- 27 Mayıs 2014
- 469
- 296
- 63
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.741
yapalım canımKIZLAR TESBİH YAPALM MI ?
Aaaa bunu öğrendiğim iyi oldu, tesekkurler canimsabun tozu tam erimeyebiliyomuş makinada canım yaa beyaz kalıntı bırakıyomuş çamaşırlarda
Kiz senin alisveris noldu son 72 gunSaka maka derken az kaldi
Evet sezeryan sonrası veya normal dogum . Ikısındede mutlaka kullanmak gerekiyor sarkma olmaması içinBu korseyi sezeryan sonrası mı kullanacaksınız?
Canim yaaaa ne cesareti, bizbizeyiz burdaBak benim fotoyaaaa rahat ol Aramizda cok fit annelerde var ama bizim gibi toplularda coook sevimli duruyoruz :))
Gölgeni Çek sende
Bence o yasta kiz cocuklari , canta, taki tarzi seyleri cok seviyorlar.Istersen o tarz biseyler bakGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı cumalar güzel annelerrr...
Şeymacım her sene sebze dikme hastası biri olarakdan:)))fide dikmeni öneriyorum,hemencecik kendıne geliyor,sadece domates işi çok zor,biber salatalalık yeşillikler tmm ama domatesde dogru yolu bulamadım:))az suladım olmadı,çok suladım olmadı,biri dedi az gunes sever biri dedi çok sever,vel hasıl domates işini nedendir beceremedim:)benım fıkrimce domates bol toprak sevıyor saksılarda olmuyor...derin bişlere dikmek daha mantıklı domates yapacaksan..
Birde kızlar bişi sorucam,3 yasında bi çocugun dogum gunune ne hedıye almalıyım,kıyafetmi alsamm illaki,başka değişik bişi aklına gelen var mı acabaaaaa???
Rabbim yardimcilari olsun, tüm sikintilarini silip süpürsün insallah....Annesine, babasina , kücük kuzuya bol güc versin insallah.kızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
Yok canimi sikmiyorum da bu kadar manken annenin yanina bi de benim resmi koymaya cesaret edemedim.Canım sen nasıl istersen yapi meselesi canini sıkma bi arkadasim da aynı senin gibi kiloda hamile kaldı 5 kilo ile tamamladı hic anlaşılmıyordu hamile oldugu
Mevsimdendir canim, üsümüstür o, ondan kaciriyordur.Normal bu yaslarda arada bir olur o kazalar...Allah daha iyi etsin.Ben bol çişli bir güne merhaba dedim.Kıızım yapmazdı böyle noldu acaba kardeş geliyor diye mi bu kaçırmalar
Kız mesajını yeni gördüm arada kaynamış ozaman ona derin büyük bi Saksı lazım bi tane var onda deneyim bakalım kısmetime. Herkes fide dedi fide alıcam çok sağol canım sanada sorarım arada.
Cilek saksida güzel oluyor, tavsiye ederim. Ama sey duymustum, tabi ne kadar dogru bilemem, cilek hormon kabul etmiyen tek meyveymis güyaaa...Onu kesin istiyorum çünkü çok fena aşeriyorum eşimde şimdi yeme zamanı değil diyo hormonlu diyo ama dayanamıyorum
Bence Kıyafet alma. Anne baba alıyor yeterince birde o yaslarda hangi çocuğun ne beden giydiği hiç belli değil. Oyuncak cocukların en sevdiği şey:) oyuncak alırsan hayal kırıklığı hayatta olmaz:):) yalnız yas grubuna dikkat et. Bize hala bebek oyuncakları getirenler oluyor:) kitaplara da bayılıyor bizimki hatta oyuncaktan daha cok seviyor ama o çocuğa göre değişen bir durum oyuncak en garantisiGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnhayırlı cumalar güzel annelerrr...
Şeymacım her sene sebze dikme hastası biri olarakdan:)))fide dikmeni öneriyorum,hemencecik kendıne geliyor,sadece domates işi çok zor,biber salatalalık yeşillikler tmm ama domatesde dogru yolu bulamadım:))az suladım olmadı,çok suladım olmadı,biri dedi az gunes sever biri dedi çok sever,vel hasıl domates işini nedendir beceremedim:)benım fıkrimce domates bol toprak sevıyor saksılarda olmuyor...derin bişlere dikmek daha mantıklı domates yapacaksan..
