2015 Temmuz Anneleri

Gordum cnm bende senin Fotoyu Birtek gobus var yalnız, gayet fit bir anne adayisin, ne guzel kiloda verebilmissin Doktorlar daha onceden yapmadığınız sporu yapmayın diyorlar ama sen yine sor doktoruna, belki orada bu da farklıdır Bende bayildim herkeseeee, hepimizin birlikte fotosu olsa baya komik olabilirdi )) Gecen hafta bir eğitime gittim 6 hamileydik baya komik oluyor

Ya su kiyafet ve ayakkabi artik iyice bela oldu. Dedigin gibi sogukta yazlik etek ister sicakta kalin cizme ister. Herseye once bir hayir zaten:) ustune ceket istemez ayagina sogukta corap giymez cikarir offf ki ne offff:) ama bir taraftan sevinli de oluyorlar insan kizamiyor bile bazen:)

cnm ütü işide beni bozyr cnm ya senın gibi deli olyrm camaşrlr kuruyunca :)

Sagol canim, aksamlari asiri geriliyor artik sabah iniyor biraz daha iyi oluyor. Su bebis birde donuverse oh diyecegim ama buna da sukur.
benim de öyle şu an çok sert karnım.İlk bebeğin normal mi doğdu sanki o da ters duruyordu öyle okumuştum.Doktor mu dedi dönmediğini ben anlamıyorum dönmüş mü dönmemiş mi.

ya zaten aklına koyduğunda yapmazsan kalıyor benimde ütü hep kalır amaaannnn sefamız olsun
evet öyle oluyor başlamazsan kalıyor aman napalım sohbetin dibine vuralım:)))

yok yine canım 3. leri doğuran arkadaşlarımdan az gerçekten..benim kızımda çok azdı eşimde diyor bu sefer hamile olduğun belli oldu ama bugün otobüse bindim kimse anlamadı yer vermedi
o kadar yani :) anlaşılmayacak kadar küçük ne güzel , doğumdan sonra göbüşün toparlamasıda çabuk olur :)

Ates var cabım şimdi minoset icicem oteki largopeni aldım onuda alim yaticam her yerim agrıyor.
canım Rabbim şifa versin..bol bol dinlen inşallah çabuk atlatırsın
Amin insallah cok sagol canım..
Canim maskeyle cozulecek bisey degilki ayni ev icinde ayni havayi soluyorsunuz. Bosver bebiste dogmadan alisacak hastaliklara. Zaten dogunca bizimkiler hemen hasta olmayanbaslar ablalar sagolsun herhalde degil mi?
aynen canım maskelik iş değil zaten b
Doktor bir kere öksürse virusu almış olursun heryere vürüs yayılıyor dedi.. Aynen öyle ablaları sayesinde okula başlamadan bol bol hasta olurlar erkenden bağışık sistemleri alışır virüslere bakterilere hayırlısı allahdan hasta olmasınlar çok zor oluyor sonra

benimde 2009 ekim sonu..kışın ortasında beyaz tül etekle gittiğimizi biliyorum ne ağlıyor şu etek elbise için bahar geldi de okula etekle gidio şimdi hep bende rahatım o da prenses oldum mu süslü oldum mu öğretmenim ne dicek mustafa !!! ne dicek

canm evlat özlenr kayınvalıdem benmde bir hafta gitmdk sonraki hafta gittgmzde kırkyıl görmemş gibi kadıncgz ben sizsiz ne yaprm diyp gözleri doldu yahu anneler çok düşkün olyr evlatlarına ne güzel insan evde yapanın olması çok rahat olyr

Çok geçmiş olsun

Ya o egitimlerde
Hakkaten komik oluyor herkes koca gobusleriyle:)

canım çok geçmiş olsun bol bol sıvı al ve dinlen , kısa zamanda toparlarsın inşallah ,, çok salgın kızımda dünden beri grip banada geçmez inşallah ..
Benim bir ay oldu grip geçmiyor canım sağol.Aman dikkat et geçmesin sana.

Bu kızlar hep mi aynı olur.Zorluyorlar ama çok sevimli tatlı oluyorlar o cadılıkları yaparken kızamıyorum bir yandan gülesim geliyor ama çaktırmıyorum.Senin cimcimeyi hayal ettim o yaşta sevimli bıcır bıcır bişeydir

cnm ütü işide beni bozyr cnm ya senın gibi deli olyrm camaşrlr kuruyunca :)
Her evin belalası ütüdür.O ütüye yaptığım hizmeti kendime yapsaydım ohooo ne olurdum beee

o kadar yani :) anlaşılmayacak kadar küçük ne güzel , doğumdan sonra göbüşün toparlamasıda çabuk olur :)

kalmamıştı hiç bunda da hemen hastanede takcam korseyi..normal doğum yapanlar hemen takın korsenizi göbeğiniz sarkmasın..sıcak piştim sıkıldım demeyin sonra kalınca göbek kat kat oluyo..sezeryan lılar dr a sorsun bazıları izin verio bazıları vermio

Ay kizlar su anda gulmekten oldum:) biZim kiz ipad'te oyun havasi bulmus bildigin poposunu sallayip duruyor eller de havada. Varya bizim dna'mizda bu turk milleti nerde buyurse buyusun kac yasinda olursa olsun 9-8'lik
Duydumu baslar kaslar kemikler otomatik oynamaya:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…