2015 Temmuz Anneleri

Kızlar baktımda şimdi Bu mayıs annelerınde dogurunların büyük kısmı erkek analarıallah sonumuzu hayır etsın

Ne guzel yazmissin arkadasim agzina saglik:):) bayildiiiim:):)

cnmmm mısır işi olmamışşş,hayırlsı buymuş demekki,senın adına çok sevındımm,endişelerin bitmiştirr...bu arada tavsuye ettıgın bi korse vardı,hemen sipariş vermişrim,birqaz once geldi..çok beğendin,hem alttan cıtcıtlı hem pamuklu yaz ıcın cok uygun..çok tşk ederım tavsıyen içinnnnnn

O sıkıntı bende de var. Cumartesi gezdik bizde odaları, suit oda istiyorum ben, gelen giden herkes odaya doluşsun istemiyorum, bebeğimle başbaşada kalabileyim diye. Normal doğumda suit oda garantisi veremiyorlarmış, ancak şansıma boş olursa ayarlıyorlarmış... Normal odalarda da süsleme yapacak yer fln yok, bir kapı süsü bir de işte yatağa ve bebeğin beşiğine ne kadar olursa... Ben süsleride hazır tutucam, şansa oda bulursak süsleyelim diye yoksa kös kös eve geri getiricem...

seda sen aldığına göre sana sorayım dedim .o korseyi bende alayım diye düşündüm ama bedeni nasıl aldın. ben hamilelikten önce 36 bedendim şimdi 40 beden artı göbek oldum .nasıl aldın bedeni. güle güle kullan bu arada

bende hiç sormadım odayı ya gittiğimde görmek isticem zaten ona göre daha detaya ineyim

canım çok geçmiş olsun. rapor al dinlen bence bi kaç gün dediğin gibi hiçbirşet bebeğinini ve senin sağlığından önemli değil. dikkat et kendine..

canm bende almadm daha annem dio bakm mı dedm yok bee bırak ben alcm da alcm inş :)

Rica ederim canim:) gelince sasirdin mi ben buna nasil sigacagim
Diye??:):) ben cok sasirmistim
El kadar bisey:) sigiliyor ama merak etme
Genisliyor bayagi. O citcitlar o kadar ise yariyorki. Diger markalarin modelleri mumkun degil kullanilmaz hele sezeryan olursa hic olmaz vallahi.

Canim sen medium ile baslarsin. Sonra zaman gectikce small'a gecersin

Ben de ilk hamileligimde bunu dusunurdum benim de öyle sıvı gelmesi falan olmamıştı ama bebek doğunca yatırdilar direkt göğsüme biraz sıkınca sarı süt gelmişti. ..resmen mucize..
Takma kafana herkesin vücudu bir değil o da normal bu da

cnm çok saol.. s-m-l- xl olarak seçiyorsun alırken,ben l bedenini aldım ama şimdi geldı ustunde l-xl yazıyor...ben normalde iri oldugum ıcın 38-40 bedendim önceden,bu bana tam olur,zaten cok sıkı...sende 36 bedensen onceden, m bedenini alabilirsin,tahmınen onunda üstünde m-l yazacak çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…