2015 Temmuz Anneleri

dikkat et canım bu işin başı dinlenme inşallah zamanında kucağına alırsın..

[QUOTEcanım ruye, post: 40585643, member: 541184"]Bnmkide hep solumda boyle sertlik oluyor.hic dusunmedim toplndigini gece yatarken yada sirt ustu yattigimda daha ik anliorum.ay korktum simdi.hftaya sali gelsede hmn doktora gitsem.sorarim .herseyin sebebi stres sknti cokda fifi demk lazim herkese ama nerdee[/QUOTE]
Aynen canim bende takmamaya iyi düşünmeye çalışıyorum sonuçta elimden sadece iilacını almak ve dinlenmek geliyor.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn kızlar,hafta sonu bakamadım,nasıl okurum geçmişi bilmiyorum vallaa,oku oku bıtmezgizemcimm geçmiş olsun kuzum...bak dınlenmessen dövcem senı burddaann haberın olsunbiz iyiyiz oğlumla çok şükür,30.haftaya giriş yapmış bulunuyoruzzz,hamdolsun bugünü gösterene...

Günaydınnnnnn
Az kaldıııııı

lasa001, post: 40585679, member: 637462"]dikkat et canım bu işin başı dinlenme inşallah zamanında kucağına alırsın..[/QUOTE]
Amin canim çok sağol..

günaydın annecikler :) herkese hayırlı sağlıklı günler diliyorum ve 3 aylarımızı bebişlerimiz içinde dolu dolu dua ile geçirebilelim inşallah..

günaydın canım sana da bol tekmekli sağlıklı huzurlu günler ..3 aylara girdik bol bol dua bebeklerimizin sağlığı kendi sağlığımız ve kolay doğum için

günydınn tatlımmm :)) gezentinin biriydimm hamileykende durmam lazmcanm haklsn

günaydınn ...geçmişi okuyunca şimdiki kaçıyo az kaldı şükür bi bakmışız hoooppp doğum hikayeleri..

gizem anlatıyor : ya kızlar doğum dedikleri bu mu çok şükür hiç anlamadım

büşra : ikizlerim oldu ama hiç anlamadım herşey çok güzeldi kuzularım çok iyiy sağlıklı

maya : yanımda kimse yok diye üzülmeme hiç gerek kalmadı çok ii insanlarla karşılaştım doğumum çok rahat oldu kızım çok sağlıklı her şey çok güzel

şeyma : ohhh yaa ne güzel doğum yapmak insan hafifliyor herşey yolunda ikimizde sağlıklıyız

inşallah bütün buradaki arkadaşlarımın hepsinin doğumu çok kolay olur..ee tabi biraz acır ama geçer sonra gelsin 2.ler 3.ler

lasa001, post: 40585679, member: 637462"]dikkat et canım bu işin başı dinlenme inşallah zamanında kucağına alırsın..
Amin canim çok sağol..[/QUOTE]

cnm hoşgeldinn topiğeee;allah sana da bebişinede sağlık versın ınss,saglıkla kucagına almak nasıp olsun

kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi

acımakdan öte adam dövüyor benı süreklii,anneye şiddet varrr şikayetçiyim:)))birde ayaklarını mıdeme dogru uzatıyorsa daha da fena oluyorummm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…