- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #38.261
Simdi isirma sirasi bendeeeeAhahhaa aynı bendişbuğdayındaki pastasının bile şekli hazır şimdiden. Kocam sen delirdin heralde diyo. Görmemişin cocuğu olmuş hesabı
Bende mevlidine smdiden hazirimben çok fazla abartıyorum canım zaten mevlütü diş buğdayı doğumgünü artık durmam hiç
Ne guzel yazmissin arkadasim agzina saglik:):) bayildiiiim:):)
yok canım 2 hafta içinde yapıcaz40. Haftada gobisle tutu nasil durur ki canim. Sen moru seviyosun anlasilan
Buarada terliklerin fotosunu kacirdim canim, eklemssn sanirim goremedim
terlikler böyle40. Haftada gobisle tutu nasil durur ki canim. Sen moru seviyosun anlasilan
Buarada terliklerin fotosunu kacirdim canim, eklemssn sanirim goremedim
Benim kismetse dogum yapacagim hastanenin odalarini gezdim.
Susleme yapacak masa yok oda da
Cok elzem bisey degil tabi saglikla dogum yapayim ama susleme vs hazirlamistim kendim.
Simdi olamadigini ogrenince elimde patladi plan. Sadece yuvarlak masa verebilirlermis. O da neye yetecekbide acibadem hastanesi yaniiii.
Bebek ve benim yatagimin basina kurdele vs sus yapacagm, masayada cikolata tabagi sigar okdr.
Ayy canım yükliyimde içimde kalmasınSimdi isirma sirasi bendeeee
Disim cikti kacinnn
Sloganli pastalarrr
seda sen aldığına göre sana sorayım dedim .o korseyi bende alayım diye düşündüm ama bedeni nasıl aldın. ben hamilelikten önce 36 bedendim şimdi 40 beden artı göbek oldum .nasıl aldın bedeni. güle güle kullan bu aradacnmmm mısır işi olmamışşş,hayırlsı buymuş demekki,senın adına çok sevındımm,endişelerin bitmiştirr...bu arada tavsuye ettıgın bi korse vardı,hemen sipariş vermişrim,birqaz once geldi..çok beğendin,hem alttan cıtcıtlı hem pamuklu yaz ıcın cok uygun..çok tşk ederım tavsıyen içinnnnnn
Benim kismetse dogum yapacagim hastanenin odalarini gezdim.
Susleme yapacak masa yok oda da
Cok elzem bisey degil tabi saglikla dogum yapayim ama susleme vs hazirlamistim kendim.
Simdi olamadigini ogrenince elimde patladi plan. Sadece yuvarlak masa verebilirlermis. O da neye yetecekbide acibadem hastanesi yaniiii.
Bebek ve benim yatagimin basina kurdele vs sus yapacagm, masayada cikolata tabagi sigar okdr.
Aynn cnm bnmki bildigin capa yapiodu dun :))Ay o duyguyu biliyorum sanki mıncık mıncık Tırnak batırıyo gibi olurdu küçük kızımda derdim heralde bunun tırnaklar uzadı orda dalıyo heryere
canım çok geçmiş olsun. rapor al dinlen bence bi kaç gün dediğin gibi hiçbirşet bebeğinini ve senin sağlığından önemli değil. dikkat et kendine..Kızlar günaydın
cuma günü yazmıştım karnım taş gb patlamak üzere vs diye .Cuma günü dayandım cumartesi akşama kadar. Akşam beni hastaneye yatırdılar. Nstye bagladılar .sancım ve kasılmalarım cıktı.Erken doğum tehlikesi var dediler.Serum ve ilac üstüne ilaç verildi .DDurduruldu. Kan tahlillerim cok kötü cıktı, kanımda mikrop cıktı CRP degeriydegeriymiş.Eve geldik hala yatak döşek yatıyorum.Kanımdaki enfeksiyonun nedeni , bir haftadır orta kulak iltihabı ve bogazdan yatıyorum .hatta kulak zarlarımdan birisi delinmis iltihaptan .doktor nasıl dayandın bu zamana kdr dedi.
