2015 Temmuz Anneleri

Cok sagol canm benm okuttm anneme kendimi :) canm dusuk tansyndan dolayi olyrms uyusma belirti gibi bisey yani ebet enfksyn gecms kocaman bir ohhh cektm doktorumada hepmz sevndk ona. Bu tansyn meseleside boyle arada olck sanrm yapck biseyleri yokms cunku

Masallah canm pasana ne guzel onerilerde almssn

Canim cok cok gecmis olsunnn. Iyi ki hemen ailene haber verebildin. Boyle olursa erkenden izne ayrl dinlen bence de dikkat et kendine
Cok saglsn canm benm. Zorla gordmde aradm annemi canm hemen kostular sagolsnlr. Onlarda olmasa ne yaprm oyle yapcm cnm baktm olmyr benden oglsmdn onemli degl ne yapim

Arkadaslarim ii degil ddi ona insallh denk gelmzsin diyor.bnde ona denk gelirsen korkusu oldugu icin panik yapiorum .bu gidiske burda dogurcm belli yani valla ne bizimkilerden ne esim tarafindan hayr var.
Canm sen herksn dedgne bakma ins. Sende bisey olmyck soyle hemen korkutan urkutrn arkdslrda cok sinirbozucu ama o doktorda dogm yapck kadina bukadr öcü gibi anlatlmz ki canm sen sakin olmaya cals bisey olmcyck allah in iznyle. Üzme kendini sakın

Canm taksi cagirrsnz ya ne yapcksn senden onemli degl ya kotu dusunme hemen

Onuda dusunuyorum cnm.olacagi varsa heryerde bisey olur sanirim.Allah buyuk insallh hersey yolunda olur Canim.bnm sansima ii doktorumuz gidiyo ama yapck bisey uok napalim
Canim bisver takma hic kafana. Ben zaten hicbir doktor tanimiyorum burada bastan beri gittigim doktorda dogum yapacagim hafta yurtdisinda. Kim denk gelirse o yapacak sezeryani yani. Hic tanimadigim biri olacak. Burada zaten oyle sistem. Genelde kimdenk gelirse. Belli bir doktor doguma girmiyor. Ben takmiyorum hersey olacagina varir dedim unuttum bu konuyu. Sende hic dusunme bunlari bebegini dusun birtek:)

Canm banada elleme dediler ki hatta burdada knsldu goguslermz sut hazrligi icin calsmalara baslms demekms bir arkdsmz temzlmstm agri yapti sonrasnda demsti burda bence elleme suyla sabunla yika ama cok elinle temzlemeye kalkma

Insallh canim Ya stresli gunlerim bitti diyorum tam bu isler kafami karisyiriyo napim herseyin hayrlisi.iste aa yaza denk gelio iyi ayalayamamissiniz napcaksin fln filan dedikce sinirlerim bozuluyo insanlr ne skntilr cekio bebek sahibi olmk icin sukretmek lazimken boyle diye diye cinlerimi hoplatiyolar iste.

Canim sakin gogus uclarinla oynama ve temizlemeye calisma. O sari seyler iyi birsey insallah sutun gelecek anlamina geliyor. Uretim baslamis simdiden:) bende de var kizimda da vardi doktor elleme kurcalama demisti. Sutyrn ilarak ta pamuklu olanlari giymen lazim naylon katisimlilar koku yapar. Bebegin kilosu filan da takma biyle seyleri. Bazen buradaki sistem daha hosuma gidiyor aslinda bak ben kilo milo bilmiyorum . Daha dogrusu bebekle ilgili hicbirsey bilmiyorum ve gormuyorum paranoya yapacak bir bilgi yok elimde:) rahat rahat hamilelik geciriyorum. Her bebek farklidir nasil her insanin boyu kilosu farkliysa. Doktorun haftasiyla uyumlu diyorsa oyledir. Ustune hic dusunme. Hatta benim kizim 47 cm dogdu kilosuda fazla degildi . Biz dedik kime cekmis bu kiz kisacik. Ben 54 cm dogmusum. Sonradan insan irisi bisey oldu:) simdi sinifinin en uzunu:) O isler dogum kilosu boyuyla ilgili degil. Hele anne karnindaki boy kilo ile filan hic ilgili degil:)

Cok saglsn canm benm. Zorla gordmde aradm annemi canm hemen kostular sagolsnlr. Onlarda olmasa ne yaprm oyle yapcm cnm baktm olmyr benden oglsmdn onemli degl ne yapim
Allahtan ben bu hamileligi simdilik kazasiz belasiz geciriyorum . Ne guzel anneleriniz yaninda kosup geliyorlar. Ben hasta olsam boyle kimse yok esim hep seyahatte birde 2 yasinda cocuk ne yaparim ?? Esim
Yarin yine gidiyor uzaklara biz kizimla yalniziz 1 hafta hayirlisi bakalim!

