- 26 Aralık 2012
- 1.019
- 741
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.461
Gordum canim sonradan:) bende yeni bir tane daha ekledim bugunden:) ben yalniz farkettim ki 1 kilo verdim ya resmen odem inmis yada birsey olmus 3 hafta onceki resimden daha fit duruyorum sanki. Birde enerjim cok artti kilo verince. Acaba diyorum asagida evsahiolerinden bir kondusyon bisikleti var yavas yavas onu yaosam zorlamadan zarari olur mu ki sizce. Masallah canim cok guzel hamilesin sende. Zaten herkes fistik gibi bayildim vallahi. Nerelerinize gitmis o 10-12 kilolar anlamadimki arkadaslarim ya, sasakaldim resimleri gorunce hemde cok gurur duydum bakimli arkadaslarim benim:):)
Ya su kiyafet ve ayakkabi artik iyice bela oldu. Dedigin gibi sogukta yazlik etek ister sicakta kalin cizme ister. Herseye once bir hayir zaten:) ustune ceket istemez ayagina sogukta corap giymez cikarir offf ki ne offff:) ama bir taraftan sevinli de oluyorlar insan kizamiyor bile bazen:)2 yaşta çok zor inatçı bir dönem her şeye hayır olmaz diyor dimi.Bak ben kıyafet krizini demeyi unutmuşum her sabah yaşanır mı yahu.Elbise giyecek prenses olacak.Kışın yazlık giymek ister .Gece uykusu bizde de yok benimki koca kız bir de hadi seninki küçük o yüzden çok kalkar wc ye.Allah kolaylığını verir canım çok yaramaz çocukları olup ikinci olunca sakinleştiğini söylediler çevremde çok var şu an.
cnm ütü işide beni bozyr cnm ya senın gibi deli olyrm camaşrlr kuruyunca :)hiç fazlan varmış gibi durmuyorsun maşallah göbüşüne.
ah biter mi hele de çocuk varsa kızım çok fena batırıyor evi,eşim de öyle.Çok yormadan yapıyorum ama çamaşır işini biraz boşladım kurutucudan alıp çamaşır odasına yığdım da yığdım bir kibrit çakıp yakasım var :))
Teşekkür ederim canım
Yani diyorsun ki benim göbüşüm sizin göbüşleri döver hımmm
Maşallah canım çok şekersin kızınla
bencede katılıyorum:))
Napalım bekleriz artık:))
aslında az kilo almışsın canım.Göbüşün büyük olsun boşver.Bence de iki çocuğa koşturmak kilo verdirir.Kafayı yiyeceğimiz dönem olacak elbette.Benim kızım temmuz 2009 lu bu temmuzda 6 yaşında olacak ve okula başlayacak .Senin prenses kaç yaşında.Büyük olması rahat olacak anlamına gelmiyor canım beni çok zorluyor kızım istekleri hiç bitmiyor bir kafamı koyup dinlenmek istiyorum aç değil biliyorum acıktım bana kek yap,akşamdan kahvaltı için her gün sipariş var krep,pankek,poaça bunlar dönüşümlü yapılacak yoksa kahvaltı yapmıyor hanfendii.Akşam okul dönüşünde beni mutlaka bunaltacak arıza çıkarıyor.Her gün bize biri gelsin biz bir yere gidelim istiyor bu konuda çok yoruyor beni.Bebeğe kıyafet alınca bile hep ona alıyormuşum kızıma almıyormuşum galiba çok bola alıştırdık ceremesini çekiyorum.Çok tatlı aklıllıdır ama zor çocuktur.Okul beni düşündürüyor bebek 2 aylık olacak kızım okula başlayacak Allah büyüktür bakalım
ahh aynen öyle hiç bitmiyor salon hep dağınık olacak kızım rahat edemiyor ben de dağınıklıkta ruhum daralıyor..
