2015 Temmuz Anneleri

Hosbuldum canim. Bende ilk olarak molfix gobekbagi oyuntulu aldim. Ablamin 3 cocugu var simdiden stokla dedi:)

aynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyobu bebek 1 yasina geldiğinde hemen 2.nin çalışmalarına başlayalım diyo
Doğru söylemiş eşin. Ikinci istiyorsanız ara vermeyin cok beraber büyürler. Bizim sorunlu bebek sahibi olmamız hep aşılamayla. Yoksa biz 10 aylıkken başlamıştık Çalışmalara kısmet ancaymış. Aşılama yaptık çok beklemeden birde araya ülkeler arası Taşınma filan girdi yoksa coktaaaan doğurmuştum ben ikinciyi:):)

Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldumm ve yazismalarinizin cogunu okudum. Cok guzel bilgilendirici paylasimlarda bulunmussunuz, ne guzell. Rabb im nasip ederse benim de dogumum haziran sonu temmuz basi gibi dedi doktor. Bakalim hayirlisi
Hoşgeldin canım. Vallahi tebrik ederim ben bir gün Okumayınca birikenlerin okuyamıyoruz yahu sen 4000 sayfa nasıl okudun:)

Bizde hiç tasma yapmadi ama yenilenmiş galiba molfix. 6 senede değişmiş olabilir.

canım biz iki yıllık evliyiz bu süreçte iki tane düşüğüm oldu.evlendiğimizden bu yana korunmadık hemen olsun istedik.eşimde bende çocuklara aşırı düşkünüz.yani zor tutturdukduk bunu oyüzdende ardı ardına olsun diyo eşim.zaten zor oluyo.tabi hayırlısıyla ilkini bir doğurayımda

Insallah hic zorlanmadan ikinciyi yaparsiniz . Zorlanirsaniz da careleri var zaten artik bakarsiniz caresine canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…