2015 Temmuz Anneleri

Onları çok denedim salata patates felan koydum. Krem gibi bi öneride olabilir.
Krem bilmiyorum da poset cay oluyor ya onu cope atmayip iki gozunede birer tane koyup yarim saat beklemen gerekiyormus ve bunu hergun yapacakmisdin,bir de genetikse yapilacak birsey yok benimkide cukurdur bazende torba oluyor herhalde gunu nasil gecirdigine bagli :)

Reflu yastigi cocukta reflu olursa alirsin canim. Her cocukta reflu olmuyor. Bizde olmamisti. Yan yatirma yastigi alacaksan buna gerek yok gibi geldi bana. Etrafta o kadar cok kalabalik oluyorki ivir zivir mumkun oldugunca gereksiz seylerden kacinmak lazim:) emzirme
Yastigi olarak kullanamazsin bunu uygun degil

ya benimde 50 sayfaya yakın birikmiş okumasam olmaz 3 gündür annemdeydim giremedim hiç..yarın inşallah güzel haberler alırsın

Benimde var dr ile konusmadim henuz. Bakalim ne diycek

Mrb arkadaşlar çalıştığım için sayfa sayfa okuyamıyorum... Bir bakıyorum 30 40 sayfa ilerleme olmuş.benim yavrucakta 10 gün ileride demişti doktorumuz.İki hafta önce daha çok tekmeliyorDuDu şimdi ise süt içiyorum çikolata yiyorum hafif kıpraşıyor. Artık hıçkırıklarını hissedebiliyorum sadece... Siz de de hareketlerde azalma olduğu doğru mudur? Dr hanım da sürekli hareketleri takip et diyince insan huylanıyor ister istemez... 

Geçmiş olsun, bende öyle bir hastalık atlattım da bol bol Ihlamur zencefil bal içtim. Maalesef ilaç da kullanamıyoruz dinlenerek atlatmaya çalışmıştım. Umarım sen de atlatırsın kısa zamanda.

Bugun hamileyken ilk kez agdaya gittim evlenmeden once lazer epilasyon yaptirdigimdan cok cikmiyo normalde bende artik.
Doktor disinda boyle bisey icin gostermek cok sinir bozucu ama artik karnimdan bisey goremiyorum malesef.
Agdanin bitip, cikip arabaya binmem toplam 8 dk surdu esim diyo niye yaptirmadan geldin
Psikolojik bebegimi dusundugumden coook acidiii
Siz nasil hallediyosunuz ?

Canım bende her ay komple gidiyorum. Normal de de beceremezdim kendim zaten yapsam da saatlerce sürerdi, şu durumda hiç uğraşmıyorum gidiyorum güzellik merkezine iki dk da hallediyor sürekli gittiğim bir kız. Kendini kasarsan daha çok acıyor ama, alışınca daha kolay oluyor.

Kızlar bişey sorcam belki kiminiz gülücek bana ama Gözlerim altında torba var yani genetik aslında yapım öyle ama bunu azaltacak bitkisel bişey yada krem vs tavsiye edeceğiniz bişey var mu?

Gözlerim şiş oldugunda yeşil çay koyuyorum ama sürekliyse bilmiyorumki bide her sabah sodayı buz küpünde dondurdum bir kalıp gezdiriyorum kan akışını arttırsın diye deneyebilirsin

Kızlar bişey sorcam belki kiminiz gülücek bana ama Gözlerim altında torba var yani genetik aslında yapım öyle ama bunu azaltacak bitkisel bişey yada krem vs tavsiye edeceğiniz bişey var mu?

Canım bildiğim kadarıyla bu göz altı torbalarının çözümü hemoroid yani basur kremi ilk pınar altuğdan duymuştum. Ama dermatolog arkdaşım da onaylamıştı, bir zararı yokmuş aksine faydası olur dedi. Sen de bir dene istersen. Tabi hamilelik bitince

gerçekten Rabbimin bi mucizesi..ne kadar küçük 550 g hali bi de 380 gr doğmuş..inşallah sıkıntısız atlatır bu dönemi Rabbim anneine babasına vebebişe güç versin...

Belli mi normal mi sezeryan mı benimde tek korkum panik olmak çırpınmak :) işte hiç o deneyimi yaşamadığımız için bu korkular

sezeyan olacakla merak etmeyin çırpınmaya başladığınz zaman dr sizi çok panik görürse hafif uyutuyorlarmış 2 arkadaşımda öyle oldu..ama şimdiden böyle şeyler düşünmeyin dua edin rahat olun siz strese şimdiden girerseniz gerçekten panik bir doğum atlatırsınız...

canım yaaa benimde pıhtılaşmam var ozaman bende ne normal doğumda ne sezeryande epidural olamayacakmıyım yaaabu arada nerelerdeydin inşallah bir sorun yoktur canım

Korkulacak hiçbirşey yok ki. Sancı anında ebe seni yönlendiriyor. Doğum anında da doktor. Doğumdan sonra sen de yeniden doğmuş gibi oluyorsun
ahhhh canım yaaa normal doğumu kolay gecen hep oyle diyo bebek doğunca yeniden doğmuş gibi oluyosun diye.ama işte tecrübesiz olunca kafamda deli sorular.beni ne bekliyo ne olacak diye korkuyorum aslında.arada da kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.bekleyip görecem kötü şeyler düşünmeyecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…