- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.441
evet canm haklsn birde şunu içime anlatsm ama artık yapmam. herhalde yorma dedi doktryapma cnm bosver yaaaa, son 2.5-3 ayımız keyfini cikarsonra zaten ayaklarımız popomuza vura vura kosturucaaaaz
Eki Görüntüle 1497002 bu da ben ve oglusumm :))
Canim benimki daha iki yasindahiç fazlan varmış gibi durmuyorsun maşallah göbüşüne.
ah biter mi hele de çocuk varsa kızım çok fena batırıyor evi,eşim de öyle.Çok yormadan yapıyorum ama çamaşır işini biraz boşladım kurutucudan alıp çamaşır odasına yığdım da yığdım bir kibrit çakıp yakasım var :))
Teşekkür ederim canım
Yani diyorsun ki benim göbüşüm sizin göbüşleri döver hımmm
Maşallah canım çok şekersin kızınla
bencede katılıyorum:))
Napalım bekleriz artık:))
aslında az kilo almışsın canım.Göbüşün büyük olsun boşver.Bence de iki çocuğa koşturmak kilo verdirir.Kafayı yiyeceğimiz dönem olacak elbette.Benim kızım temmuz 2009 lu bu temmuzda 6 yaşında olacak ve okula başlayacak .Senin prenses kaç yaşında.Büyük olması rahat olacak anlamına gelmiyor canım beni çok zorluyor kızım istekleri hiç bitmiyor bir kafamı koyup dinlenmek istiyorum aç değil biliyorum acıktım bana kek yap,akşamdan kahvaltı için her gün sipariş var krep,pankek,poaça bunlar dönüşümlü yapılacak yoksa kahvaltı yapmıyor hanfendii.Akşam okul dönüşünde beni mutlaka bunaltacak arıza çıkarıyor.Her gün bize biri gelsin biz bir yere gidelim istiyor bu konuda çok yoruyor beni.Bebeğe kıyafet alınca bile hep ona alıyormuşum kızıma almıyormuşum galiba çok bola alıştırdık ceremesini çekiyorum.Çok tatlı aklıllıdır ama zor çocuktur.Okul beni düşündürüyor bebek 2 aylık olacak kızım okula başlayacak Allah büyüktür bakalım
ahh aynen öyle hiç bitmiyor salon hep dağınık olacak kızım rahat edemiyor ben de dağınıklıkta ruhum daralıyor..
Şimdi nasılsın ateşin yükseliyor mu
Ya beni bile duygulandirdin gozlerim doldu:) cok ozledim bende annemi babamiKızlar merhaba iyisiniZ inş, ne vakittir giremedim, kayınvalidem ve Kayınbabam geldiler, eşimi nasıl özlemişler otogarda boynuna sarıldılar. Gözlerim dolduevlat özleniyor, normalde her kış gider 1 hafta 10 gün kalırdık, bu sene gebelik ten gidemedik, çok özlemişiz, bugün bebeğin kontrolü vardı kayınvalidem de geldi, nasıl heyecanlanıyor:) ultrason kağıdını öpüp öpüp durdu:)doğuma kadar kal diyorm ,evde tadilat yapılacak ufaklık için hatta ilave oda çıkacak, gelince rahat kalırsınız diyor, biraz daha yollamicaz bakalım, geliyorum yemeğimizi pişirmiş, ev derli toplu tertemiz , nasıl rahat.aaa bu arada kızlar bu yürüyüş , diyet işe yaradı ben gen aydan bu aya 2 kg tek Almışım:) bebeğimde 1050 gr olmuş
hehe ben varım ya :))) gerçi beni normaldede gören hamile sanıyordu o göbüş hiç erimiyor , tabi bu 3. hamilelğim normal artık :)yok yok ya bu topik de hamileliğin hakkını veren yok dombil dombil yokmaşallah size yaaaa
Ay ay ay yerim o oglusu ben:):) elbiseni de cok begendim canim bu arada:) oh soyle resmini koydun da iyi oldu gozumde canlanirsin artik :)Eki Görüntüle 1497002 bu da ben ve oglusumm :))
aa canm bana tekrar döner demedi yaw ben 27+6 dyım benmki dönmesnde az başını yukarı çekse yeter :))Hahahh ☺ benim oğluşta dönmüş başını vermiş aşağıya ama doktor tekrar geri dönebilir dedi bu haftalarda hareketli olur dedi sen kac haftalk oldun canm
2 yaşta çok zor inatçı bir dönem her şeye hayır olmaz diyor dimi.Bak ben kıyafet krizini demeyi unutmuşum her sabah yaşanır mı yahu.Elbise giyecek prenses olacak.Kışın yazlık giymek ister .Gece uykusu bizde de yok benimki koca kız bir de hadi seninki küçük o yüzden çok kalkar wc ye.Allah kolaylığını verir canım çok yaramaz çocukları olup ikinci olunca sakinleştiğini söylediler çevremde çok var şu an.Canim benimki daha iki yasindaama dediklerinin aynilari bizde simdiden var zaten. Sabah kalkar kalkmaz siparis veriliyor menemen mi omlet mi sahanda yumurtami yiyecek hanimefendi. Sonra ne giyilecek hicbirsey begenilmiyor kac kiyafet degisiyor okula gec kaliyoruz her gun o nedenlerle.sonra hergun illaki parka gidilsin bahceye cikilsin birde ustune iki yas sendromu krizler. Aksam uyku yok gecede 2-3 kez tuvalete kalkiyor vallahi oynatmanin esigindeyin bebek dogunca napicam gozum korkmaya basladi biraz. Ama Allah sabrini verir diyorum yapacak birsey yok zaten girdik bu yola artik:) hamileligi unutuyorum zaten bu kizla ugrasmaktan vallahi:)