Oyle yapcam canim. kadinkendi foktorum ogun nobetci olmazsa o gun nobetci digeri olursa bu sefer gene o yapckti.olmusla ölmuse cagre yok.bebege biseyler aldikda azda olsa rahatladim iyi olur hersey insallh.

Ahhh canım gerçekten nasıl moral oldun çok teşekkür ederim ayyy bebeğimin emeceği sütün işaretimiymiş o ne güzel yaaa çok sevindim .Doğru söylüyosun uçlarla oynamak erken doğuma sebep oluyomuş çok oynamamaya çalışayım bari.Tmm cnm kilosunu takmıyorum kafama dr. normal dediyse normaldir canım senin kızına da maşallah.Eşine çekmiş bence baksana sarı sarı Hollandalılar hem sarışın hem insan irisi oluyolar maşallah.Yeğenim de Hollandaya gelin gitmişti damat,annesi,ablası,babası upuzunlardı maşallah ordan biliyorum :)

canım ben şey duymuştum..hangi ülke bilmiyorum ama yurtdışında ssvd(sezeryan sonrası vajinal doğum) daha yaygınmış.Hiç bahsettiler mi sana en azından sordular mı düşünür müsün diye?Sona ana kadar bekleyeceklerine göre gizliden mi onun planını yapıyolar yoksa :)

14 olmus :/ ki Ben son 1 aydir almadim saniyordum, evdeki tartida problem var heralde... 2.5 kilo artidayim bir oncekine gore... Bu arada bir onceki kontrolde 25+5 flndik ve 727 gramdik bence seninkide gayet normal

reyhanı duymadım bende orya gidiyordum geçen sene devlet gibi çok kalabalık ve muayeneler çok hızlı diye bıraktım

bende yaptırdım bu hafta açlıkğın iyi benimde o civarda çıktı tokluk 104 çıktı bende yüksek dediler haftaya tekrar yaptıracağım hergün farklı çıkıyor
Reyhan aynı zamanda perinatolog onun randevu sistemi çok iyi saatinde giriyorsun muayeneye kendiside çok iyi bir bayan memnunum kızımdada ona gitmiştim.. Karbonhidrati kes dedi doktor insallah dusuk cikar sagolasin canım
Tamam canım sağol. Orda yaptırırım herhalde. Ben de bi ara Asiye hnma gitmiştim ama çok kalabalık diye bıraktım. Oğlumdaki dr uma devam ediyorum şimdi. O da karşıda ama çok memnunum.
Evet asiye mürvet alev cok kalabalik oluyor onlar bir cok kisiyi ayni anda alıyormus içeri ama reyhan öyle değil tek giriyorsun..
50 lik yüksek çıkıp 100 lük düşük düşük çıkan arkadaşlar oldu. Senin de öyle olur inşallah. Ben de çok tırsıyorum bu şeker yüklemesinden. Hayırlısı bakalım.
İnsallah canım bu hafta dahada dikkat edicem..
Canmgecms olsn dikkat et 100 lukte okdgm kadryla dusuk cikyr genelde sende dikkat edersn kalmz bisey ins. Allahn izniyle
İnşallah canım.. Sen nasıl oldun kendini nasıl hissediyorsun??

Öyle yapicam canim allahın izniyle düşecek inşallah..
Canım sakın sıkma elleme banyoya girdiğinde felan liflersin o kadar o sıvı çok önemli bebek için vede süt üretimine hazırlık inşallah..
Canm banada elleme dediler ki hatta burdada knsldu goguslermz sut hazrligi icin calsmalara baslms demekms bir arkdsmz temzlmstm agri yapti sonrasnda demsti burda bence elleme suyla sabunla yika ama cok elinle temzlemeye kalkma
Evet ben beyaz şeyleri temizlemiştim ve iki gün ağrı yapmıştı..
allah yardımcın olsun canım benımde burada hiç kimsem yok ve gerçekten zor insan olsunlar yanında istiyor ama olmuyor benim butün ailem yurdışında ben türkiyeye gelin geldim ama allah yardım ediyor dağına göre kar veriyor.. Bu hamileliğimde çok duygusal oldum kızımda ise doğumdan sonra çok duygusallaşmiştım hayırlısı allahdan o yardım eder..

bende de var ve bir gün duşta biraz kopmuştu çok acıdı kopan yerler. ellememeliymişiz o şeyleri:)
ayrıca çatlak olmasın diye şimdiden nemlendirmeliymişiz göğüs uçlarını, bitkisel bir şeyler ararken ayva çekirdeğini gördüm bir sitede. hafif suda bekletip jelleşince o jeli göğüs uçlarına sürün nemlendirmek için diyordu. ayva bulamadım şimdilik ama ilk fırsatta yapıcam ben.:)

Arkadaslar bugün de gittik Bebişim i gördük Dr durumu çok iyi dedi biraz daha dikkat edelim en azından 32 haftalik olsun dinle n ve 1370 gr olmus baya büyümüş baya mutlu olduk bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…