Şimdi nasılsın ateşin yükseliyor mu
benim de öyle şu an çok sert karnım.İlk bebeğin normal mi doğdu sanki o da ters duruyordu öyle okumuştum.Doktor mu dedi dönmediğini ben anlamıyorum dönmüş mü dönmemiş mi.Sagol canim, aksamlari asiri geriliyor artik sabah iniyor biraz daha iyi oluyor. Su bebis birde donuverse oh diyecegim ama buna da sukur.
evet öyle oluyor başlamazsan kalıyor aman napalım sohbetin dibine vuralım:)))ya zaten aklına koyduğunda yapmazsan kalıyor benimde ütü hep kalır amaaannnn sefamız olsun
o kadar yani :) anlaşılmayacak kadar küçük ne güzel , doğumdan sonra göbüşün toparlamasıda çabuk olur :)yok yine canım 3. leri doğuran arkadaşlarımdan az gerçekten..benim kızımda çok azdı eşimde diyor bu sefer hamile olduğun belli oldu ama bugün otobüse bindim kimse anlamadı yer vermedi
Ates var cabım şimdi minoset icicem oteki largopeni aldım onuda alim yaticam her yerim agrıyor.hiç fazlan varmış gibi durmuyorsun maşallah göbüşüne.
ah biter mi hele de çocuk varsa kızım çok fena batırıyor evi,eşim de öyle.Çok yormadan yapıyorum ama çamaşır işini biraz boşladım kurutucudan alıp çamaşır odasına yığdım da yığdım bir kibrit çakıp yakasım var :))
Teşekkür ederim canım
Yani diyorsun ki benim göbüşüm sizin göbüşleri döver hımmm
Maşallah canım çok şekersin kızınla
bencede katılıyorum:))
Napalım bekleriz artık:))
aslında az kilo almışsın canım.Göbüşün büyük olsun boşver.Bence de iki çocuğa koşturmak kilo verdirir.Kafayı yiyeceğimiz dönem olacak elbette.Benim kızım temmuz 2009 lu bu temmuzda 6 yaşında olacak ve okula başlayacak .Senin prenses kaç yaşında.Büyük olması rahat olacak anlamına gelmiyor canım beni çok zorluyor kızım istekleri hiç bitmiyor bir kafamı koyup dinlenmek istiyorum aç değil biliyorum acıktım bana kek yap,akşamdan kahvaltı için her gün sipariş var krep,pankek,poaça bunlar dönüşümlü yapılacak yoksa kahvaltı yapmıyor hanfendii.Akşam okul dönüşünde beni mutlaka bunaltacak arıza çıkarıyor.Her gün bize biri gelsin biz bir yere gidelim istiyor bu konuda çok yoruyor beni.Bebeğe kıyafet alınca bile hep ona alıyormuşum kızıma almıyormuşum galiba çok bola alıştırdık ceremesini çekiyorum.Çok tatlı aklıllıdır ama zor çocuktur.Okul beni düşündürüyor bebek 2 aylık olacak kızım okula başlayacak Allah büyüktür bakalım
ahh aynen öyle hiç bitmiyor salon hep dağınık olacak kızım rahat edemiyor ben de dağınıklıkta ruhum daralıyor..
Şimdi nasılsın ateşin yükseliyor mu
Amin insallah cok sagol canım..canım Rabbim şifa versin..bol bol dinlen inşallah çabuk atlatırsın
aynen canım maskelik iş değil zaten bCanim maskeyle cozulecek bisey degilki ayni ev icinde ayni havayi soluyorsunuz. Bosver bebiste dogmadan alisacak hastaliklara. Zaten dogunca bizimkiler hemen hasta olmayanbaslar ablalar sagolsun herhalde degil mi?
Evet canim telefondan cok kolay. Insallah bebisleri de koyacagiz bir dogsunlar hele:)çok teşekkürler canım :) meğer telden foto atmak kolaymış , ben hep pc den bakıyorum sevmiyorum telde minik minik :)))
Maşallah canım senin alt taraf ince benim kalça bacak normalde kalın zatenKoydum ya ayol:) ay birazdan bir tane daha koyarim ben senin icin. Disardaydim o uc hafta onceki filan zaten:) buyur canim burda gobus ! Gobusler gobusler:) Eki Görüntüle 1497001 Eki Görüntüle 1497003
2 yaşta çok zor inatçı bir dönem her şeye hayır olmaz diyor dimi.Bak ben kıyafet krizini demeyi unutmuşum her sabah yaşanır mı yahu.Elbise giyecek prenses olacak.Kışın yazlık giymek ister .Gece uykusu bizde de yok benimki koca kız bir de hadi seninki küçük o yüzden çok kalkar wc ye.Allah kolaylığını verir canım çok yaramaz çocukları olup ikinci olunca sakinleştiğini söylediler çevremde çok var şu an.
