2015 Temmuz Anneleri

evet onu bende duymuştum canım. çilek hormon uygulanamayan tek meyveymiş. öyleyse nasıl o kadar kocaman oluyoki nerdeyse elma kadar şimdi çilekler.

Kizlar dogum konusu gecmis,3. bebegine hamile biri olarak, nacizane tavsiyem;disardan söylenen herseye kulaklari kapatin.Ilk dogumumda 18 yasindaydim, cevredeki cahil insanlarin söyledikleri beni nasil etkilediyse, kendimi ölüme hazirlayarak gitmistim. O kadar ki vahimdi durumum.Tabiki ilk dogum digerlerinden biraz zor oluyo, cünkü herseyin ilkini onda yasiyorsun, ne ile karsilasacagini bilmedigin icin tedirginsin.Ama o minicik seyi kucagina verdiklerinde, hatta pit diye disari cikar cikmaz, kafayi kaldirip bakiyorsun aninda, hersey gecmis oluyor saniyeler icerisinde.Ne cektigin sancilar kaliyor, ne yirtilan göbegin,kalcan oluyor kafanda , aninda dünya onun etrafinda dönmeye basliyor.Agrisiz, sancisiz olacak demiyorum asla, herkeisn agri esigi farkli, ben hic gikini cikarmadan sadece ikinma sesini duydugum hatunlara cok imrenmisimdir, ki almanlarin cogu öyle:))).Sancinizi cekerken acisini kocanizdan cikarin, söylenin, ugrasin bosverin birazda o ceksin.Ben ilkinde cok güzel yaptim bunu, ben sanci cekiyorum adam bana ayrilan yataga uzanip uyudu düsünebiliyormusunuz. Bana gelen yemegi gel hayatim yemek cok güzel bi parca ye diyerek mideye indirdi.Erkeklerle kadinlar farkli biraz ama ilgisini de bir dakka bile esirgemedi, sürekli güldürmeye calisti. O uyuyunca yataktan ittim, cimdikledim, gidikladim, sanci olmamasina ragmen ayyyy diye bagirip ziplattim yerinden, Böyle seyler kaldi aklimda sadece agrim , sancim aklimdan ucup gitti....Size de tavsiye ederim.Anin tadini cikarin, her dogum bi detox mus kadin icin, bakin belese detox da oluoyrsunuz.
Isin sakasi tabiki ... bakin ben 2. yi dogurdum üstüne yetmezmis gibi 3. de tüp bebekle yaptim, o kadar zor bisey olsa hayatta katlanmazdim. ilk dogumu olmayanlar ne dedigimi iyi anliyordur ama ilklerde hep bi telas var ve olacak da yasayana kadar.
Hadi kolay gelsin hepinize

evet onu bende duymuştum canım. çilek hormon uygulanamayan tek meyveymiş. öyleyse nasıl o kadar kocaman oluyoki nerdeyse elma kadar şimdi çilekler.
Valla ben söyleyenlerin yalancisiyim, esimde diyo madem hormonsuz niye kafam kadar diye...Yememe izin vermiyo, ama ben daha tüp bebek asamasinda hamile bile degilken cilek asermis birisiyim napiimmm

çok güzel anlatmışın Ağzına sağlık. Ilk doğumumda aynen hastanede bana Ayrılan yatakta beyefendi uyumuştu çok benziyo yazdıkların o günlere gittim

Valla ben söyleyenlerin yalancisiyim, esimde diyo madem hormonsuz niye kafam kadar diye...Yememe izin vermiyo, ama ben daha tüp bebek asamasinda hamile bile degilken cilek asermis birisiyim napiimmm
canım sormamda sakıncası yoksa üçüdemi tüp bebek. 3. mü tüp bebek ??

canım sormamda sakıncası yoksa üçüdemi tüp bebek. 3. mü tüp bebek ??
ne sakincasi olacak canim, ilki normal, ikinci klomifenle, 3. yü de beceremeyince tüp bebek yaptirdik canim.Valla zaten kendiliginden olmuyor diye korunmayi da düsünmüyorum bu sefer bakarsin 4. de gol olur. Ayy ben cocuga doymam ne olcak benim bu halimmm

maşallah sana hayran kaldım cesaretine , benimde toplamda 7. aşılamam bu , tutan tutmayan düşük falan filan ,, ben eşime şimdiden diyorum artık işimi şansa bırakamam başının çaresine bak , bu yaşıma kadar korunma ne bilmedim ama bundan sonra korunuruz kaç yaşındasın ?

Çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun . hemen atlatırsın inşallah.

günaydın , çok iyi fikir .bir maydanoz dalı da olsa kendinin kini yiyebilmek çok zevkli .hem senin çocuklarda diker ,yetiştirir. iyi dşünmüşsün.
sagolun kızlar dinlenmeye çalışıyorum ilaçlar iyi geldi atesim titremem gitti

Kizlar nasılsınız... Ben düne göre bugün çok daha iyiyim allahın izniyle. Dün ve bu aksama kadar dogru bisey yiyememistim biraz önce yemek yiyince oğluşum harekete geçti :)))

Ama 3. cocugun degil mi bu?
Ben 31 olucam yakinda, ama kendiliginden olacak diye ümidim yok benim. Dondurulmus embryolarimiz var 8 tane, ama yeniden tüp bebek asamasina girmek istemem.Bebegim saglikla dogsun, onlari iptal ettiricem.Allaha emanet yasiycam olursa basim üstüne, kücügüme arkadas olur. digerleri büyüdü 13 ve 9 yaslarindalar.

3. ama ilk oğlum 24 gün yaşadı 2008 doğumlu ,, ikinci kızım 4 yaşında çok şükür , bu da 3. olacak inşallah . maşallah canım senin kuzular büyümüş , sanada çok yardımcı olurlar ,,

kızlar bebek bezi olarak ne düşünüyorsunuz ?? kızımı primayla büyüttüm ama bunda huggies mi alsam die düşünüyorum ..

Kizlar nasılsınız... Ben düne göre bugün çok daha iyiyim allahın izniyle. Dün ve bu aksama kadar dogru bisey yiyememistim biraz önce yemek yiyince oğluşum harekete geçti :)))
tekrar geçmiş olsun canım inşallah daha da iyi olursun ,, oğluşunda acıkmış demek azda olsa ye bişeyler cnm aç kalma :)

3. ama ilk oğlum 24 gün yaşadı 2008 doğumlu ,, ikinci kızım 4 yaşında çok şükür , bu da 3. olacak inşallah . maşallah canım senin kuzular büyümüş , sanada çok yardımcı olurlar ,,
Allah sana bagislasin yavrularini, cennetteki melegine de rahmet yagdirsin insallah. Bence sen bi daha düsün korunma isini, biz birer tane daha yapariz gibime geliyor.Evet kizlar büyüdüler, zaten bana birakmazlar gibime geliyor, biraz ele avuca geldi mi birakirim ellrine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…