Acildeki ebeler de diger belirtiler icin kızdılar niye bu kdr bekledin diye.
yaklaşık 1 aydiŕ karnım taş gb kesiliyordu , bebek aşagıda gb basskı hissediyordum, karnımda agrılar oluyordu vs.vs. ben işe gittim ögrencilerim geri kalmasin diye bunlar zamane hamileleri diyen gülüp geçen meslektaşlarımın arasında!
uzun yazdım kusuruma bakmayın evham yapmayın ve en ufak biseyi de ihmal etmeyin .bir bogaz acısı karın sertleşmesi hamilelikte olur böyle séyler zihniyeti beni erken doguma götürüyodu kendi saglıgimdan vücudumdan gidenleri saymıyorum. Sizin ve bebeginiz dısında herseyi teferruat ddüşunün.bir de nstye bagladıklarında üzüldüm biara da kızdım o zmn bebegin kalp atışları 200e kdr cıkıyo ve 80e kdr düsüyodu gözümle gördüm. Yani stres ve üzüntü bebegin kalp atısını bu kdr etkiliyosa genel olarak siz düşünün. Herkesi bi kenara atın .
tekrar yatıyorum kızlar herkesin üçayları mübarek olsun dua edin hepinizin duacısıyim♥
canm bende almadm daha annem dio bakm mı dedm yok bee bırak ben alcm da alcm inş :)uğraş ya ne güzel .bu ayrıntılar çok zevkli aslında . ben anneme sipariş verdim 2 gecelik sabahlık takımı al diye .o aldı düşün artık .onu bile seçmedim :)))) yap sen , süslü ol ne güzel .
terlikler böyle
Rica ederim canim:) gelince sasirdin mi ben buna nasil sigacagimcnmmm mısır işi olmamışşş,hayırlsı buymuş demekki,senın adına çok sevındımm,endişelerin bitmiştirr...bu arada tavsuye ettıgın bi korse vardı,hemen sipariş vermişrim,birqaz once geldi..çok beğendin,hem alttan cıtcıtlı hem pamuklu yaz ıcın cok uygun..çok tşk ederım tavsıyen içinnnnnn
Günaydın canım 1 hafta ara verdiysen kendini hiç yorma canım çünkü 2-3 saatte konuyu kaçırıyorum çenemiz düşük baya topikçe
Canim sen medium ile baslarsin. Sonra zaman gectikce small'a gecersinseda sen aldığına göre sana sorayım dedim .o korseyi bende alayım diye düşündüm ama bedeni nasıl aldın. ben hamilelikten önce 36 bedendim şimdi 40 beden artı göbek oldum .nasıl aldın bedeni. güle güle kullan bu arada
Ben de ilk hamileligimde bunu dusunurdum benim de öyle sıvı gelmesi falan olmamıştı ama bebek doğunca yatırdilar direkt göğsüme biraz sıkınca sarı süt gelmişti. ..resmen mucize..Günaydın kızlaargüzel bir gün olsun inşallaah. Ben biraz uykusuzum minik afacan gece boyu annesini tekmeledi durdu,uyutmadı sağolsun yalnız son günlerde aklıma takılan bişey varhuzursuz olup duruyorum. Forumdaki bazı arkadaşlar göğüslerinden sarı bi sıvı geldiğini yazmışlar ve o süte hazırlıkmış sanırım. Ben hergün inceliyorum bişey yok. Sütüm gelmiycek mi diye panik olmaya başladım. Acaba o sarı şeygelmeden direk süt gelio mu doğumda bilgisi olan var mı
sağol cnaım yaklaşık 1 saattir acayip başım dönüyorgnydn cnm iyidr sen naslsn :)
seda sen aldığına göre sana sorayım dedim .o korseyi bende alayım diye düşündüm ama bedeni nasıl aldın. ben hamilelikten önce 36 bedendim şimdi 40 beden artı göbek oldum .nasıl aldın bedeni. güle güle kullan bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?