2015 Temmuz Anneleri

Ilk hediyeligimiz geldi kizlar. Sizede gonderiyim. Site resmi yan ceviriyo. Benden kaynakli degil :)
çok tatlı canım güle güle dağıt

Canım zaten eldivenle hallediyorum herşeyi genede bi sakıncası olur mu ki. Eşimde toprakla uğraşki elektiriğini atasın diyordu
Hangi testte pozitif olmak lazım?

canım hani şu en başta yapılan test var ya kızamık ve toxoplazma testi, daha önce geçirmeyince doktorlar çiğ et, yıkanmamış sebze falan yemeyi yasaklıyor.
toxoplazma igg pozitifse daha önceden enfeksiyon geçirilmiş anlamına geliyor ve tekrar geçirme riski olmuyor ama negatifse dikkat etmek gerekiyor. Belki senin pozitiftir canım, benim negatifti ve doktor toprak nedeniyle ıspanak ve semiz otunu dahi elleme, başkası yıkasın iyice pişince ye dedi

Canm saol. Doktor banada sucuk salama dokunma dedi. Ten tamasiyla mikrobu gecermis. Yesillikleri de hep sirkeye yatirmak lazim

[QUOozlenen2010, post: 40554330, member: 177109"]dalan roxy matik var sabun tozu , kızımda hep onu kullandım bundada onu kullanıcam inş. ,[/QUOTE]
Memnunsun dimi bende alayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…