- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.781
ayy canım Allahım bunlara ömür versin , Rabbim isteyenlere versin ,, olursa elbette doğururum da bilemiyorum yani :)) çok zor oluyor , kızım benle beraber eziyet çekti resmen bulantı dönemlerimde , kendimi bıraktım ona üzüldüm ,, yaş olmuş 32 yaşlandım benAllah sana bagislasin yavrularini, cennetteki melegine de rahmet yagdirsin insallah. Bence sen bi daha düsün korunma isini, biz birer tane daha yapariz gibime geliyor .Evet kizlar büyüdüler, zaten bana birakmazlar gibime geliyor, biraz ele avuca geldi mi birakirim ellrine...
hımm güle güle kullan cnm ,, bende kızımda onu kullandım pişik sorunuda yaşamadım şükür ama bunda ne yapsam bilemedimBen bez aldim bile, digerlerinde pampers(Prima) kullanmistim, bunda da yine onu aldim...baska marka düsünmedim hic.
Benim 45 yasinda doguran yengem var be biz genciz daha, ben 45 e kadar 5 tane daha dogururumayy canım Allahım bunlara ömür versin , Rabbim isteyenlere versin ,, olursa elbette doğururum da bilemiyorum yani :)) çok zor oluyor , kızım benle beraber eziyet çekti resmen bulantı dönemlerimde , kendimi bıraktım ona üzüldüm ,, yaş olmuş 32 yaşlandım ben
maşallah canım sana da yengenede :))))))Benim 45 yasinda doguran yengem var be biz genciz daha, ben 45 e kadar 5 tane daha dogururum.
Kızlar kimse yok mu acil bi cvp yazsanız napayım dayanıyım mi gidiyim mi acileKızlar benim karnım patlamak üzere yarım saattir belimde ve yanlarımda şiddetli agrı var napayım bilemedim bebegim kıpırdıyo ama agrım cok yasayan varmı napayım
Tamam canm saol denerim bende :)Biraz geçirio canım bazen çok bastırınca. Ben genelde arkası böcekli ya da siz doldurun kısımlı olanları sevmediğimden, o sayfaların arkasındakileri stabiloya boyuyorum :))
Canim git tabi. Ihmal etme. En azindan agri kesici biseler verirlerKızlar kimse yok mu acil bi cvp yazsanız napayım dayanıyım mi gidiyim mi acile
canım git ihmal etme , gaz sancısı olabilir bir ihtimal ama yinede doktora görünKızlar kimse yok mu acil bi cvp yazsanız napayım dayanıyım mi gidiyim mi acile
hemoraidin tek tedavisi sıcak su buharı ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilemiyorum cnm ..Kızlar nolur bi yardım edin. Hemoroidim oldu. 2 gündür çok ağrım var yürürken, otururken canım yanıyo. Sıcak su dışında bir önerisi olan var mı?
