2015 Temmuz Anneleri

Keske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...
hımm demek öyle hodri meydan o zaman :)Bebekli göbüş güzel olmaz mı hiç.Bak şimdi merak ettim bi koşu çekte ekle resmini:))

Kızım sonunda uyuduŞimdi kan sulandırıcı iğnemi yapayım.Yoğurt mayaladım onu dolaba koyayım. Sonra da yatayım sabah erken kalkacağım siparişler var okul hazırlığı var.Bugün bol bol sohbet ettim iyi geldi valla çok eğlendim.Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin.

Hadi yolla yolla yolla:) bak tezahurat bile yaptim:) bir sen kaldin hadi:)

hımm demek öyle hodri meydan o zaman :)Bebekli göbüş güzel olmaz mı hiç.Bak şimdi merak ettim bi koşu çekte ekle resmini:))
Dedim ya cesaretim gelmeden cekmem asla, bosuna israr etmeyin kizlar.ben 112 kilo ile hamile kaldim simdi,117-116,5 filan cikiyorum.Anlayin yani durumun vehametini

iyi geceler cnm kolay gelsn

Dedim ya cesaretim gelmeden cekmem asla, bosuna israr etmeyin kizlar.ben 112 kilo ile hamile kaldim simdi,117-116,5 filan cikiyorum.Anlayin yani durumun vehametini
canm bünye meseles kilo almak boyunvarsa göstermzsn çok fazla noramlde kilon varmş hamilelkte 5 kilo almşsn cok değil canın nezamn isterse koy cnm

Canim sıkkın hatunlar bugun yorgun bir gun geciriyorum ve bebegim sanki cok asagi indi hareketlerini cok asagida hissediyorum o da cok az hareket etti umarim yarin duzelir

Keske öyle olsam, benim göbik hepinizinkini döver valla.Ama bu kiloda göbegimin böyle güzel olacagini tahmin etmemistim ben.Bi ara cesaret toplarsam ceker yollarim ben de...
Canim yaaaa ne cesareti, bizbizeyiz burda Bak benim fotoyaaaa rahat ol Aramizda cok fit annelerde var ama bizim gibi toplularda coook sevimli duruyoruz :))

Günaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım

kızlar bizim top,k neymiş yahuu.. hepinize maşallah

gnydn canım en güzelini yapyrsn benm annemin bahçesi var sormak istedgn bişey olursa sorarım ona anlar bu işlerden taze taze olur miss gibi bide bahçe işleriyle uığraşmak motive edyr insanı

Günaydın cnm. Yeşil soğan çok rahat yetişiyo saksıda. Semizotuda da deneyebilirsin :)

Günaydın arkadaşlar ,hepimize mutlu güzel ,bol tekmeli bir gün daha inşallah..hayırlı cumalar herkese. dün akşam hastaneye bir tanıdığı ziyarete gittik .6 saat önce doğum yapmıştı kadıncağız.bebek 3200 doğmuş ama gözüme bi küçük göründü .maşallah çok tatlıydı ama . anne sezeryanlıydı ama daha uyuşukluğu geçmemiş ,onu öyle görünce biraz tırstım .felç olmuş gibi yatıyordu öyle .gece uyuyamadım .bütün gece hepimize dua ettim. Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kolay bir doğum ver ,hemen ayağa kalkabilelim.sağlıkla , mutlulukla büyütelim bebeklerimizi . hayırlı uğurlu ,uzun ömürlü ,iyi huylu evlatlar olsunlar diye.

Bu korseyi sezeryan sonrası mı kullanacaksınız?

gnydn canım en güzelini yapyrsn benm annemin bahçesi var sormak istedgn bişey olursa sorarım ona anlar bu işlerden taze taze olur miss gibi bide bahçe işleriyle uığraşmak motive edyr insanı
Sağol canım mutlaka takıldığım yer olursa danışırım. Çünkü hiç bilgim yok netten araştırdığım bilgiler sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…