2015 Temmuz Anneleri

Şeker yüklemrsi sonuclarım düşük cıktı da anlamadıgım 50 gr da yüksrk cıkan 100 de nasıl normal hatta düşük cıkıyor

Rabbim cuma vakit şifa versin inş. Annesine de sabırlar versin inş.:-(

Allah yardimcisi olsun bebise de tez vakitte saglik versin insallah bize de hayirli dogumlar..

boğazım acıyor cnm bugün. Hafiften de ateş. Gecede hanım uyutmadı. Yüklendi göğüs kafesime. Nefesimi kesti parol alayım diyorum daha ilerlemeden.
geçmil olsn canm bana doktorum minosette vermşti ağrı kesici ateş düşürücü ya parolun ateş düşürücü bir etkisi var mı bılmyrm

günaydın acnım. maşallah oğluşuna tosun olmuş oda :) magnezyum ve calsiyumu bana da verdi doktorum düzenli olarak içmiyorum. muz ile idare ediyorum aşırı kramp ağrım olunca magnezyumu iki gün falan içiyorum. düzelince bırakıyorum. doktorm ağrın olmazsa içmene gerek yok demişti.

Sağol canım, evet ben de tosun oldum o da tam bir tosun.. ben de hergün muz yiyorum, sütüme yoğurduma dikkat ediyorum ama yine de içmemi söyledi dr. bakalım ben de gidişata göre şu vitamin işlerini kendime göre ayarlarım, hergün olmasa bile bir gün birini bir gün birini içebilirim..

Kız mesajını yeni gördüm arada kaynamış ozaman ona derin büyük bi Saksı lazım bi tane var onda deneyim bakalım kısmetime. Herkes fide dedi fide alıcam çok sağol canım sanada sorarım arada.

Alm kızlar nasılsınız sabahtan beri iş güç koşturuyorum ancak yazabildim oğluşumla yorulduk ya sizde sıkıntı yok inşallah yarın oğlumla buluşacağım 11.30da özledim onu bakalım büyümüşmü tosunum

kızlar maşallah size ya kıskandım vala sizi.

niye arkadaşım , pek kıskanılcak halim yok benim 72 kiloyum gece yatarken kocam dalga geçiyor resmen yuvarlanıyosun diye :))) ama siyahın azizliği işte ... her hamiş güzeldir tabi . her annede sanki nurlu oluyo yüzü gözü.

Canim benim doktorum magnezyumu düzenli al dedi, rahimde bizim hissetmediğimiz kasılmalar olabiliyormuş... Magnezyum asil onlar içinmiş... Bir zararida yok diyor... Sadece bildiğimi paylaşayım dedim, karışmak degil amacım asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…