- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.801
Bende cok beğendim elbiseyi, resim bekliyoruz en kısa zamanda:)saolun kızlar aldım elbiseyi giyip ilk iş buraya koyacağım
Ben denedim onu kızımda ama topak topak beyaz kıyafetlerinde kaldı tekrar yıkamak zorunda kaldım . Organik en iyisi.Bende oyle diyordum daaaa annem Haci Şakir en doğalı diyooo ;p
Gül'e Gül'e kullanın canım!!!Kızlar 200 e buldum çok az kullanılmış aşağı katta kullanırım dedim. Yukarıyada normal Beşik alırım sabit yatağı için.
benim 96 gün kalmış hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallahKızlarr merak ettimm kaçlı rakamlara düştükkk benim 78 günüm kalmışş sizlerin şafakları kaç güzel hamişlerr
canım hemen bi doktora gitsen iyi eğer gittiysen bizlerede haber ver allah yardımcın olsun..Kızlar benim karnım patlamak üzere yarım saattir belimde ve yanlarımda şiddetli agrı var napayım bilemedim bebegim kıpırdıyo ama agrım cok yasayan varmı napayım
canım demekki hakınızda hayırlı olan buymuş sevindim senin adına..Sagol canım!Olmadı Herşeyin Hayırlısı:)
Aynen canım cok doğru seyler yazmışsın. Ilkinde hep doguma odaklanıyor insan Sonrasını yaşamadığı ve bilmediği için. Halbuki bebek doğunca doguma kadar olan hersey ve dogum Minicik bir ani küçük bir Ayrıntı olarak kalıyor hiçbirşey hatırlanmıyor tekrar hamile kalana kadar. Benim açıkcası su anda dogum pek umrumda değil bebeğim sağlıklı doğacak mi onu düşünüyorum en çok. Dogum hep diyorum eninde sonunda bir günlük mesele gelip geçiyor çocuğun sağlığı en önemlisi. Hepimiz inşallah sağlıklı mutlu bebekler doğururuz bir avazda:)Kizlar dogum konusu gecmis,3. bebegine hamile biri olarak, nacizane tavsiyem;disardan söylenen herseye kulaklari kapatin.Ilk dogumumda 18 yasindaydim, cevredeki cahil insanlarin söyledikleri beni nasil etkilediyse, kendimi ölüme hazirlayarak gitmistim. O kadar ki vahimdi durumum.Tabiki ilk dogum digerlerinden biraz zor oluyo, cünkü herseyin ilkini onda yasiyorsun, ne ile karsilasacagini bilmedigin icin tedirginsin.Ama o minicik seyi kucagina verdiklerinde, hatta pit diye disari cikar cikmaz, kafayi kaldirip bakiyorsun aninda, hersey gecmis oluyor saniyeler icerisinde.Ne cektigin sancilar kaliyor, ne yirtilan göbegin,kalcan oluyor kafanda , aninda dünya onun etrafinda dönmeye basliyor.Agrisiz, sancisiz olacak demiyorum asla, herkeisn agri esigi farkli, ben hic gikini cikarmadan sadece ikinma sesini duydugum hatunlara cok imrenmisimdir, ki almanlarin cogu öyle:))).Sancinizi cekerken acisini kocanizdan cikarin, söylenin, ugrasin bosverin birazda o ceksin.Ben ilkinde cok güzel yaptim bunu, ben sanci cekiyorum adam bana ayrilan yataga uzanip uyudu düsünebiliyormusunuz. Bana gelen yemegi gel hayatim yemek cok güzel bi parca ye diyerek mideye indirdi.Erkeklerle kadinlar farkli biraz ama ilgisini de bir dakka bile esirgemedi, sürekli güldürmeye calisti. O uyuyunca yataktan ittim, cimdikledim, gidikladim, sanci olmamasina ragmen ayyyy diye bagirip ziplattim yerinden, Böyle seyler kaldi aklimda sadece agrim , sancim aklimdan ucup gitti....Size de tavsiye ederim .Anin tadini cikarin, her dogum bi detox mus kadin icin, bakin belese detox da oluoyrsunuz .
Isin sakasi tabiki ... bakin ben 2. yi dogurdum üstüne yetmezmis gibi 3. de tüp bebekle yaptim, o kadar zor bisey olsa hayatta katlanmazdim. ilk dogumu olmayanlar ne dedigimi iyi anliyordur ama ilklerde hep bi telas var ve olacak da yasayana kadar.
