2015 Temmuz Anneleri

kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
Bnm dun oyle bisey oldu. Canim esime dedkm sanki tirnaklarini geciriyo seninki.durup durup mi anda mideme bisey indiriyo :)) bnmki hep kasiklarima vuruyor sizde de oluyomu. Oyle

kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
benimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.

süper yazmışın

benimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.
Ayakmı el mi kimbilir kazı çalışması yapıyodur çocuk tünel kazıyo Kaçış için

günaydın kızlar nasılsınız
ben yine durmuyorum düğünümdede böyle herşeyi kendim yapmıştım detay detay boğulucam

lohusa tacı ve terliğim bu model olucak siparişlerini verdim kendim yapıcam hastane odası içinde saten dantelli felan böyle pike takımı yaptırıyoruz onuda dikime vericem şimdilik bu bebeğin küvezi için tül yapıcam ama boyutlarını bilmiyorum bilgisi olan varmı

Dusunukce bni heycan basiyo Allahin mucizeleri ne tuhaf karnimizda canli car tadiyoruz ayy duygulandim bide yazili yapiom aglicamm dusundukce

ahhh kuzummm ağzından bal damlıyor yaw :)) hiiiçç anlamadm tekrar yapcam beeenn dermişm hemen :)))

hahahaha vallahi hayal ettimm bi an....allahım o gunlerı göstersın saglıklaaa inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bnm dun oyle bisey oldu. Canim esime dedkm sanki tirnaklarini geciriyo seninki.durup durup mi anda mideme bisey indiriyo :)) bnmki hep kasiklarima vuruyor sizde de oluyomu. Oyle
Ay o duyguyu biliyorum sanki mıncık mıncık Tırnak batırıyo gibi olurdu küçük kızımda derdim heralde bunun tırnaklar uzadı orda dalıyo heryere

Ayakmı el mi kimbilir kazı çalışması yapıyodur çocuk tünel kazıyo Kaçış için
:)) eşimde sığamıyordur bebek diyor .çünkü bizimki sürekli ayakta durur gibi karnımda.inşallah erken kaçış pilanı yapmıyordur kızım... Allah hepimize zamanında sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin

Amin canim çok sağol..

cnm hoşgeldinn topiğeee;allah sana da bebişinede sağlık versın ınss,saglıkla kucagına almak nasıp olsun

acımakdan öte adam dövüyor benı süreklii,anneye şiddet varrr şikayetçiyim:)))birde ayaklarını mıdeme dogru uzatıyorsa daha da fena oluyorummm..[/QUOTE]

benm oğlanda paraladı beni galiba erken gelmeye meraklı :) kazıp çıkck :)))

Delisiiinn kııııız
Evde tamamda hastaneyide düğün evine çevircen hiç bilgim yok Ölçü hakkında çünkü öyle süsleyen yok çevremde
Yap kız yapabiliyorsan içinde kalmasın

ahhh kuzummm ağzından bal damlıyor yaw :)) hiiiçç anlamadm tekrar yapcam beeenn dermişm hemen :)))

dur gizem once bi yüzüstü yatmanın keyfıne varalımmm:))))))))kalıp gibi yatmakdan bacaklarıma agrı gırıyorrr:))))))))gece bebek uyanmasın dıye bi yavaş dönüyğrum birdeuyanınca tekmelerı uyutmuyor çünkü bi daha...

:))) benm oğlşm hiç uyandrmyr beni ki :)) uyuyrz paşa paşa :) zaten ben bir doğryrm bakalmda naslmş sonra bakcm diğrelerine :)

Geçmiş olsun cnm çok, şimdi biraz daha iyisindir umarım... Aslında haklısın "zamane hamilesi" & "nazlı bunlar" vb. lafları duymamak için bazı belirtileri ciddiye almıyoruz... Neyse ki sen ucuz atlatmışsın. Şimdi ne kadar süre raporlusun ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…