- 25 Ocak 2015
- 1.217
- 785
- 73
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.661
Bende kendi dolabımdan bir kanat açtım hepsini oraya yerleştirdim diğer türlü çok dağınık hep poşetlerde kolinin içindeydi en azından neler almışım rahatlıkla görebiliyorum . 1 ay sonra glicek bizim oda da o zaman rahat rahat yıkayıp yerleştiricem . Genellikle anneler kurdutmuyor bizim park yatak gelince kurup bakmıştık var mı bir hatası diye niye kurdum diye laf etmişti :)Bende dun aksam annemle kendi dolabımda kocaman bir kanat açtım bebek kıyafetleri icinArtık yıkanıp koyulacak bir yer var Annemde, kayınvalidende olan tum kıyafetleri toplayıp buralara getirebilecek, böylece ne kadar aldığımız belli olacak sonunda... Yatağı kurdurtmuyo ama annem, pek batıl inanışı olan bir kadin değildir ama yatak boş beklemez diyip duruyor, bende kırmıyorum onu bu konuda...
Çok güzel biliyorum bunu ama ben onu boyamaktan bile sıkılırım :) çok sıkılgsnım bu aralar yaBu arada kendime biseler ariyodum oyalancak. Bu kitabi buldum. Tavsiye ederim. Adi esrarengiz bahce. Cok guzel modeller var icinde.
Canm bende senin gibiydim. Once goblen aldim. Onu bitirdim. Yine sikildim. Buna gectim. Buda bitcek gibi degil zaten. Baya sayfa var. Ne zaman sikilirim bilmemÇok güzel biliyorum bunu ama ben onu boyamaktan bile sıkılırım :) çok sıkılgsnım bu aralar ya
:)) baksana bir sayfada bile ne kadar çok model var :) ben bi hediyeliklerin malzemesini alıp kendim yapıyım dedim ama sonra sıkılırım yapmam dedim boşa almıyımCanm bende senin gibiydim. Once goblen aldim. Onu bitirdim. Yine sikildim. Buna gectim. Buda bitcek gibi degil zaten. Baya sayfa var. Ne zaman sikilirim bilmem
kızlar bugün aldıklarımı atıyorum sizee bide yerdeki halısı var nasıl
Oooo canm sen baya sikilganmisin:)) baksana bir sayfada bile ne kadar çok model var :) ben bi hediyeliklerin malzemesini alıp kendim yapıyım dedim ama sonra sıkılırım yapmam dedim boşa almıyım
Cilek bende cok yedim yaaaa dayanamıyorum görünce :/ benimkide tek tel eliyle en miniklerini seciyo, hani sanki onlara hormon gelmediğinden iyi buyumemisler gibi)
Tabi en geç 32. Haftada çantan hazır olsunya banada ebeler artık kendine dikkat et erken doğumlar yaygınlaştı dedi daha hiçbişey yok ortada doğsa ne giycekyıkayıp asma işini erkendenmi yapmak gerek acaba
Sağol canım herkes fide dedi kesin fide ekeyim.fide alıp ekersen daha iyi olur bu zamandan sonra tohumdan çimlenip filizlenmesi zaman alır fideyken çok sıcaklara kalır
sen fide alıp ek
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Şeker gübreyi fide aldığım yerde bulabilirmiyim yada yapı marketlerde varmıdır bahçe Bölümü'nde?birde şeker gübre al her sulama suyuna 1 çay kaşıgı eritip ver çok güzel büyür fidelerin çiçeklenmeye başladığındada elinle çiçeklere tık tık vur tozlaşıp meyve tutsun
Ayyyy sorma yaz meyvelerinin normalde zaten delisiyim. Bide burda bi manav bulmuş eşim kışın erik sormuş 3 tanesi 18 liraymışBen yedim valla bi de burda her yerde cilek var zamani gelmis gibi :) zaten bi erik bi cilek deli etti beni :) :)
Göbüşüne maşallah canım. Inş sonuçlar güzel çıkar içini ferah turTünaydın herkese umarım herkes çok iyidir sayfalar çok ilerlemiş göbişleri görünce hepinize tek tek baktım maşallah hepinize hepimiz birbirimizden tatlıyız :) bende holter takılmadan foto çekeyim dedim sabah yüklemeye zaman olmadı. kaç gündür rahatsızım çok fazla çarpıntım var kardiyolojiye gittim eko ekg felan çekildi ekgye göre taşikardi dedi bugün cihaz bağlandı yarın 12 de çıkıcak bakalım ne çıkıcak foto ters yükleniypr düzeltemedim bir türlü :)
Oh oh iyi yapmışın kız bizim yerimizede atsaydın :))Merhaba kizlar. Ayy dun hic giremedim kinamiz vardi cokta yorulmusun. Hala bacaklarim agriyo. Ki yerimden bile kalkmadim 2gobek atmadim yaniesim tembihledi siki siki. Bende tamam dedim. 1saatten fazladir okuyorum. Herkesin gobusune masallah.
