2015 Temmuz Anneleri

OTE="convolaria, post: 40552253, member: 637198"]Bu nasıl sizce baby showerda giymelik [/QUOTE]
Cok zarif cok begendim

Kızlar 200 e buldum çok az kullanılmış aşağı katta kullanırım dedim. Yukarıyada normal Beşik alırım sabit yatağı için.

Eklentiler

• image.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 84
  • image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 90
Canim yaaaa ne cesareti, bizbizeyiz burda Bak benim fotoyaaaa rahat ol Aramizda cok fit annelerde var ama bizim gibi toplularda coook sevimli duruyoruz :))
, bakalim, sizi bu güzellikten mahrum etmem korkmayin
Gölgeni Çek sende
, gölgem de dev gibi cikar benim...
Bence o yasta kiz cocuklari , canta, taki tarzi seyleri cok seviyorlar.Istersen o tarz biseyler bak.
Rabbim yardimcilari olsun, tüm sikintilarini silip süpürsün insallah....Annesine, babasina , kücük kuzuya bol güc versin insallah.
Canım sen nasıl istersen yapi meselesi canini sıkma bi arkadasim da aynı senin gibi kiloda hamile kaldı 5 kilo ile tamamladı hic anlaşılmıyordu hamile oldugu
Yok canimi sikmiyorum da bu kadar manken annenin yanina bi de benim resmi koymaya cesaret edemedim..Kizimi saglikla kucagima alayim da, gözüm kilo filan görmüyooo...
Allah daha iyi etsin.Ben bol çişli bir güne merhaba dedim.Kıızım yapmazdı böyle noldu acaba kardeş geliyor diye mi bu kaçırmalar
Mevsimdendir canim, üsümüstür o, ondan kaciriyordur.Normal bu yaslarda arada bir olur o kazalar...
Kız mesajını yeni gördüm arada kaynamış ozaman ona derin büyük bi Saksı lazım bi tane var onda deneyim bakalım kısmetime. Herkes fide dedi fide alıcam çok sağol canım sanada sorarım arada.

Onu kesin istiyorum çünkü çok fena aşeriyorum eşimde şimdi yeme zamanı değil diyo hormonlu diyo ama dayanamıyorum
Cilek saksida güzel oluyor, tavsiye ederim. Ama sey duymustum, tabi ne kadar dogru bilemem, cilek hormon kabul etmiyen tek meyveymis güyaaa...
Fidan mi tohum mu, kismina gelince, tohum icin gec kaldin.Fidan alip dik sen, biber güzel oluyor saksida, salatalik da biraz sans isi....Bol maydanoz, taze sogan ek, güzel güzel salataya eklersin.Domates de eger kiraz domates ekersen iyi verim alirsin ama normal domates pek olmaz saksida.Haaa sarimsak da ek , taze dallarini keser kullanirsin yazin cok lezzetli oluyor bak.

Bence Kıyafet alma. Anne baba alıyor yeterince birde o yaslarda hangi çocuğun ne beden giydiği hiç belli değil. Oyuncak cocukların en sevdiği şey:) oyuncak alırsan hayal kırıklığı hayatta olmaz:):) yalnız yas grubuna dikkat et. Bize hala bebek oyuncakları getirenler oluyor:) kitaplara da bayılıyor bizimki hatta oyuncaktan daha cok seviyor ama o çocuğa göre değişen bir durum oyuncak en garantisi

Bu arada kendime biseler ariyodum oyalancak. Bu kitabi buldum. Tavsiye ederim. Adi esrarengiz bahce. Cok guzel modeller var icinde.

Canım ben de fena sardım. Bazen akşamları eşimle bile ilgilenemiyorum bunun yüzünden ben de genelde kuru boya kullanıyorum ama stabiloyla da çok canlı oluo , onu da dene :)) arasından bitanesini de pembe mor ağrlıklı boyayıp çerçeveletip kızımın odasına asmayı düşünüyorum. Hamileliğimdn hatıra olarak

cok üzüldüm gerçekten inşallah hersey yolunda gider. Cok zor bir sınav anne ve baba için. Inşallah hepimizin bebişleri zamanında 38-39 lardan önce gelmesin!

Arada kazalar olur canım kızmasaydın aman. Bende gece yine 3 kere Kalktım sonra da uyuyamadım iki saat sabah alarm çaldı kalkmak o kadar zor geldi ki kolay gelsin sana da canım!

Ne guzel dusunmussun canm. Bende cok seviyorum. Boyadikca icim aciliyo sanki. Stabilo arkaya gecirmiyo mu

Şeker yüklemrsi sonuclarım düşük cıktı da anlamadıgım 50 gr da yüksrk cıkan 100 de nasıl normal hatta düşük cıkıyor
Benimki de ayni oldu ama benim aslında 50'lik te cok yüksek değildi ben ona bağlamıştım. Aslında doğru söylüyorsun ilginç ama değişik kriterleri var iki testin diye düşünüyorum. Birincide sadece bir değer bakılıyor ikincide 4 değere bakıp yorum Yapılıyor daha Ayrıntılı.

Ne guzel dusunmussun canm. Bende cok seviyorum. Boyadikca icim aciliyo sanki. Stabilo arkaya gecirmiyo mu

Biraz geçirio canım bazen çok bastırınca. Ben genelde arkası böcekli ya da siz doldurun kısımlı olanları sevmediğimden, o sayfaların arkasındakileri stabiloya boyuyorum :))

hangi marka alcksn canm peki sen

friendly almaya karar verdim organikmiş ürünleri. bir yaşına kadar bunu kullancam. sonra bizim çamaşırlarla yıkanır onunda çamaşırları artık biz ne kullanıyosak. zaten ben kendimizede sıvılardan kullanıyorum. toz deterjanlar iyi durulanmıyo sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…