- 13 Kasım 2014
- 830
- 633
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.181
Hosbuldumm..bendede toplanmalar oluyordu meğer onlar kasilmaymis nst de çıktı. Rahim ağzında açılma yok yyumuşama var dedi doktor. Serum ve nidilat başladı. Bugünde adalar crono diye bir ilaca başlıcam.evde Dinleniyorum. Hayırlısı bakalim
Ay resmen kızlar 31, haftaya başladım
8. Aya girdim
GünaydınKızlar günaydın.sayfaları takıp edemiyorum artık temmuz anneleri zaman yaklaştıkça paylasımları artmaya başladı:) maşallah.
Günaydın hanımlar. Nasılsınız?
Günaydınnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar,hafta sonu bakamadım,nasıl okurum geçmişi bilmiyorum vallaa,oku oku bıtmezgizemcimm geçmiş olsun kuzum...bak dınlenmessen dövcem senı burddaann haberın olsun biz iyiyiz oğlumla çok şükür,30.haftaya giriş yapmış bulunuyoruzzz,hamdolsun bugünü gösterene...
günaydın annecikler :) herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum ve 3 aylarımızı bebişlerimiz içinde dolu dolu dua ile geçirebilelim inşallah..
günydınn tatlımmm :)) gezentinin biriydimm hamileykende durmam lazmcanm haklsngünaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar,hafta sonu bakamadım,nasıl okurum geçmişi bilmiyorum vallaa,oku oku bıtmezgizemcimm geçmiş olsun kuzum...bak dınlenmessen dövcem senı burddaann haberın olsun biz iyiyiz oğlumla çok şükür,30.haftaya giriş yapmış bulunuyoruzzz,hamdolsun bugünü gösterene...
Gzemm canim tesbihat yapckmiyiz.bi seye sartlanmayinca kndim az cekiorum :)günydınn tatlımmm :)) gezentinin biriydimm hamileykende durmam lazmcanm haklsn
yapalm cnm bugun ayarlym ben msj atym olur muGzemm canim tesbihat yapckmiyiz.bi seye sartlanmayinca kndim az cekiorum :)
Olur canim iki gun.sonra regayip kandili hem cektigimizs. SalavaSalavatlari dualariz hemde iki gunluk olsun bisey ceksek dualasak olu tabi bu bnm fikrim:)yapalm cnm bugun ayarlym ben msj atym olur mu
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar,hafta sonu bakamadım,nasıl okurum geçmişi bilmiyorum vallaa,oku oku bıtmezgizemcimm geçmiş olsun kuzum...bak dınlenmessen dövcem senı burddaann haberın olsun biz iyiyiz oğlumla çok şükür,30.haftaya giriş yapmış bulunuyoruzzz,hamdolsun bugünü gösterene...
bende sorcaktım tam sana. iyi olur bende kendim yapınca düzenli olmuyoryapalm cnm bugun ayarlym ben msj atym olur mu
Amin canim çok sağol..[/QUOTE]lasa001, post: 40585679, member: 637462"]dikkat et canım bu işin başı dinlenme inşallah zamanında kucağına alırsın..
kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?