- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.421
Sagol canim. belirsizlik en kotusuydu zaten . Iyi yada kotu sonucu ogrenmek cok iyi geldi. Hayirlisi be ise o olsun. Artik doguma konsantre olacagim. Aklim cok karisikti bu gine kadar.hadi canım belirsizlikten kurtulmuş oldun hayırlısı olsun.. sevinmişssindir
Cok sagol canim ya:) bende de bir agzi kulaklarinda durumu var aslinda ama o kadar belli etmeyecegim esime o uzuldu cunku. Teselli edecegiz aksama kizlarla ben:)Ben bu habere oynarım
Kız sanki ben taşıncaktım yani okadar endişelenmiştim sen anlatınca. Genede hayırlı neyse o olsun diyelim
Aynen cnm, ufaklikta ana dili gibi öğrenir ingilizceyi, mutlaka baska bir fırsat cikar kocanın karşısına sonucta bir kere potaya girince akılda kalıyorsunCok sagol canim
Benim. Esimin bozuldu morali bayagi aksam eve gelince babamizi teselli edecegiz iki kizimla:) bende bayagi alistirmisim tasinma fikrine bir garip oldum bende:) herseyin hayirlisi olsun bu hayatta demekki bizim icin hayirlisi orsi degilmis.
sağol canım ,, ay utandım tamam bir deniyim , telden girmek gerekiyor sanırımGecmis olsun kizina canim. Hadi sende at bir foto ya:)
hiç fazlan varmış gibi durmuyorsun maşallah göbüşüne.11 kilo fazlamızla oğlum ve ben :)
ah biter mi hele de çocuk varsa kızım çok fena batırıyor evi,eşim de öyle.Çok yormadan yapıyorum ama çamaşır işini biraz boşladım kurutucudan alıp çamaşır odasına yığdım da yığdım bir kibrit çakıp yakasım var :))Bitmeezz canmm omur biternis bitmez :) yorma kendini cnm ya yavas yavas yaparsn
Teşekkür ederim canımgüle güle sağlıkla kullanın inşallah çok güzeller
Yani diyorsun ki benim göbüşüm sizin göbüşleri döver hımmmBu sefer tam gobek fotosu ;o kocamanim diyenlere gelsiiiiiin
Maşallah canım çok şekersin kızınlaMaşallahh güzel annelerr göbüşler harikabuda benden gelsin ozmn kızımla geçen haftadan Eki Görüntüle 1496691
bencede katılıyorum:))kızlar maşallah hepinize ..bence topiğin adı 2015 güzel- fıstık temmuz anneleri olarak değiştirelim
Napalım bekleriz artık:))eşim gelince çekerim diyodum o da geç gelecekmiş. kısmet diilmiş :)
aslında az kilo almışsın canım.Göbüşün büyük olsun boşver.Bence de iki çocuğa koşturmak kilo verdirir.Kafayı yiyeceğimiz dönem olacak elbette.Benim kızım temmuz 2009 lu bu temmuzda 6 yaşında olacak ve okula başlayacak .Senin prenses kaç yaşında.Büyük olması rahat olacak anlamına gelmiyor canım beni çok zorluyor kızım istekleri hiç bitmiyor bir kafamı koyup dinlenmek istiyorum aç değil biliyorum acıktım bana kek yap,akşamdan kahvaltı için her gün sipariş var krep,pankek,poaça bunlar dönüşümlü yapılacak yoksa kahvaltı yapmıyor hanfendii.Akşam okul dönüşünde beni mutlaka bunaltacak arıza çıkarıyor.Her gün bize biri gelsin biz bir yere gidelim istiyor bu konuda çok yoruyor beni.Bebeğe kıyafet alınca bile hep ona alıyormuşum kızıma almıyormuşum galiba çok bola alıştırdık ceremesini çekiyorum.Çok tatlı aklıllıdır ama zor çocuktur.Okul beni düşündürüyor bebek 2 aylık olacak kızım okula başlayacak Allah büyüktür bakalımCanım attım resim hemde 3 hafta önceki o düşün artık:) bana öyle gelmiyor Bayağı büyük. Hele buradaki göbekleri görünce iyice anladım:) ben 6 kilo aldım ama bir kilo vermişim gecen 1 haftada . Kilo alımı durdu bende herhalde 10 -11'e tamamlarım . Kızımda da 11 kilo almıştım doğumdan 1 ay sonra eskisinden zayıftım. Inşallah bu seferde öyle olur hafifleyiveririz hemen. Az önce Kızımın okulunda bir anne doğum yapmıştı ikinciye kadın ipince kalmiş, aaa hiçbirşey kalmamış dedim iki çocukla böyle oluyormuş dedi güldük:) bizde Kafayı yiyeceğiz herhalde gerçi senin kız benimkinden büyük galiba değil mi?
