- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.241
cnm ne güzel herşeyi yapmaya çalşyrsn ben çok mu merakszm diorm böyle seni görünce .sorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
yinede yapim ben içimde kalmasın daha kendime tütü yapıyorum böyle fotograf çekimi yapıcazzEki Görüntüle 1501642
maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.sorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
yinede yapim ben içimde kalmasın daha kendime tütü yapıyorum böyle fotograf çekimi yapıcazzEki Görüntüle 1501642
ne güzel cnm benm hani bize foto :)bu arada hafta sonu kızımın yatağını dolabını kurduk yerleştirdik .çok mu erkenciyim bilmiyorum ama heveslendik işte. 8 senedir istiyorduk biz bu bebeği . Allah nasip ederse kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz.daha önce birileri yazmıştı burda önceden kurulmaz yatak beşik diye . hazırlayanler da var tabi.iki arada kaldım.
cnm ne güzel herşeyi yapmaya çalşyrsn ben çok mu merakszm diorm böyle seni görünce .
gnydn cnm iyidr sen naslsn :)günaydın kızlar nasılsınız???
Ağlamaya yer arıyoruz zaten
maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.
ay tatlım ben şu foto konusunda çok beceriksizim ya :))) yine bi uğraşırım atmaya ,yapabilirsemne güzel cnm benm hani bize foto :)
aynen bende öyle :))maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.
Günaydın kızlaargüzel bir gün olsun inşallaah. Ben biraz uykusuzum minik afacan gece boyu annesini tekmeledi durdu,uyutmadı sağolsun yalnız son günlerde aklıma takılan bişey varhuzursuz olup duruyorum. Forumdaki bazı arkadaşlar göğüslerinden sarı bi sıvı geldiğini yazmışlar ve o süte hazırlıkmış sanırım. Ben hergün inceliyorum bişey yok. Sütüm gelmiycek mi diye panik olmaya başladım. Acaba o sarı şeygelmeden direk süt gelio mu doğumda bilgisi olan var mı
yaaprsn canm merak ettm bebişin odasını :))ay tatlım ben şu foto konusunda çok beceriksizim ya :))) yine bi uğraşırım atmaya ,yapabilirsem
40. Haftada gobisle tutu nasil durur ki canim. Sen moru seviyosun anlasilansorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
Ay canm şu kocakarı laflarından gına geliyo bana. Kendin diyosun bak senelerce beklemişsin. Şimdi nasıl heveslisindir. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın. Herşeyini hazırla arada git bak bebişini içinde hayal et. Bende herşeyini hazırladım. Odasını yatağını. Arada daralıyorum sıkılıyorum hamilelikten. Sonra kendime kızıyorum. O odaya gidince huzur buluyorum. Herşeyi de zamanında yaşamak istiyorum. Milletin abuk lafları yüzünden kendi hayatımı ertelemeyi istemem. Sende öyle yapbu arada hafta sonu kızımın yatağını dolabını kurduk yerleştirdik .çok mu erkenciyim bilmiyorum ama heveslendik işte. 8 senedir istiyorduk biz bu bebeği . Allah nasip ederse kucağımıza alacağımız günü iple çekiyoruz.daha önce birileri yazmıştı burda önceden kurulmaz yatak beşik diye . hazırlayanler da var tabi.iki arada kaldım.
uğraş ya ne güzel .bu ayrıntılar çok zevkli aslında . ben anneme sipariş verdim 2 gecelik sabahlık takımı al diye .o aldı düşün artık .onu bile seçmedim :)))) yap sen , süslü ol ne güzel .lohusa pijaması ararken bile kılıkırk yardım bulamadım istediğim gibi bu detaycılıkla sonum kötü benim
keşke relax olabilsem
Ahahhaa aynı benben çok fazla abartıyorum canım zaten mevlütü diş buğdayı doğumgünü artık durmam hiç
al suyunu iç ihmal etme ,daha yeni atlattın zaten . bende 1 litre içtim şimdiye kadar.yazmaktan bir karşıya markete gidip su almadm yahu :)) neyse kaçym gelym :)
Ne guzel yazmissin arkadasim agzina saglik:):) bayildiiiim:):)günaydınn ...geçmişi okuyunca şimdiki kaçıyoaz kaldı şükür bi bakmışız hoooppp doğum hikayeleri..
gizem anlatıyor : ya kızlar doğum dedikleri bu mu çok şükür hiç anlamadım
büşra : ikizlerim oldu ama hiç anlamadım herşey çok güzeldi kuzularım çok iyiy sağlıklı
maya : yanımda kimse yok diye üzülmeme hiç gerek kalmadı çok ii insanlarla karşılaştım doğumum çok rahat oldu kızım çok sağlıklı her şey çok güzel
şeyma : ohhh yaa ne güzel doğum yapmak insan hafifliyor herşey yolunda ikimizde sağlıklıyız
inşallah bütün buradaki arkadaşlarımın hepsinin doğumu çok kolay olur..ee tabi biraz acır ama geçer sonra gelsin 2.ler 3.ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?