Kizlar dogum konusu gecmis,3. bebegine hamile biri olarak, nacizane tavsiyem;disardan söylenen herseye kulaklari kapatin.Ilk dogumumda 18 yasindaydim, cevredeki cahil insanlarin söyledikleri beni nasil etkilediyse, kendimi ölüme hazirlayarak gitmistim. O kadar ki vahimdi durumum.Tabiki ilk dogum digerlerinden biraz zor oluyo, cünkü herseyin ilkini onda yasiyorsun, ne ile karsilasacagini bilmedigin icin tedirginsin.Ama o minicik seyi kucagina verdiklerinde, hatta pit diye disari cikar cikmaz, kafayi kaldirip bakiyorsun aninda, hersey gecmis oluyor saniyeler icerisinde.Ne cektigin sancilar kaliyor, ne yirtilan göbegin,kalcan oluyor kafanda , aninda dünya onun etrafinda dönmeye basliyor.Agrisiz, sancisiz olacak demiyorum asla, herkeisn agri esigi farkli, ben hic gikini cikarmadan sadece ikinma sesini duydugum hatunlara cok imrenmisimdir, ki almanlarin cogu öyle:))).Sancinizi cekerken acisini kocanizdan cikarin, söylenin, ugrasin bosverin birazda o ceksin.Ben ilkinde cok güzel yaptim bunu, ben sanci cekiyorum adam bana ayrilan yataga uzanip uyudu düsünebiliyormusunuz. Bana gelen yemegi gel hayatim yemek cok güzel bi parca ye diyerek mideye indirdi.Erkeklerle kadinlar farkli biraz ama ilgisini de bir dakka bile esirgemedi, sürekli güldürmeye calisti. O uyuyunca yataktan ittim, cimdikledim, gidikladim, sanci olmamasina ragmen ayyyy diye bagirip ziplattim yerinden, Böyle seyler kaldi aklimda sadece agrim , sancim aklimdan ucup gitti....Size de tavsiye ederim .Anin tadini cikarin, her dogum bi detox mus kadin icin, bakin belese detox da oluoyrsunuz .
Isin sakasi tabiki ... bakin ben 2. yi dogurdum üstüne yetmezmis gibi 3. de tüp bebekle yaptim, o kadar zor bisey olsa hayatta katlanmazdim. ilk dogumu olmayanlar ne dedigimi iyi anliyordur ama ilklerde hep bi telas var ve olacak da yasayana kadar.
Hadi kolay gelsin hepinize[/QUOTE
ahhhh canım öyle güzel anlatmışsın ki bir cesaret geldi banahep böyle güzel hikayeler duysak belki ilk doğum yapacaklar korkmazlar okadar.senin dediğin gibi bazı hikayeleri duyunca kendimi ölüme hazırlıyorum resmen cok korkuyorum fakat düşünmek bile istemiyorum.ne olacaksa o an olsun şimdi aklıma getirmeyeym diyorum.inşallah hepimiz bir avazda kolayca dogururuz
canım senin tavsiye ettiğin bir korse vardı onu tekrar gönderebilirmisin
Sagol canım!Olmadı Herşeyin Hayırlısı:)Maya mısır işi olmamış hayırlısı olsun . En azından düzeniniz bozulmayacak yeni doğum yapmışken otellerde kalmanıza gerek kalmadı . Kızına tekrar maşallah tam cimcime :)
canım ne yaşlısı yaaaa,ben 30 oldum ve ilk bebeğim olacak inşallahayy canım Allahım bunlara ömür versin , Rabbim isteyenlere versin ,, olursa elbette doğururum da bilemiyorum yani :)) çok zor oluyor , kızım benle beraber eziyet çekti resmen bulantı dönemlerimde , kendimi bıraktım ona üzüldüm ,, yaş olmuş 32 yaşlandım ben
Evet öyle düşündüm bakalım eşim ne diycek göstereyim bigüzelmiş ilerde mama sandalyesi olarakta kullanılıyo bunlar bildiğim kadarıyla
Ben sezeryanın ertesi günü cirit atıyordum koridorlarda:) kızımı görmeye gidiyordum habire bebek odasına:) kendini kosullandırmakla da ilgili biraz o Yüzden hep iyi olumlu duşunun iyi hissedersiniz zaten.yok genel değil epidural olmuş da insandan insana değişiyor herhalde .bir arkadaşımda olmuştu aynı şekilde ama gayet iyiydi .Allah hepimize kolaylık sağlık versin .düşünmemek en iyisi.ben hep 40 günden sonra görmüştüm bebekleri ..çok küçük geldi bu gözüme.
Aaaaaaa daha neler yahu!!!! Ben 36'yım cok gencim daha diye takılıyorum ortalarda:):) eşim daha 3. Çocuktan bahsediyor benimcanım ne yaşlısı yaaaa,ben 30 oldum ve ilk bebeğim olacak inşallahpeki ben napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?