2015 Temmuz Anneleri

Canim ben tek kullanimlik lohusa camasiri aldim ama keske almasaydim cok dandik incecik sac boyasi icinden cikan boneler gibi kullanmam yani ...bence alma cok gereksizmis

epiduralde narkoz verilmiyor değil mi vucuda.vucuda narkoz alınıp alınmaması önemli bişey mi? hani ilk süt geldiğinde bebek emdiğinde fln narkozun etkisi olur mu genel anestezide olmamazı daha mı iyi?

Bndemuhteml doksan.olurum doguraba kdr istahim cok acildi.insallh norml olur tabi hayirlisiyla ama olmzsada sezercik olcez mecbur

Canim birsuru yastik gordum:) Birkere bogulma onleyici yastik filan alma bebekler yastikla yatmiyorki. Onerilmiyor yastik zaten minik bebeklerde. Benim
Kiz iki yasinda hala yastikla yatmaz:) yan yatis yastigi kullandim ben cok boynumuzdaki problem yuzunden ama normal bebeklerde gerekli mi bilmiyorum. Reflu yastigi duymadim zaten hic. Onu bilmiyorum. Logusa kulodu kullanmadim. Ped kullandim. Gogus pedi kutularca kullandim cok sutum vardi hep akiyordu. Kac tane gerekir o zamanla belli olur sut durumu ve akma durumuna gore. Simdilik bir kutu al lazim oldukca alirsin zaten stok yapilacak bisey degil.

epiduralde narkoz verilmiyor değil mi vucuda.vucuda narkoz alınıp alınmaması önemli bişey mi? hani ilk süt geldiğinde bebek emdiğinde fln narkozun etkisi olur mu genel anestezide olmamazı daha mı iyi?
Cnm belden asagin uyusuyor belden igne yapiolr diye biliorum.tanidiklrimda dogumdan snra siddetli bas agrisi.oldu onun icinde kahce icin diyolrmis.

Narkoz veriliyor canim ama genel anesteziye gore cok daha az. Narkozun etkisi olmiuor sanirim bebege. Biz olumsuz birsey yasamadik. Sutun gelmesi biraz daha zor oluyormus genel anestezide bebek hemen anneyle bulusamadigi icin diye duydum ama baskalarinin yalancisiyim:) kendim yasamadigim icin genel anestezi birebir deneyimim yok yanlis olmasin. Genel anestezi olanlara sormak
Lazim. Benim 3 arkadasim genel anestezi oldu ucu de emziremedi mamaya donduler sutleri gelmemis. Ama tesaduf olabilir. Epidural olanlarda sorun duymadim. Ama dedigim gibi hepsi tesaduf olabilir.

Bu arada tabiki burada genel anestezi coook anormal bir durum varsa yapiliyor sadece , hicbirseyde olmadigi gibi bu saglik meselesinde de hasta tercihi diye birsey yok , ki bana gore dogru olan boylesi. Dun ikizleri olan ve tansiyonu olan bir arkadasimla bulustum epidural yapmislar ona da, kimse sormamis zaten sen ne istersin diye:)

Bnm arkadasa israrla epidural ol demisler bebek tersti sezeryam.olckti ama haberlerde kotu seyler duyunca dedi genl olcm hastanede demis epidural ol hepsinde risk var.Allahim saglicakla kabusmayo.nasip etsin kotu dusunup kotuyu cagrmk.istemiyorum

Bu reflü yastığıda mini yatk gibi birşey aslında emizrme yastığı yerinede kullanılabilir sanki çok teşekkür ederim bilgiler için yarın gidip alıcam eksikleri . Reflü yastığı bu

İşte o yeniden doğmayı bende çok istiyorum :)) ama ya fazla ıkanamazsam sıkışırsa çok yırtılırsa korkusu var

Doğum başlı başına riskli bi olay zaten. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

bende geçen hafta sağlık ocağına gittim de ebe dediki bebeğe yastık kullanmana gerek yok sadece sırt üstü yatmaması yan durması için sırtına destekleyici bir yastık koyabilirsin ön tarafına doğru yüzü koyun düşmesin diyede göbeğinin altına küçük bir havlu gibi bir şey koyabilirsin demişti.

canım ne yaşlısı yaaaa,ben 30 oldum ve ilk bebeğim olacak inşallah peki ben napayım
40 a kadar önün acik bence, iki senede bi dogursan 5 velet eder.Valla bence tamamen vücutla alakali, saglikli oldugun sürece olabilir bence
Aminnnn, insallah canim. Hepsi güzel anilar olarak kaliyor sadece.Tadini cikarmaya bakin...
Ben olsam hic korunmadan devam ederdim sanirim bu durumda.Cünkü ikinci hamileligimden sonra 6 sene korunduk, hemen olur sandim ama 3 sene sonra anca tüp bebekle oldu iste.Onun pismanligini yasiyorum simdi, gecen zamani geri getiremiyorsun malesef...

Gecmis olsun canim yaa ne olcan sen böyle... Sagsalim bebisini dogur da hepsi gececek insallah, sonra hic hatirlamazsin insallah

kızlar delirmeyin döverim sizi ben 37 yaşındayım ve ilk bebeğim olcak ben napiim atayım bari kendimi bi yerlerden
Bol bol calis , pes pese patlat hepsini, kac tane doguracaksan .Almanlar 40 indan sonra dogurmaya basliyor genelde, pespese 3-4 kac tane istiyorlarsa yapiyorlar, hepsi ikiz gibi oluyor.Bi tanidigim vardi kadin 40 inda , 41 in de ve 43 ünde 3 tane dogurdu, hepbirlikte büyüttü, imkansiz degil yani...hem de pratik, hic biseyi unutmadan bilgiler tazeyken halloluyor

35 sayfa okudum anca bitti, okumayinca da caba ne kacirdim diye merak oluyor:). yarin randevum var bakalim bizim kiz ne yapiyor, son ultrasonumuz olacak bu.Bir haftadir carpinti gibi oluyor bende de, tansiyon diye düsünüyordum ama bugün yine olunca ölctüm normal cikti.Sanki sirtima 1 ton yük vurmuslar gibi agirlik cöküyor, gözüm kararmaya basliyor.Daha önce olmamisti hic böyle, dr sorayim yarin bunu bi.Bi de hangi hastaneye gideyim diye sorucam, daha önce dogum yaptigim hastanenin dogum kismini kapatmislardi.Bi 20 dk , bi de 30 dk mesafede iki secenegim var bakalim hangisini tavsiye edecek.

Kızlar bişey sorcam belki kiminiz gülücek bana ama Gözlerim altında torba var yani genetik aslında yapım öyle ama bunu azaltacak bitkisel bişey yada krem vs tavsiye edeceğiniz bişey var mu?

Hadi bakalım git minnoşunu Gör güzel haberlerle gel bize. Çarpıntı normal bence genede sor doktoruna tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…