2015 Temmuz Anneleri

gnydn cnm gözn aydn kavşmşsn oğlşnla :) inş. temız cıkar cnm kı genelde burdakıa rkdşlrn 100lük iyi çıkmştı senınde cıkar

slm kızlar günydınlar nasılsınz ne var ne yok ? dün gece düğünden geldm annemde kaldm sbahta işe ama ayakta uyuyrm
günaydın ,gitmişsin yine düğüne :)))

Merhaba arkadaşlar..forumu sıklıkla takip ediyordum üye olmak bugüne kismetmis..Acaba aranızda rahimde toplanma seklinde kasılmalar yasayanlar var mi? Doktorum kasılmalar için ilaç tedavisine başladı..tedirginim
hoş geldin , Allah yardımcın olsun .tedaviye başlamışsın inşallah düzelir onlarda .üzme kendini.

günaydın ,maşallah oğluşuna . şeker de inşallah düzelir .bu sefer ki iyi çıkar inşallah.

çok geçmiş olsun arkadaşım. büyük tehlike atlatmışsın farkında olmadan.Allah şifalar versin . bebeğini zamanında sağlıkla alırsın kucağına inşallah.

Bende jiletle yapiyordum ama 3 gun sonra pirtliyo yine lazer imkani yok mu cnm orada?
Dogumdan sonrasina icin.
Aynayla baka baka yap olmadi, kesik vs cok olmasin Allah korusun.

günaydın canm çok büyük geçmiş olsn bolca yat dinlen kuzun ve sen iyi olun inş. dularmz seninle dedğin çok doğru kımseyıi önemsemycksn bebeğinden başka dikkat et canm kendıne a.e.o

sağlğımdan yana bişeyım yok canm şuanlık. hemen markete koşyrm su ve tuzlu bişeyler için :)

Git canim 2 saat valla aciya yazik. Egilip bukulcen karnin ne sekil alacak. Agda, giyinip, odeme yapmam, arabaya yurumem toplam 8 dk !
Kadinin elide hizliydi valla :)

gnydn cnm glikozu içtkten sonra 1 saat beklyrsn canm yalnz mı gitcksn yanına birini alma şansın yok mu

Coook gecmis olsun. Insanin basina gelmeyince anlayamiyor malesef. Cevremizdekileri dusunuyoruz. Ama kimse bizim onlari dusundugumuz kadar dusunmuyor ki. Ben ayrintili usg ye girdikten sonra dr un dediklerinden sonra baslarim isyerindekilere dedim. Gitmedim 2 gun.
Insallah baska sikintilarin, sikintilarimiz olmaz tum burdaki arkadaslarca. Seninde ucaylarin mubarek olsun cnm

günaydın canım otur çok ayakta kalma..inşallah sonuç ii çıkar hemen halledersin işini..

ne güzel canm kızınla bolca vakit gecrırın evnzde rahatca :) inş cnm dinlencm eve gidincede bugun gecer mi şimdi bana canm tuzlu bişeyler alcm şimdi yanıma ve pekte ayağa kalkmayı düşünmyrm bugun

Bnmkide hep solumda boyle sertlik oluyor.hic dusunmedim toplndigini gece yatarken yada sirt ustu yattigimda daha ik anliorum.ay korktum simdi.hftaya sali gelsede hmn doktora gitsem.sorarim .herseyin sebebi stres sknti cokda fifi demk lazim herkese ama nerdee

içimdeki oynaklık :) gittim cnm ya ama çok dikkatlydm. ama inan oynayamyrm ya nasll oynayasm geldiii otrdgm yerden oynadm resmen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…