2015 Temmuz Anneleri

Ben bez aldim bile, digerlerinde pampers(Prima) kullanmistim, bunda da yine onu aldim...baska marka düsünmedim hic.

ayy canım Allahım bunlara ömür versin , Rabbim isteyenlere versin ,, olursa elbette doğururum da bilemiyorum yani :)) çok zor oluyor , kızım benle beraber eziyet çekti resmen bulantı dönemlerimde , kendimi bıraktım ona üzüldüm ,, yaş olmuş 32 yaşlandım ben

Kızlarr merak ettimm kaçlı rakamlara düştükkk benim 78 günüm kalmışş sizlerin şafakları kaç güzel hamişlerr

Benim 45 yasinda doguran yengem var be biz genciz daha, ben 45 e kadar 5 tane daha dogururum.

Kızlar nolur bi yardım edin. Hemoroidim oldu. 2 gündür çok ağrım var yürürken, otururken canım yanıyo. Sıcak su dışında bir önerisi olan var mı?

Kızlar benim karnım patlamak üzere yarım saattir belimde ve yanlarımda şiddetli agrı var napayım bilemedim bebegim kıpırdıyo ama agrım cok yasayan varmı napayım

Kızlar benim karnım patlamak üzere yarım saattir belimde ve yanlarımda şiddetli agrı var napayım bilemedim bebegim kıpırdıyo ama agrım cok yasayan varmı napayım
Kızlar kimse yok mu acil bi cvp yazsanız napayım dayanıyım mi gidiyim mi acile

Kızlar nolur bi yardım edin. Hemoroidim oldu. 2 gündür çok ağrım var yürürken, otururken canım yanıyo. Sıcak su dışında bir önerisi olan var mı?
hemoraidin tek tedavisi sıcak su buharı ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilemiyorum cnm ..

canım ne yaşlısı yaaaa,ben 30 oldum ve ilk bebeğim olacak inşallah peki ben napayım

Ben sezeryanın ertesi günü cirit atıyordum koridorlarda:) kızımı görmeye gidiyordum habire bebek odasına:) kendini kosullandırmakla da ilgili biraz o Yüzden hep iyi olumlu duşunun iyi hissedersiniz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…