Hadi kolay gelsin hepinize
amin inşallah canım..Aynen canım cok doğru seyler yazmışsın. Ilkinde hep doguma odaklanıyor insan Sonrasını yaşamadığı ve bilmediği için. Halbuki bebek doğunca doguma kadar olan hersey ve dogum Minicik bir ani küçük bir Ayrıntı olarak kalıyor hiçbirşey hatırlanmıyor tekrar hamile kalana kadar. Benim açıkcası su anda dogum pek umrumda değil bebeğim sağlıklı doğacak mi onu düşünüyorum en çok. Dogum hep diyorum eninde sonunda bir günlük mesele gelip geçiyor çocuğun sağlığı en önemlisi. Hepimiz inşallah sağlıklı mutlu bebekler doğururuz bir avazda:)
aynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyoAaaaaaa daha neler yahu!!!! Ben 36'yım cok gencim daha diye takılıyorum ortalarda:):) eşim daha 3. Çocuktan bahsediyor benim
Masallaaaaah masallaaaah:) 4. Diyorsun yani:)ne sakincasi olacak canim, ilki normal, ikinci klomifenle, 3. yü de beceremeyincetüp bebek yaptirdik canim.Valla zaten kendiliginden olmuyor diye korunmayi da düsünmüyorum bu sefer bakarsin 4. de gol olur. Ayy ben cocuga doymam ne olcak benim bu halimmm
maşallah maşallah size ama aranın fazla olmamasıda iyi aslında birbirlerine arkadaş olurlar hayırlısı olsun hepininzin hakkındaaynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyobu bebek 1 yasina geldiğinde hemen 2.nin çalışmalarına başlayalım diyo
Oh iyi sevindim canım iyi hissetmene! Bende de bir iştahsızlık var nerden çıktı anlamadım . Sanki yediğim hiçbirşeyin TADI yokKizlar nasılsınız... Ben düne göre bugün çok daha iyiyim allahın izniyle. Dün ve bu aksama kadar dogru bisey yiyememistim biraz önce yemek yiyince oğluşum harekete geçti :)))
Bize Prima alerji yapmıştı hep molfix kullandım ben. Birde diğerlerine iğrenç bir parfüm kokusu sıkıyorlar midemi kaldırdı o koku benim hemde cok kimyasal gibi geldi. En azından molfikste koku yok. Belkide o parfüm alerji yaptı zaten kızıma da. Molfix'te deneyin derim ben cok memnun kalmıştım. Inşallah ona da parfüm sıkmamışlardır iki senede:):)Bende kızımda prima aldım sanırım gene prima kullanırım aslında huggies de aklımın bi kenarında ama bakalım oz zaman gelince karar veririm sanırım
Şafak 72 bitiyoKızlarr merak ettimm kaçlı rakamlara düştükkk benim 78 günüm kalmışş sizlerin şafakları kaç güzel hamişlerr
Kız git tabi koş cevap bekleye kadar duramıyorsan bekleme.Kızlar benim karnım patlamak üzere yarım saattir belimde ve yanlarımda şiddetli agrı var napayım bilemedim bebegim kıpırdıyo ama agrım cok yasayan varmı napayım
çok sağol canım.. aman sende dikkat et allah üzerinden sakınsın çok zor gebelikte hasta olmak allah bütün hastalara şifa versin..Oh iyi sevindim canım iyi hissetmene! Bende de bir iştahsızlık var nerden çıktı anlamadım . Sanki yediğim hiçbirşeyin TADI yok3. Trimester'a Hosgeldim:)
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldumm ve yazismalarinizin cogunu okudum. Cok guzel bilgilendirici paylasimlarda bulunmussunuz, ne guzell. Rabb im nasip ederse benim de dogumum haziran sonu temmuz basi gibi dedi doktor. Bakalim hayirlisi
kızımda prima kullandım hiç pişik yapmadı değiştirmedim sadece bir sefer molfix kullanmıştır tester vardı elimde onda da kızım çişini yapınca dışarı vermişti öyle oluncada hiç kullanmak aklımdan geçmedi.. tabi bu 6 sene önceydi şimdi ne durumda bilemiyorum..Bize Prima alerji yapmıştı hep molfix kullandım ben. Birde diğerlerine iğrenç bir parfüm kokusu sıkıyorlar midemi kaldırdı o koku benim hemde cok kimyasal gibi geldi. En azından molfikste koku yok. Belkide o parfüm alerji yaptı zaten kızıma da. Molfix'te deneyin derim ben cok memnun kalmıştım. Inşallah ona da parfüm sıkmamışlardır iki senede:):)
Benim esim 2. Cocugun fikrine tamamen karsi ilkinde cok cekti bulantilardan strest sıkıntıdan istemiyo simdilik ses yok :)aynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyobu bebek 1 yasina geldiğinde hemen 2.nin çalışmalarına başlayalım diyo
Aynı durumdayım tost yiye midem yapışcakOh iyi sevindim canım iyi hissetmene! Bende de bir iştahsızlık var nerden çıktı anlamadım . Sanki yediğim hiçbirşeyin TADI yok3. Trimester'a Hosgeldim:)
Canım yemekten sonra özellikle akşamları benim karnımda patlayacak gibi hissediyorum hamilelik ilerledikçe normal öyle olması buna bağlı olarak ta alttaki rahim kaslarımızda çekiyor ve Ağrı yapıyor. Benim alt iki tarafta sanki bir tekmelerin kocaman çürükler varmış gibi acıyor . Büyük ihtimalle birşey yoktur ben hiç acile yada doktora gitmeyi düşünmedim ama çok panik yaptıysan acil de yakınsa gidiver yada doktorunu ara. Birinci hamileliğimde bende panikle doktora koşmuştum ama birşey çıkmamıştı. Doktorda hastalarının bu nedenle cok geldiğini ama normal OLDUĞUNU söylemişti. Gecmiş olsun canım! Doktora gidersen bize de haber ver.Kızlar kimse yok mu acil bi cvp yazsanız napayım dayanıyım mi gidiyim mi acile
Ya kokuyu deme bildiğin tarçın kokuyordu bide çok iyi gelmedi kızıma molfix kullandım ikisindede hiç sorun yaşamadım. Hagis aldım bi iki defa onunda bez kısmı çok kalın geldi deneme yanılma yöntemiyle molfixte sabit kaldıkBize Prima alerji yapmıştı hep molfix kullandım ben. Birde diğerlerine iğrenç bir parfüm kokusu sıkıyorlar midemi kaldırdı o koku benim hemde cok kimyasal gibi geldi. En azından molfikste koku yok. Belkide o parfüm alerji yaptı zaten kızıma da. Molfix'te deneyin derim ben cok memnun kalmıştım. Inşallah ona da parfüm sıkmamışlardır iki senede:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?