ahh aynen öyle hiç bitmiyor salon hep dağınık olacak kızım rahat edemiyor ben de dağınıklıkta ruhum daralıyor..Canim ben o ev islerinin bittigini hic gormedim hele bide cocuk varsa
Şimdi nasılsın ateşin yükseliyor muçok sağolun kızlar evet kızdan kaptım doktorda dedi aslında maske taksa iyi olurdu ama geçmiş bi kere dedi allah razı olsun
Koydum ya ayol:) ay birazdan bir tane daha koyarim ben senin icin. Disardaydim o uc hafta onceki filan zaten:) buyur canim burda gobus ! Gobusler gobusler:)Kız sen göbüşü koydun mu? Ben görmedim geçmişte iki dakkada birikiyo
Dr bisey yok dedi ama moralim cok bozuldu tekrsrlsrsa gel dedi bi sorun da bulamadi :/Druna sordun mu canım benim mesela plasentam aşağıda 18 haftalıkken oldu lekelenme daha olmadı.Senin de öyle mi acaba plansenta aşağıdaysa lekelenme yapıyor.Canını sıkma dikkat et kendine
gayet güzel şirin bir göbüş yapı olarak zayıfsın belliKoydum ya ayol:) ay birazdan bir tane daha koyarim ben senin icin. Disardaydim o uc hafta onceki filan zaten:) buyur canim burda gobus ! Gobusler gobusler:) Eki Görüntüle 1497001 Eki Görüntüle 1497003
Cnm gittim ama bisey bulamadiTelaslandirmak istemem ama doktora git mutlaka canim, muhtemelen onemli birsey değildir ama yinede takipte olmus ol...
hayırlı geceler kızlar şimdi hastaneden geldim lagaropen 500 ve minoset yazdı doktor hamilelikte ilaç vermiyoruz bunlarla idare et bol c vitamini ıhlamur nane limon iç dedi şimdi azıcık bişeyler atıştırıp ilaç içicem sonrada yatış çok yoruldum.. allah hepinizden razı olsun..
oyy çok tatlısınız siz maşallah :*Koydum ya ayol:) ay birazdan bir tane daha koyarim ben senin icin. Disardaydim o uc hafta onceki filan zaten:) buyur canim burda gobus ! Gobusler gobusler:) Eki Görüntüle 1497001 Eki Görüntüle 1497003
Gordum canim sonradan:) bende yeni bir tane daha ekledim bugunden:) ben yalniz farkettim ki 1 kilo verdim ya resmen odem inmis yada birsey olmus 3 hafta onceki resimden daha fit duruyorum sanki. Birde enerjim cok artti kilo verince. Acaba diyorum asagida evsahiolerinden bir kondusyon bisikleti var yavas yavas onu yaosam zorlamadan zarari olur mu ki sizce. Masallah canim cok guzel hamilesin sende. Zaten herkes fistik gibi bayildim vallahi. Nerelerinize gitmis o 10-12 kilolar anlamadimki arkadaslarim ya, sasakaldim resimleri gorunce hemde cok gurur duydum bakimli arkadaslarim benim:):)Ayakta fotoda ekledim canimGöbeğimin haşmeti belli olmuyordu ilk fotoda :)))
gözn aydın mı desem cnm :))Kızlar az önce haber geldi, Mısır'a taşınmıyoruz kesin:)
maşallah sana ve oğluşunaEki Görüntüle 1497002 bu da ben ve oglusumm :))
Canim maskeyle cozulecek bisey degilki ayni ev icinde ayni havayi soluyorsunuz. Bosver bebiste dogmadan alisacak hastaliklara. Zaten dogunca bizimkiler hemen hasta olmayanbaslar ablalar sagolsun herhalde degil mi?çok sağolun kızlar evet kızdan kaptım doktorda dedi aslında maske taksa iyi olurdu ama geçmiş bi kere dedi allah razı olsun
Kızlar merhaba iyisiniZ inş, ne vakittir giremedim, kayınvalidem ve Kayınbabam geldiler, eşimi nasıl özlemişler otogarda boynuna sarıldılar. Gözlerim dolduevlat özleniyor, normalde her kış gider 1 hafta 10 gün kalırdık, bu sene gebelik ten gidemedik, çok özlemişiz, bugün bebeğin kontrolü vardı kayınvalidem de geldi, nasıl heyecanlanıyor:) ultrason kağıdını öpüp öpüp durdu:)doğuma kadar kal diyorm ,evde tadilat yapılacak ufaklık için hatta ilave oda çıkacak, gelince rahat kalırsınız diyor, biraz daha yollamicaz bakalım, geliyorum yemeğimizi pişirmiş, ev derli toplu tertemiz , nasıl rahat.aaa bu arada kızlar bu yürüyüş , diyet işe yaradı ben gen aydan bu aya 2 kg tek Almışım:) bebeğimde 1050 gr olmuş
aman sorun olmasın yeter ki sen dikkat et kendineDr bisey yok dedi ama moralim cok bozuldu tekrsrlsrsa gel dedi bi sorun da bulamadi :/
sağol canım evet baya büyüdü , tabi kıyafettende fazla görünüyor olabilirmaşallah sana ve oğluşunasenin göbüş büyümüş baya ya da kıyafetten öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?