- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.721
Way way artist gibi olursun kız model renk süperBu nasıl sizce baby showerda giymelik
Aynen foto atman lazım mankenin verdiği pozdan istiyoruz :))nefismiş :) ama giyip foto atman lazım alırsan :)))
çok tatlı canım güle güle dağıtIlk hediyeligimiz geldi kizlar. Sizede gonderiyim. Site resmi yan ceviriyo. Benden kaynakli degil :)
Canım zaten eldivenle hallediyorum herşeyi genede bi sakıncası olur mu ki. Eşimde toprakla uğraşki elektiriğini atasın diyordu
Hangi testte pozitif olmak lazım?
Canm saol. Doktor banada sucuk salama dokunma dedi. Ten tamasiyla mikrobu gecermis. Yesillikleri de hep sirkeye yatirmak lazimçok tatlı canım güle güle dağıt
canım hani şu en başta yapılan test var ya kızamık ve toxoplazma testi, daha önce geçirmeyince doktorlar çiğ et, yıkanmamış sebze falan yemeyi yasaklıyor.
toxoplazma igg pozitifse daha önceden enfeksiyon geçirilmiş anlamına geliyor ve tekrar geçirme riski olmuyor ama negatifse dikkat etmek gerekiyor. Belki senin pozitiftir canım, benim negatifti ve doktor toprak nedeniyle ıspanak ve semiz otunu dahi elleme, başkası yıkasın iyice pişince ye dedi
Bende oyle diyordum daaaa annem Haci Şakir en doğalı diyooo ;pben ekolojik deterjan almayı düşünüyorum
Renk ve model süper penye gibi sanki tiril tirildir ne güzel :) birde kocaman bir taç oldu mu tamamdır :)Bu nasıl sizce baby showerda giymelik
Çok güzeller hayırlı olsun aslında yapımı ne kadar basit :) ama hala yemiyo yapmak :)Ilk hediyeligimiz geldi kizlar. Sizede gonderiyim. Site resmi yan ceviriyo. Benden kaynakli degil :)
bence süper canım rengide modelide daha sonra da kullanılacak bişeyBu nasıl sizce baby showerda giymelik
çok güzelmiş canm iyi yapmşsn kaçırma :)saolun kızlar aldım elbiseyi giyip ilk iş buraya koyacağım
hayırlı olsun canımsaolun kızlar aldım elbiseyi giyip ilk iş buraya koyacağım
Bende oyle diyordum daaaa annem Haci Şakir en doğalı diyooo ;p
hangi marka alcksn canm peki sensabun tozu tam erimeyebiliyomuş makinada canım yaa beyaz kalıntı bırakıyomuş çamaşırlarda
Evet erimiyo ben suda eritip sivi deterjan gibi kullaniyodumsabun tozu tam erimeyebiliyomuş makinada canım yaa beyaz kalıntı bırakıyomuş çamaşırlarda
dalan roxy matik var sabun tozu , kızımda hep onu kullandım bundada onu kullanıcam inş. ,Bende oyle diyordum daaaa annem Haci Şakir en doğalı diyooo ;p
yapalım canım .KIZLAR TESBİH YAPALM MI ?
Kiz senin alisveris noldu son 72 gunKııız alemsinaman benimde hiç ilgi alanıma girmezdi yer müsait olunca bide yaşlandım mı ne bi merak geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?