2015 Temmuz Anneleri

Canm cok sagol doktorumda dusuk tansyn hemilede sorn teskl etmyr dems ama goz kararmsi aninda hicbisey goremyrm ki korkyrm dusucm falan die olmazsa boyle giderse izin alcm cnm zaten esimde oyle soyledi
Canim cok cok gecmis olsunnn. Iyi ki hemen ailene haber verebildin. Boyle olursa erkenden izne ayrl dinlen bence de dikkat et kendine

Senin mayista ama canim. O zamana kdr 28 haftaya geliyor. 28. Hafta ucaklar rapor istiyor. Yorum yazan arkadas henuz 26. Haftada
Ucaklar rapor istiyor evet, ama
Tabiki ucaga binerken ultrasona sokmuyorlar:) ben ucmustum galiba 28. Haftamdi 24. Haftadayim dedim oldu bitti:):) biraz da bol biseyler giyince belli olmuyor zaten:)

Anlat dok tabi canim. Hele hamileyken hiic icine atma. Bende gecen eltimi anlattim ya burda
Ohh mis rahatliyi insan
Smdi senin yeni bebisinde olacak insallah canim, smdi dusunmeyen o zamanda dusunmeyenilir. Yine sana brakir cocugunu belkide. Yavastan musait olmadigin zmnlarda dile getir olmadi.

Tatlim civar iller nasil? Gunushane fln

Cnm erzuruma gidebilirz yada gumushanede ii bi dktr var ama arabamiz yok.maalesef o kdr alalim ddim kv evhami yuzunden almdik.arabamiz lsa hic dusunmm erzuruma giderim.kafam cok karsik hayrlisiylasagliklica dogursaydim.
Smdi okudum bu mesajini canim. Rabbim yardimcin olsun. Stres yaoma smdiden, hersey olacagina varir. Okuldan tanidik biri yok mu arabasyla goturecek peki? 40 yilin basi olacak sey, rica edilir belki. Yakinliginiz varsa

Ucaklar rapor istiyor evet, ama
Tabiki ucaga binerken ultrasona sokmuyorlar:) ben ucmustum galiba 28. Haftamdi 24. Haftadayim dedim oldu bitti:):) biraz da bol biseyler giyince belli olmuyor zaten:)
Oule soylenip geciliyor tabi ki :) prosedur olarak 28 i soruyorlar. Birsey olursa kendileri risk almamak icin rapor istiyor.

C
cnm zor durum gerckten doktor secimi ama o doktrn sezeryani nasl yaprms arastrdn mi hic belkide iyidr bende arkdslrmn tavsiyesi uzerine gdyrm doktorma ilkkez dogrcz hepmz her doktor bize acaba mi grlyr ama icini rahat tut cnm hemen panikleme
Arkadaslarim ii degil ddi ona insallh denk gelmzsin diyor.bnde ona denk gelirsen korkusu oldugu icin panik yapiorum .bu gidiske burda dogurcm belli yani valla ne bizimkilerden ne esim tarafindan hayr var.

Onuda dusunuyorum cnm.olacagi varsa heryerde bisey olur sanirim.Allah buyuk insallh hersey yolunda olur Canim.bnm sansima ii doktorumuz gidiyo ama yapck bisey uok napalim

Tatlim civar iller nasil? Gunushane fln
Cnm gumushanede ii bi doktr var ama ozel miayenesi var dogumda sen hangi hastanedeysen.onu cagiriyomussun orda hic gitmedim ona.firsat hic olmadi.bide nurda dogum baslasa suyum fln gelse bir saat fln yol gidip oyle dogum yapcm o panikle zor olur sanrim

Smdi okudum bu mesajini canim. Rabbim yardimcin olsun. Stres yaoma smdiden, hersey olacagina varir. Okuldan tanidik biri yok mu arabasyla goturecek peki? 40 yilin basi olacak sey, rica edilir belki. Yakinliginiz varsa
Okuldakiler yaz oldugu icin hep tatilde olur canim her ihtimalimiz kapali anlican.insallh bebekte bnde saglikli sekilde kurtulurz dogumdan aklima hep sezeryan geldigi icin bi korku yasiyorum ama hayrlisi allahtan artik napim .

Arkadaslarim ii degil ddi ona insallh denk gelmzsin diyor.bnde ona denk gelirsen korkusu oldugu icin panik yapiorum .bu gidiske burda dogurcm belli yani valla ne bizimkilerden ne esim tarafindan hayr var.
Canim ben erzurumun ilcesindeyim soylemistim sanki daha once suan ilcemizde devlet hastanesinde iki tane kadin dogum doktoru var ama bilinirki ebeler dogum yaptiriyor ve cok acimasizlarmis ben normal olursa erzurum merkeze gidecegim ozel buhara hastanesine fiyatlari cok uygun degil ama ben doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim. Bizim de arabamiz yok artik o an kimi bulsak istiyecez arabasini

Anladim cnm burda bi iki ebe cok iyi bizim eski.mudurum.karisi onsallh ona denk gelirim tanisicam insallh onunla.bizde burda olursam.ki olurum muhteml bulabilirsek birine rica ederiz en.kotu erzurum icin sifada humeyrayi oneriolr ama bilmiom nolck.sansimiza insallh hersey yolunda olur mecburi buralrdayz hizmet verioz bi suru sknti cekiyoruz sagliklica dogururuz canim

Amin canim insallah hayirlisiyla ikimizde baska sehirlere gitmek zorunda kalmayiz

kaç kilo aldın ki canım? maşallah tosuncuğuna kocaman olmuş benimki biraz geriden geliyo galiba 26+2 de 860 gr dı en son şimdilerde anca 1 kg yu geçmiştir heralde dr. haftasıyla uyumlu diyo ama bana alt sınırda gibi geliyo benim bebeiş kafaya taktım biraz

Kızlar son günlerde bişey farkettim .Göğüs uçlarım zaten bi süredir kapkara ve füze gibi bi çıkıntı oldular da son günlerde ucunda sarımtrak bişeylerin biriktiğini farkediyorum.Ve sanırım ben sütyen kullanmıyorum şu air bra var ya onlarla rahat ediyorum önceden de öyleydim zaten hep sanırım onlar naylonsu o nedenle mi oluyor bilmiyorum işten geldiğimde o göğüsucumdaki sarımtrak birikintilerin çok kötü koktuğunu farkediyorum onları temizlemeye çalışıyorum..Temizliği nasıl neyle yapmalıyım?Bi de bugün bi ark.ım onu sakın temizleme o ilk doğduğunda bebeğe faydalı bişi vücut şimdiden biriktiriyo gibi bişiler dedi ama emin de olamadım...???

Cnm o bnde hep oluyo banyoda fln temizliom gene oluyo.bn igreniyorum durunca hosuma gitmio.faydali oldugunu ilk defa duydum.

Cnm o bnde hep oluyo banyoda fln temizliom gene oluyo.bn igreniyorum durunca hosuma gitmio.faydali oldugunu ilk defa duydum.
ben de iğreniyorum canım ben de sanmıyorum faydalı olduğunu ama kafama takıldıı bş sorayım dedim bilen varsa şimdiden dışarda bi birikim olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…