2015 Temmuz Anneleri

sorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
yinede yapim ben içimde kalmasın daha kendime tütü yapıyorum böyle fotograf çekimi yapıcazz Eki Görüntüle 1501642
maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.

ne güzel cnm benm hani bize foto :)

maşallah valla senin gibileri görünce ayy ne paçozum diyorum kendime :) doğurup hastaneden sağlıkla çıkayım yeter diye düşünüp ne giyceğimi bile düşünmedim :))) sabahlıkla kaçıcam gibi.

lohusa pijaması ararken bile kılıkırk yardım bulamadım istediğim gibi bu detaycılıkla sonum kötü benim
keşke relax olabilsem

Bendede gelen giden yok ama bu kötü bir işaret değil canım... Dün bir arkadaşımla konuştum kızı 6 aylık, doğumdan 3 hafta fln önce kıyafetlerini ıstaltacak şekilde gelmiş süt (veya başka bir sıvı artık bilemicemmmm), o da böyle acaip sütüm olacak fln diye çok sevinmiş, ama doğum sonrası çok az gelmiş sonra zamanla artmış, sütü olmuş ama yani öyle şakır şakır değil...

sorma ya herşeyi 40.cı haftaya göre planlıyorum ama Allahın işi bellimi olur
yinede yapim ben içimde kalmasın daha kendime tütü yapıyorum böyle fotograf çekimi yapıcazz Eki Görüntüle 1501642
40. Haftada gobisle tutu nasil durur ki canim. Sen moru seviyosun anlasilan

Buarada terliklerin fotosunu kacirdim canim, eklemssn sanirim goremedim

Ay canm şu kocakarı laflarından gına geliyo bana. Kendin diyosun bak senelerce beklemişsin. Şimdi nasıl heveslisindir. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın. Herşeyini hazırla arada git bak bebişini içinde hayal et. Bende herşeyini hazırladım. Odasını yatağını. Arada daralıyorum sıkılıyorum hamilelikten. Sonra kendime kızıyorum. O odaya gidince huzur buluyorum. Herşeyi de zamanında yaşamak istiyorum. Milletin abuk lafları yüzünden kendi hayatımı ertelemeyi istemem. Sende öyle yap

lohusa pijaması ararken bile kılıkırk yardım bulamadım istediğim gibi bu detaycılıkla sonum kötü benim
keşke relax olabilsem
uğraş ya ne güzel .bu ayrıntılar çok zevkli aslında . ben anneme sipariş verdim 2 gecelik sabahlık takımı al diye .o aldı düşün artık .onu bile seçmedim :)))) yap sen , süslü ol ne güzel .

Benim kismetse dogum yapacagim hastanenin odalarini gezdim.
Susleme yapacak masa yok oda da
Cok elzem bisey degil tabi saglikla dogum yapayim ama susleme vs hazirlamistim kendim.
Simdi olamadigini ogrenince elimde patladi plan. Sadece yuvarlak masa verebilirlermis. O da neye yetecek bide acibadem hastanesi yaniiii.

Bebek ve benim yatagimin basina kurdele vs sus yapacagm, masayada cikolata tabagi sigar okdr.

Ne guzel yazmissin arkadasim agzina saglik:):) bayildiiiim:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…