2015 Temmuz Anneleri

benimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.

Evet bnde de oluyordu o his mesanene vuruyor oyüzden öyle hissediyorsun :) benmki galiba kafasını aşağıya çevirdi artık midemde hissediyorum sürekli tekmeleri :) :)

Delisiiinn kııııız
Evde tamamda hastaneyide düğün evine çevircen hiç bilgim yok Ölçü hakkında çünkü öyle süsleyen yok çevremde
Yap kız yapabiliyorsan içinde kalmasın

ya sorma nevresim diktiriyoruz nerde kullanacaksın tek kişiliği diyolar hastane odası diyorum bi bakıyolar zaten

bide özgü namal gibi yetişemezmişim hastaneye

Canım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sıkıntıların geçer, kuzunu da sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin.

ya sorma nevresim diktiriyoruz nerde kullanacaksın tek kişiliği diyolar hastane odası diyorum bi bakıyolar zaten

bide özgü namal gibi yetişemezmişim hastaneye
Evde leğene yada küvette doğurursun suda doğum yaptım diye hava atarsın kız
Ay Allah korusun işin şakası herşey yolunda gitsin kucağımıza alalım.
Benim evde doğurma gibi bi tehlikem olabilir yada yolda çünkü hastane yarım saat uzakta bide istanbul trafiği malum. Bide 2. Ve 3. Gebeliklerde doğum Süreci daha kısalıyo.

Günaydın kızlaar güzel bir gün olsun inşallaah. Ben biraz uykusuzum minik afacan gece boyu annesini tekmeledi durdu,uyutmadı sağolsun yalnız son günlerde aklıma takılan bişey varhuzursuz olup duruyorum. Forumdaki bazı arkadaşlar göğüslerinden sarı bi sıvı geldiğini yazmışlar ve o süte hazırlıkmış sanırım. Ben hergün inceliyorum bişey yok. Sütüm gelmiycek mi diye panik olmaya başladım. Acaba o sarı şeygelmeden direk süt gelio mu doğumda bilgisi olan var mı

Ben de asiye hnma gitmiştim. Canım aynen saatlerce bekliyorsun içeri girip 2 dk da çıkıyorsun. Gidilecek gibi değil

bu arada hafta sonu kızımın yatağını dolabını kurduk yerleştirdik . çok mu erkenciyim bilmiyorum ama heveslendik işte. 8 senedir istiyorduk biz bu bebeği . Allah nasip ederse kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz.daha önce birileri yazmıştı burda önceden kurulmaz yatak beşik diye . hazırlayanler da var tabi.iki arada kaldım.

Günaydın kızlar alakasız olacak ama bişey sormak istiyorum.Saç kurutma makinem bozuldu ben de akşamları saçım ıslak kalınca çok çabuk hasta oluyorum.İyi performans gösterip aynı zamanda minimum düzeyde ses çıkaran bi makine siparişi vermke istiyorum acil.Tavsiye edebileceğiniz bi model var mı acaba?

günaydın kızlarr hafta sonu giremedim. çeneniz düşmüş maşallah gizemcim rahatsızlanmışsın galiba çok geçmiş olsun. iyisindir inş şimdi.

sorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
yinede yapim ben içimde kalmasın daha kendime tütü yapıyorum böyle fotograf çekimi yapıcazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…