- 28 Ağustos 2013
- 1.555
- 538
- 173
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.901
Kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti snra acayip bir basagrisi kaldi bende endol fitil verin dems doktorm onu verdiler evde fitil yaptm zar zor uyudum sabah gecmsti agrm en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
Günaydın kızlar nasılsınız? Benim bugün şeker yüklemem var glikozu içtim oturdum bekliyorum Tadı kötü değildi gazoz gibi ama biraz daha tatlı.. İkinci kan için bekliyorum sonrada doktora kontrole giricem bakalım bebiş nasıl..
Ben sürekli bayıldığımdan alıştım artıkcanm benm sagolasn doktorda oyle soylms cnm sorn olmaz die ayran ise yaryr gercekten rabbm gosyrmsn cnm ama bu boyle gitckms gibide gelyr bana alsti sanki dusmeye artk tedbr alcz cnm duse kalka dedgn gibi yola devam :) sicaklarda ne yapcz onu dusnyrm simdiden
Haklısın canım korunuruz.Zaten sen çok öncelerden yazmıştın hatırlıyorum emzirme dönemi o işler nanay diye :) kuruluk demiştin sanırımbiz zaten kardeş gibiolduk şimdiden eşimle korkudan dr.da onaylıyo bu durumu e zaten 3. trimester a da girdik sonrasında da bişekil hallederiz bakalım :)
Maşallah cnmkızlar delirmeyin döverim sizi ben 37 yaşındayım ve ilk bebeğim olcak ben napiim atayım bari kendimi bi yerlerden
Cnm çevre illere gitsen birde, arkadaşım mesela bandırmada doğum yapacaktı. Normal için hazırlamıştı kendini, günü geçince sezeryan demişler mecbur. Apar topar çanakkale bigaya doğum gittiler. Doğumunu orada yaptı. Bir seçenek olarak düşünebilirsin belki cnm böyle bir şeyi.Gunydn kizlar.sabah sabh sini nerde dogum yapcam muammasi hala suruyo canim skldi.burdaki doktorum mayista gidiyomus.bi tanesi gene ii ama rukiye die biri var onun icin hic ii seyler soylemiolr.norml dogum olcagini bilsem burda yaparim ama gadi sezeryan olursa die skntim var.burda olmaya cesaret edemiyorum.annemle konustum burda yap diyor e diyorum nasil gelcm.otobuslemi diyorum 13 saat babam almaya gelsin baban uzun yola hic cesareti yok yollar kotu baban suremezki diyor.samsunda yap diyor bu sefer kayinvalidemlerde yapim yapmasinada kim alck.onlrda araba bile yok kime ne rica etckler .oyle canim skldiki bn simdi nerde dogum yaoayim bayburtta guvenemiorum Doktrlara.hos kac kisi burda dogim yapio bnm korkum sezeryan.olmk neden korksam hep basima gelio o ayri meselede.bi akil verin napcam
Cnm erzuruma gidebilirz yada gumushanede ii bi dktr var ama arabamiz yok.maalesef o kdr alalim ddim kv evhami yuzunden almdik.arabamiz lsa hic dusunmm erzuruma giderim.kafam cok karsik hayrlisiylasagliklica dogursaydim.Maşallah cnm
Cnm çevre illere gitsen birde, arkadaşım mesela bandırmada doğum yapacaktı. Normal için hazırlamıştı kendini, günü geçince sezeryan demişler mecbur. Apar topar çanakkale bigaya doğum gittiler. Doğumunu orada yaptı. Bir seçenek olarak düşünebilirsin belki cnm böyle bir şeyi.
evet canım nisaya gidiyorum 8 lira olması lazım muayeneyle bir ödedim ya 8 yada 6 olması gerekiyor zaten allahdan muayeneye girene kadar çıkmıştı sonuç reyhan hanıma gidiyorum ben çok ilgili ve iyi bakıyor..Günaydın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sen nisaya gidiyordun di mi canım. Ben de ayrıntılı ultrasonu orda yaptırmıştım. Şeker yüklemesi ne kadar? Belki onu da orda yaptırırım
reyhanı duymadım bende orya gidiyordum geçen sene devlet gibi çok kalabalık ve muayeneler çok hızlı diye bıraktımevet canım nisaya gidiyorum 8 lira olması lazım muayeneyle bir ödedim ya 8 yada 6 olması gerekiyor zaten allahdan muayeneye girene kadar çıkmıştı sonuç reyhan hanıma gidiyorum ben çok ilgili ve iyi bakıyor..
bende yaptırdım bu hafta açlıkğın iyi benimde o civarda çıktı tokluk 104 çıktı bende yüksek dediler haftaya tekrar yaptıracağım hergün farklı çıkıyorkızlar eve geldim sonunda karnmı doyurabildim.. açlık 95 çıktı tokluk 157 önümüz hafta 100 gr lık yapılacak.. doktor bir hafta boyunca karbonhidrat dikkat et dedi hayırlısı allahdan inşallah bu seferkinde yükselmez..
