- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.701
Sadece bu hosgeldin yazisi 50 tl canm. 100x70 bunun boyutu. O dedigim sayfalardan hediyelik seylerin siparisini verdim. Ella biraz pahali evet ama guzel seyler yapiyo. Daha gelmedi kargoda. Evde oturdum bekliyorum. Gelince aticam resminicanim cok begendim. Gule gule kullan insallah. Bende kendime taslak hazirladim. Ozalitcide bastircam. Kaca kac boyu acaba ?
50 tl icinde neler var canim?
Dedigin instagram sayfalarini bende takip ediyorum. Ucuk fiyatlar geldi bana sanki onlar. Ne yaptrdn foto paylasrsn olmadi :) fikir olur
Yok canm instagramda yapan sayfalar var zaten. Ben birinin resmini cektim. Ozalitcide gosterdim. Hemen grafiklerden yapti odaçok güzel olmuş senmi tasarladın?
Oo sende mi muhendissinziraat müh.yim canım ama gel gör evimde 1 tane bile bitki yok
Amin inşallah sen nasılsın bebiş nasıl enfeksiyon çıkmış galiba geçmiş olsun bebişinde aşağıda olmasını kafana takma allahın izniyle zamanında doğum yapıcaksınmaşallah canm bişey çıkmaz inş.
Süper olur canımCok iyi bir fikir canim. Bende dusunuyorum sebzeye gecmeyi. Biz maydonoz, nane, feslegen, biberoye filan ektik yiyoruz ama sebzeye gecmedim
Daha. Gecince paylasalim deneyimlerimizi:)
Maya mısır işi olmamış hayırlısı olsun . En azından düzeniniz bozulmayacak yeni doğum yapmışken otellerde kalmanıza gerek kalmadı . Kızına tekrar maşallah tam cimcime :)Iyiyiz canim simdi kalktik biz daha:) ooo siz kimbilir neler yaptiniz biz kalkana kadar ogleden sonra olmus orda:) burada saat 7.30:)
Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.
Anladim canm. Bahar yorgunlugu da geldi tabi. Olsun sende dogumdan sonra yaparsin insallah. Gecmis olsun bu arada.
Evimin yakinlarinda ozalitci var. orda yaptirdim canim. Once instagramda sordum. Ucmus onlar ya. Dedim alti ustu baski. Ben yaptiririm. 50tl tuttu.
yok genel değil epidural olmuş da insandan insana değişiyor herhalde .bir arkadaşımda olmuştu aynı şekilde ama gayet iyiydi .Allah hepimize kolaylık sağlık versin .düşünmemek en iyisi.ben hep 40 günden sonra görmüştüm bebekleri ..çok küçük geldi bu gözüme.Canim korkutma kendini oyle ya. Sanki normal dogum yapsan kalkacagini mi saniyorsun o zamnda yatacaksin yatakta. Goruntu ayni:) genel anestezi olmustur belki. Epidural de oyle bisey hic olmuyor sezeryande gayet canli gorunuyor herkes. Disunmeyin bunlari bu kadar hamileligin keyfini cikarin. Bebekler buyuk olacak gibi geliyor insana ama dogunca o 0-3 aylarin icinde bile kayboluyorlar:) sasiriyor insan bu kadar kucuk mu olacaklardi diye:)
canım ne ile yıkadın bebişin kıyafetlerini birde makinada mı ?benım kanamam olunca hız verdım cnm ,dursun kenarda dedım zararı olmaz:)sen yınede cok bekleme,el kadar seylerı yıka ütüle büyük işş vallahii:))
ooo canm sen diplomalısın bu konuda :)) sana sormk lazm ozmn :)) neden ki sevmyrmsn uğraşmayı
Kııız alemsinziraat müh.yim canım ama gel gör evimde 1 tane bile bitki yok
:)) iyimiş işle özel hayatı karştrmyanlardansn :))Eve iş getirmiyorum
Şaka bi yana bilmem bu mesleği yapıyorum ama normal hayatımda çokda ilgi alanım değil
Yok canm instagramda yapan sayfalar var zaten. Ben birinin resmini cektim. Ozalitcide gosterdim. Hemen grafiklerden yapti oda
Guzel canm. Sade ve kibarBu nasıl sizce baby showerda giymelik
nefismiş :) ama giyip foto atman lazım alırsan :)))Bu nasıl sizce baby showerda giymelik
Canım zaten eldivenle hallediyorum herşeyi genede bi sakıncası olur mu ki. Eşimde toprakla uğraşki elektiriğini atasın diyorduKızlar okuyamadım tüm sayfaları ama bir ekme biçme muhabbeti olmuş,
toxoplazma riskinden korunmak için TOPRAKLA UĞRAŞMAYIN canlarım.
Doktorum bu konuda uyarmıştı o yüzden yazmak istedim, çiğ ete dokunmaktan daha tehlikeli
tabi testte pozitif çıktıysanız sorun değil
Çok tatlı olmuş ay negüzel hazırlıklar başladı iiceIlk hediyeligimiz geldi kizlar. Sizede gonderiyim. Site resmi yan ceviriyo. Benden kaynakli degil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?