- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.481
Ilk bebek tersti canim donmedi. Bende profesor oldum artik anliyorum bebegin pozisyonunu. Donmedi ayni kizimdaki gibi yan yatiyorbenim de öyle şu an çok sert karnım.İlk bebeğin normal mi doğdu sanki o da ters duruyordu öyle okumuştum.Doktor mu dedi dönmediğini ben anlamıyorum dönmüş mü dönmemiş mi.
evet öyle oluyor başlamazsan kalıyor aman napalım sohbetin dibine vuralım:)))
Seninki baya yola koyulmuş aman annesi azcıkta beklesin bebişin ☺bnde aşağıya döndüne sevindim normal doğum yapabiliriz tabi geri dönmezlerse ☺aa canm bana tekrar döner demedi yaw ben 27+6 dyım benmki dönmesnde az başını yukarı çekse yeter :))
bol bol dinlen canım Allah şifa versinAtes var cabım şimdi minoset icicem oteki largopeni aldım onuda alim yaticam her yerim agrıyor.
Amin insallah cok sagol canım..
aynen canım maskelik iş değil zaten b
Doktor bir kere öksürse virusu almış olursun heryere vürüs yayılıyor dedi.. Aynen öyle ablaları sayesinde okula başlamadan bol bol hasta olurlar erkenden bağışık sistemleri alışır virüslere bakterilere hayırlısı allahdan hasta olmasınlar çok zor oluyor sonra
Bu kızlar hep aynılar cimcimeler.oo bir de mustafa var sizde onun görüşü de baz alınıyor:)))))benimde 2009 ekim sonu..kışın ortasında beyaz tül etekle gittiğimizi biliyorum ne ağlıyor şu etek elbise için bahar geldi de okula etekle gidio şimdi hep bende rahatım o daprenses oldum mu süslü oldum mu öğretmenim ne dicek mustafa !!! ne dicek
Şimdi onun bir karış boyu vardır popişi de sallıyor demek gel beni ye diyor:))Gerçekten kanımızda var oynaklık:))Ay kizlar su anda gulmekten oldum:) biZim kiz ipad'te oyun havasi bulmus bildigin poposunu sallayip duruyor eller de havada. Varya bizim dna'mizda bu turk milleti nerde buyurse buyusun kac yasinda olursa olsun 9-8'lik
Duydumu baslar kaslar kemikler otomatik oynamaya:):)
sevin cnm üzülme yahu hakkınızda hayrlısı buymş demek ki :)Vallahi bende bilemedim ki canim sevinsem mi uzulsemmi:) sevineyim dimi:)
Bana kizimda da hep erkek derlerdi sivri diye simdide gorseler Turkiye de kesin erkek derler:) yapi oyle demekki benim gobuste sivriliyor:):)Maşallah canım senin alt taraf ince benim kalça bacak normalde kalın zaten
Göbek aynı ama sivri seninkide
iyi geceler canmSağolsın canım şimdi yatmaya gidiyorum allah hepinize rahatlık versin hayırlı geceler
anen cm benm oğlan erken gelmeye meraklı sanarm niyeti bozmş :)) ama konşyrm onunla oğlm seni beklyrz amane olur zamanında die :))Seninki baya yola koyulmuş aman annesi azcıkta beklesin bebişin ☺bnde aşağıya döndüne sevindim normal doğum yapabiliriz tabi geri dönmezlerse ☺
çakacaktım ama sonra kim uğraşacak is olacak her yer:)) biri görse kalpten gider o derece ütü var ::))canm kibrite ne oldu :))
o zaman sezeryan doğum mu yaptın.Kızına sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür.Ben kızımda normal epidural doğum yaptım.Bu bebeğimin plasentası aşağıda yukarı çıkmadı bir türlü . Yan yattığını nerden anlıyorsun bana da tüyo ver.:))Ilk bebek tersti canim donmedi. Bende profesor oldum artik anliyorum bebegin pozisyonunu. Donmedi ayni kizimdaki gibi yan yatiyorinsallah ilerleyen zamanda doner ama donmezse de kizimdaki gibi iki sene ugrasip duzeltecegiz insallah. Allah beterinden saklasin.
