- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.501
ohhh canım yaaa imrendim valla sana ne güzel deniz kenarındasın galiba..öyle yapıcam artık ben de o taktiği uygularım sık sık:))Yazın çok fena ben de balkonda yaparım deniz esiyor püfür püfür yoksa çatlarım
Çok iyi oldu hem nasıl, onlarla sohbet etmek çok hoşuma gidiyor, akşam işten gelince yemek yiyoruz ,ohh iyi ya senin için iyi olmuş..kv ile anlaştıktan sonra ne güzelbebeğine de maşallah sana da
canım benim evet.Allah sana da nasip etsin inşaallahohhh canım yaaa imrendim valla sana ne güzel deniz kenarındasın galiba..
Dikiş yerleri acımıyor mu canımCanim cok dogru soyledin korse en onemli sey yoksa ne kadar zayiflarsan zayifla gobek kaliyor sarkik. Ben sezeryan oldum ama doktorum hastaneden ciktiktan sonra hemen takmaya basla dedi. Sicak filan dinlemem yine takarim
Hemen korsemi gobegim yine eski haline dondu kizimda ama aylarca korseyi bir tek yatarken cikardim. Cok zayif arkadaslarim yine eski kilolarina dondular ama korse takmayanlarin simit gibi kaldi gobekleri hatta bir tanesi gerdirdi karnini halbuki kiz ciroz gibi. Tabiki zor korse takmak ama dayanmak lazim gelecege yatirim
Sezeryan mecburen baska yolu yoktuçakacaktım ama sonra kim uğraşacak is olacak her yer:)) biri görse kalpten gider o derece ütü var ::))
o zaman sezeryan doğum mu yaptın.Kızına sağlıkla kavuşmuşsun çok şükür.Ben kızımda normal epidural doğum yaptım.Bu bebeğimin plasentası aşağıda yukarı çıkmadı bir türlü . Yan yattığını nerden anlıyorsun bana da tüyo ver.:))
Benim kızımda da erkek diyorlardı karnın sivri bu kesin erkek ultrason gibi teyzelerimiz var drlardan iyi biliyorlar.Tamamen yapı meselesi
amin canmm aynen öyle ne güzel ya benmkilerde öyle iyi insnlar ya allah hep iyi insanlarla karşlştrsn cnm hepmiziAllah başımızdan eksik etmesin, biZim iyiliğimizi çıkarsız karşılıksız anamız babamız istiyor , duaları ile Ayaktayız valla, eve huzur geldi, sabah erkenden çayı koyurlar, Kayınbabam ekmek alıp geliyor,normalde hiç kahvaltı bile yapmadım
Ya su Elsa ve Anna var ya napicam onlari bir yakalasam. Bizim ki de butun gun Elsa , Anna diye geziniyo:):) annesi bende geliyorum kahvaltiya . Menu guzelmis:)/)Benim kız hala uyumadı yarının kıyafeti için pazarlık yapıyor benimle elsa kıyafeti giyilecekmiş .Kahvaltıya da pankek yapacakmışım:))
Rüyalarıma giriyo benim heleki sezeryandan aşırı tırsıyorum geçen gece rüyamda sezeryana aliyolardı güya keseceklerdi ben kestirmiyorum falan nasl korkmuşum bi uyandm korkudan titriyorum oyüzden normal doğum yanlısıyım bndee ☺cnm bende öyle ama doğm hikayeleri okyrm falan cesaretlenyrm yaparz tatlm korkma yapanlar nasl yapyr bebişlermızı kucagmza alnca hepsini untrz kokusuna doyamayz ya :) bebek kokusuna baylrm ben heleki bide benm evldm olck düşündkçe sabrszlanyrm :))
ne güzelmiş cnm güle güle otr evinde amin cnm inş .evet canım deniz kenarındayım balkonumu çok seviyorum.Allah sana da nasip etsin denize nazır bir ev:))
amin canım inşallah nerdesin sen canımcanım benim evet.Allah sana da nasip etsin inşaallah
Aamin canim. Hele bir dogsun benegin esas o zaman anlayacaksin evlat sevgisiz birde garip bisey zaman gectikce cogalan yogunlasan bir sevgi:) sanki kizim buyudukce daha baglaniyorum sevgim katlandikca katlaniyor gibi geliyor. herhalde simdi konusuyor filan iletisimimiz artti diye daha degisik bir sevgi sardi icimi:)Evet mayacım ya , birde onlar tutuyor kendilerini ağlamamak için, biz tutıyrz, evlat sevgisi demek böyle bişi, ben daha görmedim içimdeki yavrumı parçamı, elimi bastırmaya kıyamıyorjmAllah kimseyi ayrmasın vakştsiz ana babasından