Önceden böyle değildim çok severdim birşeylerle uğraşmayı hamilelik çok halsizleştirdiOooo canm sen baya sikilganmisinbende hediyelikle ugrasmamak icin siparis verdim netten. Hatta bi tanesi kargoda bugun gelcek. Gelince atarim resmini.
Sağol tatlım benim inşallah kaç gündür çok çarpıntım var baygınlık geçirdim bugün cihaz takıldı ya kesin çarpıntı olmaz :)))aynen bende küçüklerini seçiyorum
Tabi en geç 32. Haftada çantan hazır olsun
Sağol canım herkes fide dedi kesin fide ekeyim.
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Şeker gübreyi fide aldığım yerde bulabilirmiyim yada yapı marketlerde varmıdır bahçe Bölümü'nde?
Ayyyy sorma yaz meyvelerinin normalde zaten delisiyim. Bide burda bi manav bulmuş eşim kışın erik sormuş 3 tanesi 18 liraymış
Göbüşüne maşallah canım. Inş sonuçlar güzel çıkar içini ferah tur
Oh oh iyi yapmışın kız bizim yerimizede atsaydın :))
Nerden istettin canim ?Oooo canm sen baya sikilganmisinbende hediyelikle ugrasmamak icin siparis verdim netten. Hatta bi tanesi kargoda bugun gelcek. Gelince atarim resmini.
canım benimde balkonumda kullanmadığım saksılara annem soğan,nane ve roka ekmişti.kış boyunca rokayı yedik bize yetti.cok güzel oluyo dalından taze taze..Günaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım
Bencede iyi ki öyle düşünmüşsün çok güzel nereden yaptırdınHosgeldin yazimiz nasil kizlar? Sali gunu baby shower yapicam. Merve's baby shower yazmak istemedim tek kullanimlik olcakti ozaman. Bunu dogumda hastanede ve mevlitte de kullancam
canim atmadim iste. Kocisime gitmeden soz verdim oynamicam diye. Belki dugunde senin icin atarim 2taneaynen bende küçüklerini seçiyorum
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Şeker gübreyi fide aldığım yerde bulabilirmiyim yada yapı marketlerde varmıdır bahçe Bölümü'nde?
Ayyyy sorma yaz meyvelerinin normalde zaten delisiyim. Bide burda bi manav bulmuş eşim kışın erik sormuş 3 tanesi 18 liraymış
Suan etrafta erik cok var bulunur diye rahat yaziyorum ki ben erzurumun ucra kosesindeyim buldum,vardir oralarda da simdi ucuzlamis bi de :)aynen bende küçüklerini seçiyorum
Anladim canm. Bahar yorgunlugu da geldi tabi. Olsun sende dogumdan sonra yaparsin insallah. Gecmis olsun bu arada.Önceden böyle değildim çok severdim birşeylerle uğraşmayı hamilelik çok halsizleştirdi
Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.Bencede iyi ki öyle düşünmüşsün çok güzel nereden yaptırdın
Canim hepsi baska yerlerden. Instagramdan falan. Ella_event, cocovanillas sayfalariNerden istettin canim ?
Canim cok dogru soyledin korse en onemli sey yoksa ne kadar zayiflarsan zayifla gobek kaliyor sarkik. Ben sezeryan oldum ama doktorum hastaneden ciktiktan sonra hemen takmaya basla dedi. Sicak filan dinlemem yine takarim
Hemen korsemi gobegim yine eski haline dondu kizimda ama aylarca korseyi bir tek yatarken cikardim. Cok zayif arkadaslarim yine eski kilolarina dondular ama korse takmayanlarin simit gibi kaldi gobekleri hatta bir tanesi gerdirdi karnini halbuki kiz ciroz gibi. Tabiki zor korse takmak ama dayanmak lazim gelecege yatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?