- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.601
Allahım yardımcısı olsunkızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
amin cnm ya bende üzüldm okyncaçok üzüldüm yaa. Rabbim minicik bedenine kuvvet versin.
gnydn cnm iyiyiz senın gün yorucu başlamş bile cnm kolaylklar gelsin sana inş.Günaydın kızlar hayırlı cumalar Geceden beri kızımın çişleri ile uğraşıyorum tam uyudu oh dedim birazdan anne küloduma kaçırdım değiştim yatırdım.Tam uyudum 2 saat anca oldu anne anne yatağa çiş kaçırdım bir giderim ki yatağı yorganı bir güzel sulanmış üstü desen kuru yer yok.Hemen yıka üstünü değiştir makineye çamaşırları attım,yorganı da şimdi küvete basıp yıkayacam sonra da uyuyamadım bana bir darlık aldı.Bugün beni çok işler bekliyor.Sizler de iyisiniz inşaallah
Allah kolaylık versin minik bebişe ve annesine bir an önce iyileşir inşaallahkızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
Allah daha iyi etsin.Ben bol çişli bir güne merhaba dedim.Kıızım yapmazdı böyle noldu acaba kardeş geliyor diye mi bu kaçırmalargnydn cnm iyiyiz senın gün yorucu başlamş bile cnm kolaylklar gelsin sana inş.
kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
anne kız süpersiniz maşallah canımBu da benim göbişim, kızımla birlikte poz verdik
kızlar maşallah size ya kıskandım vala sizi.Buda kizimla benden . 12 kilodan sonraki gobus :)
canm olblr dedğin gibi mayanında kızı gece uyanyr demşti tuvalete belkide ondn yapyrlrdrAllah daha iyi etsin.Ben bol çişli bir güne merhaba dedim.Kıızım yapmazdı böyle noldu acaba kardeş geliyor diye mi bu kaçırmalar
amin canm inş :)ay canim yaaaaa bende ilk mesaji okur okumaz fotografı görmek icin üye olacaktım Face grubuna, her ne kadar hic tanimasamda umarim Gokce'de bebegini alır kucağına saglikla... Amerikan Hastanesindeydi o, bebek icin yapılabilecek hersey yapılıyordur insallah bir an once toparlanır...
al canım bence beebişlere çok yakışıyor tulumBen kızıma hiç tulum almadım hanımlar. Alsm mı ki?
gözün aydın canım. bundan sonrası içinde hakkınızda hayırlısıKızlar az önce haber geldi, Mısır'a taşınmıyoruz kesin:)
Ay canım ya Rabbim şifa versin güç versin inş tutunacak hayatakızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Hemen sipariş etcem teşekkürler canım bu da çıksın aradan az kaldı artıkDikis yeri hic acimiyor aksine aslinda siki tutuyor dikis yerini de . Doktor tavsiyesiyle taktim zaten birsey olsa o soylerdi takma diye . Bak su marka alirsan cok rahat edersin cunku alttan citcitli. Ben digerlerini takamadim onlarda dikis yeri acir siki asagi yukari cekip duracaksin tuvalete giderken. Emzirirken cok su iciliyor birde surekli tuvalettesin sonra. Birde bu modelin gogsu acik emzirirken hic problem olmuyor. Askilari oldugu icin dusmuyor ayrica digerleri asagi kayiyor. Ben yenilerini ismarladim hemen hamile oldugumu ogrenince arkadasim getirdi turkiyeden:) http://www.corapicgiyim.com/emay-2023-dikissiz-gogsu-acik-slip-korse
Bedeninin bir kucugunu almalisin. Benim doktorum cok ilgiliydi korsemi bile kontrol etmisti sikiligi iyimi diye:) yeterince siki olmazsa bir ise yaramaz demisti. Ben medium ile baslamistim bir ay sonra filan small'a gecmistim. Ten rengi daha kullanisli oluyor. Iki tane alirsan daha iyi olur sut akiyor ilk ay kanama var kirleniyor bazen filan.
Ay Allah kolaylık versin. Üşütmüştür belki ondan kaçırmıştır. Dönem dönem oluyo benim ufaklıktada. Dikkat et kendine yorgan felan yıkıycam derken ağır iş yapma Eşinden yardımla al akşamGünaydın kızlar hayırlı cumalar Geceden beri kızımın çişleri ile uğraşıyorum tam uyudu oh dedim birazdan anne küloduma kaçırdım değiştim yatırdım.Tam uyudum 2 saat anca oldu anne anne yatağa çiş kaçırdım bir giderim ki yatağı yorganı bir güzel sulanmış üstü desen kuru yer yok.Hemen yıka üstünü değiştir makineye çamaşırları attım,yorganı da şimdi küvete basıp yıkayacam sonra da uyuyamadım bana bir darlık aldı.Bugün beni çok işler bekliyor.Sizler de iyisiniz inşaallah
kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
boğazım acıyor cnm bugün. Hafiften de ateş. Gecede hanım uyutmadı. Yüklendi göğüs kafesime. Nefesimi kestignydn canm iyidr sen naslsn
Çok teşekkür ederiz tatlımanne kız süpersiniz maşallah canım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı cumalar güzel annelerrr...
Şeymacım her sene sebze dikme hastası biri olarakdan:)))fide dikmeni öneriyorum,hemencecik kendıne geliyor,sadece domates işi çok zor,biber salatalalık yeşillikler tmm ama domatesde dogru yolu bulamadım:))az suladım olmadı,çok suladım olmadı,biri dedi az gunes sever biri dedi çok sever,vel hasıl domates işini nedendir beceremedim:)benım fıkrimce domates bol toprak sevıyor saksılarda olmuyor...derin bişlere dikmek daha mantıklı domates yapacaksan..
Birde kızlar bişi sorucam,3 yasında bi çocugun dogum gunune ne hedıye almalıyım,kıyafetmi alsamm illaki,başka değişik bişi aklına gelen var mı acabaaaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?