Birde kızlar bişi sorucam,3 yasında bi çocugun dogum gunune ne hedıye almalıyım,kıyafetmi alsamm illaki,başka değişik bişi aklına gelen var mı acabaaaaa???
Evet basit canm ama bende ugrasamam bunla :) bende bundan sikilirimÇok güzeller hayırlı olsun aslında yapımı ne kadar basit :) ama hala yemiyo yapmak :)
Cok guzel yazmışsınız. Hakikaten o kadar korkunç ve zor olsa ikinci üçüncüye nasıl kalkışalım dımı:) altı üstü bir günlük bir olay doğum sağı solu dinlemeyin hiç. Hatta hiçbişey bilmemek en iyisiAynen Allah isteyen herkese nasip etsin o güzel Duyguları.
Bu arada kendime biseler ariyodum oyalancak. Bu kitabi buldum. Tavsiye ederim. Adi esrarengiz bahce. Cok guzel modeller var icinde.
cok üzüldüm gerçektenkızlar bebiş hakkında annesi bunları yazmş face grubunda az önceki bilgi yanlş oldu yaw şimdi doğrusunu paylaşym
Gökçe Subaşı Kızlar haberlerim biraz kötü,solunum cihazına bagladılar apneler yormus cok dinlendirmek için bağlamışlar doğdugunda kendi nefes alıyordu biraz geriye dönüş oldu ama mecburen dediler,kalbindeki delik kapanmamış ondan da olabilir diyolar bu apneler yarın kardiyalog gelecek ameliyat olabilir kapatmak için kan istediler onu ayarlamış eşim,yemi öğrendim ben hrpsini tüm gün hastanedeydim eşim doktora benimle konuşun eşim yalnız ve cok üzülüyo demiş şimdi anlattı sakin sakin yrni çıktık hastaneden kalayım dedim ama zorla götürüyo eve Allah a emanet el kadar bebem Allah ona güç bize sabır versin kötüyüm
Arada kazalar olur canım kızmasaydın aman. Bende gece yine 3 kere Kalktım sonra da uyuyamadım iki saat sabah alarm çaldı kalkmak o kadar zor geldi kiGünaydın kızlar hayırlı cumalar Geceden beri kızımın çişleri ile uğraşıyorum tam uyudu oh dedim birazdan anne küloduma kaçırdım değiştim yatırdım.Tam uyudum 2 saat anca oldu anne anne yatağa çiş kaçırdım bir giderim ki yatağı yorganı bir güzel sulanmış üstü desen kuru yer yok.Hemen yıka üstünü değiştir makineye çamaşırları attım,yorganı da şimdi küvete basıp yıkayacam sonra da uyuyamadım bana bir darlık aldı.Bugün beni çok işler bekliyor.Sizler de iyisiniz inşaallah
Forumumuzda baya mühendis var heralde :)) ben de makine mühendisiyim :))Oo sende mi muhendissin
Ben bilgisayar
Bu nasıl sizce baby showerda giymelik
Ne guzel dusunmussun canm. Bende cok seviyorum. Boyadikca icim aciliyo sanki. Stabilo arkaya gecirmiyo muCanım ben de fena sardım. Bazen akşamları eşimle bile ilgilenemiyorum bunun yüzündenben de genelde kuru boya kullanıyorum ama stabiloyla da çok canlı oluo , onu da dene :)) arasından bitanesini de pembe mor ağrlıklı boyayıp çerçeveletip kızımın odasına asmayı düşünüyorum. Hamileliğimdn hatıra olarak
Bende oyle diyordum daaaa annem Haci Şakir en doğalı diyooo ;p
Benimki de ayni oldu ama benim aslında 50'lik te cok yüksek değildi ben ona bağlamıştım. Aslında doğru söylüyorsun ilginç ama değişik kriterleri var iki testin diye düşünüyorum. Birincide sadece bir değer bakılıyor ikincide 4 değere bakıp yorum Yapılıyor daha Ayrıntılı.Şeker yüklemrsi sonuclarım düşük cıktı da anlamadıgım 50 gr da yüksrk cıkan 100 de nasıl normal hatta düşük cıkıyor
Ne guzel dusunmussun canm. Bende cok seviyorum. Boyadikca icim aciliyo sanki. Stabilo arkaya gecirmiyo mu
hangi marka alcksn canm peki sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?