2015 Temmuz Anneleri

Sadece bu hosgeldin yazisi 50 tl canm. 100x70 bunun boyutu. O dedigim sayfalardan hediyelik seylerin siparisini verdim. Ella biraz pahali evet ama guzel seyler yapiyo. Daha gelmedi kargoda. Evde oturdum bekliyorum. Gelince aticam resmini

Iyiyiz canim simdi kalktik biz daha:) ooo siz kimbilir neler yaptiniz biz kalkana kadar ogleden sonra olmus orda:) burada saat 7.30:)
Maya mısır işi olmamış hayırlısı olsun . En azından düzeniniz bozulmayacak yeni doğum yapmışken otellerde kalmanıza gerek kalmadı . Kızına tekrar maşallah tam cimcime :)

Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.
Anladim canm. Bahar yorgunlugu da geldi tabi. Olsun sende dogumdan sonra yaparsin insallah. Gecmis olsun bu arada.

Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.

Çok teşekkür ederim inşallah o zaman kızımın sayesinde gider bu tembelliğim .
Bende tam bi neler yaptıracaklarıma karar veriyim olmadı bende yaptırırım

yok genel değil epidural olmuş da insandan insana değişiyor herhalde .bir arkadaşımda olmuştu aynı şekilde ama gayet iyiydi .Allah hepimize kolaylık sağlık versin .düşünmemek en iyisi.ben hep 40 günden sonra görmüştüm bebekleri ..çok küçük geldi bu gözüme.

Kızlar okuyamadım tüm sayfaları ama bir ekme biçme muhabbeti olmuş,
toxoplazma riskinden korunmak için TOPRAKLA UĞRAŞMAYIN canlarım.
Doktorum bu konuda uyarmıştı o yüzden yazmak istedim, çiğ ete dokunmaktan daha tehlikeli
tabi testte pozitif çıktıysanız sorun değil

Canım zaten eldivenle hallediyorum herşeyi genede bi sakıncası olur mu ki. Eşimde toprakla uğraşki elektiriğini atasın diyordu
Hangi testte pozitif olmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…