2015 Temmuz Anneleri

ahh canm en kötüsünü düşünmek biz bayanların işi sanrm :) bende dün aynı şeyleri düşündm aldm koydm ama hala poşetlerin içinde duryrlr yıkanmadn bak bişey olsa ne yaparm ben deyıp durdm :) sanki o an birtek aklıma onlar gelckmş gibi ben kendıme bıle alşverş yapmdm henz çıplak kalacaz oğlşmla bu gidişle :))

gnydn cnm tırsma herkesin bünyesi farklı bazıları erken kalkablyr bazılarıda yatyr uzun süre biz an iyisinden olalm inş. hayrlısıyla
aminnn inşallah canım .korkma yaa benım arkadasıda sezeryanla doğum yaptı maşallah hemen ayaklandı.kalbimizi ferah tutalım.hayırlısıyla gelirrr geçer inşallah

Harika fikir, guzel olur insallah Benimde annem geldi, bende izinliyim bugun balkonda keyifle yaptık kahvaltımızı... Annemde aynen bu yazı ben bu balkonda geçiririm modunda
Foto paylaş mutlaka belki fikir veren cikar buradan :)

Ay millete bakarsan o çocuk içimizde kalsın deriz. Bazen kk da rastlıyorum doğum değil cinayet anlatıyorlar sanki hadi kötü bişey yaşadın niye yorum yapıp bulandırıyorsun insanı. Cidden bak samimi söylüyorum abartılacak bişey yok Öyle olsa 3. Kere aynı durumu neden bidaha yaşamak isteyim dimi. Doğum kendi kendine gelişen bi süreç sen kendini akışına bırakıcaksın sancılar seni yönlendirecek bi bakmışın Bebeğin kucağında ağrı olucak mı tabi olucak ama inan arasında kahveni bile içebilirsin son 20 dakika sıklaşıcak oda zaten Bebeğin gelme heyecanıyla bişey anlamıyorsun. Eğer Bebeğin çıkışı için korkuyorsan o duygu herşeye değer saniyeler sürüyo zaten ve sende yeniden doğmuş gibi oluyorsun bütün çektiğin ağrı bi anda bitiyo.

Harika fikir, guzel olur insallah Benimde annem geldi, bende izinliyim bugun balkonda keyifle yaptık kahvaltımızı... Annemde aynen bu yazı ben bu balkonda geçiririm modunda
Foto paylaş mutlaka belki fikir veren cikar buradan :)
Tamam başarılı olursam mutlaka paylaşıcam çünkü daha saksıları boyama işlemi bitmedi fidanlığa gidicez ordan çiçekte alıcam sebze yeşillikte bakıcam düzenleyince foto eklerim.

Yikanmislardan yetistirirdik cnm, takıldığın sete bak ;p

Valla içime su serptin canım ya, inşallah hepimiz senin yaşadığın gibi doğumlar yaşayabiliriz, sonradan da insanları korkutmak yerine cesaret verebiliriz.. herşeyi sakinlikle akışına bırakabilsek aslında en güzeli, ama dış etkenler sağolsunlar boş durmuyorlar...

iyidr cnm bende sabah güneşlydi hava ne güzel şimdi karardı sanki havayla beraber neşem değişyr sanki :)
Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.

Herşey beyinde bitiyo ben buna çok inanıyorum sen anneni bile dinleme o an içinden geldiği gibi düşün davran. Ilk çocukta Çevrenin etkisi çok büyük hamilelikten tut çocuğu yetiştirme Sürecinde de devamlı yorum yapan olucak. Herşey sende bitiyo unutma. Hepimize kolay Doğumlar nasip etsin Allah.

Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.
ne güzel düşünmüşsün canım , taze taze bereketli oluyor mis gibi ilaçsız sebzeler yiyorsun , bizde geçen yıl domates biber ve yeşil soğan dikmiştik mis gibilerdi ,,, naçizane fikrim pazarlara zamanı gelince domates biber fidesi falan geliyor onlardan alıp dikmen daha iyi olur .

Masallah canim oglusuna benim kontrolümde yarin benimki nasil bakalim... Ilaçları hepimiz kullanıyoruz ya takılma bende sabahları ya previt positive ya osteocare aliyorum, aksam magnezyum-demir-coraspirin... Hayatımda hic bu kadar uzun sure bu kadar düzenli ve artan bir Ilac kullanimim olmamıştı Ilaçlarını iç suyu daha bol iç, hizlica gecsin idrar yolları iltihabın...

geçmiş olsun canım , sakın ihmal etme ilaçlarını , doktorun gerekli görmese verirmi , ben kızımda 9 ay antibiyotik kullandım desem yeri iltihabım hiç geçmemişti ,, bol bol suiç.

Allah senden razı olsun kız.Ne güzel anlatmışsın maşallah,rahatlatıyosun bizim gibi ilk bebeğini bekleyenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…