2015 Temmuz Anneleri

Canim benimki daha iki yasinda ama dediklerinin aynilari bizde simdiden var zaten. Sabah kalkar kalkmaz siparis veriliyor menemen mi omlet mi sahanda yumurtami yiyecek hanimefendi. Sonra ne giyilecek hicbirsey begenilmiyor kac kiyafet degisiyor okula gec kaliyoruz her gun o nedenlerle.sonra hergun illaki parka gidilsin bahceye cikilsin birde ustune iki yas sendromu krizler. Aksam uyku yok gecede 2-3 kez tuvalete kalkiyor vallahi oynatmanin esigindeyin bebek dogunca napicam gozum korkmaya basladi biraz. Ama Allah sabrini verir diyorum yapacak birsey yok zaten girdik bu yola artik:) hamileligi unutuyorum zaten bu kizla ugrasmaktan vallahi:)

Ya beni bile duygulandirdin gozlerim doldu:) cok ozledim bende annemi babami hadi bakalim bebise masallah. Senden de bir foto bekliyoruz artik:)

Hahahh ☺ benim oğluşta dönmüş başını vermiş aşağıya ama doktor tekrar geri dönebilir dedi bu haftalarda hareketli olur dedi sen kac haftalk oldun canm
aa canm bana tekrar döner demedi yaw ben 27+6 dyım benmki dönmesnde az başını yukarı çekse yeter :))

2 yaşta çok zor inatçı bir dönem her şeye hayır olmaz diyor dimi.Bak ben kıyafet krizini demeyi unutmuşum her sabah yaşanır mı yahu.Elbise giyecek prenses olacak.Kışın yazlık giymek ister .Gece uykusu bizde de yok benimki koca kız bir de hadi seninki küçük o yüzden çok kalkar wc ye.Allah kolaylığını verir canım çok yaramaz çocukları olup ikinci olunca sakinleştiğini söylediler çevremde çok var şu an.

Benim de kız kardeşimin düğünü var haziranda off şimdiden kara kara düşünüyorum ne giyeceğim diye off koca göbüşle zor olacak bişiler bulmak
canm zorla buldm ben kyaşadgö yerden dolayı kısıtlı kıyafetler va çok mağaza yok burda ben norma kıyafet bulurken bıle zorlanyrm ki hamıle daha zor oldu cnm ama şimdide düğüne gidemyrm boşa gezdm okadr ama sen bulursn cnm istanbulda imkanlar daha geniş

Ben güya ütü yapacaktım tam masayı açtım eşim geldi konsantrem gitti yemek çay faslı derken şimdi de kurtlar vadisi izliyor benim de yine buraya gelesim geldi ohh ne güzel kaldı ütüler sefam olsun:))

ya zaten aklına koyduğunda yapmazsan kalıyor benimde ütü hep kalır amaaannnn sefamız olsun

Ne güzel bir bağınız var kayınvalidenle maşallah ben bile duygulandım.Kayınvalideni hayal ettim ultrason resmini öperken ne şirin annen gibi maşallah

Evet bakıcam artık daha zamanım var nasılsa

yat bol bol dinlen cnm dediklerını yaparsn doktorun inş en kısa zamanda geçer canm allah sendende razı olsn

hehe ben varım ya :))) gerçi beni normaldede gören hamile sanıyordu o göbüş hiç erimiyor , tabi bu 3. hamilelğim normal artık :)

yok yine canım 3. leri doğuran arkadaşlarımdan az gerçekten..benim kızımda çok azdı eşimde diyor bu sefer hamile olduğun belli oldu ama bugün otobüse bindim kimse anlamadı yer vermedi

canım çok geçmiş olsun bol bol sıvı al ve dinlen , kısa zamanda toparlarsın inşallah ,, çok salgın kızımda dünden beri grip banada geçmez inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…