- 12 Kasım 2014
- 763
- 526
- 123
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.681
aynen bende küçüklerini seçiyorum
Tabi en geç 32. Haftada çantan hazır olsun
Sağol canım herkes fide dedi kesin fide ekeyim.
Bilgiler için çok teşekkür ederim. Şeker gübreyi fide aldığım yerde bulabilirmiyim yada yapı marketlerde varmıdır bahçe Bölümü'nde?
Ayyyy sorma yaz meyvelerinin normalde zaten delisiyim. Bide burda bi manav bulmuş eşim kışın erik sormuş 3 tanesi 18 liraymış
Göbüşüne maşallah canım. Inş sonuçlar güzel çıkar içini ferah tur
Oh oh iyi yapmışın kız bizim yerimizede atsaydın :))
ahhh canım yaa ne güzel anlatmışsın bana bir cesaret geldiki sormaAy millete bakarsan o çocuk içimizde kalsın deriz. Bazen kk da rastlıyorum doğum değil cinayet anlatıyorlar sanki hadi kötü bişey yaşadın niye yorum yapıp bulandırıyorsun insanı. Cidden bak samimi söylüyorum abartılacak bişey yok Öyle olsa 3. Kere aynı durumu neden bidaha yaşamak isteyim dimi. Doğum kendi kendine gelişen bi süreç sen kendini akışına bırakıcaksın sancılar seni yönlendirecek bi bakmışın Bebeğin kucağında ağrı olucak mı tabi olucak ama inan arasında kahveni bile içebilirsin son 20 dakika sıklaşıcak oda zaten Bebeğin gelme heyecanıyla bişey anlamıyorsun. Eğer Bebeğin çıkışı için korkuyorsan o duygu herşeye değer saniyeler sürüyo zaten ve sende yeniden doğmuş gibi oluyorsun bütün çektiğin ağrı bi anda bitiyo.
canim cok begendim. Gule gule kullan insallah. Bende kendime taslak hazirladim. Ozalitcide bastircam. Kaca kac boyu acaba ?Hosgeldin yazimiz nasil kizlar? Sali gunu baby shower yapicam. Merve's baby shower yazmak istemedim tek kullanimlik olcakti ozaman. Bunu dogumda hastanede ve mevlitte de kullancam
Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.
Hosgeldin yazimiz nasil kizlar? Sali gunu baby shower yapicam. Merve's baby shower yazmak istemedim tek kullanimlik olcakti ozaman. Bunu dogumda hastanede ve mevlitte de kullancam
maşallah canm bişey çıkmaz inş.Tünaydın herkese umarım herkes çok iyidir sayfalar çok ilerlemiş göbişleri görünce hepinize tek tek baktım maşallah hepinize hepimiz birbirimizden tatlıyız :) bende holter takılmadan foto çekeyim dedim sabah yüklemeye zaman olmadı. kaç gündür rahatsızım çok fazla çarpıntım var kardiyolojiye gittim eko ekg felan çekildi ekgye göre taşikardi dedi bugün cihaz bağlandı yarın 12 de çıkıcak bakalım ne çıkıcak foto ters yükleniypr düzeltemedim bir türlü :)
nasl durdn canm ya ben gideyrm halamın kızının düğüne yawMerhaba kizlar. Ayy dun hic giremedim kinamiz vardi cokta yorulmusun. Hala bacaklarim agriyo. Ki yerimden bile kalkmadim 2gobek atmadim yaniesim tembihledi siki siki. Bende tamam dedim. 1saatten fazladir okuyorum. Herkesin gobusune masallah.
Profesor teyzeleeeeer:):))Kesinlikle yapı meselesi kızlarımda doğurana kadar erkek bu derlerdi :)) burda olsan aynen öyle derlerdi sanada :)
Canim evh yapma bosuna. Artik bebegin buyidu asagida yukarida heryerde hissedeceksin. Poposunu asagi dayamistir o annesi:)Canim sıkkın hatunlarbugun yorgun bir gun geciriyorum ve bebegim sanki cok asagi indi hareketlerini cok asagida hissediyorum o da cok az hareket etti umarim yarin duzelir
Cok iyi bir fikir canim. Bende dusunuyorum sebzeye gecmeyi. Biz maydonoz, nane, feslegen, biberoye filan ektik yiyoruz ama sebzeye gecmedimGünaydın kızlar
Tam bahar havasında bi güne başladık içim Açılıyor valla.
