2015 Temmuz Anneleri

canm okadr cesartlnyrm ki böyle okynca bu güzel motive edici yazılarını allah askına doğuma yakında yazarmsn :) ozman hemen doğurasm gelyr :))

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı cumalar güzel annelerrr...

Şeymacım her sene sebze dikme hastası biri olarakdan:)))fide dikmeni öneriyorum,hemencecik kendıne geliyor,sadece domates işi çok zor,biber salatalalık yeşillikler tmm ama domatesde dogru yolu bulamadım:))az suladım olmadı,çok suladım olmadı,biri dedi az gunes sever biri dedi çok sever,vel hasıl domates işini nedendir beceremedim:)benım fıkrimce domates bol toprak sevıyor saksılarda olmuyor...derin bişlere dikmek daha mantıklı domates yapacaksan..

Birde kızlar bişi sorucam,3 yasında bi çocugun dogum gunune ne hedıye almalıyım,kıyafetmi alsamm illaki,başka değişik bişi aklına gelen var mı acabaaaaa???

Aynen canım ya ben normalde hastalıklarımı bile ilaçsız geçirmeye çalışırdım.. ama şimdi bebişin sorumluluğu da var üstümde, acaba içmesem onda bir eksiklik olurmu düşüncesi var mecbur içeceğim... ama dğer taraftan da sonuçta ilaç onun da yan etkisi olursa diye düşünmeden edemiyorum.. kafamda deli sorular yaniii neyse dr umuza güvenmek en iyisi galiba..

Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.
canm ben sana cvp verym hemen :) benm annem şuan fidan yetştryr ama sen hemen ekcem dersen daha erken fidan alıp ekmek daha basit birde küçük fidan alırsan daha çabuk tutar ölmez yani birde onları ikişer ikişer olrak ekersn ki bazıları öleblyr :)

hehe ne güzel demişsin , ana olmak kolaymı , boşuna cennet annelerin ayagına serilmiyor ,, candan can ayrılıyor ama Allah kolaylıgını veriyor mutlaka ,, seninki 3. normal doğum , benimde 3. sezeryan unutulmasa o evlat sevgisi olmasa yeniden göze alınırmı :)) 9 aylık yolculuğun sonunda miniğine kavuşmayı düşününce acılar acıtmıyor bile

Çok sağol canım bende bilgim olmadığı için tereddütte kaldım.öyle yapayım en azından salatamın malzemesi taze taze dalından olur :)

Aynen Allah isteyen herkese nasip etsin o güzel Duyguları.

Çok sağol canım pazar günü fidanlığa gidicez ona göre bakayım

kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym

Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm

Dedim ya cesaretim gelmeden cekmem asla, bosuna israr etmeyin kizlar.ben 112 kilo ile hamile kaldim simdi,117-116,5 filan cikiyorum.Anlayin yani durumun vehametini
Canım sen nasıl istersen yapi meselesi canini sıkma bi arkadasim da aynı senin gibi kiloda hamile kaldı 5 kilo ile tamamladı hic anlaşılmıyordu hamile oldugu

çok üzüldüm yaa . Rabbim minicik bedenine kuvvet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…