- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.821
Hosbuldum canim. Bende ilk olarak molfix gobekbagi oyuntulu aldim. Ablamin 3 cocugu var simdiden stokla dedi:)çok sağol canım.. aman sende dikkat et allah üzerinden sakınsın çok zor gebelikte hasta olmak allah bütün hastalara şifa versin..
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
kızımda prima kullandım hiç pişik yapmadı değiştirmedim sadece bir sefer molfix kullanmıştır tester vardı elimde onda da kızım çişini yapınca dışarı vermişti öyle oluncada hiç kullanmak aklımdan geçmedi.. tabi bu 6 sene önceydi şimdi ne durumda bilemiyorum..
Cok Sagol canım. İnşallah ilerde daha iyi Fırsatlar çıkar karşımıza. Bu olay yeni Kapılar acar belki:)canım demekki hakınızda hayırlı olan buymuş sevindim senin adına..
Oh negüzel valla kocanın kıymetini bil :))Benim esim 2. Cocugun fikrine tamamen karsi ilkinde cok cekti bulantilardan strest sıkıntıdan istemiyo simdilik ses yok :)
Stoklama bence Bebeğin kilolu olursa yada çabuk kilo alırsa elinde patlar bide her bez her çocuğa iyi gelmiyo. Tavsiyem 2-3 paketten fazla almaHosbuldum canim. Bende ilk olarak molfix gobekbagi oyuntulu aldim. Ablamin 3 cocugu var simdiden stokla dedi:)
Doğru söylemiş eşin. Ikinci istiyorsanız ara vermeyin cok beraber büyürler. Bizim sorunlu bebek sahibi olmamız hep aşılamayla. Yoksa biz 10 aylıkken başlamıştık Çalışmalara kısmet ancaymış. Aşılama yaptık çok beklemeden birde araya ülkeler arası Taşınma filan girdi yoksa coktaaaan doğurmuştum ben ikinciyi:):)aynen canım bencede çok genciz daha.benim eşimde daha ilk doğmadan 2.yi birak 3.yü düşünüyobu bebek 1 yasina geldiğinde hemen 2.nin çalışmalarına başlayalım diyo
Hoşgeldin canım. Vallahi tebrik ederim ben bir gün Okumayınca birikenlerin okuyamıyoruz yahu sen 4000 sayfa nasıl okudun:)Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldumm ve yazismalarinizin cogunu okudum. Cok guzel bilgilendirici paylasimlarda bulunmussunuz, ne guzell. Rabb im nasip ederse benim de dogumum haziran sonu temmuz basi gibi dedi doktor. Bakalim hayirlisi
Bi molfix bi tanede prima 1 numara aldim. Bakalim hangisine alisicak bebeim. 2 numarami alsaydim diye dusundum biriniStoklama bence Bebeğin kilolu olursa yada çabuk kilo alırsa elinde patlar bide her bez her çocuğa iyi gelmiyo. Tavsiyem 2-3 paketten fazla alma
Bizde hiç tasma yapmadi ama yenilenmiş galiba molfix. 6 senede değişmiş olabilir.çok sağol canım.. aman sende dikkat et allah üzerinden sakınsın çok zor gebelikte hasta olmak allah bütün hastalara şifa versin..
hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun..
kızımda prima kullandım hiç pişik yapmadı değiştirmedim sadece bir sefer molfix kullanmıştır tester vardı elimde onda da kızım çişini yapınca dışarı vermişti öyle oluncada hiç kullanmak aklımdan geçmedi.. tabi bu 6 sene önceydi şimdi ne durumda bilemiyorum..
Hah aynen bende ekmek peynir zeytin olsun sabah Öğlen akşam onu yiyeceğim :)Aynı durumdayım tost yiye midem yapışcak
Bi haftadir bakiyorum , Hepsini okuyamadim tabi:)en sonunda uye olucam artik dedim. Azmin zaferiHoşgörün canım. Vallahi tebrik ederim ben bir gün Okumayınca birikenlerin okuyamıyoruz yahu sen 4000 sayfa nasıl okudun:)
Anladım canım. Bende hepsini okudun sandım soka girdim burda:):):) haydi Hoşgeldin tekrar.Bi haftadir bakiyorum , Hepsini okuyamadim tabi:)en sonunda uye olucam artik dedim. Azmin zaferi
Aminn canım hayrlısıyla inş bi avazda kurtuluruz hepimizbenim 96 gün kalmış hayırlısıyla kucaklarımıza alırız inşallah
canım hemen bi doktora gitsen iyi eğer gittiysen bizlerede haber ver allah yardımcın olsun..
Az kaldı az aramzda fzlada yokmuş sen bi hafta öndesinn benden hadi hayrlısı bebişlerimize sağ salim kavuşalm inşallh hepmizŞafak 72 bitiyo
Gogus dekoltesine yani o bolume bayildim suppperrr :)Bu nasıl sizce baby showerda giymelik
Anladım canım. Bende hepsini okudun sandım soka girdim burda:):):) haydi Hoşgeldin tekrar.[/QUOhosbu
hosbuldum canim benimAnladım canım. Bende hepsini okudun sandım soka girdim burda:):):) haydi Hoşgeldin tekrar.
canım biz iki yıllık evliyiz bu süreçte iki tane düşüğüm oldu.evlendiğimizden bu yana korunmadık hemen olsun istedik.eşimde bende çocuklara aşırı düşkünüz.yani zor tutturdukduk bunu oyüzdende ardı ardına olsun diyo eşim.zaten zor oluyo.tabi hayırlısıyla ilkini bir doğurayımdaDoğru söylemiş eşin. Ikinci istiyorsanız ara vermeyin cok beraber büyürler. Bizim sorunlu bebek sahibi olmamız hep aşılamayla. Yoksa biz 10 aylıkken başlamıştık Çalışmalara kısmet ancaymış. Aşılama yaptık çok beklemeden birde araya ülkeler arası Taşınma filan girdi yoksa coktaaaan doğurmuştum ben ikinciyi:):)
Ben oglum 3 yasina girdiginde ikibciyi istiyorum Rabbim bi de kiz verse bana diyorum ama esime baksan tek cocukta kalacakOh negüzel valla kocanın kıymetini bil :))
Bide kandırıyorlar isteyenler valla beni kandırdı
Insallah hic zorlanmadan ikinciyi yaparsiniz . Zorlanirsaniz da careleri var zaten artik bakarsiniz caresine canim.canım biz iki yıllık evliyiz bu süreçte iki tane düşüğüm oldu.evlendiğimizden bu yana korunmadık hemen olsun istedik.eşimde bende çocuklara aşırı düşkünüz.yani zor tutturdukduk bunu oyüzdende ardı ardına olsun diyo eşim.zaten zor oluyo.tabi hayırlısıyla ilkini bir doğurayımda
Kaza susu verirsin:):)Ben oglum 3 yasina girdiginde ikibciyi istiyorum Rabbim bi de kiz verse bana diyorum ama esime baksan tek cocukta kalacakben kandiririm onu artik hihihi :) :)
canım benimde bulantılarım cok fazla oldu ama bu bebek iki düşükten sonra olduğu için eşim çok istiyo valla.bakalım hayırlısı olsun inşallahBenim esim 2. Cocugun fikrine tamamen karsi ilkinde cok cekti bulantilardan strest sıkıntıdan istemiyo simdilik ses yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?