2015 Temmuz Anneleri

Bende kendi dolabımdan bir kanat açtım hepsini oraya yerleştirdim diğer türlü çok dağınık hep poşetlerde kolinin içindeydi en azından neler almışım rahatlıkla görebiliyorum . 1 ay sonra glicek bizim oda da o zaman rahat rahat yıkayıp yerleştiricem . Genellikle anneler kurdutmuyor bizim park yatak gelince kurup bakmıştık var mı bir hatası diye niye kurdum diye laf etmişti :)

Canm bende senin gibiydim. Once goblen aldim. Onu bitirdim. Yine sikildim. Buna gectim. Buda bitcek gibi degil zaten. Baya sayfa var. Ne zaman sikilirim bilmem
:)) baksana bir sayfada bile ne kadar çok model var :) ben bi hediyeliklerin malzemesini alıp kendim yapıyım dedim ama sonra sıkılırım yapmam dedim boşa almıyım

:)) baksana bir sayfada bile ne kadar çok model var :) ben bi hediyeliklerin malzemesini alıp kendim yapıyım dedim ama sonra sıkılırım yapmam dedim boşa almıyım
Oooo canm sen baya sikilganmisin bende hediyelikle ugrasmamak icin siparis verdim netten. Hatta bi tanesi kargoda bugun gelcek. Gelince atarim resmini.

Cilek bende cok yedim yaaaa dayanamıyorum görünce :/ benimkide tek tel eliyle en miniklerini seciyo, hani sanki onlara hormon gelmediğinden iyi buyumemisler gibi )
aynen bende küçüklerini seçiyorum

ya banada ebeler artık kendine dikkat et erken doğumlar yaygınlaştı dedi daha hiçbişey yok ortada doğsa ne giycek yıkayıp asma işini erkendenmi yapmak gerek acaba
Tabi en geç 32. Haftada çantan hazır olsun

fide alıp ekersen daha iyi olur bu zamandan sonra tohumdan çimlenip filizlenmesi zaman alır fideyken çok sıcaklara kalır
sen fide alıp ek
Sağol canım herkes fide dedi kesin fide ekeyim.

birde şeker gübre al her sulama suyuna 1 çay kaşıgı eritip ver çok güzel büyür fidelerin çiçeklenmeye başladığındada elinle çiçeklere tık tık vur tozlaşıp meyve tutsun
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Şeker gübreyi fide aldığım yerde bulabilirmiyim yada yapı marketlerde varmıdır bahçe Bölümü'nde?

Ben yedim valla bi de burda her yerde cilek var zamani gelmis gibi :) zaten bi erik bi cilek deli etti beni :) :)
Ayyyy sorma yaz meyvelerinin normalde zaten delisiyim. Bide burda bi manav bulmuş eşim kışın erik sormuş 3 tanesi 18 liraymış

Göbüşüne maşallah canım. Inş sonuçlar güzel çıkar içini ferah tur

Merhaba kizlar. Ayy dun hic giremedim kinamiz vardi cokta yorulmusun. Hala bacaklarim agriyo. Ki yerimden bile kalkmadim 2gobek atmadim yani esim tembihledi siki siki. Bende tamam dedim. 1saatten fazladir okuyorum. Herkesin gobusune masallah.
Oh oh iyi yapmışın kız bizim yerimizede atsaydın :))

Sağol tatlım benim inşallah kaç gündür çok çarpıntım var baygınlık geçirdim bugün cihaz takıldı ya kesin çarpıntı olmaz :)))

canım benimde balkonumda kullanmadığım saksılara annem soğan,nane ve roka ekmişti.kış boyunca rokayı yedik bize yetti.cok güzel oluyo dalından taze taze..

canim atmadim iste. Kocisime gitmeden soz verdim oynamicam diye. Belki dugunde senin icin atarim 2tane

Suan etrafta erik cok var bulunur diye rahat yaziyorum ki ben erzurumun ucra kosesindeyim buldum,vardir oralarda da simdi ucuzlamis bi de :)

canım senin tavsiye ettiğin bir korse vardı onu tekrar gönderebilirmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…