cnm korkma bilinç altına işlemş senin rabbım hayrlısını versn inş. normal olr herpmznde sorunsz gecerRüyalarıma giriyo benim heleki sezeryandan aşırı tırsıyorum geçen gece rüyamda sezeryana aliyolardı güya keseceklerdi ben kestirmiyorum falan nasl korkmuşum bi uyandm korkudan titriyorum oyüzden normal doğum yanlısıyım bndee ☺
napacaksın canım olmuyorsa sezeryan sağlık olsun da.Şimdi sen anlatınca benim oğlanın hareketlerini düşündüm hatta şu an hareket ediyor sağdan kafasını hissediyorum ayakları da solda çünkü hep oraya vuruyor elime bile geliyor.Sezeryan mecburen baska yolu yoktupopo kapamis dogum kanalini cikacak yeri yoktu garibin iki buklum. Vallahi canim tuyo vereyim. Dun aksam koltukta yatarken sirtustu resmen kaburgamin altinda kafasini elimle yakaladim kafayi cikarmaya valisiyor ordan o sirada ayaklariyla diger kaburgamin altini tepikliyordu. Yani kafa sag kaburgamin altinda ayaklari da sol kaburgamin altina dikmis. Evet o profesor teyzelerden bi hAyli var Turkiyede:) kizimda olmusim 7 aylik belli kiz olacagi teyzenin biri hala yok yok bu kesin erkek doktorlar bilmiyo bisey demisti:) bende he he dedim gectim artik napayim:):)
Bende de gına geldi elsa ve annadan:))Gelin buyurun kahvaltıya kızım çok sevinir:))Ya su Elsa ve Anna var ya napicam onlari bir yakalasam. Bizim ki de butun gun Elsa , Anna diye geziniyo:):) annesi bende geliyorum kahvaltiya . Menu guzelmis:)/)
Sağol tatlım en güzeli evinde huzurun olması gerisi teferruat.ne güzelmiş cnm güle güle otr evinde amin cnm inş .
Samsunda oturuyorum canım.amin canım inşallah nerdesin sen canım
Bugün rekor kırıldı topikte:))Kiloluyum diyenleri gördük hepsi zayıf çıktı sen de öyle olabilirsin:))Masallah kizlar bugün herkes resim patlatmis:).Hepiniz de pek zayifsiniz be ciroz gibi...Bu ne accik kilo alin da hamileye benzeyin,Benimki de zügürt tesellisi, aranizda en kilolu benim tabiki, göbisim de popom da tam .Ama napiimm ben de böyleyim
huzurla mutlulukla otur canım..Samsunda oturuyorum canım.
Bugün rekor kırıldı topikte:))Kiloluyum diyenleri gördük hepsi zayıf çıktı sen de öyle olabilirsin:))
Dikis yeri hic acimiyor aksine aslinda siki tutuyor dikis yerini de . Doktor tavsiyesiyle taktim zaten birsey olsa o soylerdi takma diye . Bak su marka alirsan cok rahat edersin cunku alttan citcitli. Ben digerlerini takamadim onlarda dikis yeri acir siki asagi yukari cekip duracaksin tuvalete giderken. Emzirirken cok su iciliyor birde surekli tuvalettesin sonra. Birde bu modelin gogsu acik emzirirken hic problem olmuyor. Askilari oldugu icin dusmuyor ayrica digerleri asagi kayiyor. Ben yenilerini ismarladim hemen hamile oldugumu ogrenince arkadasim getirdi turkiyeden:) http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korseDikiş yerleri acımıyor mu canımama evet takmak gerek , nasıl korse peki şu paçalı olanlar mı
Keske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver vallaBugün rekor kırıldı topikte:))Kiloluyum diyenleri gördük hepsi zayıf çıktı sen de öyle olabilirsin:))
he he cnm çok göbklyö deyenleri gördm burda bişey yok kilo yok :) ben ne gööbekler gördm beee ödüm kopmştuu görünce :)) bunlar bişey değil yahu sende koy fotonu bakm kesın bişey yoktr sende de :)Masallah kizlar bugün herkes resim patlatmis:).Hepiniz de pek zayifsiniz be ciroz gibi...Bu ne accik kilo alin da hamileye benzeyin,Benimki de zügürt tesellisi, aranizda en kilolu benim tabiki, göbisim de popom da tam .Ama napiimm ben de böyleyim
amin canım Allah herkesin evine mutluluk huzur versinhuzurla mutlulukla otur canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?