2015 Temmuz Anneleri

Iyi dileklerin için amin inş canım. Alemsin kız bugün git normale dönmüştür sen doğumun üzerine gitmişsindir. Herşeyin bi zorluğu var ama sonuç önemli bebeklerimizi sağlıkla kucaklayalım sonuç bu olsun

çok geçmiş olsun . hemen atlatırsın inşallah.

günaydın , çok iyi fikir .bir maydanoz dalı da olsa kendinin kini yiyebilmek çok zevkli .hem senin çocuklarda diker ,yetiştirir. iyi dşünmüşsün.

Günaydın göbiş kardeşler.. biz dün oğluşumuzu gördük, herşey yolunda allaha şükür.. 1100 gram olmuşuz, boyumuzda 34 cm. bu sefer de yüzünü gösterdi minnoş, top gibi bir burun , kocaman yanaklar ve yanakların çevresinden hiç ayrılmayan elleri var dr biraz uğraşınca rahatsız oldu beyfendi, yüzünü saklamaya başladı..
yalnız benim idrar yolları iltihaplı çıktı zaten tam atamamıştım , antibiyotik başladık.. hiç içime sinmiyor ama mecbur içicem yoksa daha fazla zararı olabilir iltihabın diye korkuyorum.. bir de magnezyum ile calsiyum yazdı, aslında krampım falan çok olmuyor ama yine de iç dedi.. decavit ile demir hapı zaten devam... anlayacağınız bir poşet dolusu ilacım var hergün, içsmek istemiyorum okadar ama içmeyince de içime sinmiyor.. napcam bilmem

günaydın gözün aydın ,maşallah büyümüş oğluşun . iç sen ilaçlarını ,ihmale gelmiyor .biraz sıkıcı ama az kaldı zaten

İnşallah canım, ben de bu sıralar doğum konusuna taktım.. gece de rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..

günaydın kızlar. hayırlı cumalar. Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsin bol tepikli bi gün olsun inşallah
günaydın ,,amin inşallah
İnşallah canım, ben de bu sıralar doğum konusuna taktım.. gece de rüyamda saçma sapan şeyler gördüm..
korkunun ecele faydası yok diyorum kendime :) düşünmemeye çalışıyorum .düşününce daha kötü oluyor.inşallah kolaylıkla sağlıkla atlatırız. .herkes acı çeksende hemen unutuluyor diyor. yoksa bir daha bir daha doğurmazdı kimse :)

Günaydın kızlar :) Bende şimdi doktora geldim. Açlık tokluk kamkan şekerine baktirmam gerekiyormuş. Ona göre gerekirse şeker yuklemesi yapılacak sanırsam.

Çok geçmiş olsun ilaçlarını düzenli kullan bişey olmaz idrar yolu enfeksiyonu çok önemli suyu ihmal etme. Bebeğine maşallah kocaman olmuş yaaaaa .
Internette her bulduğunu okuma doğum hakkında çevrendekileride dinleme seni rahatlatacak doğumla ilgili makaleler oku. Hipnozla Doğumu araştır orda tüyolar var.

Günaydın kızlar :) Bende şimdi doktora geldim. Açlık tokluk kamkan şekerine baktirmam gerekiyormuş. Ona göre gerekirse şeker yuklemesi yapılacak sanırsam.
Evet banada öyle Yaptılar risk grubuna girmiyorsun dedi doktorum yapmamı gerek görmedi diğer gebeliklerimde yaptırmıştım ama.

gece rüya görmek konusunda da üstüme yok .gözünü kapattığın anda başlar mı ya rüyalar :) ben daha şimdi yattım diyorum bi de kendime . gördüklerim de maşallah pek normal değildi dün gece

Kızlar demin mj yazarken bir Sancı girdi saniyeler içinde aklımdan Şunlar geçti acil doğuma gitsem çocuk ne giycek hadi hemen aldık yıkamadan olmaz en iyisi ablamın makinası kurutmalı ona atıp yıkayıp kurutup getirirler ay çok güldüm sonrada senaryo yazıldı ve çizildi

gece rüya görmek konusunda da üstüme yok .gözünü kapattığın anda başlar mı ya rüyalar :) ben daha şimdi yattım diyorum bi de kendime . gördüklerim de maşallah pek normal değildi dün gece
Bizim neremiz normal ki rüyalarda normal olsun

gnydn cnm tırsma herkesin bünyesi farklı bazıları erken kalkablyr bazılarıda yatyr uzun süre biz an iyisinden olalm inş. hayrlısıyla

evet canım haklısın, bir kitap almıştım hypnobirthning diye, hipnozla doğumu anlatıyor.. onu okuyunca doğamızın buna uygun olduğuna inanıyorum cesaret geliyor ama ne zamanki çevrem de bu konu açılsa, o cesaretim içime kaçıyor direkt karamsara bağlıyorum..

maşallah canm oğlşuna. ilaçlarını ihmal etme canm benmde birsürü ilacm var şimdi senın yazklrının aynıları kullancz artk oğlşlarmz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…