Günaydın kızlar
Sabah sabah sinirle başladım. Bugün ailem gelicek bana yicek bişey yapma dediler sağolsunlar. Ne kadar ailemde olsa evi temizlerim ben sil süpür sabahtan beri. Karşı komşumda iyidir hoştur ama çok rahat 5 yaşında en küçük kızı kadın çalışıyo 2 tanede ergen 1 kız 1 oğlan çocuğu var liseye giden. Hafta içi 5 yaşında olan abisi ve ablasından önce geliyo servisle bana geliyo onlar gelene kadar ama bu gelme 15-20 dk değil yani ben burda oynuycam diyo 7 ye kadar takılıyo annesi gelene kadar. Ay bide sanki çocuk değil kocakarı bi entrikalar bi hareketler. Benim kızım bebek gibi kalıyo yanında. Evcilik oynuyo ama sevgilisi var felan hayalde bende çocuğumu daha Çocuksu oyunlarla büyütüyorum tv izletmiyorum yaşına uygun yaşasın dimi.bu kız gelip gittikçe oyunlarda değişiyo.
Ay çok uzattım velhasıl sabahta 9 da bana Bıraktı gene annesimisafirim gelicek görüyo ev süpürüyorum benim 2 tane zaten onların koşturması yetiyo. Alışverişe gidiceklermiş öteki çocukları için uzak bunu götürmiyim sende durabilir mi öğlene kadar dedi bişey diyemedim ama içimden çok sinirlendim yüzyüze bakıyoruz kalbini kırmak istemem normalde bi sorunum yok. O yüzden sustum.
Çalışan arkadaşlardan ricam yazık çocuğada lütfen çalışma hayatınıza çocuklarınızı uydurmayın siz hayatınızı çocuklarınıza uydurun. Ben sinirlendim ama bunu anlatma sebebim o değil o çocuğun hiç normal olmadığı şimdiden belli çünkü aile ortamı görmüyo ki. Öteki çocuklarıda öyle 17:15 te getiriyo servis onlar annelerinden 10 dk önce eve giriyorlar yazık yani nerelerde takılıyorlar? Bide kadın çalışmaya muhtaçta değil. Alışmış çalışıp kazanmaya tamam çok güzel takdir ederim ama bi çocuğunu büyük ondan sonra.
Kusura bakmayın çok uzun oldu içimi Döktüm rahatladım iyki varsınız.
evet canım nisaya gidiyorum 8 lira olması lazım muayeneyle bir ödedim ya 8 yada 6 olması gerekiyor zaten allahdan muayeneye girene kadar çıkmıştı sonuç reyhan hanıma gidiyorum ben çok ilgili ve iyi bakıyor..
kızlar eve geldim sonunda karnmı doyurabildim.. açlık 95 çıktı tokluk 157 önümüz hafta 100 gr lık yapılacak.. doktor bir hafta boyunca karbonhidrat dikkat et dedi hayırlısı allahdan inşallah bu seferkinde yükselmez..
reyhanı duymadım bende orya gidiyordum geçen sene devlet gibi çok kalabalık ve muayeneler çok hızlı diye bıraktım
Canım kabızlık için dr bana magnezi kalsine diye bir toz verdi. Barsakta emilmediği için hamileler için güvenliymiş. Kullanan çok hamile duydum sonrasında. İstersen bi doktoruna veya eczacıya sor. Dün ağrıdan oturamadım. Biraz sıcak su tuttum sonra internette yazıyodu. Bir pamuğa zeytinyağı döküp koydum. Rahatlattı ama geçici çözüm
Kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti snra acayip bir basagrisi kaldi bende endol fitil verin dems doktorm onu verdiler evde fitil yaptm zar zor uyudum sabah gecmsti agrm en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
cok geçmiş olsun canım.benimde parmaklarımda uyuşma oluyo ara ara..Kizlar gunaydin naslsnz ne var ne yok ben geceyi acilde gecrdmyine tansiyon dustu isten eve geldm uzerimi degstrdm ki sagelimde bir uyusma oldu sonra yuzumun sag tarafi dudagm falan uyusmaya basladi ödum koptu felc falan olyrm zannttm ki arksndn gozlerm karardi evdede yalnzdmm esım işteydi hemen tlf annemin numarasini zor bulup aradm hemen babamla geldiler esimi aradk biz taksyle acile esimde isten geldi hemen domtormla knsms gelrken tansyn takibi yapilsn kan idarar vern yine dems hemen yatrdlr beni kan aldlr sonra idarar verdm tamsyn olctuler evde dusuk cikan tansyn orda normlncikti snra acayip bir basagrisi kaldi bende endol fitil verin dems doktorm onu verdiler evde fitil yaptm zar zor uyudum sabah gecmsti agrm en cok sevmdgm idrarda enfksyn gecms bitms kizlar iki gun bol bol su icmem ise yarams acayip mutlu oldm o an . dunden beri bisey yemyrm ama benm oglan yinede hareketli annesini korktmamak icin. Ama o el ve yuz uyustgnda yasadgm korkyu anlatamam size ben gecem boyle gecto iste kizlar cok uzun oldu allah kimseye yasatmasin ins.
Kızlar günaydın. Gülmelere doyamadığımız bir haftasonu olsun inşallah.
Bu ara pek duygusalım günde bir posta ağlıyorum. Sizede oluyo mu bu saçma haller? Son 3 ay hormonlar biraz değişiyomuş ondan mı acaba? Ah ne güzeldi o ikinci 3 ay...
Zeytinyağı evet masrafsiz gercekten. Evlerde var her daim. Teşekkürler. .
bende bu takımı aldım oğluşuma çok beğenerek aldık bizde çok güzel canım güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?