- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.641
aslm canm büyümştr tabiki annesi kocamn olmştr paşan :)Alm kızlar nasılsınız sabahtan beri iş güç koşturuyorum ancak yazabildim oğluşumla yorulduk ya sizde sıkıntı yok inşallah yarın oğlumla buluşacağım 11.30da özledim onu bakalım büyümüşmü tosunum
Cilek bende cok yedim yaaaa dayanamıyorum görünce :/ benimkide tek tel eliyle en miniklerini seciyo, hani sanki onlara hormon gelmediğinden iyi buyumemisler gibiOnu kesin istiyorum çünkü çok fena aşeriyorum eşimde şimdi yeme zamanı değil diyo hormonlu diyo ama dayanamıyorum
Kızlar demin mj yazarken bir Sancı girdi saniyeler içinde aklımdan Şunlar geçti acil doğuma gitsem çocuk ne giycek hadi hemen aldık yıkamadan olmaz en iyisi ablamın makinası kurutmalı ona atıp yıkayıp kurutup getirirleray çok güldüm sonrada senaryo yazıldı ve çizildi
Canim benim doktorum magnezyumu düzenli al dedi, rahimde bizim hissetmediğimiz kasılmalar olabiliyormuş... Magnezyum asil onlar içinmiş... Bir zararida yok diyor... Sadece bildiğimi paylaşayım dedim, karışmak degil amacım asla
ya banada ebeler artık kendine dikkat et erken doğumlar yaygınlaştı dedi daha hiçbişey yok ortada doğsa ne giycekyıkayıp asma işini erkendenmi yapmak gerek acaba
Cilek bende cok yedim yaaaa dayanamıyorum görünce :/ benimkide tek tel eliyle en miniklerini seciyo, hani sanki onlara hormon gelmediğinden iyi buyumemisler gibi)
Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.
niye arkadaşım , pek kıskanılcak halim yok benim 72 kiloyum gece yatarken kocam dalga geçiyor resmen yuvarlanıyosun diye :))) ama siyahın azizliği işte ... her hamiş güzeldir tabi . her annede sanki nurlu oluyo yüzü gözü.
Çok sağol canım bende bilgim olmadığı için tereddütte kaldım.öyle yapayım en azından salatamın malzemesi taze taze dalından olur :)
Ben yedim valla bi de burda her yerde cilek var zamani gelmis gibi :) zaten bi erik bi cilek deli etti beni :) :)Onu kesin istiyorum çünkü çok fena aşeriyorum eşimde şimdi yeme zamanı değil diyo hormonlu diyo ama dayanamıyorum
bende bu ay sonuna hazır edeyim herşeyi ne bileyim sanki hep 40'ı doldurduktan sonra doğum yapacakmışım gbi geliyor ama belli olmaz tabikidecnm ben yaptım yerleştirdim dolabına,hatta keseler dıktırıp ayrı ayrı hastane çantası için kıyafetlerını içine koyup hazırladım,herşeyim hazır,bir iki laıncak şey kaldı o kadar,odasıda bitmek üzere..
cnm ben yaptım yerleştirdim dolabına,hatta keseler dıktırıp ayrı ayrı hastane çantası için kıyafetlerını içine koyup hazırladım,herşeyim hazır,bir iki laıncak şey kaldı o kadar,odasıda bitmek üzere..
bende bu ay sonuna hazır edeyim herşeyi ne bileyim sanki hep 40'ı doldurduktan sonra doğum yapacakmışım gbi geliyor ama belli olmaz tabikide
Benim çileğe genel bir zaafım var zaten ama kocamın alerjisi var diye keyifle yiyemiyordum evdeşu hamılleıkde yedıgım çileği hayatımda yememişimdir:))engel olamıyorum...
kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
Teşekkürler canımm hepimize maşallah :)maşallah göbüşüne canım
Bende fazla. Yedim ama onlarda hiç tat yoktu şimdi çıkanlar daha güzel :)şu hamılleıkde yedıgım çileği hayatımda yememişimdir:))engel olamıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?