2015 Temmuz Anneleri

kesin vardır zaten dikince ilk bol sade sula sonra toprağı kuruyana kadar bekle sonraki suyunda başlarsın gübreye 1 sade su 1 gübreli toprağı kurudukça

Kızlar bebegin çamaşırlarını yıkamak icin Haci sakirin toz beyaz sabunu mu ??? yoksa ekolojik deterjanlar mi ?

ahhh canım yaa ne güzel anlatmışsın bana bir cesaret geldiki sormagecenlerde de kuzenim öyle diyo kimseyi dinleme anı yaşa akışına bırak ve çok güzel doğuracaksın eminim buna diyo.bana cesaret veriyo bakalım hakkımıza hayırlısı olsun canım

Hosgeldin yazimiz nasil kizlar? Sali gunu baby shower yapicam. Merve's baby shower yazmak istemedim tek kullanimlik olcakti ozaman. Bunu dogumda hastanede ve mevlitte de kullancam
canim cok begendim. Gule gule kullan insallah. Bende kendime taslak hazirladim. Ozalitcide bastircam. Kaca kac boyu acaba ?

Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.

50 tl icinde neler var canim?

Dedigin instagram sayfalarini bende takip ediyorum. Ucuk fiyatlar geldi bana sanki onlar. Ne yaptrdn foto paylasrsn olmadi :) fikir olur

maşallah canm bişey çıkmaz inş.

Merhaba kizlar. Ayy dun hic giremedim kinamiz vardi cokta yorulmusun. Hala bacaklarim agriyo. Ki yerimden bile kalkmadim 2gobek atmadim yani esim tembihledi siki siki. Bende tamam dedim. 1saatten fazladir okuyorum. Herkesin gobusune masallah.
nasl durdn canm ya ben gideyrm halamın kızının düğüne yaw oynardm ben dayanamzdm oynycktmda hevesm içimde kaldı

Canim sıkkın hatunlar bugun yorgun bir gun geciriyorum ve bebegim sanki cok asagi indi hareketlerini cok asagida hissediyorum o da cok az hareket etti umarim yarin duzelir
Canim evh yapma bosuna. Artik bebegin buyidu asagida yukarida heryerde hissedeceksin. Poposunu asagi dayamistir o annesi:)

Cok iyi bir fikir canim. Bende dusunuyorum sebzeye gecmeyi. Biz maydonoz, nane, feslegen, biberoye filan ektik yiyoruz ama sebzeye gecmedim
Daha. Gecince paylasalim deneyimlerimizi:)

kesin vardır zaten dikince ilk bol sade sula sonra toprağı kuruyana kadar bekle sonraki suyunda başlarsın gübreye 1 sade su 1 gübreli toprağı kurudukça
canm sen bayağı bilglsn ne güzel annem gibi bahçen mi var seninde :) o gübreden çiçeklere bile koyar annem benm coşyr çiçekler ozmn :)

Canim korkutma kendini oyle ya. Sanki normal dogum yapsan kalkacagini mi saniyorsun o zamnda yatacaksin yatakta. Goruntu ayni:) genel anestezi olmustur belki. Epidural de oyle bisey hic olmuyor sezeryande gayet canli gorunuyor herkes. Disunmeyin bunlari bu kadar hamileligin keyfini cikarin. Bebekler buyuk olacak gibi geliyor insana ama dogunca o 0-3 aylarin icinde bile kayboluyorlar:) sasiriyor insan bu kadar kucuk mu olacaklardi diye:)

kızlar face grubunda biri paylaşmş 25 tl taç ve terlik satan biryer varmş istanbulda taçsz ise 20 liraymş kartvizitini yollamş kargoda yapyrmş şehir dışına

Eklentiler

• 11149018_353581998173823_1148912022_n.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…