- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.561
gnydn cnm hayrlı cumalargünaydın kızlar. hayırlı cumalar. Rabbim hakkımızda hayırlı olan dualarımızı kabul etsin bol tepikli bi gün olsun inşallah
ahh canm en kötüsünü düşünmek biz bayanların işi sanrm :) bende dün aynı şeyleri düşündm aldm koydm ama hala poşetlerin içinde duryrlr yıkanmadn bak bişey olsa ne yaparm ben deyıp durdm :) sanki o an birtek aklıma onlar gelckmş gibi ben kendıme bıle alşverş yapmdm henz çıplak kalacaz oğlşmla bu gidişle :))Kızlar demin mj yazarken bir Sancı girdi saniyeler içinde aklımdan Şunlar geçti acil doğuma gitsem çocuk ne giycek hadi hemen aldık yıkamadan olmaz en iyisi ablamın makinası kurutmalı ona atıp yıkayıp kurutup getirirleray çok güldüm sonrada senaryo yazıldı ve çizildi
aminnn inşallah canım .korkma yaa benım arkadasıda sezeryanla doğum yaptı maşallah hemen ayaklandı.kalbimizi ferah tutalım.hayırlısıyla gelirrr geçer inşallahgnydn cnm tırsma herkesin bünyesi farklı bazıları erken kalkablyr bazılarıda yatyr uzun süre biz an iyisinden olalm inş. hayrlısıyla
Günaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım
Ay millete bakarsan o çocuk içimizde kalsın deriz. Bazen kk da rastlıyorum doğum değil cinayet anlatıyorlar sanki hadi kötü bişey yaşadın niye yorum yapıp bulandırıyorsun insanı. Cidden bak samimi söylüyorum abartılacak bişey yok Öyle olsa 3. Kere aynı durumu neden bidaha yaşamak isteyim dimi. Doğum kendi kendine gelişen bi süreç sen kendini akışına bırakıcaksın sancılar seni yönlendirecek bi bakmışın Bebeğin kucağında ağrı olucak mı tabi olucak ama inan arasında kahveni bile içebilirsin son 20 dakika sıklaşıcak oda zaten Bebeğin gelme heyecanıyla bişey anlamıyorsun. Eğer Bebeğin çıkışı için korkuyorsan o duygu herşeye değer saniyeler sürüyo zaten ve sende yeniden doğmuş gibi oluyorsun bütün çektiğin ağrı bi anda bitiyo.evet canım haklısın, bir kitap almıştım hypnobirthning diye, hipnozla doğumu anlatıyor.. onu okuyunca doğamızın buna uygun olduğuna inanıyorum cesaret geliyor ama ne zamanki çevrem de bu konu açılsa, o cesaretim içime kaçıyordirekt karamsara bağlıyorum..
Tamam başarılı olursam mutlaka paylaşıcam çünkü daha saksıları boyama işlemi bitmedi fidanlığa gidicez ordan çiçekte alıcam sebze yeşillikte bakıcam düzenleyince foto eklerim.Harika fikir, guzel olur insallahBenimde annem geldi, bende izinliyim bugun balkonda keyifle yaptık kahvaltımızı... Annemde aynen bu yazı ben bu balkonda geçiririm modunda
Foto paylaş mutlaka belki fikir veren cikar buradan :)
Yikanmislardan yetistirirdik cnm, takıldığın sete bak ;pKızlar demin mj yazarken bir Sancı girdi saniyeler içinde aklımdan Şunlar geçti acil doğuma gitsem çocuk ne giycek hadi hemen aldık yıkamadan olmaz en iyisi ablamın makinası kurutmalı ona atıp yıkayıp kurutup getirirleray çok güldüm sonrada senaryo yazıldı ve çizildi
Ay millete bakarsan o çocuk içimizde kalsın deriz. Bazen kk da rastlıyorum doğum değil cinayet anlatıyorlar sanki hadi kötü bişey yaşadın niye yorum yapıp bulandırıyorsun insanı. Cidden bak samimi söylüyorum abartılacak bişey yok Öyle olsa 3. Kere aynı durumu neden bidaha yaşamak isteyim dimi. Doğum kendi kendine gelişen bi süreç sen kendini akışına bırakıcaksın sancılar seni yönlendirecek bi bakmışın Bebeğin kucağında ağrı olucak mı tabi olucak ama inan arasında kahveni bile içebilirsin son 20 dakika sıklaşıcak oda zaten Bebeğin gelme heyecanıyla bişey anlamıyorsun. Eğer Bebeğin çıkışı için korkuyorsan o duygu herşeye değer saniyeler sürüyo zaten ve sende yeniden doğmuş gibi oluyorsun bütün çektiğin ağrı bi anda bitiyo.
Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.iyidr cnm bende sabah güneşlydi hava ne güzel şimdi karardı sanki havayla beraber neşem değişyr sanki :)
Herşey beyinde bitiyo ben buna çok inanıyorum sen anneni bile dinleme o an içinden geldiği gibi düşün davran. Ilk çocukta Çevrenin etkisi çok büyük hamilelikten tut çocuğu yetiştirme Sürecinde de devamlı yorum yapan olucak. Herşey sende bitiyo unutma. Hepimize kolay Doğumlar nasip etsin Allah.Valla içime su serptin canım ya, inşallah hepimiz senin yaşadığın gibi doğumlar yaşayabiliriz, sonradan da insanları korkutmak yerine cesaret verebiliriz.. herşeyi sakinlikle akışına bırakabilsek aslında en güzeli, ama dış etkenler sağolsunlar boş durmuyorlar...
Yikanmislardan yetistirirdik cnm, takıldığın sete bak ;p
ne güzel düşünmüşsün canım , taze taze bereketli oluyor mis gibi ilaçsız sebzeler yiyorsun , bizde geçen yıl domates biber ve yeşil soğan dikmiştik mis gibilerdi ,,, naçizane fikrim pazarlara zamanı gelince domates biber fidesi falan geliyor onlardan alıp dikmen daha iyi olur .Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.
Günaydın göbiş kardeşler..biz dün oğluşumuzu gördük, herşey yolunda allaha şükür.. 1100 gram olmuşuz, boyumuzda 34 cm. bu sefer de yüzünü gösterdi minnoş, top gibi bir burun , kocaman yanaklar ve yanakların çevresinden hiç ayrılmayan elleri var dr biraz uğraşınca rahatsız oldu beyfendi, yüzünü saklamaya başladı..
yalnız benim idrar yolları iltihaplı çıktı zaten tam atamamıştım , antibiyotik başladık.. hiç içime sinmiyor ama mecbur içicem yoksa daha fazla zararı olabilir iltihabın diye korkuyorum.. bir de magnezyum ile calsiyum yazdı, aslında krampım falan çok olmuyor ama yine de iç dedi.. decavit ile demir hapı zaten devam... anlayacağınız bir poşet dolusu ilacım var hergün, içsmek istemiyorum okadar ama içmeyince de içime sinmiyor.. napcam bilmem
gnydn canm iyidr sen naslsnGünaydın hanımlar. Hayırlı cumalar. Nasılsınız?
geçmiş olsun canım , sakın ihmal etme ilaçlarını , doktorun gerekli görmese verirmi , ben kızımda 9 ay antibiyotik kullandım desem yeri iltihabım hiç geçmemişti ,, bol bol suiç.Günaydın göbiş kardeşler..biz dün oğluşumuzu gördük, herşey yolunda allaha şükür.. 1100 gram olmuşuz, boyumuzda 34 cm. bu sefer de yüzünü gösterdi minnoş, top gibi bir burun , kocaman yanaklar ve yanakların çevresinden hiç ayrılmayan elleri var dr biraz uğraşınca rahatsız oldu beyfendi, yüzünü saklamaya başladı..
yalnız benim idrar yolları iltihaplı çıktı zaten tam atamamıştım , antibiyotik başladık.. hiç içime sinmiyor ama mecbur içicem yoksa daha fazla zararı olabilir iltihabın diye korkuyorum.. bir de magnezyum ile calsiyum yazdı, aslında krampım falan çok olmuyor ama yine de iç dedi.. decavit ile demir hapı zaten devam... anlayacağınız bir poşet dolusu ilacım var hergün, içsmek istemiyorum okadar ama içmeyince de içime sinmiyor.. napcam bilmem
Allah senden razı olsun kız.Ne güzel anlatmışsın maşallah,rahatlatıyosun bizim gibi ilk bebeğini bekleyenleriAy millete bakarsan o çocuk içimizde kalsın deriz. Bazen kk da rastlıyorum doğum değil cinayet anlatıyorlar sanki hadi kötü bişey yaşadın niye yorum yapıp bulandırıyorsun insanı. Cidden bak samimi söylüyorum abartılacak bişey yok Öyle olsa 3. Kere aynı durumu neden bidaha yaşamak isteyim dimi. Doğum kendi kendine gelişen bi süreç sen kendini akışına bırakıcaksın sancılar seni yönlendirecek bi bakmışın Bebeğin kucağında ağrı olucak mı tabi olucak ama inan arasında kahveni bile içebilirsin son 20 dakika sıklaşıcak oda zaten Bebeğin gelme heyecanıyla bişey anlamıyorsun. Eğer Bebeğin çıkışı için korkuyorsan o duygu herşeye değer saniyeler sürüyo zaten ve sende yeniden doğmuş gibi oluyorsun bütün çektiğin ağrı bi anda bitiyo.
ne güzel maşallah , inşallah tez zamanda evine gelir minik kuzu .kızlar erken doğm yapan arkdş bebeğini ilkkez kucağına almş face grubnda paylaşmşlar çok duygulandm yaa . çokta sevındm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?