- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.541
Aaaa süper fikir semizotu bol sütte yapıyo listeme ekleyim.Günaydın cnm. Yeşil soğan çok rahat yetişiyo saksıda. Semizotuda da deneyebilirsin :)
Iyi dileklerin için amin inş canım. Alemsin kız bugün git normale dönmüştür sen doğumun üzerine gitmişsindir. Herşeyin bi zorluğu var ama sonuç önemli bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalım sonuç bu olsunGünaydın arkadaşlar ,hepimize mutlu güzel ,bol tekmeli bir gün daha inşallah..hayırlı cumalar herkese. dün akşam hastaneye bir tanıdığı ziyarete gittik .6 saat önce doğum yapmıştı kadıncağız.bebek 3200 doğmuş ama gözüme bi küçük göründü .maşallah çok tatlıydı ama . anne sezeryanlıydı ama daha uyuşukluğu geçmemiş ,onu öyle görünce biraz tırstım .felç olmuş gibi yatıyordu öyle .gece uyuyamadım .bütün gece hepimize dua ettim. Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kolay bir doğum ver ,hemen ayağa kalkabilelim.sağlıkla , mutlulukla büyütelim bebeklerimizi . hayırlı uğurlu ,uzun ömürlü ,iyi huylu evlatlar olsunlar diye.
hayırlı geceler kızlar şimdi hastaneden geldim lagaropen 500 ve minoset yazdı doktor hamilelikte ilaç vermiyoruz bunlarla idare et bol c vitamini ıhlamur nane limon iç dedi şimdi azıcık bişeyler atıştırıp ilaç içicem sonrada yatış çok yoruldum.. allah hepinizden razı olsun..
Günaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım
Günaydın arkadaşlar ,hepimize mutlu güzel ,bol tekmeli bir gün daha inşallah
heme sarıverir saksıyı :) yoğrtla slata yaparsın mis.Aaaa süper fikir semizotu bol sütte yapıyo listeme ekleyim.
günaydın ,iyiyiz çok şükür sen nasılsıngünaydın bayanlar :) nasılsınzz ne var ne yok
günaydın gözün aydın ,maşallah büyümüş oğluşun . iç sen ilaçlarını ,ihmale gelmiyor .biraz sıkıcı ama az kaldı zatenGünaydın göbiş kardeşler..biz dün oğluşumuzu gördük, herşey yolunda allaha şükür.. 1100 gram olmuşuz, boyumuzda 34 cm. bu sefer de yüzünü gösterdi minnoş, top gibi bir burun , kocaman yanaklar ve yanakların çevresinden hiç ayrılmayan elleri var dr biraz uğraşınca rahatsız oldu beyfendi, yüzünü saklamaya başladı..
yalnız benim idrar yolları iltihaplı çıktı zaten tam atamamıştım , antibiyotik başladık.. hiç içime sinmiyor ama mecbur içicem yoksa daha fazla zararı olabilir iltihabın diye korkuyorum.. bir de magnezyum ile calsiyum yazdı, aslında krampım falan çok olmuyor ama yine de iç dedi.. decavit ile demir hapı zaten devam... anlayacağınız bir poşet dolusu ilacım var hergün, içsmek istemiyorum okadar ama içmeyince de içime sinmiyor.. napcam bilmem
Günaydın arkadaşlar ,hepimize mutlu güzel ,bol tekmeli bir gün daha inşallah..hayırlı cumalar herkese. dün akşam hastaneye bir tanıdığı ziyarete gittik .6 saat önce doğum yapmıştı kadıncağız.bebek 3200 doğmuş ama gözüme bi küçük göründü .maşallah çok tatlıydı ama . anne sezeryanlıydı ama daha uyuşukluğu geçmemiş ,onu öyle görünce biraz tırstım .felç olmuş gibi yatıyordu öyle .gece uyuyamadım .bütün gece hepimize dua ettim. Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kolay bir doğum ver ,hemen ayağa kalkabilelim.sağlıkla , mutlulukla büyütelim bebeklerimizi . hayırlı uğurlu ,uzun ömürlü ,iyi huylu evlatlar olsunlar diye.
günaydın ,,amin inşallahgünaydın kızlar. hayırlı cumalar. Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsin bol tepikli bi gün olsun inşallah
korkunun ecele faydası yok diyorum kendime :) düşünmemeye çalışıyorum .düşününce daha kötü oluyor.inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırız. .herkes acı çeksende hemen unutuluyor diyor. yoksa bir daha bir daha doğurmazdı kimse :)İnşallah canım, ben de bu sıralar doğum konusuna taktım.. gece de rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..
Çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bişey olmaz idrar yolu enfeksiyonu çok önemli suyu ihmal etme. Bebeğine maşallah kocaman olmuş yaaaaaİnşallah canım, ben de bu sıralar doğum konusuna taktım.. gece de rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..
Evet banada öyle Yaptılar risk grubuna girmiyorsun dedi doktorum yapmamı gerek görmedi diğer gebeliklerimde yaptırmıştım ama.Günaydın kızlar :) Bende şimdi doktora geldim. Açlık tokluk kamkan şekerine baktirmam gerekiyormuş. Ona göre gerekirse şeker yuklemesi yapılacak sanırsam.
Bizim neremiz normal ki rüyalarda normal olsungece rüya görmek konusunda da üstüme yok .gözünü kapattığın anda başlar mı ya rüyalar :) ben daha şimdi yattım diyorum bi de kendime . gördüklerim de maşallah pek normal değildi dün gece
gnydn cnm tırsma herkesin bünyesi farklı bazıları erken kalkablyr bazılarıda yatyr uzun süre biz an iyisinden olalm inş. hayrlısıylaGünaydın arkadaşlar ,hepimize mutlu güzel ,bol tekmeli bir gün daha inşallah..hayırlı cumalar herkese. dün akşam hastaneye bir tanıdığı ziyarete gittik .6 saat önce doğum yapmıştı kadıncağız.bebek 3200 doğmuş ama gözüme bi küçük göründü .maşallah çok tatlıydı ama . anne sezeryanlıydı ama daha uyuşukluğu geçmemiş ,onu öyle görünce biraz tırstım .felç olmuş gibi yatıyordu öyle .gece uyuyamadım .bütün gece hepimize dua ettim. Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kolay bir doğum ver ,hemen ayağa kalkabilelim.sağlıkla , mutlulukla büyütelim bebeklerimizi . hayırlı uğurlu ,uzun ömürlü ,iyi huylu evlatlar olsunlar diye.
iyidr cnm bende sabah güneşlydi hava ne güzel şimdi karardı sanki havayla beraber neşem değişyr sanki :)günaydın ,iyiyiz çok şükür sen nasılsın
Çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bişey olmaz idrar yolu enfeksiyonu çok önemli suyu ihmal etme. Bebeğine maşallah kocaman olmuş yaaaaa.
Internette her bulduğunu okuma doğum hakkında çevrendekileride dinleme seni rahatlatacak doğumla ilgili makaleler oku. Hipnozla Doğumu araştır orda tüyolar var.
maşallah canm oğlşuna. ilaçlarını ihmal etme canm benmde birsürü ilacm var şimdi senın yazklrının aynıları kullancz artk oğlşlarmz içinGünaydın göbiş kardeşler..biz dün oğluşumuzu gördük, herşey yolunda allaha şükür.. 1100 gram olmuşuz, boyumuzda 34 cm. bu sefer de yüzünü gösterdi minnoş, top gibi bir burun , kocaman yanaklar ve yanakların çevresinden hiç ayrılmayan elleri var dr biraz uğraşınca rahatsız oldu beyfendi, yüzünü saklamaya başladı..
yalnız benim idrar yolları iltihaplı çıktı zaten tam atamamıştım , antibiyotik başladık.. hiç içime sinmiyor ama mecbur içicem yoksa daha fazla zararı olabilir iltihabın diye korkuyorum.. bir de magnezyum ile calsiyum yazdı, aslında krampım falan çok olmuyor ama yine de iç dedi.. decavit ile demir hapı zaten devam... anlayacağınız bir poşet dolusu ilacım var hergün, içsmek istemiyorum okadar ama içmeyince de içime sinmiyor.. napcam bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?