2015 Temmuz Anneleri

Merhaba arkadaslar. Yeni uye oldumm ve yazismalarinizin cogunu okudum. Cok guzel bilgilendirici paylasimlarda bulunmussunuz, ne guzell. Rabb im nasip ederse benim de dogumum haziran sonu temmuz basi gibi dedi doktor. Bakalim hayirlisi
Hoşgeldin aramıza
çok geçmiş olsun yaşadıkların normal hamilelikte olabilecek durumlar doktora gitmekle iyi yapmışın. Bende 2. Kızımda çok yaşadım uyuşma meselesini. Kan ilacını kalsiyumu düzenli kullan verdiyse magnezyumu eksik etme.
Tansiyon benimde normalde çok düşük 8-6 geziyorum çoğu zaman çoknadir 9-5 e yükselir. Ama doktorda 11-8 çıkıyo :))) heycandan oluyormuş heralde

Canm cok sagol doktorumda dusuk tansyn hemilede sorn teskl etmyr dems ama goz kararmsi aninda hicbisey goremyrm ki korkyrm dusucm falan die olmazsa boyle giderse izin alcm cnm zaten esimde oyle soyledi
Evet hatta düşük tansiyon işimize gelir demişti doktorum yüksek tehlikeli. Yanında tuzlu ayran bulundur. İşteykende.

Geçmiş olsun canm dikkat et kendine allah korumuş rabbim şifa versinn

Günaydın kızlar
Sabah sabah sinirle başladım. Bugün ailem gelicek bana yicek bişey yapma dediler sağolsunlar. Ne kadar ailemde olsa evi temizlerim ben sil süpür sabahtan beri. Karşı komşumda iyidir hoştur ama çok rahat 5 yaşında en küçük kızı kadın çalışıyo 2 tanede ergen 1 kız 1 oğlan çocuğu var liseye giden. Hafta içi 5 yaşında olan abisi ve ablasından önce geliyo servisle bana geliyo onlar gelene kadar ama bu gelme 15-20 dk değil yani ben burda oynuycam diyo 7 ye kadar takılıyo annesi gelene kadar. Ay bide sanki çocuk değil kocakarı bi entrikalar bi hareketler. Benim kızım bebek gibi kalıyo yanında. Evcilik oynuyo ama sevgilisi var felan hayalde bende çocuğumu daha Çocuksu oyunlarla büyütüyorum tv izletmiyorum yaşına uygun yaşasın dimi.bu kız gelip gittikçe oyunlarda değişiyo.
Ay çok uzattım velhasıl sabahta 9 da bana Bıraktı gene annesi misafirim gelicek görüyo ev süpürüyorum benim 2 tane zaten onların koşturması yetiyo. Alışverişe gidiceklermiş öteki çocukları için uzak bunu götürmiyim sende durabilir mi öğlene kadar dedi bişey diyemedim ama içimden çok sinirlendim yüzyüze bakıyoruz kalbini kırmak istemem normalde bi sorunum yok. O yüzden sustum.
Çalışan arkadaşlardan ricam yazık çocuğada lütfen çalışma hayatınıza çocuklarınızı uydurmayın siz hayatınızı çocuklarınıza uydurun. Ben sinirlendim ama bunu anlatma sebebim o değil o çocuğun hiç normal olmadığı şimdiden belli çünkü aile ortamı görmüyo ki. Öteki çocuklarıda öyle 17:15 te getiriyo servis onlar annelerinden 10 dk önce eve giriyorlar yazık yani nerelerde takılıyorlar? Bide kadın çalışmaya muhtaçta değil. Alışmış çalışıp kazanmaya tamam çok güzel takdir ederim ama bi çocuğunu büyük ondan sonra.
Kusura bakmayın çok uzun oldu içimi Döktüm rahatladım iyki varsınız.

Sagol canm. Evet normalms doktormda oyle dems ama endslnyr insan yinede ilaclarmi ihmal ettm biraz buara tekrar duzene koyp devam etmem lazm. Benmde orda normal cikti yalanci ciktm anlycgn :)

Gnydn canm sonuna kadr haklsn ve iyide sabrlisin. Tamm komsun ama senin 2 tane cocougn var ve hamilesn o keyif yapip gezck die sana ezyet etmesinin anlami yok yazktr ya canm düsuncesiz bir tip sanrm anlattgn kadaryla ki zaten cok dusunse ihtyaci olmadigi halde cocuklarini sefil etmez oyle anne dedgn gorevini bilip cocuklarina gore uydrck hayatni ben gezcm die yada ise gitcm die illaki cocugumu sefil etmem bak benm okadr.ihtaycm var ev aldm die calsmaya annem burda bakck brn surekli annemde kalcm birakmam cocugumu kiyamaz insan ya bence canm soyle belli et biraz bazen yogn oldugunu anlasn derm ben ki ins. Anlr

İnş anlar dediğin gibi. azeri Asıllı çok rahat değişik yani. Banada habire çocuğu gönder oynasın diyo evde olduğunda ben yollamıyorum anlasın diye. Ama nerdeeeee

Merhaba sizinle tahmini tarihlerimiz aynı gözlüyor. Bende Mayıs başı gibi uçağa bineceğim dr Uma sordum binmeden rapor vermem gerekiyor dedi. Sizin de rapor gerekebilir bence bir danışın.

