- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.521
Hadi yolla yolla yolla:) bak tezahurat bile yaptim:) bir sen kaldin hadi:)Keske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...
hımm demek öyle hodri meydan o zaman :)Bebekli göbüş güzel olmaz mı hiç.Bak şimdi merak ettim bi koşu çekte ekle resmini:))Keske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...
Hadi yolla yolla yolla:) bak tezahurat bile yaptim:) bir sen kaldin hadi:)
Dedim ya cesaretim gelmeden cekmem asla, bosuna israr etmeyin kizlar.ben 112 kilo ile hamile kaldim simdi,117-116,5 filan cikiyorum.Anlayin yani durumun vehametinihımm demek öyle hodri meydan o zaman :)Bebekli göbüş güzel olmaz mı hiç.Bak şimdi merak ettim bi koşu çekte ekle resmini:))
iyi geceler cnm kolay gelsnKızım sonunda uyuduŞimdi kan sulandırıcı iğnemi yapayım.Yoğurt mayaladım onu dolaba koyayım. Sonra da yatayım sabah erken kalkacağım siparişler var okul hazırlığı var.Bugün bol bol sohbet ettim iyi geldi valla çok eğlendim.Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin.
canm bünye meseles kilo almak boyunvarsa göstermzsn çok fazla noramlde kilon varmş hamilelkte 5 kilo almşsn cok değil canın nezamn isterse koy cnmDedim ya cesaretim gelmeden cekmem asla, bosuna israr etmeyin kizlar.ben 112 kilo ile hamile kaldim simdi,117-116,5 filan cikiyorum.Anlayin yani durumun vehametini
Canim yaaaa ne cesareti, bizbizeyiz burdaKeske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...
Kesinlikle yapı meselesi kızlarımda doğurana kadar erkek bu derlerdi :)) burda olsan aynen öyle derlerdi sanada :)Bana kizimda da hep erkek derlerdi sivri diye simdide gorseler Turkiye de kesin erkek derler:) yapi oyle demekki benim gobuste sivriliyor:):)
Gölgeni Çek sendeKeske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...
maşallah canım süper görünüyosunuzBu da benim gobis, gecen haftadan
kızlar bizim top,k neymiş yahuu.. hepinize maşallahEki Görüntüle 1496507 Kizlar daha okuyamadim herseyi ama gobus resimleri gordum ve herkesi tebrik ediyorum hepiniz super gorunuyorsunuz:) bende disardayim simdi ozendim eve gidince bende koyayim ama en koca gobekli benim galiba yahu:):) eski bir fotograf buldum dusunun ki bu uc hafta once cekildi:):)
gnydn canım en güzelini yapyrsn benm annemin bahçesi var sormak istedgn bişey olursa sorarım onaGünaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım
Günaydın cnm. Yeşil soğan çok rahat yetişiyo saksıda. Semizotuda da deneyebilirsin :)Günaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım
Bu korseyi sezeryan sonrası mı kullanacaksınız?Dikis yeri hic acimiyor aksine aslinda siki tutuyor dikis yerini de . Doktor tavsiyesiyle taktim zaten birsey olsa o soylerdi takma diye . Bak su marka alirsan cok rahat edersin cunku alttan citcitli. Ben digerlerini takamadim onlarda dikis yeri acir siki asagi yukari cekip duracaksin tuvalete giderken. Emzirirken cok su iciliyor birde surekli tuvalettesin sonra. Birde bu modelin gogsu acik emzirirken hic problem olmuyor. Askilari oldugu icin dusmuyor ayrica digerleri asagi kayiyor. Ben yenilerini ismarladim hemen hamile oldugumu ogrenince arkadasim getirdi turkiyeden:) http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse
Bedeninin bir kucugunu almalisin. Benim doktorum cok ilgiliydi korsemi bile kontrol etmisti sikiligi iyimi diye:) yeterince siki olmazsa bir ise yaramaz demisti. Ben medium ile baslamistim bir ay sonra filan small'a gecmistim. Ten rengi daha kullanisli oluyor. Iki tane alirsan daha iyi olur sut akiyor ilk ay kanama var kirleniyor bazen filan.
Sağol canım mutlaka takıldığım yer olursa danışırım. Çünkü hiç bilgim yok netten araştırdığım bilgiler sadece.gnydn canım en güzelini yapyrsn benm annemin bahçesi var sormak istedgn bişey olursa sorarım onaanlar bu işlerden taze taze olur miss gibi bide bahçe işleriyle uığraşmak motive edyr insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?