2015 Temmuz Anneleri

Günaydın canım çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha yaşatmasın. Benim de çok düşüyor tansiyonum. Eşim evdeyse hemen bir diş sarımsak yutturuyor bana. O da tansiyonu düzenliyormuş. O yoksa bikaç tane zeytin atıyorum hemen ağzıma. Hamilelikte düşük tansiyon iyi ama korkuyor insan yine de. Enfeksiyonun geçmesine de sevindim. Geçmiş olsun tekrar

Günaydın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sen nisaya gidiyordun di mi canım. Ben de ayrıntılı ultrasonu orda yaptırmıştım. Şeker yüklemesi ne kadar? Belki onu da orda yaptırırım

Ben sürekli bayıldığımdan alıştım artık yazık dairede ki herkeste alıştı. Hemen acil müdahale. Ardından eşime haber verme şeklinde devam ediyor çok zorlarsa izne ayrılman en mantıklısı cnm. Kendini çok yormandansa evinde rahat rahat dinlenirsin.

benimde bir arkadaşım 6 sene uğraştı olmadı çocukları tüp bebek yaptılar en sonunda. oğlu 3 yaşında şimdi yine hamile ve doğal yollarla kendiliğinden hamile kalmış tamamen sürpriz oldu hiç beklemiyolardı. düşünsene 6 sene uğraş didin olmasın hiç beklemediği bir anda kendiliğinden oldu. yani diyeceğim oki bu işler hiç belli olmuyo. rabbim ol dedikten sonra oluyo

kızlar delirmeyin döverim sizi ben 37 yaşındayım ve ilk bebeğim olcak ben napiim atayım bari kendimi bi yerlerden
Maşallah cnm
Cnm çevre illere gitsen birde, arkadaşım mesela bandırmada doğum yapacaktı. Normal için hazırlamıştı kendini, günü geçince sezeryan demişler mecbur. Apar topar çanakkale bigaya doğum gittiler. Doğumunu orada yaptı. Bir seçenek olarak düşünebilirsin belki cnm böyle bir şeyi.

Cnm erzuruma gidebilirz yada gumushanede ii bi dktr var ama arabamiz yok.maalesef o kdr alalim ddim kv evhami yuzunden almdik.arabamiz lsa hic dusunmm erzuruma giderim.kafam cok karsik hayrlisiylasagliklica dogursaydim.

Günaydın canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Sen nisaya gidiyordun di mi canım. Ben de ayrıntılı ultrasonu orda yaptırmıştım. Şeker yüklemesi ne kadar? Belki onu da orda yaptırırım
evet canım nisaya gidiyorum 8 lira olması lazım muayeneyle bir ödedim ya 8 yada 6 olması gerekiyor zaten allahdan muayeneye girene kadar çıkmıştı sonuç reyhan hanıma gidiyorum ben çok ilgili ve iyi bakıyor..

kızlar eve geldim sonunda karnmı doyurabildim.. açlık 95 çıktı tokluk 157 önümüz hafta 100 gr lık yapılacak.. doktor bir hafta boyunca karbonhidrat dikkat et dedi hayırlısı allahdan inşallah bu seferkinde yükselmez..

evet canım nisaya gidiyorum 8 lira olması lazım muayeneyle bir ödedim ya 8 yada 6 olması gerekiyor zaten allahdan muayeneye girene kadar çıkmıştı sonuç reyhan hanıma gidiyorum ben çok ilgili ve iyi bakıyor..
reyhanı duymadım bende orya gidiyordum geçen sene devlet gibi çok kalabalık ve muayeneler çok hızlı diye bıraktım

bende yaptırdım bu hafta açlıkğın iyi benimde o civarda çıktı tokluk 104 çıktı bende yüksek dediler haftaya tekrar yaptıracağım hergün farklı çıkıyor

Bende de öyle bi tane akraba var. Allahtan çocuğu durmuyor. Çok gıcık bi durum gerçekten.

Tamam canım sağol. Orda yaptırırım herhalde. Ben de bi ara Asiye hnma gitmiştim ama çok kalabalık diye bıraktım. Oğlumdaki dr uma devam ediyorum şimdi. O da karşıda ama çok memnunum.

50 lik yüksek çıkıp 100 lük düşük düşük çıkan arkadaşlar oldu. Senin de öyle olur inşallah. Ben de çok tırsıyorum bu şeker yüklemesinden. Hayırlısı bakalım.

reyhanı duymadım bende orya gidiyordum geçen sene devlet gibi çok kalabalık ve muayeneler çok hızlı diye bıraktım

Aynen ben de oraya gidiyordum. Muayeneye üç kişi birden alıyorlar. Ben de o yüzden bıraktım. Ama reyhan hnm öyle değil galiba. Bi de o ana binada değil arkada başka bir bina var orada

Onu kullanıyorum ben de ama artık benimki ileri boyutlarda şu an küçük et parçaları oluştu malesef
Doğumdan sonra lazerle aldırmaktan başka bi çözümü yok malesef

Çok geçmiş olsun

cok geçmiş olsun canım.benimde parmaklarımda uyuşma oluyo ara ara..

Sadece duygusallık olsa iyi aşırı sinirlilik gerginlik :) her şeyi uç noktalarda yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…