O senin tatliligin canim:):)oyy çok tatlısınız siz maşallah :*
canm zorla buldm ben kyaşadgö yerden dolayı kısıtlı kıyafetler va çok mağaza yok burda ben norma kıyafet bulurken bıle zorlanyrm ki hamıle daha zor oldu cnm ama şimdide düğüne gidemyrm boşa gezdm okadr ama sen bulursn cnm istanbulda imkanlar daha genişBenim de kız kardeşimin düğünü var haziranda off şimdiden kara kara düşünüyorum ne giyeceğim diye off koca göbüşle zor olacak bişiler bulmak
Sagol canim, aksamlari asiri geriliyor artik sabah iniyor biraz daha iyi oluyor. Su bebis birde donuverse oh diyecegim ama buna da sukur.gayet güzel şirin bir göbüş yapı olarak zayıfsın belli
Ben güya ütü yapacaktım tam masayı açtım eşim geldi konsantrem gitti yemek çay faslı derken şimdi de kurtlar vadisi izliyor benim de yine buraya gelesim geldi ohh ne güzel kaldı ütüler sefam olsun:))
Ne güzel bir bağınız var kayınvalidenle maşallah ben bile duygulandım.Kayınvalideni hayal ettim ultrason resmini öperken ne şirin annen gibi maşallahKızlar merhaba iyisiniZ inş, ne vakittir giremedim, kayınvalidem ve Kayınbabam geldiler, eşimi nasıl özlemişler otogarda boynuna sarıldılar. Gözlerim dolduevlat özleniyor, normalde her kış gider 1 hafta 10 gün kalırdık, bu sene gebelik ten gidemedik, çok özlemişiz, bugün bebeğin kontrolü vardı kayınvalidem de geldi, nasıl heyecanlanıyor:) ultrason kağıdını öpüp öpüp durdu:)doğuma kadar kal diyorm ,evde tadilat yapılacak ufaklık için hatta ilave oda çıkacak, gelince rahat kalırsınız diyor, biraz daha yollamicaz bakalım, geliyorum yemeğimizi pişirmiş, ev derli toplu tertemiz , nasıl rahat.aaa bu arada kızlar bu yürüyüş , diyet işe yaradı ben gen aydan bu aya 2 kg tek Almışım:) bebeğimde 1050 gr olmuş
canm zorla buldm ben kyaşadgö yerden dolayı kısıtlı kıyafetler va çok mağaza yok burda ben norma kıyafet bulurken bıle zorlanyrm ki hamıle daha zor oldu cnm ama şimdide düğüne gidemyrm boşa gezdm okadr ama sen bulursn cnm istanbulda imkanlar daha geniş
Vallahi bende bilemedim ki canim sevinsem mi uzulsemmi:) sevineyim dimi:)gözn aydın mı desem cnm :))
yat bol bol dinlen cnm dediklerını yaparsn doktorun inş en kısa zamanda geçer canm allah sendende razı olsnhayırlı geceler kızlar şimdi hastaneden geldim lagaropen 500 ve minoset yazdı doktor hamilelikte ilaç vermiyoruz bunlarla idare et bol c vitamini ıhlamur nane limon iç dedi şimdi azıcık bişeyler atıştırıp ilaç içicem sonrada yatış çok yoruldum.. allah hepinizden razı olsun..
çok teşekkürler canım :) meğer telden foto atmak kolaymış , ben hep pc den bakıyorum sevmiyorum telde minik minik :)))Ay ay ay yerim o oglusu ben:):) elbiseni de cok begendim canim bu arada:) oh soyle resmini koydun da iyi oldu gozumde canlanirsin artik :)
hehe ben varım ya :))) gerçi beni normaldede gören hamile sanıyordu o göbüş hiç erimiyor , tabi bu 3. hamilelğim normal artık :)
canım çok geçmiş olsun bol bol sıvı al ve dinlen , kısa zamanda toparlarsın inşallah ,, çok salgın kızımda dünden beri grip banada geçmez inşallah ..2 yaşta çok zor inatçı bir dönem her şeye hayır olmaz diyor dimi.Bak ben kıyafet krizini demeyi unutmuşum her sabah yaşanır mı yahu.Elbise giyecek prenses olacak.Kışın yazlık giymek ister .Gece uykusu bizde de yok benimki koca kız bir de hadi seninki küçük o yüzden çok kalkar wc ye.Allah kolaylığını verir canım çok yaramaz çocukları olup ikinci olunca sakinleştiğini söylediler çevremde çok var şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?