- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.121
ahhhh canım yaaa normal doğumu kolay gecen hep oyle diyo bebek doğunca yeniden doğmuş gibi oluyosun diye.ama işte tecrübesiz olunca kafamda deli sorular.beni ne bekliyo ne olacak diye korkuyorum aslında.arada da kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.bekleyip görecem kötü şeyler düşünmeyecem diyeKorkulacak hiçbirşey yok ki. Sancı anında ebe seni yönlendiriyor. Doğum anında da doktor. Doğumdan sonra sen de yeniden doğmuş gibi oluyorsun
ahhhh canım ne güzel yapmışsın yaa.bende bu zamana kadar hep kendim hallettim ağdayla.gecen ay doktor kontrolümden önce yine yaptım tam 2 saat sürdü.bu ay ağdacıya gidecem diye kendimi cesaretlendirdim bakalım inşallah gidebilirimBugun hamileyken ilk kez agdaya gittimevlenmeden once lazer epilasyon yaptirdigimdan cok cikmiyo normalde bende artik.
Doktor disinda boyle bisey icin gostermek cok sinir bozucu ama artik karnimdan bisey goremiyorum malesef.
Agdanin bitip, cikip arabaya binmem toplam 8 dk surduesim diyo niye yaptirmadan geldin
Psikolojik bebegimi dusundugumden coook acidiii
Siz nasil hallediyosunuz ?
JiletttBugun hamileyken ilk kez agdaya gittimevlenmeden once lazer epilasyon yaptirdigimdan cok cikmiyo normalde bende artik.
Doktor disinda boyle bisey icin gostermek cok sinir bozucu ama artik karnimdan bisey goremiyorum malesef.
Agdanin bitip, cikip arabaya binmem toplam 8 dk surduesim diyo niye yaptirmadan geldin
Benim 2 3 haftadır çok arttı ve hiç zorlamamaya rağmen normal olursa o ıkınmalarla ne olur bilemiyorumBenimde vardr ile konusmadim henuz. Bakalim ne diycek
Bende ağdaya gidiyorum ama şimdi hamilelikten sadece o bölgeyi aldırmıyorum çok acıyor bebekden dolsyı bende korkuyorum jiletler sağolsun:)Bugun hamileyken ilk kez agdaya gittimevlenmeden once lazer epilasyon yaptirdigimdan cok cikmiyo normalde bende artik.
Amin inşallahDoğum başlı başına riskli bi olay zaten. Rabbim bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
O zaman dediğin gibi gerek yok evi kalabalık etmeyede gerek yokReflu yastigi cocukta reflu olursa alirsin canim. Her cocukta reflu olmuyor. Bizde olmamisti. Yan yatirma yastigi alacaksan buna gerek yok gibi geldi bana. Etrafta o kadar cok kalabalik oluyorki ivir zivir mumkun oldugunca gereksiz seylerden kacinmak lazim:) emzirme
Yastigi olarak kullanamazsin bunu uygun degil
Aynen binlerce kez şükürler olsunAyyy nasil duygulandim Allah im cok sukur suan ki halimize
Aynı sorun bendede var :)))Belli degil canim yani suan normal olmamasi icin tek bir sorun bile yok tek sorun benim beynimde :)
Aynen öyle Çok küçük rabbim gerçekten ailesinin o meleğin yardımcı olsun bizde inşallah zamanında kucağımıza alırızgerçekten Rabbimin bi mucizesi..ne kadar küçük 550 g hali bi de 380 gr doğmuş..inşallah sıkıntısız atlatır bu dönemi Rabbim anneine babasına vebebişe güç versin...
İşin tuhaf tarafı aslında ben ikisinden korkuyorum :) hayırlısı olsun daha çok var dicem ama çok şükür azalttık yinede hayırlısı kolayı olur inşallahsezeyan olacakla merak etmeyin çırpınmaya başladığınz zaman dr sizi çok panik görürse hafif uyutuyorlarmış 2 arkadaşımda öyle oldu..ama şimdiden böyle şeyler düşünmeyin dua edin rahat olun siz strese şimdiden girerseniz gerçekten panik bir doğum atlatırsınız...
kaç haftalik sin canım son ugs dedin merak ettim35 sayfa okudum anca bitti, okumayinca da caba ne kacirdim diye merak oluyor:). yarin randevum var bakalim bizim kiz ne yapiyor, son ultrasonumuz olacak bu.Bir haftadir carpinti gibi oluyor bende de, tansiyon diye düsünüyordum ama bugün yine olunca ölctüm normal cikti.Sanki sirtima 1 ton yük vurmuslar gibi agirlik cöküyor, gözüm kararmaya basliyor.Daha önce olmamisti hic böyle, dr sorayim yarin bunu bi.Bi de hangi hastaneye gideyim diye sorucam, daha önce dogum yaptigim hastanenin dogum kismini kapatmislardi.Bi 20 dk , bi de 30 dk mesafede iki secenegim var bakalim hangisini tavsiye edecek .
ahhhh canım yaaa normal doğumu kolay gecen hep oyle diyo bebek doğunca yeniden doğmuş gibi oluyosun diye.ama işte tecrübesiz olunca kafamda deli sorular.beni ne bekliyo ne olacak diye korkuyorum aslında.arada da kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum.bekleyip görecem kötü şeyler düşünmeyecem diye
sağolsn cnmm benm düşe kalka gdyr cnm :))40 a kadar önün acik bence, iki senede bi dogursan 5 velet eder.Valla bence tamamen vücutla alakali, saglikli oldugun sürece olabilir bence
Aminnnn, insallah canim. Hepsi güzel anilar olarak kaliyor sadece.Tadini cikarmaya bakin...
Ben olsam hic korunmadan devam ederdim sanirim bu durumda.Cünkü ikinci hamileligimden sonra 6 sene korunduk, hemen olur sandim ama 3 sene sonra anca tüp bebekle oldu iste.Onun pismanligini yasiyorum simdi, gecen zamani geri getiremiyorsun malesef...
Gecmis olsun canim yaa ne olcan sen böyle... Sagsalim bebisini dogur da hepsi gececek insallah, sonra hic hatirlamazsin insallah
Bol bol calis , pes pese patlat hepsini, kac tane doguracaksan.Almanlar 40 indan sonra dogurmaya basliyor genelde, pespese 3-4 kac tane istiyorlarsa yapiyorlar, hepsi ikiz gibi oluyor .Bi tanidigim vardi kadin 40 inda , 41 in de ve 43 ünde 3 tane dogurdu, hepbirlikte büyüttü, imkansiz degil yani...hem de pratik, hic biseyi unutmadan bilgiler tazeyken halloluyor
slm kızlar günydınlar nasılsınz ne var ne yok ? dün gece düğünden geldm annemde kaldm sbahta işe ama ayakta uyuyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?