Sağolsın canım şimdi yatmaya gidiyorum allah hepinize rahatlık versin hayırlı geceleryat bol bol dinlen cnm dediklerını yaparsn doktorun inş en kısa zamanda geçer canm allah sendende razı olsn
Maşallah çok tatlı görünüyorsunuzEki Görüntüle 1497002 bu da ben ve oglusumm :))
canm evlat özlenr kayınvalıdem benmde bir hafta gitmdk sonraki hafta gittgmzde kırkyıl görmemş gibi kadıncgz ben sizsiz ne yaprm diyp gözleri doldu yahu anneler çok düşkün olyr evlatlarınaKızlar merhaba iyisiniZ inş, ne vakittir giremedim, kayınvalidem ve Kayınbabam geldiler, eşimi nasıl özlemişler otogarda boynuna sarıldılar. Gözlerim dolduevlat özleniyor, normalde her kış gider 1 hafta 10 gün kalırdık, bu sene gebelik ten gidemedik, çok özlemişiz, bugün bebeğin kontrolü vardı kayınvalidem de geldi, nasıl heyecanlanıyor:) ultrason kağıdını öpüp öpüp durdu:)doğuma kadar kal diyorm ,evde tadilat yapılacak ufaklık için hatta ilave oda çıkacak, gelince rahat kalırsınız diyor, biraz daha yollamicaz bakalım, geliyorum yemeğimizi pişirmiş, ev derli toplu tertemiz , nasıl rahat.aaa bu arada kızlar bu yürüyüş , diyet işe yaradı ben gen aydan bu aya 2 kg tek Almışım:) bebeğimde 1050 gr olmuş
Çok geçmiş olsunAtes var cabım şimdi minoset icicem oteki largopeni aldım onuda alim yaticam her yerim agrıyor.
Amin insallah cok sagol canım..
aynen canım maskelik iş değil zaten b
Doktor bir kere öksürse virusu almış olursun heryere vürüs yayılıyor dedi.. Aynen öyle ablaları sayesinde okula başlamadan bol bol hasta olurlar erkenden bağışık sistemleri alışır virüslere bakterilere hayırlısı allahdan hasta olmasınlar çok zor oluyor sonra
Ya o egitimlerdeGordum cnm bende senin FotoyuBirtek gobus var yalnız, gayet fit bir anne adayisin, ne guzel kiloda verebilmissin Doktorlar daha onceden yapmadığınız sporu yapmayın diyorlar ama sen yine sor doktoruna, belki orada bu da farklıdır Bende bayildim herkeseeee, hepimizin birlikte fotosu olsa baya komik olabilirdi )) Gecen hafta bir eğitime gittim 6 hamileydik baya komik oluyor
maşallah cnm sana ve oğlna :)Eki Görüntüle 1497002 bu da ben ve oglusumm :))
Benim bir ay oldu grip geçmiyor canım sağol.Aman dikkat et geçmesin sana.canım çok geçmiş olsun bol bol sıvı al ve dinlen , kısa zamanda toparlarsın inşallah ,, çok salgın kızımda dünden beri grip banada geçmez inşallah ..
Bu kızlar hep mi aynı olur.Zorluyorlar ama çok sevimli tatlı oluyorlar o cadılıkları yaparken kızamıyorum bir yandan gülesim geliyor ama çaktırmıyorum.Senin cimcimeyi hayal ettim o yaşta sevimli bıcır bıcır bişeydirYa su kiyafet ve ayakkabi artik iyice bela oldu. Dedigin gibi sogukta yazlik etek ister sicakta kalin cizme ister. Herseye once bir hayir zaten:) ustune ceket istemez ayagina sogukta corap giymez cikarir offf ki ne offff:) ama bir taraftan sevinli de oluyorlar insan kizamiyor bile bazen:)
Her evin belalası ütüdür.O ütüye yaptığım hizmeti kendime yapsaydım ohooo ne olurdum beeecnm ütü işide beni bozyr cnm ya senın gibi deli olyrm camaşrlr kuruyunca :)
o kadar yani :) anlaşılmayacak kadar küçük ne güzel , doğumdan sonra göbüşün toparlamasıda çabuk olur :)
canm kibrite ne oldu :))Ben güya ütü yapacaktım tam masayı açtım eşim geldi konsantrem gitti yemek çay faslı derken şimdi de kurtlar vadisi izliyor benim de yine buraya gelesim geldi ohh ne güzel kaldı ütüler sefam olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?