- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #37.941
Rapor verildigi andan bir hafta icerisi icin gecerliAnladım benim de 28 e denk geldiği için sanırım gerekiyor. Bir de ben üç gün falan kalacağım dönüşte de bir daha mı almam lazım biliyormusunuz siz? Kaç gün geçerli acaba rapor
Canim cok cok gecmis olsunnn. Iyi ki hemen ailene haber verebildin. Boyle olursa erkenden izne ayrl dinlen bence deCanm cok sagol doktorumda dusuk tansyn hemilede sorn teskl etmyr dems ama goz kararmsi aninda hicbisey goremyrm ki korkyrm dusucm falan die olmazsa boyle giderse izin alcm cnm zaten esimde oyle soyledi
Ucaklar rapor istiyor evet, amaSenin mayista ama canim. O zamana kdr 28 haftaya geliyor. 28. Hafta ucaklar rapor istiyor. Yorum yazan arkadas henuz 26. Haftada
Anlat dok tabi canim. Hele hamileyken hiic icine atma. Bende gecen eltimi anlattim ya burdaGünaydın kızlar
Sabah sabah sinirle başladım. Bugün ailem gelicek bana yicek bişey yapma dediler sağolsunlar. Ne kadar ailemde olsa evi temizlerim ben sil süpür sabahtan beri. Karşı komşumda iyidir hoştur ama çok rahat 5 yaşında en küçük kızı kadın çalışıyo 2 tanede ergen 1 kız 1 oğlan çocuğu var liseye giden. Hafta içi 5 yaşında olan abisi ve ablasından önce geliyo servisle bana geliyo onlar gelene kadar ama bu gelme 15-20 dk değil yani ben burda oynuycam diyo 7 ye kadar takılıyo annesi gelene kadar. Ay bide sanki çocuk değil kocakarı bi entrikalar bi hareketler. Benim kızım bebek gibi kalıyo yanında. Evcilik oynuyo ama sevgilisi var felan hayalde bende çocuğumu daha Çocuksu oyunlarla büyütüyorum tv izletmiyorum yaşına uygun yaşasın dimi.bu kız gelip gittikçe oyunlarda değişiyo.
Ay çok uzattım velhasıl sabahta 9 da bana Bıraktı gene annesimisafirim gelicek görüyo ev süpürüyorum benim 2 tane zaten onların koşturması yetiyo. Alışverişe gidiceklermiş öteki çocukları için uzak bunu götürmiyim sende durabilir mi öğlene kadar dedi bişey diyemedim ama içimden çok sinirlendim yüzyüze bakıyoruz kalbini kırmak istemem normalde bi sorunum yok. O yüzden sustum.
Çalışan arkadaşlardan ricam yazık çocuğada lütfen çalışma hayatınıza çocuklarınızı uydurmayın siz hayatınızı çocuklarınıza uydurun. Ben sinirlendim ama bunu anlatma sebebim o değil o çocuğun hiç normal olmadığı şimdiden belli çünkü aile ortamı görmüyo ki. Öteki çocuklarıda öyle 17:15 te getiriyo servis onlar annelerinden 10 dk önce eve giriyorlar yazık yani nerelerde takılıyorlar? Bide kadın çalışmaya muhtaçta değil. Alışmış çalışıp kazanmaya tamam çok güzel takdir ederim ama bi çocuğunu büyük ondan sonra.
Kusura bakmayın çok uzun oldu içimi Döktüm rahatladım iyki varsınız.
