- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.621
Rabbim cuma vakit şifa versin inş. Annesine de sabırlar versin inş.:-(kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
Allah yardimcisi olsun bebise de tez vakitte saglik versin insallah bize de hayirli dogumlar..kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
geçmil olsn canm bana doktorum minosette vermşti ağrı kesici ateş düşürücü ya parolun ateş düşürücü bir etkisi var mı bılmyrmboğazım acıyor cnm bugün. Hafiften de ateş. Gecede hanım uyutmadı. Yüklendi göğüs kafesime. Nefesimi kestiparol alayım diyorum daha ilerlemeden.
çilek de yetiştirebilirsin canım annem yetiştiriyorAaaa süper fikir semizotu bol sütte yapıyo listeme ekleyim.
günaydın acnım. maşallah oğluşuna tosun olmuş oda :) magnezyum ve calsiyumu bana da verdi doktorum düzenli olarak içmiyorum. muz ile idare ediyorumGünaydın göbiş kardeşler..biz dün oğluşumuzu gördük, herşey yolunda allaha şükür.. 1100 gram olmuşuz, boyumuzda 34 cm. bu sefer de yüzünü gösterdi minnoş, top gibi bir burun , kocaman yanaklar ve yanakların çevresinden hiç ayrılmayan elleri var dr biraz uğraşınca rahatsız oldu beyfendi, yüzünü saklamaya başladı..
yalnız benim idrar yolları iltihaplı çıktı zaten tam atamamıştım , antibiyotik başladık.. hiç içime sinmiyor ama mecbur içicem yoksa daha fazla zararı olabilir iltihabın diye korkuyorum.. bir de magnezyum ile calsiyum yazdı, aslında krampım falan çok olmuyor ama yine de iç dedi.. decavit ile demir hapı zaten devam... anlayacağınız bir poşet dolusu ilacım var hergün, içsmek istemiyorum okadar ama içmeyince de içime sinmiyor.. napcam bilmem
Sağol canım, evet ben de tosun oldum o da tam bir tosun..günaydın acnım. maşallah oğluşuna tosun olmuş oda :) magnezyum ve calsiyumu bana da verdi doktorum düzenli olarak içmiyorum. muz ile idare ediyorumaşırı kramp ağrım olunca magnezyumu iki gün falan içiyorum. düzelince bırakıyorum. doktorm ağrın olmazsa içmene gerek yok demişti.
Canım ben bir de eşim (o zaman sevgiliydik) askerdeyken saymıştım..ama o çok zordu, bu çok zevklimerhaba kızlar.hayatımda tek gun saydığım durum hamilelik oldu.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsin.
hayrlı cumlar canm iyidr sen nasıslınhayırlı cumalar kızlarrrrrrrr nasılsınız?
amin canm inş.merhaba kızlar.hayatımda tek gun saydığım durum hamilelik oldu.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsin.
Kız mesajını yeni gördüm arada kaynamış ozaman ona derin büyük bi Saksı lazım bi tane var onda deneyim bakalım kısmetime. Herkes fide dedi fide alıcam çok sağol canım sanada sorarım arada.Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı cumalar güzel annelerrr...
Şeymacım her sene sebze dikme hastası biri olarakdan:)))fide dikmeni öneriyorum,hemencecik kendıne geliyor,sadece domates işi çok zor,biber salatalalık yeşillikler tmm ama domatesde dogru yolu bulamadım:))az suladım olmadı,çok suladım olmadı,biri dedi az gunes sever biri dedi çok sever,vel hasıl domates işini nedendir beceremedim:)benım fıkrimce domates bol toprak sevıyor saksılarda olmuyor...derin bişlere dikmek daha mantıklı domates yapacaksan..
Birde kızlar bişi sorucam,3 yasında bi çocugun dogum gunune ne hedıye almalıyım,kıyafetmi alsamm illaki,başka değişik bişi aklına gelen var mı acabaaaaa???
Cümlemizden canım yaşadıklarıma Dayalı anlatıyorum inanın.Allah senden razı olsun kız.Ne güzel anlatmışsın maşallah,rahatlatıyosun bizim gibi ilk bebeğini bekleyenleri
Onu kesin istiyorum çünkü çok fena aşeriyorum eşimde şimdi yeme zamanı değil diyo hormonlu diyo ama dayanamıyorumçilek de yetiştirebilirsin canım annem yetiştiriyor
Ay hadi hasret giderde güzel haberlerle gel canımAlm kızlar nasılsınız sabahtan beri iş güç koşturuyorum ancak yazabildim oğluşumla yorulduk ya sizde sıkıntı yok inşallah yarın oğlumla buluşacağım 11.30da özledim onu bakalım büyümüşmü tosunum
Ah ah aynen ama bu gebelikte vakit nasıl geçti hiç bilmiyorum öteki çocuklarımla günler HIZLA geçiyo.merhaba kızlar.hayatımda tek gun saydığım durum hamilelik oldu.Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsin.
kızlar maşallah size ya kıskandım vala sizi.
Canim benim doktorum magnezyumu düzenli al dedi, rahimde bizim hissetmediğimiz kasılmalar olabiliyormuş... Magnezyum asil onlar içinmiş... Bir zararida yok diyor... Sadece bildiğimi paylaşayım dedim, karışmak degil amacım aslagünaydın acnım. maşallah oğluşuna tosun olmuş oda :) magnezyum ve calsiyumu bana da verdi doktorum düzenli olarak içmiyorum. muz ile idare ediyorumaşırı kramp ağrım olunca magnezyumu iki gün falan içiyorum. düzelince bırakıyorum. doktorm ağrın olmazsa içmene gerek yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?