Benim kızımda da erkek diyorlardı karnın sivri bu kesin erkek ultrason gibi teyzelerimiz var drlardan iyi biliyorlar.Tamamen yapı meselesiBana kizimda da hep erkek derlerdi sivri diye simdide gorseler Turkiye de kesin erkek derler:) yapi oyle demekki benim gobuste sivriliyor:):)
canm yavaş yavaş yap yormadan kndını acıllerı ütüle diğerleri kalsn :)) benm taktgm bu :)) heleki yazın hiiçç çeklmyr yaaa klima katşdnda yapyrm ütü yoksa eriycz gitc :))çakacaktım ama sonra kim uğraşacak is olacak her yer:)) biri görse kalpten gider o derece ütü var ::))
o zaman sezeryan doğum mu yaptın.Kızına sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür.Ben kızımda normal epidural doğum yaptım.Bu bebeğimin plasentası aşağıda yukarı çıkmadı bir türlü . Yan yattığını nerden anlıyorsun bana da tüyo ver.:))
Benim kızımda da erkek diyorlardı karnın sivri bu kesin erkek ultrason gibi teyzelerimiz var drlardan iyi biliyorlar.Tamamen yapı meselesi
öyle yapıcam artık ben de o taktiği uygularım sık sık:))Yazın çok fena ben de balkonda yaparım deniz esiyor püfür püfür yoksa çatlarımcanm yavaş yavaş yap yormadan kndını acıllerı ütüle diğerleri kalsn :)) benm taktgm bu :)) heleki yazın hiiçç çeklmyr yaaa klima katşdnda yapyrm ütü yoksa eriycz gitc :))
Oyy yerim o bebişi ayy ben doğumdan hem korkuyorum hemde biranönce onu görüp koklamak için sabrsızlanıyorum :)anen cm benm oğlan erken gelmeye meraklı sanarm niyeti bozmş :)) ama konşyrm onunla oğlm seni beklyrz amane olur zamanında die :))
Allah başımızdan eksik etmesin, biZim iyiliğimizi çıkarsız karşılıksız anamız babamız istiyor , duaları ile Ayaktayız valla, eve huzur geldi, sabah erkenden çayı koyurlar, Kayınbabam ekmek alıp geliyor,normalde hiç kahvaltı bile yapmadımcanm evlat özlenr kayınvalıdem benmde bir hafta gitmdk sonraki hafta gittgmzde kırkyıl görmemş gibi kadıncgz ben sizsiz ne yaprm diyp gözleri doldu yahu anneler çok düşkün olyr evlatlarınane güzel insan evde yapanın olması çok rahat olyr
oo deniz kenarnda mı otryrsn :) insan denizi görmeli yahu derm ben miss gibi :)öyle yapıcam artık ben de o taktiği uygularım sık sık:))Yazın çok fena ben de balkonda yaparım deniz esiyor püfür püfür yoksa çatlarım
cnm bende öyle ama doğm hikayeleri okyrm falan cesaretlenyrm yaparz tatlm korkma yapanlar nasl yapyr bebişlermızı kucagmza alnca hepsini untrz kokusuna doyamayz ya :) bebek kokusuna baylrm ben heleki bide benm evldm olck düşündkçe sabrszlanyrm :))Oyy yerim o bebişi ayy ben doğumdan hem korkuyorum hemde biranönce onu görüp koklamak için sabrsızlanıyorum :)
Ne güzel bir bağınız var kayınvalidenle maşallah
Sağol canım ya evet ama , gerçekten çok iyi bir insandır 5 yıllık evliyiz, o kadar sorun yaşadım hep Olgun davrandı, evde
Varlığı insanı asla yormayan birisi,geçen diZinde lif kopması oldu ameliyat filan 7 ay kaldı bizde hiç mi yormaz sıkmaz,
evet canım deniz kenarındayım balkonumu çok seviyorum.Allah sana da nasip etsin denize nazır bir ev:))oo deniz kenarnda mı otryrsn :) insan denizi görmeli yahu derm ben miss gibi :)
Evet mayacım ya , birde onlar tutuyor kendilerini ağlamamak için, biz tutıyrz, evlat sevgisi demek böyle bişi, ben daha görmedim içimdeki yavrumı parçamı, elimi bastırmaya kıyamıyorjmYa beni bile duygulandirdin gozlerim doldu:) cok ozledim bende annemi babamihadi bakalim bebise masallah. Senden de bir foto bekliyoruz artik:)
canım anlaşabiliyosan tabiki güzel bşy kayınvalidenle.gerçi benimkide iyidir bır sorun yaşamadım çok şükür ama yinede annem gibi deil..Allah başımızdan eksik etmesin, biZim iyiliğimizi çıkarsız karşılıksız anamız babamız istiyor , duaları ile Ayaktayız valla, eve huzur geldi, sabah erkenden çayı koyurlar, Kayınbabam ekmek alıp geliyor,normalde hiç kahvaltı bile yapmadım
Canim cok dogru soyledin korse en onemli sey yoksa ne kadar zayiflarsan zayifla gobek kaliyor sarkik. Ben sezeryan oldum ama doktorum hastaneden ciktiktan sonra hemen takmaya basla dedi. Sicak filan dinlemem yine takarimkalmamıştı hiç bunda da hemen hastanede takcam korseyi..normal doğum yapanlar hemen takın korsenizi göbeğiniz sarkmasın..sıcak piştim sıkıldım demeyin sonra kalınca göbek kat kat oluyo..sezeryan lılar dr a sorsun bazıları izin verio bazıları vermio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?