- 19 Aralık 2013
- 2.550
- 932
- 108
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.201
Bnm dun oyle bisey oldu. Canim esime dedkm sanki tirnaklarini geciriyo seninki.durup durup mi anda mideme bisey indiriyo :)) bnmki hep kasiklarima vuruyor sizde de oluyomu. Oylekızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
benimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
günaydınn ...geçmişi okuyunca şimdiki kaçıyoaz kaldı şükür bi bakmışız hoooppp doğum hikayeleri..
gizem anlatıyor : ya kızlar doğum dedikleri bu mu çok şükür hiç anlamadım
büşra : ikizlerim oldu ama hiç anlamadım herşey çok güzeldi kuzularım çok iyiy sağlıklı
maya : yanımda kimse yok diye üzülmeme hiç gerek kalmadı çok ii insanlarla karşılaştım doğumum çok rahat oldu kızım çok sağlıklı her şey çok güzel
şeyma : ohhh yaa ne güzel doğum yapmak insan hafifliyor herşey yolunda ikimizde sağlıklıyız
inşallah bütün buradaki arkadaşlarımın hepsinin doğumu çok kolay olur..ee tabi biraz acır ama geçer sonra gelsin 2.ler 3.ler
Ayakmı el mi kimbilir kazı çalışması yapıyodur çocuk tünel kazıyo Kaçış içinbenimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.
Dusunukce bni heycan basiyo Allahin mucizeleri ne tuhaf karnimizda canli car tadiyoruz ayy duygulandim bide yazili yapiom aglicamm dusundukcegünaydınn ...geçmişi okuyunca şimdiki kaçıyoaz kaldı şükür bi bakmışız hoooppp doğum hikayeleri..
büşra : ikizlerim oldu ama hiç anlamadım herşey çok güzeldi kuzularım çok iyiy sağlıklı
maya : yanımda kimse yok diye üzülmeme hiç gerek kalmadı çok ii insanlarla karşılaştım doğumum çok rahat oldu kızım çok sağlıklı her şey çok güzel
şeyma : ohhh yaa ne güzel doğum yapmak insan hafifliyor herşey yolunda ikimizde sağlıklıyız
inşallah bütün buradaki arkadaşlarımın hepsinin doğumu çok kolay olur..ee tabi biraz acır ama geçer sonra gelsin 2.ler 3.ler
ahhh kuzummm ağzından bal damlıyor yaw :)) hiiiçç anlamadm tekrar yapcam beeenn dermişm hemen :)))günaydınn ...geçmişi okuyunca şimdiki kaçıyoaz kaldı şükür bi bakmışız hoooppp doğum hikayeleri..
günaydınn ...geçmişi okuyunca şimdiki kaçıyoaz kaldı şükür bi bakmışız hoooppp doğum hikayeleri..
Ay o duyguyu biliyorum sanki mıncık mıncık Tırnak batırıyo gibi olurdu küçük kızımda derdim heralde bunun tırnaklar uzadı orda dalıyo heryereBnm dun oyle bisey oldu. Canim esime dedkm sanki tirnaklarini geciriyo seninki.durup durup mi anda mideme bisey indiriyo :)) bnmki hep kasiklarima vuruyor sizde de oluyomu. Oyle
:)) eşimde sığamıyordur bebek diyor .çünkü bizimki sürekli ayakta durur gibi karnımda.inşallah erken kaçış pilanı yapmıyordur kızım... Allah hepimize zamanında sağlıklı kolay doğumlar nasip etsinAyakmı el mi kimbilir kazı çalışması yapıyodur çocuk tünel kazıyo Kaçış için
Amin canim çok sağol..
Bnm dun oyle bisey oldu. Canim esime dedkm sanki tirnaklarini geciriyo seninki.durup durup mi anda mideme bisey indiriyo :)) bnmki hep kasiklarima vuruyor sizde de oluyomu. Oyle
benimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.
Delisiiinn kııııızgünaydın kızlar nasılsınız
ben yine durmuyorum düğünümdede böyle herşeyi kendim yapmıştım detay detay boğulucam
lohusa tacı ve terliğim bu model olucak siparişlerini verdim kendim yapıcam hastane odası içinde saten dantelli felan böyle pike takımı yaptırıyoruz onuda dikime vericem şimdilik bu bebeğin küvezi için tül yapıcam ama boyutlarını bilmiyorum bilgisi olan varmı
Günaydın canım 1 hafta ara verdiysen kendini hiç yorma canım çünkü 2-3 saatte konuyu kaçırıyorum çenemiz düşük baya topikçeGünaydın sevgili annişler :)
tam 70 sayfayı bulmuş geçtiğimiz haftadan...Hızınıza yetişemez oldum
ahhh kuzummm ağzından bal damlıyor yaw :)) hiiiçç anlamadm tekrar yapcam beeenn dermişm hemen :)))
benmde hiçç işim olmaz bilmemde :) doğurup kaçym diorm ben :))Delisiiinn kııııız
Evde tamamda hastaneyide düğün evine çevircenhiç bilgim yok Ölçü hakkında çünkü öyle süsleyen yok çevremde
Yap kız yapabiliyorsan içinde kalmasın
kızlar bebiş hareket ednce bazen içinz acıyor gibi olyr mu sizinde benm olyrda kötü bişy yoktr dimi
Ağlamaya yer arıyoruz zatenDusunukce bni heycan basiyo Allahin mucizeleri ne tuhaf karnimizda canli car tadiyoruz ayy duygulandim bide yazili yapiom aglicamm dusundukce
:))) benm oğlşm hiç uyandrmyr beni ki :)) uyuyrz paşa paşa :) zaten ben bir doğryrm bakalmda naslmş sonra bakcm diğrelerine :)dur gizem once bi yüzüstü yatmanın keyfıne varalımmm:))))))))kalıp gibi yatmakdan bacaklarıma agrı gırıyorrr:))))))))gece bebek uyanmasın dıye bi yavaş dönüyğrum birdeuyanınca tekmelerı uyutmuyor çünkü bi daha...
Zaten doğuruyon böyle kafan iyi bi hal oluyo öyle Kalkıp kaçamazsınbenmde hiçç işim olmaz bilmemde :) doğurup kaçym diorm ben :))
Kızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?