- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.221
güçlü erkekim benm :) vurdum mu otrtck galiba :))büyüdükçe acır canım biraz kötü bişey yoktur güçlendiği anlamına geliyor
Bak şimdiden egosunu tavan yapıcangüçlü erkekim benm :) vurdum mu otrtck galiba :))
benimkide ayakları aşağıya vurunca acıyor. normaldir diye sesimi çıkarmıyorum ama. hatta bazen nereye denk geliyorsa o ayaklar altıma yapcakmışım gibi oluyor. inşallah normaldir bu hissettiklerimiz.
Delisiiinn kııııız
Evde tamamda hastaneyide düğün evine çevircenhiç bilgim yok Ölçü hakkında çünkü öyle süsleyen yok çevremde
Yap kız yapabiliyorsan içinde kalmasın
yatarz canm ozmn ne yapalm ne zamn derlerse ozmn :)Zaten doğuruyon böyle kafan iyi bi hal oluyo öyle Kalkıp kaçamazsın
yok unutmaz benm oğlm yirimm onu ben bee :)Bak şimdiden egosunu tavan yapıcan
Şu erkeklere yüz vermeyin nerden çıktıklarını unutmasınlar sonra kadınlar çekiyo
Kızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥
Evde leğene yada küvette doğurursunya sorma nevresim diktiriyoruz nerde kullanacaksın tek kişiliği diyolarhastane odası diyorum bi bakıyolar zaten
bide özgü namal gibi yetişemezmişim hastaneye
Bak şimdiden egosunu tavan yapıcan
Şu erkeklere yüz vermeyin nerden çıktıklarını unutmasınlar sonra kadınlar çekiyo
Kızlar bu arada Mayıs anneleri doğurmaya Başlamış
onu hiç duymadım canım.asiyeyi çok methettiler bikez gittim asla bir daha gitmem zaten okadar para verip devletteki mualeden kötü bikez devlete gittim ondan çok ilgilendi.kadın bakabilse ayakta muayene edecek okadar yoğun olacak ne varsa memlekette dr yok sanki insanlarda bir tuhaf anacım
Başlarlar tabiii nisanın 20si oldu bileeeee :)) benimde işyerindeki son 6 haftam, bu da geçer göz açıp kapayana kadar... Sabah sabah heyecan bastı yaaaaaKızlar bu arada Mayıs anneleri doğurmaya Başlamış
Evde leğene yada küvette doğurursunsuda doğum yaptım diye hava atarsın kız
Ay Allah korusun işin şakası herşey yolunda gitsin kucağımıza alalım.
Benim evde doğurma gibi bi tehlikem olabilir yada yolda çünkü hastane yarım saat uzakta bide istanbul trafiği malum. Bide 2. Ve 3. Gebeliklerde doğum Süreci daha kısalıyo.
gnydn cnm evet cene düşük biraz bizde :) çok sagolsn cnm benm tansyn sabıt dryrmr inip dryr iştegünaydın kızlarr hafta sonu giremedim. çeneniz düşmüş maşallahgizemcim rahatsızlanmışsın galiba çok geçmiş olsun. iyisindir inş şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?