarda karnin bana millet asagida diyo moralim bozuluyo masallah sana da bi karnin cikmis popo yok masallah :)
Sagol canım:) benim karnım Bayağı erken çıktı yukarı herhalde ikincilerde hersey daha önceden oluyor. Benim hamilelikler böyle hep meme göbek gerisi hep ayni kalıyor iyi oluyor. Birde yanaklarım şişiyor biraz ama daha sağlıklı görünüyor yanaklar al al :):):)sen moralini bozma sakin millet ağzı var konuşuyor bilip bilmeden. Karnı her gebenin farklı olur. Doktor tamam diyorsa hiçbir sorun yok. Millet profesör kesilmeye meraklı zaten bizim ülkede herhangi bir konuda:):)

Benim hep böyle oluyo valla ama halen 75 -80 beden destekli sütyen takıyorum alt çamaşırlarda oluyo o göbek öyle ayrı bişeymiş gibi büyüyo önde toplam 7 kilo aldım doktorum çok iyi dedi. Bide ben hafta olarak öndeyim senden bana yakınsan boyut olarak 30 haftada bukadar olursun

Ben çok net çekemedim ama tip olarak göbeğimiz benziyo

Ben sütyen 85-90 a geçtim göğüslerimdeki damarlar yeşil yeşil fırlayacak gibi:) inşallah iyiye işarettir emzirme açısından. Alt iç giyim bende aynı giyiyorum ama üst Aldı başını gitti:) ben şimdi 26'yı bitirdim yeni 27. Nin içindeyim. Bu HIZLA gidersem 30'da Göbek nolacak merak ediyorum. Eşimde diyor bu sefer çok daha hızlı büyüdün diye:)

Aynen canm rahatlasak bencede benm artk yapmam lazm cnm oglsm basi asagida ya cok yormam lazmms aslnda bakalm kisitlycm biraz kendimi yapmamk icin :)) biri beni durdrsn :)
Hahahh ☺ benim oğluşta dönmüş başını vermiş aşağıya ama doktor tekrar geri dönebilir dedi bu haftalarda hareketli olur dedi sen kac haftalk oldun canm

Canim ben o ev islerinin bittigini hic gormedim hele bide cocuk varsa

Yok canim benimkide seninki gibi hatta daha buyuk bile olabilir Fotoda yatiyorum yayık durumda... Masallah ama senin gobuste harikaaaa
Bu uc hafta onceden resim yalniz:):) sizin kopeginize bayildiiiiiiim canim:):):)sende ayakta cek canim gorunmuyor gobis:).)

Gecmis olsun kizina canim. Hadi sende at bir foto ya:)

Gecmiş olsun canım kızdan dana geçti galiba! Inşallah hemen iyileşirsiniz
çok sağolun kızlar evet kızdan kaptım doktorda dedi aslında maske taksa iyi olurdu ama geçmiş bi kere dedi allah razı olsun

Ev işi hiç biter mi en nönker iş.
Aynen oöyle nonker is :))
yemek yiyemek kadar kötü bişey yok Allah kolaylık versin

hayırlı geceler kızlar şimdi hastaneden geldim lagaropen 500 ve minoset yazdı doktor hamilelikte ilaç vermiyoruz bunlarla idare et bol c vitamini ıhlamur nane limon iç dedi şimdi azıcık bişeyler atıştırıp ilaç içicem sonrada yatış çok yoruldum.. allah hepinizden razı olsun..

Esin üzülmüştür belki amaaaa ben sen ve kızlar icin sevindimmmm Insallah yakin zamanda daha iyi bir kariyer Fırsatı cikar kocan iciiiin :)
Cok sagol canim
Benim. Esimin bozuldu morali bayagi aksam eve gelince babamizi teselli edecegiz iki kizimla:) bende bayagi alistirmisim tasinma fikrine bir garip oldum bende:) herseyin hayirlisi olsun bu hayatta demekki bizim icin hayirlisi orsi degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…