Anladım canım teşekkür ederim :)Rapor verildigi andan bir hafta icerisi icin gecerli
Tatlim civar iller nasil? Gunushane flnGunydn kizlar.sabah sabh sini nerde dogum yapcam muammasi hala suruyo canim skldi.burdaki doktorum mayista gidiyomus.bi tanesi gene ii ama rukiye die biri var onun icin hic ii seyler soylemiolr.norml dogum olcagini bilsem burda yaparim ama gadi sezeryan olursa die skntim var.burda olmaya cesaret edemiyorum.annemle konustum burda yap diyor e diyorum nasil gelcm.otobuslemi diyorum 13 saat babam almaya gelsin baban uzun yola hic cesareti yok yollar kotu baban suremezki diyor.samsunda yap diyor bu sefer kayinvalidemlerde yapim yapmasinada kim alck.onlrda araba bile yok kime ne rica etckler .oyle canim skldiki bn simdi nerde dogum yaoayim bayburtta guvenemiorum Doktrlara.hos kac kisi burda dogim yapio bnm korkum sezeryan.olmk neden korksam hep basima gelio o ayri meselede.bi akil verin napcam
Smdi okudum bu mesajini canim. Rabbim yardimcin olsun. Stres yaoma smdiden, hersey olacagina varir. Okuldan tanidik biri yok mu arabasyla goturecek peki? 40 yilin basi olacak sey, rica edilir belki. Yakinliginiz varsaCnm erzuruma gidebilirz yada gumushanede ii bi dktr var ama arabamiz yok.maalesef o kdr alalim ddim kv evhami yuzunden almdik.arabamiz lsa hic dusunmm erzuruma giderim.kafam cok karsik hayrlisiylasagliklica dogursaydim.
Oule soylenip geciliyor tabi ki :) prosedur olarak 28 i soruyorlar. Birsey olursa kendileri risk almamak icin rapor istiyor.Ucaklar rapor istiyor evet, ama
Tabiki ucaga binerken ultrasona sokmuyorlar:) ben ucmustum galiba 28. Haftamdi 24. Haftadayim dedim oldu bitti:):) biraz da bol biseyler giyince belli olmuyor zaten:)
Arkadaslarim ii degil ddi ona insallh denk gelmzsin diyor.bnde ona denk gelirsen korkusu oldugu icin panik yapiorum .bu gidiske burda dogurcm belli yani valla ne bizimkilerden ne esim tarafindan hayr var.C
cnm zor durum gerckten doktor secimi ama o doktrn sezeryani nasl yaprms arastrdn mi hic belkide iyidr bende arkdslrmn tavsiyesi uzerine gdyrm doktorma ilkkez dogrcz hepmz her doktor bize acaba mi grlyr ama icini rahat tut cnm hemen panikleme
Onuda dusunuyorum cnm.olacagi varsa heryerde bisey olur sanirim.Allah buyuk insallh hersey yolunda olur Canim.bnm sansima ii doktorumuz gidiyo ama yapck bisey uok napalimCanim hamileligin sonunda 13 saat yolculuk biraz agir gelebilir hemde ben herzaman evime yakin bir yerde olmak isterim dogumda. Cikista da evime gelip hemen bebekle duzenimi kurmak isterim. Ne kadar annen kayinvalide bile olsa kendi evin en rahati. Bebekte yeni ortamina evine hemen alisir daha huzurlu bir bebek olur. Bak bana ben temelli baska bir ilkede hic bilmedigim yabanci doktorlarla tek basima doguracagim. Hepimiz doguracagiz bir sekilde esas sonrasi onemli. Hep olumli dusun olumlu olsun hersey. Bwn senin yerinde olsam evim nerdeyse orada dogum yaparim. Samsundaki doktorun iyi olacagi ne malum?
Cnm gumushanede ii bi doktr var ama ozel miayenesi var dogumda sen hangi hastanedeysen.onu cagiriyomussun orda hic gitmedim ona.firsat hic olmadi.bide nurda dogum baslasa suyum fln gelse bir saat fln yol gidip oyle dogum yapcm o panikle zor olur sanrimTatlim civar iller nasil? Gunushane fln
Okuldakiler yaz oldugu icin hep tatilde olur canim her ihtimalimiz kapali anlican.insallh bebekte bnde saglikli sekilde kurtulurz dogumdan aklima hep sezeryan geldigi icin bi korku yasiyorum ama hayrlisi allahtan artik napim .Smdi okudum bu mesajini canim. Rabbim yardimcin olsun. Stres yaoma smdiden, hersey olacagina varir. Okuldan tanidik biri yok mu arabasyla goturecek peki? 40 yilin basi olacak sey, rica edilir belki. Yakinliginiz varsa
Canim ben erzurumun ilcesindeyim soylemistim sanki daha once suan ilcemizde devlet hastanesinde iki tane kadin dogum doktoru var ama bilinirki ebeler dogum yaptiriyor ve cok acimasizlarmis ben normal olursa erzurum merkeze gidecegim ozel buhara hastanesine fiyatlari cok uygun degil ama ben doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim. Bizim de arabamiz yok artik o an kimi bulsak istiyecez arabasiniArkadaslarim ii degil ddi ona insallh denk gelmzsin diyor.bnde ona denk gelirsen korkusu oldugu icin panik yapiorum .bu gidiske burda dogurcm belli yani valla ne bizimkilerden ne esim tarafindan hayr var.
