2015 Temmuz Anneleri

Onu kesin istiyorum çünkü çok fena aşeriyorum eşimde şimdi yeme zamanı değil diyo hormonlu diyo ama dayanamıyorum
Cilek bende cok yedim yaaaa dayanamıyorum görünce :/ benimkide tek tel eliyle en miniklerini seciyo, hani sanki onlara hormon gelmediğinden iyi buyumemisler gibi )

ya banada ebeler artık kendine dikkat et erken doğumlar yaygınlaştı dedi daha hiçbişey yok ortada doğsa ne giycek yıkayıp asma işini erkendenmi yapmak gerek acaba

aynen cnm şansıma kanamamdan 1 hafta once baslatmıstı zaten magnezyumu,kanama olunca artık aksamları mutlaka hergun almalısın dedi,gizli rahim kasılmalarını önlediği için gerekliymiş..

ya banada ebeler artık kendine dikkat et erken doğumlar yaygınlaştı dedi daha hiçbişey yok ortada doğsa ne giycek yıkayıp asma işini erkendenmi yapmak gerek acaba

cnm ben yaptım yerleştirdim dolabına,hatta keseler dıktırıp ayrı ayrı hastane çantası için kıyafetlerını içine koyup hazırladım,herşeyim hazır,bir iki laıncak şey kaldı o kadar,odasıda bitmek üzere..

Gizem mesela annene ilk sorumu sorarsın görüşünce. Tohummu alıp ekmeliyim yoksa fidan olarak mı? Domates salatalık patlıcan için.

fide alıp ekersen daha iyi olur bu zamandan sonra tohumdan çimlenip filizlenmesi zaman alır fideyken çok sıcaklara kalır
sen fide alıp ek

hahah evet cnm o nur gelıyor cıdden her hamılenın yüzüne,değişik bi dolgunluk gelıyor yüze ondan sanırım,birde ağır hareket edıyoruz yaa mecburen,tavrımız değişiyorr..:))

Çok sağol canım bende bilgim olmadığı için tereddütte kaldım.öyle yapayım en azından salatamın malzemesi taze taze dalından olur :)

birde şeker gübre al her sulama suyuna 1 çay kaşıgı eritip ver çok güzel büyür fidelerin çiçeklenmeye başladığındada elinle çiçeklere tık tık vur tozlaşıp meyve tutsun

bende bu ay sonuna hazır edeyim herşeyi ne bileyim sanki hep 40'ı doldurduktan sonra doğum yapacakmışım gbi geliyor ama belli olmaz tabikide

Bende dun aksam annemle kendi dolabımda kocaman bir kanat açtım bebek kıyafetleri icin Artık yıkanıp koyulacak bir yer var Annemde, kayınvalidende olan tum kıyafetleri toplayıp buralara getirebilecek, böylece ne kadar aldığımız belli olacak sonunda... Yatağı kurdurtmuyo ama annem, pek batıl inanışı olan bir kadin değildir ama yatak boş beklemez diyip duruyor, bende kırmıyorum onu bu konuda...

bende bu ay sonuna hazır edeyim herşeyi ne bileyim sanki hep 40'ı doldurduktan sonra doğum yapacakmışım gbi geliyor ama belli olmaz tabikide

benım kanamam olunca hız verdım cnm ,dursun kenarda dedım zararı olmaz:)sen yınede cok bekleme,el kadar seylerı yıka ütüle büyük işş vallahii:))

RAbbim şifa versin annesine babasına güç versin..inşallah atlatırlar hepsini sağlıkla kucaklarına alırlar her şeyi unuturlar

Tünaydın herkese umarım herkes çok iyidir sayfalar çok ilerlemiş göbişleri görünce hepinize tek tek baktım maşallah hepinize hepimiz birbirimizden tatlıyız :) bende holter takılmadan foto çekeyim dedim sabah yüklemeye zaman olmadı. kaç gündür rahatsızım çok fazla çarpıntım var kardiyolojiye gittim eko ekg felan çekildi ekgye göre taşikardi dedi bugün cihaz bağlandı yarın 12 de çıkıcak bakalım ne çıkıcak foto ters yükleniypr düzeltemedim bir türlü :)

Eklentiler

• image.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 93
Bu arada ben pijama sabahlık gecelik ve çanta aldım haftasonu .hiç fırsatım olmadı fotosunu paylaşmaya onları da çekip paylaşıcam sizinle terlikle taçıda uyguna buldum kapı süsünü felanda çok uyguna buldum o beğendiğim modelleri yaptırıcam . Birde haftasonu hediyeliklere karar vericem

Merhaba kizlar. Ayy dun hic giremedim kinamiz vardi cokta yorulmusun. Hala bacaklarim agriyo. Ki yerimden bile kalkmadim 2gobek atmadim yani esim tembihledi siki siki. Bende tamam dedim. 1saatten fazladir okuyorum. Herkesin gobusune masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…