- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.101
Belli degil canim yani suan normal olmamasi icin tek bir sorun bile yok tek sorun benim beynimde :)Belli mi normal mi sezeryan mı benimde tek korkum panik olmak çırpınmak :) işte hiç o deneyimi yaşamadığımız için bu korkular
Onları çok denedim salata patates felan koydum. Krem gibi bi öneride olabilir.Çay iyi geliyor diye duymuştum sanki
Krem bilmiyorum da poset cay oluyor ya onu cope atmayip iki gozunede birer tane koyup yarim saat beklemen gerekiyormus ve bunu hergun yapacakmisdin,bir de genetikse yapilacak birsey yok benimkide cukurdur bazende torba oluyor herhalde gunu nasil gecirdigine bagli :)Onları çok denedim salata patates felan koydum. Krem gibi bi öneride olabilir.
Reflu yastigi cocukta reflu olursa alirsin canim. Her cocukta reflu olmuyor. Bizde olmamisti. Yan yatirma yastigi alacaksan buna gerek yok gibi geldi bana. Etrafta o kadar cok kalabalik oluyorki ivir zivir mumkun oldugunca gereksiz seylerden kacinmak lazim:) emzirmeBu reflü yastığıda mini yatk gibi birşey aslında emizrme yastığı yerinede kullanılabilir sanki çok teşekkür ederim bilgiler için yarın gidip alıcam eksikleri . Reflü yastığı bu Eki Görüntüle 1500454
35 sayfa okudum anca bitti, okumayinca da caba ne kacirdim diye merak oluyor:). yarin randevum var bakalim bizim kiz ne yapiyor, son ultrasonumuz olacak bu.Bir haftadir carpinti gibi oluyor bende de, tansiyon diye düsünüyordum ama bugün yine olunca ölctüm normal cikti.Sanki sirtima 1 ton yük vurmuslar gibi agirlik cöküyor, gözüm kararmaya basliyor.Daha önce olmamisti hic böyle, dr sorayim yarin bunu bi.Bi de hangi hastaneye gideyim diye sorucam, daha önce dogum yaptigim hastanenin dogum kismini kapatmislardi.Bi 20 dk , bi de 30 dk mesafede iki secenegim var bakalim hangisini tavsiye edecek .
23 haftalık maşallah nasıl sağlıklı kalabilmiş.Çok zor erken doğum Zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.Ayyy nasil duygulandim Allah im cok sukur suan ki halimize
Benimde varBencede doktorların yanlış yönlendirmesi doktor seçimi o yüzden 1 kat daha önemli ben doktora hemoridim var dedim normal doğum yapabilir miyim evet yapabilirsin dedi başka birisi olsa hayır yapamazsın sezeryan olması lazım derdi. Birde çevremizde ki insanlarım doğum hikayeleri bizi çok etkiliyor
Geçmiş olsun, bende öyle bir hastalık atlattım da bol bol Ihlamur zencefil bal içtim. Maalesef ilaç da kullanamıyoruz dinlenerek atlatmaya çalışmıştım. Umarım sen de atlatırsın kısa zamanda.Bir kac gündür nezleydim. Evde yatip dinleniyordum. Tam iyilestim diyordum simdi cok siddetli göğüs ağrısı basladi. Acayip yaniyor. Bogazimda kotu olmaya basladi. dr hemen gitmek istemiyorum. Evde ne onerirsiniz. Bitki caylarini da cok tuketemiyorum insan gebelikte cekiniyor.
Canım bende her ay komple gidiyorum. Normal de de beceremezdim kendim zaten yapsam da saatlerce sürerdi, şu durumda hiç uğraşmıyorum gidiyorum güzellik merkezine iki dk da hallediyor sürekli gittiğim bir kız. Kendini kasarsan daha çok acıyor ama, alışınca daha kolay oluyor.Bugun hamileyken ilk kez agdaya gittimevlenmeden once lazer epilasyon yaptirdigimdan cok cikmiyo normalde bende artik.
Doktor disinda boyle bisey icin gostermek cok sinir bozucu ama artik karnimdan bisey goremiyorum malesef.
Agdanin bitip, cikip arabaya binmem toplam 8 dk surduesim diyo niye yaptirmadan geldin
Psikolojik bebegimi dusundugumden coook acidiii
Siz nasil hallediyosunuz ?
Kızlar bişey sorcam belki kiminiz gülücek bana ama Gözlerim altında torba var yani genetik aslında yapım öyle ama bunu azaltacak bitkisel bişey yada krem vs tavsiye edeceğiniz bişey var mu?
Kızlar bişey sorcam belki kiminiz gülücek bana ama Gözlerim altında torba var yani genetik aslında yapım öyle ama bunu azaltacak bitkisel bişey yada krem vs tavsiye edeceğiniz bişey var mu?
Amin canim insallah23 haftalık maşallah nasıl sağlıklı kalabilmiş.Çok zor erken doğum Zamanında sağlıkla gelsin inşallah bebeklerimiz.
Kızlar benim gittiğim hastanede 23 haftalık bir bebek doğmuş 380 gram oranın yenidoğan ünitesinde bir tanıdığım çalışıyor o söylemişti ama haberlerini görmemiştim şuanda 4 haftalık 550 gram olmuş ve çok şükür organlarında hiç bir hasar yokmuş . Annesi ilk defa dokunuyor çok kötü oldum sizi üzmek için linki paylaşmadım sadece rabbim ne mucizeler yaratıyor ne olursa olsun umudumuzu yitirmememiz gerekiyor onun için paylaştım. Yaşıyacak günü varsa rabbim onu her türlü yaşatıyor erken doğması 380 gram doğması hepsi bahane . Benim içim gerçekten çok tuhaf oldu resmen mucize hiç bu kadar küçük doğan bebek duymamıştım .rabbim hepimizin bebeklerini hayırlısıyla sağlıklı ve zamanında kucağımıza almayı nasip eder. Böyle minik bebeklerin ve annelerininde rabbim yardımcısı olsun inşallah o annelerde bebe
Belli mi normal mi sezeryan mı benimde tek korkum panik olmak çırpınmak :) işte hiç o deneyimi yaşamadığımız için bu korkular
canım yaaa benimde pıhtılaşmam var ozaman bende ne normal doğumda ne sezeryande epidural olamayacakmıyım yaaaBen belden uyuşturulmalı isterdim ama genel olacak.Kan pıhtılaşmamdan ve ikiz olduğundan dolayı genel anestezi olacağımı söyledi doktorum.Genel anestezinin tek olumsuz yanı bebeğini hemen görememek fikrimce,onun dışında hiçbir şey görmeyip hissetmemekte en güzel yanı :) Onun dışında bir sorun görmüyorum genel anesteziyle ameliyat olmuş biri olarak :) Belden uyuşturulmanında en güzel yanı bebeğini hemen görmek :) Doktorunla konuştun mu ne diyor? Eğer herhangi bir sağlık sorunun yoksa zaten genel anestezi önermiyor doktorlar,belden uyuşturuyorlar.
ahhhh canım yaaa normal doğumu kolay gecen hep oyle diyo bebek doğunca yeniden doğmuş gibi oluyosun diye.ama işte tecrübesiz olunca kafamda deli sorular.beni ne bekliyo ne olacak diye korkuyorum aslında.arada da kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.bekleyip görecem kötü şeyler düşünmeyecem diyeKorkulacak hiçbirşey yok ki. Sancı anında ebe seni yönlendiriyor. Doğum anında da doktor. Doğumdan sonra sen de yeniden doğmuş gibi oluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?