Bu yıl balkonumu yeşillendiriyorum plastik kutular varmış depoda onları boyuyor eşim içlerine toprak alıp bişeyler ekicez yeşil soğan maydonoz marul roka domates salatalık istiyorum inş olur. Küçük bi balkon bostanı yani. Başarılı olursam foto paylaşıcam. Bütün yaz evde geçircez öyle gözüküyor farklı bişeyler olsun dedim. Tecrübeli arkadaşlar varsa tavsiye alabilirim canlarım
canm sen bayağı bilglsn ne güzel annem gibi bahçen mi var seninde :) o gübreden çiçeklere bile koyar annem benm coşyr çiçekler ozmn :)kesin vardır zaten dikince ilk bol sade sula sonra toprağı kuruyana kadar bekle sonraki suyunda başlarsın gübreye 1 sade su 1 gübreli toprağı kurudukça
Iyiyiz canim simdi kalktik biz daha:) ooo siz kimbilir neler yaptiniz biz kalkana kadar ogleden sonra olmus orda:) burada saat 7.30:)günaydın bayanlar :) nasılsınzz ne var ne yok
canm sen bayağı bilglsn ne güzel annem gibi bahçen mi var seninde :) o gübreden çiçeklere bile koyar annem benm coşyr çiçekler ozmn :)
41 kere masallah!!!!kızlar bizim top,k neymiş yahuu.. hepinize maşallah
bizdede 14.27 canm öğlenş geçtk işi yarıladk yani :)) bolca cene yaotk canmm yetişş bizee :))Iyiyiz canim simdi kalktik biz daha:) ooo siz kimbilir neler yaptiniz biz kalkana kadar ogleden sonra olmus orda:) burada saat 7.30:)
ooo canm sen diplomalısın bu konuda :)) sana sormk lazm ozmn :)) neden ki sevmyrmsn uğraşmayıziraat müh.yim canım ama gel gör evimde 1 tane bile bitki yok
Canim korkutma kendini oyle ya. Sanki normal dogum yapsan kalkacagini mi saniyorsun o zamnda yatacaksin yatakta. Goruntu ayni:) genel anestezi olmustur belki. Epidural de oyle bisey hic olmuyor sezeryande gayet canli gorunuyor herkes. Disunmeyin bunlari bu kadar hamileligin keyfini cikarin. Bebekler buyuk olacak gibi geliyor insana ama dogunca o 0-3 aylarin icinde bile kayboluyorlar:) sasiriyor insan bu kadar kucuk mu olacaklardi diye:)Günaydın arkadaşlar ,hepimize mutlu güzel ,bol tekmeli bir gün daha inşallah..hayırlı cumalar herkese. dün akşam hastaneye bir tanıdığı ziyarete gittik .6 saat önce doğum yapmıştı kadıncağız.bebek 3200 doğmuş ama gözüme bi küçük göründü .maşallah çok tatlıydı ama . anne sezeryanlıydı ama daha uyuşukluğu geçmemiş ,onu öyle görünce biraz tırstım .felç olmuş gibi yatıyordu öyle .gece uyuyamadım .bütün gece hepimize dua ettim. Allahım hepimize hayırlısıyla sağlıklı kolay bir doğum ver ,hemen ayağa kalkabilelim.sağlıkla , mutlulukla büyütelim bebeklerimizi . hayırlı uğurlu ,uzun ömürlü ,iyi huylu evlatlar olsunlar diye.
Kızlar bebegin çamaşırlarını yıkamak icin Haci sakirin toz beyaz sabunu mu ??? yoksa ekolojik deterjanlar mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?