İnş anlar dediğin gibi. azeri Asıllı çok rahat değişik yani. Banada habire çocuğu gönder oynasın diyo evde olduğunda ben yollamıyorum anlasın diye. Ama nerdeeeee
Canm isin oldgnda birgun isim var gercktn yognm kusura bakma de bence dedgn gibi anlyck gibide degl anlamasinida beklersen olan sana olck yazktr cocuklara

Gecmis olsun gizemcim Allah korumus oyle durumda hemmen otur dusmeyesin oluyomus iste bu tansiyon dusuklugu bende kan verirken bayiliyorum ya tansiyonum dusuyor cok iyi biliyorum cok kotu bir durum,enfeksiyonunun gecmesine de sevindim :) bnde hala acim kahvalti yapmaya useniyorum :)

Merhaba sizinle tahmini tarihlerimiz aynı gözlüyor. Bende Mayıs başı gibi uçağa bineceğim dr Uma sordum binmeden rapor vermem gerekiyor dedi. Sizin de rapor gerekebilir bence bir danışın.
Rapor dönüşte gerekli olacakmis. Ucak sirketinin politikasindan dolayi gittigim yerde bir kadin doguma gidecegim. 28 hafta ve üzeri olunca rapor isteniyormus

Rapor dönüşte gerekli olacakmis. Ucak sirketinin politikasindan dolayi gittigim yerde bir kadin doguma gidecegim. 28 hafta ve üzeri olunca rapor isteniyormus
Anladım benim de 28 e denk geldiği için sanırım gerekiyor. Bir de ben üç gün falan kalacağım dönüşte de bir daha mı almam lazım biliyormusunuz siz? Kaç gün geçerli acaba rapor

Çok geçmiş olsun cnm. Düşük tansiyondan dolayı korkma sakin. Sdc kendini kötü hissettiğin an bacakları havaya dik ve uzan ve yanında sürekli tuzlu ayran bulundur. İnş bir daha başına gelmez ama yine de tedbirli ol sen. Düşük tansiyon bebeğe daha faydalı demişti doktorum. Tuzlu ayrandan sonra tansiyonun düzelmiştir, takılma ona da düşe kalka bebişlerimizi kucağımıza alacağız inş.
Kızmakta çok haklısın cnm. Zaten 2bebeğin var, üzerine hamilesin. Sana rica etmesi bile saçmalık. Senin durumun belli olmaz ki. Birde Bende çok kızarım, başkasına güvenipte çocukları teslim etmelere. Yazık günah o ççocuklara. İnsanlar bencilliklerini kenara bırakamadıklarından dolayı çocuklarına da gerekli özeni göstermiyorlar. Güvendiğim sdc annem. Ama baktık olmuyor, bakıcı şart ne yazık ki. Benim bebegimin sorumluluğunu kimse yüklenmek zorunda değil.

Canm sagolsn evdeydm allahtan ki hemen geldi ailem dedgn gibi kötu olyr. Bende sevdnm cnm en cok ona okadr su icme azmi bosa gitmedi :) demek ki enfeksyn bol su ile iki gune bile yok olablyrms aman suyumuzu eksk etmeylm canm kalk biseyler ye hem senin hem bebegn icin

canm benm sagolasn doktorda oyle soylms cnm sorn olmaz die ayran ise yaryr gercekten rabbm gosyrmsn cnm ama bu boyle gitckms gibide gelyr bana alsti sanki dusmeye artk tedbr alcz cnm duse kalka dedgn gibi yola devam :) sicaklarda ne yapcz onu dusnyrm simdiden

Sagol canım!Olmadı Herşeyin Hayırlısı:)

eşinin kariyeri açısından kötü oldu belki ama senin için sevindim ben yinede. yeni doğum yapmış halinle çok zor olcaktı. 1-2 sene sonra yine çıkar güzel bir fırsat karşınıza inşallah. o zaman daha rahat gidersiniz hem. üzülmeyin vardır her işte bir hayır.

Gunydn kizlar.sabah sabh sini nerde dogum yapcam muammasi hala suruyo canim skldi.burdaki doktorum mayista gidiyomus.bi tanesi gene ii ama rukiye die biri var onun icin hic ii seyler soylemiolr.norml dogum olcagini bilsem burda yaparim ama gadi sezeryan olursa die skntim var.burda olmaya cesaret edemiyorum.annemle konustum burda yap diyor e diyorum nasil gelcm.otobuslemi diyorum 13 saat babam almaya gelsin baban uzun yola hic cesareti yok yollar kotu baban suremezki diyor.samsunda yap diyor bu sefer kayinvalidemlerde yapim yapmasinada kim alck.onlrda araba bile yok kime ne rica etckler .oyle canim skldiki bn simdi nerde dogum yaoayim bayburtta guvenemiorum Doktrlara.hos kac kisi burda dogim yapio bnm korkum sezeryan.olmk neden korksam hep basima gelio o ayri meselede.bi akil verin napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…