2015 Temmuz Anneleri

Kızlar ben de artık 30 oldum ve bu 2 düşükten sonra ilk çocuğum olucak inşallah...2 düşükten sonra testleri yaptırdık bende kan pıhtılaşma bozukluğu çıktı iğne vuruluyorum her gün(şükür ki çaresi olan bişey) ama aynı zamanda eşimde de sperm sayısı azlığı çıktı..Şok olmuştum çünkü ilk 2 hamileliğim doğal yollarla olmuştu(2. dış gebelikti) sonra eşime de bi ilaç verdiler sperm sayısı için 3 ay kullanman gerek dediler ama 1 ay dolmadan aşılama yaptırdık aşılama günü sperm sayısı 5 katına çıkmıştı(normal değerlerine ulaşmıştı şükür) ..Ben de şey düşündüm erkeklerin spermi 3 aylık süreçte yenileniyomuş yani 3 ay önce üretilen devam ediyo gibi benim dış gebelikten dolayı eşim çok endişelenmişti acaba bu etkilemiş olabilir mi azlığı fln diye düşündüm kendimce...Neyse tekrar spermiogram yaptırmadık..Şimdi ben düşünüyorum bebek olduktan sonra korunmaya gerek var mı yok mu acaba? Kafamda deli sorular nası olacak diye ??? Hani sperm azsa gerçekten korunmaya gerek bile yok bebeiş emmeyi bırakınca 2. aşılamaya geçeriz hemen diye düşünüyorum ama normalse normal de deneyebiliriz tabi bu spermiogram testi de erkekler için çok zorlu,stresli bi süreç.. çok moral bozukluğu oluyo..Allah hayır etsin sonumuzu hepimizin...Siz konuşunca 1. olmadan 2. nin hayallerine daldım ben de :)

Kızlar nolur bi yardım edin. Hemoroidim oldu. 2 gündür çok ağrım var yürürken, otururken canım yanıyo. Sıcak su dışında bir önerisi olan var mı?

Aynen benim de oldu yahu zorlamıyorum da ama aşırı kabızlık var hiç bi çaresi yok sanırım mecburen çekicez

Canim korunmamazlik etmeyin sakin dogumdan belli bir sureye kadar hamile kalmak yasak birde heleki sezeryan olursa hamilelik suresi ile beraber 24 ay gecmesi gerekiyor yoksa tum hamileligini yatarak gecirenler var erken hamile kaldiklari icin ve rahimde yirtilma
Riski oldugu icin. Bende kizimin asilamasindan once hamile kaldim iki kere dusurdum nirmAl yolla . bu isler hic belli olmaz sperm az filan diye korunmazsin bir baktin hamilesin ve bir suru sorunla hamilelik gecirirsin Allah korusun

Haklısın canım korunuruz.Zaten sen çok öncelerden yazmıştın hatırlıyorum emzirme dönemi o işler nanay diye :) kuruluk demiştin sanırım biz zaten kardeş gibiolduk şimdiden eşimle korkudan dr.da onaylıyo bu durumu e zaten 3. trimester a da girdik sonrasında da bişekil hallederiz bakalım :)

canım benimde bulantılarım cok fazla oldu ama bu bebek iki düşükten sonra olduğu için eşim çok istiyo valla.bakalım hayırlısı olsun inşallah
Allah dusuk yapan siz arkadaslarima bir faha yasatmasin! Cok sukur biz ilk ay denememizde ben hamile kaldim dusuk tehlikem de yoktu tabii birdaha yine hemen olacak diye birsey yok kandiririm kocami bi sekilde :)

Canim bence hic riske atma o isler hic belli olmuyor bak komsumun birinin iki yil olmamis heryolu denemisler tam vazgecmisler normal yolla olmus ,bir diger komsum da 9 yasinda kizi var normal yollarla olmus ikinciyi istiyorlar olmuyor simdide ! Yani korunun bence ne zaman isterseniz bebek birakirsin korunmayi

Merhaba kızlar bayadır giremedim umarım herkes iyidir. Size bişey sormak istiyorum bebeğin hareketlerini bazı günler az hissettiğiniz oluyor mu yorulmasanız bile? Dr bana günde 10 hareket saymalısın dedi, sizde durum nasıl?

Aynen oyle canim emzirirken hakkaten biraz nanay:) kuruluk cok oluyor ama emzirirken hamile kalan da cok onlem almak lazim tekrar zamani gelene kadar. O zaman gelince de bakarsiniz durumlara ona gore bir yontem belirlersiniz. Sunlari hele bir alalimda kucagimiza sonrasini o zaman dusunecegiz. Yani ben dusunmuyorum ama:) esime de dedim hallet bu isi diye:)

Iki gundur cok az hareket ediyor benimkide ne 10 u sayamiyorum ki az yani niyeyse iki gundur cok uyusuk,arkadaslar normal diyor yol yurusen bile oynamiyormus ya dinleniyorum bi iki tekme atiyo o kadar :)

[QUOTE="elahar27, post: 40558536, member: 605047canım biz iki yıllık evliyiz bu süreçte iki tane düşüğüm oldu.evlendiğimizden bu yana korunmadık hemen olsun istedik.eşimde bende çocuklara aşırı düşkünüz.yani zor tutturdukduk bunu oyüzdende ardı ardına olsun diyo eşim.zaten zor oluyo.tabi hayırlısıyla ilkini bir doğurayımda[/QUOTE]
Ha ha bizde hemen olsun istedik 2 yilimizi kutladigimizda iki cocuk vardi Cocuk sahibi olmak cok guzel ama bence biraz ara
verilmeli hem anne icin hemde bebek icin oglusum abi oldugunda daha 18 ayliktiOnunla fazla ilgilenemedim Ben ikinci hemen olsun istemedim kismet bence en

Ha ha bizde hemen olsun istedik 2 yilimizi kutladigimizda iki cocuk vardi Cocuk sahibi olmak cok guzel ama bence biraz ara
verilmeli hem anne icin hemde bebek icin oglusum abi oldugunda daha 18 ayliktiOnunla fazla ilgilenemedim Ben ikinci hemen olsun istemedim kismet bence en[/QUOTE]
maşallah canım ozaman senin 3.mü olacak.sen kaç yıllık evlisin

Bnde az hissediyorum bu ara bi iki tik yapio o kdr korkuyorum bnde kotu boseymi var die.herkes norml diyo .insallh iyilerdirr

Merhaba arkadaşlar. Size bi sorum olucak. Ben hala doğum sonrası çatlaklar olmasın diye hiçbişey kullanmadım. Siz bilirsiniz. Bana ne tavsiye edersiniz? Çokmu geç kaldım acep

Merhaba arkadaşlar. Size bi sorum olucak. Ben hala doğum sonrası çatlaklar olmasın diye hiçbişey kullanmadım. Siz bilirsiniz. Bana ne tavsiye edersiniz? Çokmu geç kaldım acep

Evde en kolay bulunan zeytin yağı hergün sürün bugünden başlayın derim :) çatlakları önlüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…