2015 Temmuz Anneleri

ohh iyi ya senin için iyi olmuş..kv ile anlaştıktan sonra ne güzel bebeğine de maşallah sana da
Çok iyi oldu hem nasıl, onlarla sohbet etmek çok hoşuma gidiyor, akşam işten gelince yemek yiyoruz ,
Kayınvalidem örgü örüyor uFaklıpa battaniye örüyor, huzur geldi valla.

Dikiş yerleri acımıyor mu canım ama evet takmak gerek , nasıl korse peki şu paçalı olanlar mı

Sezeryan mecburen baska yolu yoktu popo kapamis dogum kanalini cikacak yeri yoktu garibin iki buklum. Vallahi canim tuyo vereyim. Dun aksam koltukta yatarken sirtustu resmen kaburgamin altinda kafasini elimle yakaladim kafayi cikarmaya valisiyor ordan o sirada ayaklariyla diger kaburgamin altini tepikliyordu. Yani kafa sag kaburgamin altinda ayaklari da sol kaburgamin altina dikmis. Evet o profesor teyzelerden bi hAyli var Turkiyede:) kizimda olmusim 7 aylik belli kiz olacagi teyzenin biri hala yok yok bu kesin erkek doktorlar bilmiyo bisey demisti:) bende he he dedim gectim artik napayim:):)

amin canmm aynen öyle ne güzel ya benmkilerde öyle iyi insnlar ya allah hep iyi insanlarla karşlştrsn cnm hepmizi

Benim kız hala uyumadı yarının kıyafeti için pazarlık yapıyor benimle elsa kıyafeti giyilecekmiş .Kahvaltıya da pankek yapacakmışım:))
Ya su Elsa ve Anna var ya napicam onlari bir yakalasam. Bizim ki de butun gun Elsa , Anna diye geziniyo:):) annesi bende geliyorum kahvaltiya . Menu guzelmis:)/)

Rüyalarıma giriyo benim heleki sezeryandan aşırı tırsıyorum geçen gece rüyamda sezeryana aliyolardı güya keseceklerdi ben kestirmiyorum falan nasl korkmuşum bi uyandm korkudan titriyorum oyüzden normal doğum yanlısıyım bndee ☺

Aamin canim. Hele bir dogsun benegin esas o zaman anlayacaksin evlat sevgisiz birde garip bisey zaman gectikce cogalan yogunlasan bir sevgi:) sanki kizim buyudukce daha baglaniyorum sevgim katlandikca katlaniyor gibi geliyor. herhalde simdi konusuyor filan iletisimimiz artti diye daha degisik bir sevgi sardi icimi:)

cnm korkma bilinç altına işlemş senin rabbım hayrlısını versn inş. normal olr herpmznde sorunsz gecer

Masallah kizlar bugün herkes resim patlatmis:).Hepiniz de pek zayifsiniz be ciroz gibi...Bu ne accik kilo alin da hamileye benzeyin,Benimki de zügürt tesellisi, aranizda en kilolu benim tabiki, göbisim de popom da tam .Ama napiimm ben de böyleyim

napacaksın canım olmuyorsa sezeryan sağlık olsun da.Şimdi sen anlatınca benim oğlanın hareketlerini düşündüm hatta şu an hareket ediyor sağdan kafasını hissediyorum ayakları da solda çünkü hep oraya vuruyor elime bile geliyor.
Laf anlamayan teyzeye he deyip geçmek en iyisi onunla mı uğraşcan bir de:))

Ya su Elsa ve Anna var ya napicam onlari bir yakalasam. Bizim ki de butun gun Elsa , Anna diye geziniyo:):) annesi bende geliyorum kahvaltiya . Menu guzelmis:)/)
Bende de gına geldi elsa ve annadan:))Gelin buyurun kahvaltıya kızım çok sevinir:))

ne güzelmiş cnm güle güle otr evinde amin cnm inş .
Sağol tatlım en güzeli evinde huzurun olması gerisi teferruat.

amin canım inşallah nerdesin sen canım
Samsunda oturuyorum canım.

Bugün rekor kırıldı topikte:))Kiloluyum diyenleri gördük hepsi zayıf çıktı sen de öyle olabilirsin:))

Dikiş yerleri acımıyor mu canım ama evet takmak gerek , nasıl korse peki şu paçalı olanlar mı
Dikis yeri hic acimiyor aksine aslinda siki tutuyor dikis yerini de . Doktor tavsiyesiyle taktim zaten birsey olsa o soylerdi takma diye . Bak su marka alirsan cok rahat edersin cunku alttan citcitli. Ben digerlerini takamadim onlarda dikis yeri acir siki asagi yukari cekip duracaksin tuvalete giderken. Emzirirken cok su iciliyor birde surekli tuvalettesin sonra. Birde bu modelin gogsu acik emzirirken hic problem olmuyor. Askilari oldugu icin dusmuyor ayrica digerleri asagi kayiyor. Ben yenilerini ismarladim hemen hamile oldugumu ogrenince arkadasim getirdi turkiyeden:) http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse

Bedeninin bir kucugunu almalisin. Benim doktorum cok ilgiliydi korsemi bile kontrol etmisti sikiligi iyimi diye:) yeterince siki olmazsa bir ise yaramaz demisti. Ben medium ile baslamistim bir ay sonra filan small'a gecmistim. Ten rengi daha kullanisli oluyor. Iki tane alirsan daha iyi olur sut akiyor ilk ay kanama var kirleniyor bazen filan.

Bugün rekor kırıldı topikte:))Kiloluyum diyenleri gördük hepsi zayıf çıktı sen de öyle olabilirsin:))
Keske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...

he he cnm çok göbklyö deyenleri gördm burda bişey yok kilo yok :) ben ne gööbekler gördm beee ödüm kopmştuu görünce :)) bunlar bişey değil yahu sende koy fotonu bakm kesın bişey yoktr sende de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…