Anladim cnm burda bi iki ebe cok iyi bizim eski.mudurum.karisi onsallh ona denk gelirim tanisicam insallh onunla.bizde burda olursam.ki olurum muhteml bulabilirsek birine rica ederiz en.kotu erzurum icin sifada humeyrayi oneriolr ama bilmiom nolck.sansimiza insallh hersey yolunda olur mecburi buralrdayz hizmet verioz bi suru sknti cekiyoruz sagliklica dogururuz canimCanim ben erzurumun ilcesindeyim soylemistim sanki daha once suan ilcemizde devlet hastanesinde iki tane kadin dogum doktoru var ama bilinirki ebeler dogum yaptiriyor ve cok acimasizlarmis ben normal olursa erzurum merkeze gidecegim ozel buhara hastanesine fiyatlari cok uygun degil ama ben doktorumdan cok memnunum tavsiye ederim. Bizim de arabamiz yok artik o an kimi bulsak istiyecez arabasini
Amin canim insallah hayirlisiyla ikimizde baska sehirlere gitmek zorunda kalmayizAnladim cnm burda bi iki ebe cok iyi bizim eski.mudurum.karisi onsallh ona denk gelirim tanisicam insallh onunla.bizde burda olursam.ki olurum muhteml bulabilirsek birine rica ederiz en.kotu erzurum icin sifada humeyrayi oneriolr ama bilmiom nolck.sansimiza insallh hersey yolunda olur mecburi buralrdayz hizmet verioz bi suru sknti cekiyoruz sagliklica dogururuz canim
Insallh canimAmin canim insallah hayirlisiyla ikimizde baska sehirlere gitmek zorunda kalmayiz
kaç kilo aldın ki canım? maşallah tosuncuğuna kocaman olmuş benimki biraz geriden geliyo galiba 26+2 de 860 gr dı en son şimdilerde anca 1 kg yu geçmiştir heralde dr. haftasıyla uyumlu diyo ama bana alt sınırda gibi geliyo benim bebeiş kafaya taktım birazSelam kızlar doktordan ciktik simdi1 kilo 406 gram olarak ölçtü doktorumuz bugun bizim oğlanı ) Beni kilo konusunda ilk defa ciddi olarak uyardı ve hicbir sekilde tatlı tuketmememi soyledi... Yenidoğan katında hemşirelerle görüştük çantaya şapka, eldiven, corap koymamızı önerdiler, benim icinde gecelik onerdiler
Cnm o bnde hep oluyo banyoda fln temizliom gene oluyo.bn igreniyorum durunca hosuma gitmio.faydali oldugunu ilk defa duydum.Kızlar son günlerde bişey farkettim .Göğüs uçlarım zaten bi süredir kapkara ve füze gibi bi çıkıntı oldular da son günlerde ucunda sarımtrak bişeylerin biriktiğini farkediyorum.Ve sanırım ben sütyen kullanmıyorum şu air bra var ya onlarla rahat ediyorum önceden de öyleydim zaten hep sanırım onlar naylonsu o nedenle mi oluyor bilmiyorum işten geldiğimde o göğüsucumdaki sarımtrak birikintilerin çok kötü koktuğunu farkediyorum onları temizlemeye çalışıyorum..Temizliği nasıl neyle yapmalıyım?Bi de bugün bi ark.ım onu sakın temizleme o ilk doğduğunda bebeğe faydalı bişi vücut şimdiden biriktiriyo gibi bişiler dedi ama emin de olamadım...???
ben de iğreniyorum canım ben de sanmıyorum faydalı olduğunu ama kafama takıldıı bş sorayım dedim bilen varsa şimdiden dışarda bi birikim olmaz heraldeCnm o bnde hep oluyo banyoda fln temizliom gene oluyo.bn igreniyorum durunca hosuma gitmio.faydali oldugunu ilk defa duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?