2015 Temmuz Anneleri

Sagolsn cnm dusuk tansyn iyi diolrda bana hic iyi gelmyr ya :) bas agrisi yapyr bugunde halszlj yapti bakalm hergun degisk degsk rahatszlklrm turedi az kaldi saylr dayancz artk

C
cnm zor durum gerckten doktor secimi ama o doktrn sezeryani nasl yaprms arastrdn mi hic belkide iyidr bende arkdslrmn tavsiyesi uzerine gdyrm doktorma ilkkez dogrcz hepmz her doktor bize acaba mi grlyr ama icini rahat tut cnm hemen panikleme

Kesinlkle canm artk zaman gosterck ne olcgni

Canmgecms olsn dikkat et 100 lukte okdgm kadryla dusuk cikyr genelde sende dikkat edersn kalmz bisey ins. Allahn izniyle

Canim sana da musmutlu iyi bir gun olsun:):) bana arkadasim vermisti o yuzden koku filan yoktu ama havalansa gecer herhalde. Ne marka aldin?

Geçmiş olsun.İnşallah bir daha olmaz.

Hadi insallah sonuclarin iyi cikar canim.

Gecmis olsun canim cok. Sana nazar degdi galiba kuzum ya e sonucta neden uyusmus yani? Sinir mi sikismis? Benimde kizimda kollarim bacaklarim
Cok uyusuyordu doktor sinirlere baski oluyor hamilelikte ilerledikce demisti. Oyle birseymi acaba. Bak idrat enfeksiyonuda gecmis artik oanik yapma erken dogum filan. Icin rahatlamistor cok sevindim:)

Canim sende bir bahane uyduruverseydin almasaydin . Hadi calisirken caresi yokmus birakiyormus filan bu alisveris icin yahu, keyfi icin kizini almamis

Sagol canim:) bizde aynen oyle diyoruz hayirlisi neyse o olsun.

Canim hamileligin sonunda 13 saat yolculuk biraz agir gelebilir hemde ben herzaman evime yakin bir yerde olmak isterim dogumda. Cikista da evime gelip hemen bebekle duzenimi kurmak isterim. Ne kadar annen kayinvalide bile olsa kendi evin en rahati. Bebekte yeni ortamina evine hemen alisir daha huzurlu bir bebek olur. Bak bana ben temelli baska bir ilkede hic bilmedigim yabanci doktorlarla tek basima doguracagim. Hepimiz doguracagiz bir sekilde esas sonrasi onemli. Hep olumli dusun olumlu olsun hersey. Bwn senin yerinde olsam evim nerdeyse orada dogum yaparim. Samsundaki doktorun iyi olacagi ne malum?

Ben Biga'liyim :) bak demekki oradaki doktorlar daha iyiymis Bandirma'dan bile:):)

Canim biz tatildeydik surekli disarida igrenc kizartma yagli seyler yedik eve donunce testten once 3 gunum vardi surekli salata kapuska filan yedim ekmek vs hic yemedim
Kahvalti harici hemen dusmys testte dusuk cikti 100'luk olan. Sende dikkat et teste kadar duser. Bol bol salata, sebze:)

Selam kızlar doktordan ciktik simdi 1 kilo 406 gram olarak ölçtü doktorumuz bugun bizim oğlanı ) Beni kilo konusunda ilk defa ciddi olarak uyardı ve hicbir sekilde tatlı tuketmememi soyledi... Yenidoğan katında hemşirelerle görüştük çantaya şapka, eldiven, corap koymamızı önerdiler, benim icinde gecelik onerdiler

[QUOT. "elahar27, post: 40559944, member: 605047"]Ha ha bizde hemen olsun istedik 2 yilimizi kutladigimizda iki cocuk vardi Cocuk sahibi olmak cok guzel ama bence biraz ara
verilmeli hem anne icin hemde bebek icin oglusum abi oldugunda daha 18 ayliktiOnunla fazla ilgilenemedim Ben ikinci hemen olsun istemedim kismet bence en[/QUOTE]
maşallah canım ozaman senin 3.mü olacak.sen kaç yıllık evlisin[/QUOTE]
Canim 2007 martta evlendim evet bu ucuncum Allah kismet ederse

Merhaba sizinle tahmini tarihlerimiz aynı gözlüyor. Bende Mayıs başı gibi uçağa bineceğim dr Uma sordum binmeden rapor vermem gerekiyor dedi. Sizin de rapor gerekebilir bence bir danışın.
Senin mayista ama canim. O zamana kdr 28 haftaya geliyor. 28. Hafta ucaklar rapor istiyor. Yorum yazan arkadas henuz 26. Haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…