2015 Temmuz Anneleri

Korkulacak hiçbirşey yok ki. Sancı anında ebe seni yönlendiriyor. Doğum anında da doktor. Doğumdan sonra sen de yeniden doğmuş gibi oluyorsun
ahhhh canım yaaa normal doğumu kolay gecen hep oyle diyo bebek doğunca yeniden doğmuş gibi oluyosun diye.ama işte tecrübesiz olunca kafamda deli sorular.beni ne bekliyo ne olacak diye korkuyorum aslında.arada da kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.bekleyip görecem kötü şeyler düşünmeyecem diye

ahhhh canım ne güzel yapmışsın yaa.bende bu zamana kadar hep kendim hallettim ağdayla.gecen ay doktor kontrolümden önce yine yaptım tam 2 saat sürdü.bu ay ağdacıya gidecem diye kendimi cesaretlendirdim bakalım inşallah gidebilirim

Jilettt, dr a gidicem diye dünden halledeyim dedim, kesmisim hafif, wc ye cikinca yaniyo.Göbekten bisey secilmiyo ki, el yordamiyla oldugu kadar ...Ne güzel siz sanslisiniz Tr de yaptiriyorlar, burada öyle bi imkan yok, gerci olsa da gitmezdim ama..

Bende ağdaya gidiyorum ama şimdi hamilelikten sadece o bölgeyi aldırmıyorum çok acıyor bebekden dolsyı bende korkuyorum jiletler sağolsun:)

O zaman dediğin gibi gerek yok evi kalabalık etmeyede gerek yok

gerçekten Rabbimin bi mucizesi..ne kadar küçük 550 g hali bi de 380 gr doğmuş..inşallah sıkıntısız atlatır bu dönemi Rabbim anneine babasına vebebişe güç versin...
Aynen öyle Çok küçük rabbim gerçekten ailesinin o meleğin yardımcı olsun bizde inşallah zamanında kucağımıza alırız

İşin tuhaf tarafı aslında ben ikisinden korkuyorum :) hayırlısı olsun daha çok var dicem ama çok şükür azalttık yinede hayırlısı kolayı olur inşallah

kaç haftalik sin canım son ugs dedin merak ettim

Canım benim doğumum aslında hiç kolay değildi. Sadece her şey normal ilerledi ve milyonlarca kadın bunu yapabiliyorsa ben de yaparım allahın izniyle dedim. Çok şükür oldu. Sonuçta adı üstünde normal olan o. Bence de çok düşünmemek akışına bırakmak ve hayırlısını istemek lazım.

sağolsn cnmm benm düşe kalka gdyr cnm :))

Merhaba arkadaşlar..forumu sıklıkla takip ediyordum üye olmak bugüne kismetmis..Acaba aranızda rahimde toplanma seklinde kasılmalar yasayanlar var mi? Doktorum kasılmalar için ilaç tedavisine başladı..tedirginim

Günaydın kizlar cumartesi bulistuk oglumla maşallah iyiydi haftasiyla uyumlu yalniz benim seker yuklemem 140 yerine 180 cikti simdi hastanedeyim 100lük yukluyolar simdi ogleye kadar anca biter isim inşallah bu temiz cikar ya korkuyorum valla bide bu cikti simdi

Kızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…