- 14 Aralık 2011
- 271
- 138
- 303
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.861
hepsi çok güzel güle güle kullanın inş:)Kızımın yelekleri bunlarda teyzeleri
canım benim bel ağrım ilk 2.aydan beri var .o normal dr yolculuk yapabilirsin dediyse yapabilirsin bel ağrsıyla bir ilgisi olcağnı sanmamMerhabalar
ben de nasipse temmuz annesi olacagim. Kiz bebek bekliyorum :)
Ilk bebegim oldugu icin biraz deneyimsizim. Son 3 haftadir sirt agrilarim basladi. Gecen hafta dr normal olduğunu ve daha da artacagini soyledi. Bi iki gündür de bel agrisi basladi. Nette arastirinca normal oldugunu dusundum. Neticede bebek buyuyor. Bu salida ucak yolculugu yapacağım. Dr yolculuk sikinti olmaz dedi ama o zaman bel agrisi yoktu acaba tekrar danismali miyim?
günaydın hayırlı olsun bebeğiniz. doktor normal herşey demiş zaten .bişey olmaz herhalde yolculuktanMerhabalar
ben de nasipse temmuz annesi olacagim. Kiz bebek bekliyorum :)
Ilk bebegim oldugu icin biraz deneyimsizim. Son 3 haftadir sirt agrilarim basladi. Gecen hafta dr normal olduğunu ve daha da artacagini soyledi. Bi iki gündür de bel agrisi basladi. Nette arastirinca normal oldugunu dusundum. Neticede bebek buyuyor. Bu salida ucak yolculugu yapacağım. Dr yolculuk sikinti olmaz dedi ama o zaman bel agrisi yoktu acaba tekrar danismali miyim?
İyi olmana sevndm cnm dikkat et kendindKizlar nasılsınız... Ben düne göre bugün çok daha iyiyim allahın izniyle. Dün ve bu aksama kadar dogru bisey yiyememistim biraz önce yemek yiyince oğluşum harekete geçti :)))
Canım kabızlık için dr bana magnezi kalsine diye bir toz verdi. Barsakta emilmediği için hamileler için güvenliymiş. Kullanan çok hamile duydum sonrasında. İstersen bi doktoruna veya eczacıya sor. Dün ağrıdan oturamadım. Biraz sıcak su tuttum sonra internette yazıyodu. Bir pamuğa zeytinyağı döküp koydum. Rahatlattı ama geçici çözümAynen benim de oldu yahu zorlamıyorum da ama aşırı kabızlık var hiç bi çaresi yok sanırım mecburen çekicez
Sağolasın canım ;*İyi olmana sevndm cnm dikkat et kendind
Canm çok geçmiş olsun. İnşallh bidaha olmazKizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti ama biraz takip ettiler en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
Amin canm ins. Kimseye gostrmsn rabbimCanm çok geçmiş olsun. İnşallh bidaha olmaz
Canım çok geçmiş olsun bununla geçip gitsin inşallah allah korumuş seni aslinda doktorun rapor verse sana biraz dinlenordin haftasonu gelince yorgunluğun dahada artıyor senin bol bol dinlenmen gerekiyor böyle olacak gibi değil.. Enfeksitonun geçmesine sevindim.. Allah şifanı versin canım.Kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti ama biraz takip ettiler en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
Kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti snra acayip bir basagrisi kaldi bende endol fitil verin dems doktorm onu verdiler evde fitil yaptm zar zor uyudum sabah gecmsti agrm en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
Canm cok sagol doktorumda dusuk tansyn hemilede sorn teskl etmyr dems ama goz kararmsi aninda hicbisey goremyrm ki korkyrm dusucm falan die olmazsa boyle giderse izin alcm cnm zaten esimde oyle soylediCanım çok geçmiş olsun bununla geçip gitsin inşallah allah korumuş seni aslinda doktorun rapor verse sana biraz dinlenordin haftasonu gelince yorgunluğun dahada artıyor senin bol bol dinlenmen gerekiyor böyle olacak gibi değil.. Enfeksitonun geçmesine sevindim.. Allah şifanı versin canım.
Sagol cnm amin ins. Aynen titreme usumede olyr yanaklarm yanyr ama usuyrdm kimseye yasatmasn rabbmÇok geçmiş olsun canım bi defada benim düşmüştü dudaklarım felan uyuşmuştu titremeler felan çok kötüydü inş birdaha yaşamazsın
Öyle yap canım nolur nolmaz allah korusun birde haber veremeseydin allah korusun sizi inşallah birdaha olmaz bununla geçer giderCanm cok sagol doktorumda dusuk tansyn hemilede sorn teskl etmyr dems ama goz kararmsi aninda hicbisey goremyrm ki korkyrm dusucm falan die olmazsa boyle giderse izin alcm cnm zaten esimde oyle soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?