2015 Temmuz Anneleri

Kızlarr merak ettimm kaçlı rakamlara düştükkk benim 78 günüm kalmışş sizlerin şafakları kaç güzel hamişlerr
benim 96 gün kalmış hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah
Kızlar benim karnım patlamak üzere yarım saattir belimde ve yanlarımda şiddetli agrı var napayım bilemedim bebegim kıpırdıyo ama agrım cok yasayan varmı napayım
canım hemen bi doktora gitsen iyi eğer gittiysen bizlerede haber ver allah yardımcın olsun..

Aynen canım cok doğru seyler yazmışsın. Ilkinde hep doguma odaklanıyor insan Sonrasını yaşamadığı ve bilmediği için. Halbuki bebek doğunca doguma kadar olan hersey ve dogum Minicik bir ani küçük bir Ayrıntı olarak kalıyor hiçbirşey hatırlanmıyor tekrar hamile kalana kadar. Benim açıkcası su anda dogum pek umrumda değil bebeğim sağlıklı doğacak mi onu düşünüyorum en çok. Dogum hep diyorum eninde sonunda bir günlük mesele gelip geçiyor çocuğun sağlığı en önemlisi. Hepimiz inşallah sağlıklı mutlu bebekler doğururuz bir avazda:)

amin inşallah canım..

Aaaaaaa daha neler yahu!!!! Ben 36'yım cok gencim daha diye takılıyorum ortalarda:):) eşim daha 3. Çocuktan bahsediyor benim
aynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyobu bebek 1 yasina geldiğinde hemen 2.nin çalışmalarına başlayalım diyo

Masallaaaaah masallaaaah:) 4. Diyorsun yani:)

aynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyobu bebek 1 yasina geldiğinde hemen 2.nin çalışmalarına başlayalım diyo
maşallah maşallah size ama aranın fazla olmamasıda iyi aslında birbirlerine arkadaş olurlar hayırlısı olsun hepininzin hakkında

Kizlar nasılsınız... Ben düne göre bugün çok daha iyiyim allahın izniyle. Dün ve bu aksama kadar dogru bisey yiyememistim biraz önce yemek yiyince oğluşum harekete geçti :)))
Oh iyi sevindim canım iyi hissetmene! Bende de bir iştahsızlık var nerden çıktı anlamadım . Sanki yediğim hiçbirşeyin TADI yok 3. Trimester'a Hosgeldim:)

Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldumm ve yazismalarinizin cogunu okudum. Cok guzel bilgilendirici paylasimlarda bulunmussunuz, ne guzell. Rabb im nasip ederse benim de dogumum haziran sonu temmuz basi gibi dedi doktor. Bakalim hayirlisi

Bende kızımda prima aldım sanırım gene prima kullanırım aslında huggies de aklımın bi kenarında ama bakalım oz zaman gelince karar veririm sanırım
Bize Prima alerji yapmıştı hep molfix kullandım ben. Birde diğerlerine iğrenç bir parfüm kokusu sıkıyorlar midemi kaldırdı o koku benim hemde cok kimyasal gibi geldi. En azından molfikste koku yok. Belkide o parfüm alerji yaptı zaten kızıma da. Molfix'te deneyin derim ben cok memnun kalmıştım. Inşallah ona da parfüm sıkmamışlardır iki senede:):)

Oh iyi sevindim canım iyi hissetmene! Bende de bir iştahsızlık var nerden çıktı anlamadım . Sanki yediğim hiçbirşeyin TADI yok 3. Trimester'a Hosgeldim:)
çok sağol canım.. aman sende dikkat et allah üzerinden sakınsın çok zor gebelikte hasta olmak allah bütün hastalara şifa versin..
Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldumm ve yazismalarinizin cogunu okudum. Cok guzel bilgilendirici paylasimlarda bulunmussunuz, ne guzell. Rabb im nasip ederse benim de dogumum haziran sonu temmuz basi gibi dedi doktor. Bakalim hayirlisi
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
kızımda prima kullandım hiç pişik yapmadı değiştirmedim sadece bir sefer molfix kullanmıştır tester vardı elimde onda da kızım çişini yapınca dışarı vermişti öyle oluncada hiç kullanmak aklımdan geçmedi.. tabi bu 6 sene önceydi şimdi ne durumda bilemiyorum..

Benim esim 2. Cocugun fikrine tamamen karsi ilkinde cok cekti bulantilardan strest sıkıntıdan istemiyo simdilik ses yok :)

Kızlar kimse yok mu acil bi cvp yazsanız napayım dayanıyım mi gidiyim mi acile
Canım yemekten sonra özellikle akşamları benim karnımda patlayacak gibi hissediyorum hamilelik ilerledikçe normal öyle olması buna bağlı olarak ta alttaki rahim kaslarımızda çekiyor ve Ağrı yapıyor. Benim alt iki tarafta sanki bir tekmelerin kocaman çürükler varmış gibi acıyor . Büyük ihtimalle birşey yoktur ben hiç acile yada doktora gitmeyi düşünmedim ama çok panik yaptıysan acil de yakınsa gidiver yada doktorunu ara. Birinci hamileliğimde bende panikle doktora koşmuştum ama birşey çıkmamıştı. Doktorda hastalarının bu nedenle cok geldiğini ama normal OLDUĞUNU söylemişti. Gecmiş olsun canım! Doktora gidersen bize de haber ver.

Ya kokuyu deme bildiğin tarçın kokuyordu bide çok iyi gelmedi kızıma molfix kullandım ikisindede hiç sorun yaşamadım. Hagis aldım bi iki defa onunda bez kısmı çok kalın geldi deneme yanılma yöntemiyle molfixte sabit kaldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…