2015 Temmuz Anneleri

Allahım yardımcısı olsun yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümden ,, Allahım sağlıkla bir an önce evine gelmeyi nasip etsin inşallah ,, Rabbim o minik kuzuyu annesine babasına bağışlasın inşallah ..

Günaydın kızlar hayırlı cumalar Geceden beri kızımın çişleri ile uğraşıyorum tam uyudu oh dedim birazdan anne küloduma kaçırdım değiştim yatırdım.Tam uyudum 2 saat anca oldu anne anne yatağa çiş kaçırdım bir giderim ki yatağı yorganı bir güzel sulanmış üstü desen kuru yer yok.Hemen yıka üstünü değiştir makineye çamaşırları attım,yorganı da şimdi küvete basıp yıkayacam sonra da uyuyamadım bana bir darlık aldı.Bugün beni çok işler bekliyor.Sizler de iyisiniz inşaallah

gnydn cnm iyiyiz senın gün yorucu başlamş bile cnm kolaylklar gelsin sana inş.

Allah kolaylık versin minik bebişe ve annesine bir an önce iyileşir inşaallah

ay canim yaaaaa bende ilk mesaji okur okumaz fotografı görmek icin üye olacaktım Face grubuna, her ne kadar hic tanimasamda umarim Gokce'de bebegini alır kucağına saglikla... Amerikan Hastanesindeydi o, bebek icin yapılabilecek hersey yapılıyordur insallah bir an once toparlanır...

amin canm inş :)

Ay canım ya Rabbim şifa versin güç versin inş tutunacak hayata

Hemen sipariş etcem teşekkürler canım bu da çıksın aradan az kaldı artık

Ay Allah kolaylık versin. Üşütmüştür belki ondan kaçırmıştır. Dönem dönem oluyo benim ufaklıktada. Dikkat et kendine yorgan felan yıkıycam derken ağır iş yapma Eşinden yardımla al akşam

Rabbim şifa versin inşallahh çokzor tez vakitte kucaklarında evlerinde olmayı nasip etsin inşallah sağlıkla.. Bebeklerimiz Allah a emanet..

Bence yaşına uygun eğitici oyuncaklardan alabilirsin kıyafet bol bol vardır nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…