2015 Temmuz Anneleri

slm kızlar günydınlar nasılsınz ne var ne yok ? dün gece düğünden geldm annemde kaldm sbahta işe ama ayakta uyuyrm
A.s günaydın iyilik güzellik canım. Sen nasılsın? Yorgunluktan hariç . Fazla ayakta durma ayranını yanında Taşı ama uyku yapar tuzlu çubuk felan ye yorgunsan tansiyonun bugün düşebilir.

Merhaba arkadaşlar..forumu sıklıkla takip ediyordum üye olmak bugüne kismetmis..Acaba aranızda rahimde toplanma seklinde kasılmalar yasayanlar var mi? Doktorum kasılmalar için ilaç tedavisine başladı..tedirginim
Bildiğim kadarıyla yok sen ilaçlarını ihmal etme doktor kontrollerini geciktirme gerekirse hastanede müşahede altında tutarlar Bebeğini zamanında kucağına alırsın inş. Hoşgeldin aramıza.

Günaydın canım. Inş güzel çıkar sonuçlar ya. Stres yapma. Oğlunuda maşallah

Merhaba arkadaşlar..forumu sıklıkla takip ediyordum üye olmak bugüne kismetmis..Acaba aranızda rahimde toplanma seklinde kasılmalar yasayanlar var mi? Doktorum kasılmalar için ilaç tedavisine başladı..tedirginim

hoşgeldin canım..kasılmalar oluyor bebişimde sıklıkla toplanıyor magnezyum verio dr lar...sana ne evrdi farklı bi durum mu

kızlar günaydın. bende bugün şeker yüklemesine gidicem.geldim iş yerine diğer arkadaşın gelmesini bekliyorum o gelince gidicem hastaneye. aç aç bekliyorum valla bayılıp kalmasam bari oralarda inşallah hastane de işim uzun sürmez

günaydın canım...buluşmalardan sonra insan bi mutlu oluyo inşallah 100 lük te çıkmaz

Ah canım benim ya çok geçmiş olsun sen dinlenmene bak. Karın sertleşmesi bu gebeliğimde bende de oluyo ötekilerde olmazdı bu kadar. Artık 32. Haftada gidicem bi daha nst ye bağlarlar. Seninde 3 ayların mübarek olsun dualar müşterektir

canım geçmiş olsun...inşallah bundan sonra sıkıntı çekmezsin...bol bol yatacaksın artık rapor mu verdiler? çokmu ağrın vardı canım ağrı eşiğin mi yüksek acaba..dr um bana da sık gelme ama bi terslik hissedersen gel dedi...etrafataki seslere kulağını tıkayacaksın...anne daha rahme düştüğü andan itibaren bebeğininin iyi olup olmadığını anlıyor bence..ağrıları olan kendinde farklıllıklar hisseden sakın ihmal etmesin..ne biz eski insanlarız ne de hamileliklerimiz onlarınki gibi

dilasa001 .!.:
hoşgeldin canım..kasılmalar oluyor bebişimde sıklıkla toplanıyor magnezyum verio dr lar...sana ne evrdi farklı bi durum mu
Hosbuldumm..bendede toplanmalar oluyordu meğer onlar kasilmaymis nst de çıktı. Rahim ağzında açılma yok yyumuşama var dedi doktor. Serum ve nidilat başladı. Bugünde adalar crono diye bir ilaca başlıcam.evde Dinleniyorum. Hayırlısı bakalim

Yanında bişeyler bulundur işin bitince at Ağzına. Bu hamilelikte insanın içini kemiren bi küçük canavarcık oluyo resmen

Aynen ben de oraya gidiyordum. Muayeneye üç kişi birden alıyorlar. Ben de o yüzden bıraktım. Ama reyhan hnm öyle değil galiba. Bi de o ana binada değil arkada başka bir bina var orada
onu hiç duymadım canım.asiyeyi çok methettiler bikez gittim asla bir daha gitmem zaten okadar para verip devletteki mualeden kötü bikez devlete gittim ondan çok ilgilendi.kadın bakabilse ayakta muayene edecek okadar yoğun olacak ne varsa memlekette dr yok sanki insanlarda bir tuhaf anacım

çok geçmiş olsun canım.rabbim bir daha yaşatmasın acil şifa versin size inş.üzme kendini bişey olmaz inş dinlen dualarımdasın

Benim ablam preeklampsi asiye hanımda doğum yaptı riskli gebelik olduğu için heralde çok ilgiliydi memnun kalmıştı 3 yıl oldu tabi. Ay mürüvet Hanım'a gitmiştim ilk kızımda bende sonra paramızı alıp çıkmıştık bide ücretli hastaydık.o neydi ya doktor düzgün yüzüne bakmıyordu. Benden 6 yıl önce ablam mürüvet Hanım'a gitmişti çok çok memnun kalmıştı. Doktorlarda tanımdıkça tuhaflaşıyo heralde

slm kızlar günydınlar nasılsınz ne var ne yok ? dün gece düğünden geldm annemde kaldm sbahta işe ama ayakta uyuyrm
Günaydın cnm. Bizde kızımla işe geldik bugün. Son 2haftamız inş :) Azıcık mutluyum bu yüzden. Bol bol kızımla kalacağım ondan sonra inş. Akşam eve gittiğinde dinlenirsin inş cnm. Aman bugün dikkat et kendine.

Maşallah cnm oğluşuna. İnş 100lükte sıkıntı çıkmaz.

Çok geçmiş olsun. Bu kadar ağrıya ve rahatsızlığa nasıl dayandın gerçekten? Çevremizdekiler yüzünden kendimizi erteliyoruz ne yazık ki. Bana da çok nazlısın diyorlardı, dinlemiyorum ama kimseyi. Ne çektiğimi ben biliyorum çünkü.
Rabbim inş sana da, bebişine de sağlık versin cnm. Bol bol dinlenerek herşey yoluna girer inş.

Canim cok cok gecmis olsun sende ogretmnsin sanrim.srresli islerdn biride buzimkisi dogru diyosun hic bisey bizim bebeklerimizden.onmli degil.bnde cok stresli gunler gecirdim hele son bi hftada .bnm bebek de karnimin altinda hep toplaniyor.sanci kasilma nasil oluyo bilmiomki bnde cok tecrubesizim .hftaya randevum doktoea soyleyeyim genede o zmn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…